ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש המון בקליק אמצעי וצריך סקרולר שהוא גם נוח ללחיצה והכי חשוב שלא מפספס קליקים. דרישות נוספות: ללא תאורה (או כזו שאפשר לבטל באופן קבוע) עדיפות לאלחוטי וכזה עם זמן סוללה ארוך גודל גדול כפתור אחורה בצד עד 450 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזו רזולוציה בין 2 מדפסות עדיפה, dpi 600 x 2400 או 1200 × 1200 dpi ואיזו עדיפה באופן כללי? אחת של Samsung ואחת של Brother https://www.payngo.co.il/computers-all/peripheral-equipment/printers-and-scanners/hll2300dv-brother.html https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13025
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב היישן שלי יש שתיי כניסות USB מקדימה וכמה מאחורה. בדרך כלל לא הייתי מקדיש יותר מדי מחשבה לכניסות USB, אבל זה אחד החלקים הכי חשובים במחשב. העניין המעצבן יותר זה כשכניסות הUSB מתחילות לא לעבוד טוב. כלומר, המגע נהיה רופף, מכשירים מתנתקים מותחברים כל הזמן, דברים כאלה... זה עוד בלי להיכנס למהירויות וגירסאות חדשות של USB. אז מה כל הטיפים שלכם לגביי כניסות USB? אתם מקפידים על מארזים שבהם הכניסות עמידות גם מבחינה "מכנית"? והאם כדאי לי לנסות להחליף את הפאנל הקטן של המחשב הישן בפאנל אחר עם כניסות יותר "עמידות"?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר, עדיף קטנה, עם טונרים זולים. אם אפשר המלצה לשניים שלושה מדפסות תקציב עד 800 ש"ח אין צורך בדברים נוספים במדפסת כגון סורק, מדפסת בלבד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול איך העכבר הזה לגיימינג? הוא מוצע במאסדרופ ב- 60 דולר, רשום שהמחיר הרגיל זה 100 דולר, עדיין לא בדקתי מחירים, קודם רציתי לשאול אם הוא מומלץ https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U כרגע אני משתמש בעכבר razer deathadder 2013 כבר כמה שנים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למקלדת נוחה, ארגונומית ומוארת עד 450 ש"ח. עדיף ללא דרייברים. תודה.
-
היי, מחפש המלצה לרמקולים שיהיה אפשר לחבר ללא USB (חיבור לחשמל ו-audio in) שיהיו כפתורי ווליום פיזיים גדולים ונוחים ללא סאב וופר, קטנים ופשוטים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מעוניין להדפיס משהו חד פעמי על שלושה דיסקים. האם יש פה למישהו מדפסת שמדפיסה על דיסקים ומוכן לעשות את הטובה הקטנה הזאת? כמובן שלא אגיע בידיים ריקות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת זרוע למסך מחשב שמתחבר לשולחן במחיר סביר (<150)? משהו דומה לזה (מוכר לא שולח לארץ): https://www.amazon.co.uk/VonHaus-Monitor-Bracket-Screens-Rotation/dp/B0119NXXYQ/ref=s9_simh_gw_g147_i3_r?_encoding=UTF8&fpl=fresh&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=&pf_rd_r=W8YVBS01CFTD4GAQ3H1B&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=16f14aeb-bd11-4e9e-8c26-9ca0139074ee&pf_rd_i=desktop ראיתי בכמה חנויות בארץ רק בסביבות 300 ש"ח והמשלוח מEbay דיי גבוהה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מנכ"ל HP פרסם בבלוג החברה התנצלות בעקבות עדכון קושחה מפתיע שגרם לזעם גדול ברשת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שנים, עם המחשב החדש שקניתי, רכשתי עכבר מיקרוסופט 4500. זהו עכבר כבד יחסית עם שני כפתורים בצד בנוסף לשלושה הסטנדרטיים ועם גלילה אופקית. הסיבה שרכשתי אותו היא כי הוא מרגיש טוב ביד ונוח גם במשחקים בזכות הכפתורים שבצד. איכות הבנייה שלו היתה מושלמת והמקשים בו היו לחיצים ורגישים בצורה מדהימה. העכבר החזיק אצלי כמה שנים עד שהגומי על הגלגלת התחיל להיתקלף ולהינמס עד שהגלגלת פשוט נתקעה ולכלכה את האצבעות. ז"ל. קניתי שוב את אותו עכבר זכור לטוב, הפעם מKSP בסניף הקרוב לביתי. הו, מה רבה אכזבתי. זה ממש לא אותו עכבר. מלבד המראה הזהה, הכל שונה. הפלסטיק מרגיש זול יותר והכפתורים בהרבה פחות רגישים. בניגוד לעכבר הקודם שבו מספיקה היתה לחיצה רכה על …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת משולבת עם משטח מגע לסטרימר בסלון. **חשוב - אני רוצה שתהיה במקלדת גלגלת (Scroll Wheel). מעדיף שיהיו לחצני עכבר נוספים בצד השמאלי של המקלדת. המחיר פחות מעניין אותי כרגע כל עוד הוא בגדר השפוי (עד 500-600 ש"ח). אני כמעט בטוח שלא אוכל למצוא דבר כזה בארץ, לכן גם מוצר שמצריך הזמנה מחו"ל יתקבל בברכה למרות שאצטרך לעשות חריטה בעברית על המקלדת בתוספת תשלום. האמת שמצאתי מקלדת כזאת אבל לא הצלחתי להזמין אתה כיוון שהיא אזלה במלאי בכל חנות/אתר שאני מכיר ששולח לארץ: https://www.iogear.com/product/GKM561R/ https://www.amazon.com/Multimedia-Keyboard-Trackball-Wireless-GKM561R/dp/B002H0BOBA אשמח לגלות שאני טועה ואוכל להזמין אותה (לא מוכן…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלוויזיה KU7000 של סמסונג ואליה מחובר PS4 וממיר YES כרגע באותו כבל HDMI באורך 10 מטר. הכבל כנראה מאיכות לא גבוהה ובגלל זה כאשר מכבים\מדליקים את האור או המזגן נדלק או בעצם כל פעילות חשמלית עם מתח גבוה(אני מניח) , המסך מהבהב בשחור ואז התצוגה חוזרת. האם באורך שכזה צריך לקנות כבל איכותי ואכן הבעיה היא הכבל?אם כן, איזה כבל מומלץ לקנות פה בארץ? אגב, ביצעתי בדיקה כאשר אני צופה בערוך של הסמארטיוי (YOUTUBE למשל) ,ההבהוהים לא קורים , רק בערוץ שמחובר עם הכבל HDMI זה קורה ( קרה גם בטלוויזיה הקודמת) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם מאן דהוא יכול לעזור בקניית כסא גיימינג לאנשים גבוהים, מדובר על 1.9 מ' גובה דהיינו, גובה המשענת צריך להיות לפחות מטר ? תודה שמיל
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
תקציב: 300-400 אפשר לחרוג לכיוון 500 במידת הצורך כרטיס קול: אין כרטיס קול יש לוח אם z170x-gamming3 שימושים: מיועדות לגיימינג בלבד (כרגע יש לי את הstealseris 5hV2) משחק בעיקר cs go (כמובן שצריך מיקרופון לאוזניות) סוג האוזניות: כמובן אוזניות שמכסות את כל האוזן ומצמצמות ככל האפשר רעשים מבחוץ (לפי הזכור לי באוזניות שקיימות לי כרגע הבאס מוחלש ולכן שומעים יותר טוב במשחקי יריות צלילים של צעדים וכו..) הערות: חשיבות גבוהה לסראונד ואשמח ל2 הצעות שאחת מהן תהיה של razer בשל מבצעי הבלאק פריידי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
TRIPLE TOUCH כפפה שמשמשת כעכבר ומהווה תחליף נוח וחדשני לעכבר המחשב המסורתי. הפרוייקט נוצר על ידי חברים שלי מבית הספר למתעניינים יש לינק בהמשך. הנה ההודעה שלהם: שלום, אנחנו קבוצת תלמידים מבית הספר אורט עירוני ד' במודיעין. במסגרת פרויקט יזמות של משרד הכלכלה, חשבנו על פיתוח מוצר חדש. המוצר עלה לגמר התחרות הארצית במסגרת הפרויקט. נשמח אם תקדישו מזמנכם כדי לקדם את הרעיון שלנו, חצי מהניקוד בגמר הוא דרך הצבעת קהל. בשביל להצביע לפרוייקט שלנו, הכנסו לקישור הנ''ל ולחצו על כוכב הזהב בצד השמאלי בתחתית. כל הצבעה משנה! ההצבעה ניתנת זמנית דרך המחשב. תודה על שיתוף הפעולה! http://www.machonyeadim.co.il/kaholavancontest/?picture_id=100056&1=2&2=1&3=0#cg-begin
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לאוזניות +מיקרופון במחיר של 300-350 שקלים? היו לי steelseries siberia v2 אבל הם נהרסו ואני לא מוצא אותן יותר בארץ אז חשבתי על משהו אחר. אם אפשר אז לא מחברת razer.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , מעוניין במדפסת משולבת עם FAX איכותי שמאפשר לפקסס 20-25 דפים בלי תקלות ושה-FEEDER לא ימשוך באמצע סריקה של 25 דפים כמה דפים ביחד ואז צריך להתחיל הכל מחדש . תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מותג הגיימינג מבית חברת קינגסטון ממשיך להרחיב את האופקים שלו עם מקלדות ומוצרי אודיו מעודכנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה עכבר אלחוטי מומלץ בעל חמישה כפתורים למחשב נייד תקציב 200 שקל כמובן עדיף כמה שיותר זול כי אני לא מחפש משהוא מטורף רק שיעבוד לאורך זמן. הזמנתי לא מזמן עכבר של RAPOO מאיביי ועכשיו יש בעיות עם הגלגלת.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לקנות אוזניות חדשות למחשב אוזניות גיימינג ממה שהבנתי ה-logitech g533 צריכות להגיע לארץ בקרוב התלבטתי מה יותר כדאי לקנות את ה-g533 או את ה-g933 או אולי את ה-man o' war (אני רוצה אוזניות אלחוטיות) חברים המליצו לי בחום על ה-HyperX cloud II אבל פחות אהבתי אותן מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות בהנחה שכסף לא חלק מההתלבטות כאן... בנוסף אשמח לדעת אם אתם מצליחים לחשוב על בחירה טובה יותר לאוזניות גיימינג אלחוטיות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים בפורום. אני מתלבט לקנות מדפסת בראדר MFC-J985DW. רציתי לישאול שאלה לפני שאקנה מדפסת הזה. אני לא מדפיס הרבה דפים. נגיד פעם בחודש יום אחד מדפיס דף אחד או 2 או 4 דפים. אם אני לא מדפיס הרבה, רק פעם בחודש מדפיס דפים בודדים. האם ראשי דיו אחד מיהם או כמה מיהם ייבשו צבע, בגלל שאני לא מדפיס הרבה דפים? וזה לא ניגמר ראשי דיו צבעים הם מלאים צבע. אספר לכם היה לי מדפסת מזמן ישנה בדגם HP 870 אותו דבר לא מדפיס הרבה. רק יום אחד מדפיס בודדים. אני מדפיס דפים פעם אחת בחודש. המדפסת HP 870 עשה לי הרב בעיות לא מושכת נייר A4 וגם ראשי דיו אחד צבעונית ייבשה או שחור יייבש בדקתי בראשי דיו שיניהם בפנים צבע מלא. נסיתי לנקות ראשי דיו לא עזר ייבש בלי ברירה החלטתי ליקנו…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי למחשב נייח כרטיס רשת, אני מודה שקניתי את הכרטיס הכי זול שמצאתי, המחשב היה די קרוב לראוטר, והוא עבד מצויין. לפני חודש הכנסנו את המחשב לחדר של אחד הילדים, ועכשיו הכרטיס לא מעביר נתונים, למחשב הנייד שלי אין בעיה לעבוד בחדר. אני מעריך שהכרטיס שקניתי לא מספיק חזק. מחפש המלצה לכרטיס רשת זול שיהיה מספיק חזק כדי להתחבר לראוטר שנמצא כ 10-15 מטר ממנו עם קיר באמצע. תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לשמוע ממכם מה הסט הכי מומלץ בעיניכם ?ומה אתם משתמשים כרגע במחשב שלכם? כרגע יש לי סט מייקרסופט 3000 והעכבר מתחיל לעשות בעיות לחיצה שמאלית נתקעת
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לקבל המלצה למקלדת Bluetooth עבור iPad Air 2. מעוניין להשקיע עד בערך 150 שקלים. חשבתי על LG Rolly או Logitech K380 ואשנח לחוות דעת עליהם מנסיון או על אחרים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-