עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות אנטנה נורמלית לכרטיס רדיו? הכניסה בכרטיס היא ל-"בננה" כמו של אוזניות. אני מעוניין באנטנה רצינית ולא סתם כבל...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by TomB,

איך ניתן לגבות את הפאלם, או רק את הaddress book לכרטיס SD רגיל (לא כרטיס גיבוי יעודי)?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by dvirf1,

אני רוצה לקנות מארז חדש בגודל משהו כמו mini tower. לא משנה אם הוא יבוא עם או בלי ספק כוח אבל העיקר זה שהעלות הכוללת שלו ושל ספק כוח של נגיד 400 וואט תהיה בערך 700 או 750. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by levihaim,

הי, אני רוצה המלצה למדפסת הזרקת דיו לבית. רוב השימוש הוא להדפסת מסמכים ומעט הודעות צבעוניות (לגן ילדים). יש לי כרגע hp660 שתפקדה במשך כמה שנים אבל היא גבר מעבר לשיא שלה ... הבעיה היחידה שהייתה לי איתה היה תדירות רכישת טונרים (גבוהה מאוד). אין לי מושג כמה אני הולך להשקיע (עקב חוסר התמצאות בנושא) אבל חשבתי ש-400 ש"ח הינו סכום הגיוני ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לקנות מצלמה כזאת בUSB למסנג'ר ודברים אני צריך לדעת משהו מיוחד כמו רזולציה ממולצת? FPS ? משהו? לא לקנות של חברה לא מוכרת כי אני לא ימצא דריברים? אני לא הולך להשקיע יותר מ 150 שקל.. אז מה צריך להיות במצלמה פשוטה?? יש מצלמות פה בחנות מחשבים לידי ב 100 כדאי לקנות ככה בלי פרטים?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  6. חשבתי כרגע על לקסמרק X6150 המחיר הכי זול שמצאתי אותה הוא 1000 ש"ח http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1184085 אני ממש לא מכיר את לקסמרק והאיכויות שלה, וכעקרון אני מעדיף HP שבטח גם יותר יקרה בקיצור אנשים, תמליצו ותעזרו לי אני חייב לרכוש עד סוף השבוע התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  7. Started by DaMn18,

איך מקלדת+עכבר שעולים בארצות הברית 70$ , עולים בארץ מעל ל 700 שקל ?! עם כרטיסי מסך ורמקולים זה עוד נסבל... אבל מחיר כפול מהמחיר בחו"ל ? או שאני טועה וניתן למצוא את הקומבו הזה ביותר זול ?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by coolmeen,

בבקשה תמליצו לי על מארז בסביבות ה 400-600 שקל שיהיה מצויין ויקרר הרבה היופי שלו פחות חשוב,חשוב שהוא יקרר כי אני מתכנן oc רציני מאוד,צריך שיהיה בו מינימום 5 מאוררים. לא צריך ספק כח, אם יש אז סבבה תודה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by vegeto,

איך אני יודע כמה W של ספק אני צריך?

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Hey guys, someone heard about this case? he`s very nice and got psu and ports and also very cheap (380nis be`ereh be Aus), someone know something about him or about him and his psu? thanks ! P.S Here his pic :

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by amisha,

יש לכם המלצה מיוחד למדפסת פוטו טובה אמינה זולה ועלות תחזוקה נממוכה ? בנוסף ארצה המלצה למדפסת פשוטה שתדפיס בעיקר עבודות , עמודי אנטרנט וכו'

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by הדר,

שלום, כל הזמן אני רואה פה הודעות על ספקי כוח שרשום עליהם הספק אחר ממה שהם באמת נותנים. רציתי לדעת האם ספק מסוג Gyro מדגם LC-B400ATX שאמור לספק 400W, אכן מספק אותו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  13. הCS-3181L ממש מצויינים ואסטטיים והם היו בארץ תקופה מסויימת וכבר לא מגיעים, והסידרה החדשה נראית טוב אבל לא הגיעה עדיין (תגיע בכלל?). קישור לביקורת בפיסיספוט קישור למארזים של אנרמקס (על החדשים כתוב new(

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. Started by DrowNz,

Hey guys I wanted to ask about this case, is he good? is he`s psu is quality and will handle my new coming pc without any problem?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  15. ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by vorlon,

מצאתי מדפסת משולבת של לקסמרק מסוג X5130 במחיר 579 ש"ח התקציב שלי הוא כ 600 ש"ח פחות או יותר. רציתי לדעת האם אתם ממליצים על המדפסת הזאת? או שמישהו יכול להציע משהו אחר ויותר טוב במחיר הזה רציתי גם לדעת איך היא מבחינת אחזקה של דיו? ראשי הדיו שלה יקרים? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by gshhar,

אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי וחשבתי על ה-Logitech® Cordless Click! Plus Optical Mouse שעולה 290 מה אתם אומרים,איך הוא ? מישהו מכיר?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by wiz,

שלום אני מעוניין במארז האולטמטיבי שמטרתיו היו קירור נחמד ושקט, חלון ואכות. אני מתכנן לקנות קירור מים, לכן אני רוצה חלון שיראו :> ולכן אני לא צריך מאוררים חזקים רק, כמה סבירים שקטים.. משהו כמו ה- Vantec stealth או משהו בסגנון. בעקרון רציתי ללכח על ה- Wavemaster אבל אין לו חלון כנ"ל גם ה- Lian-li 60 כמה חבל =\ יש את ה- Antec 1000 אבל אני רוצה אלומניום לקירור אולטמטיבי, וגם המאוררים שם לא משהו 17 CFM על 25 DBA.. אז מה אתם מציעים? הדרישות בקיצור הם: אלומניום <לא דרישה אבל רצוי> חלון נחמד גודל ונוח שיתאים למערכת קירור מים כולל 3 בלוקים מאוררים שקטים וטובים (או פשוט מארז בלי מאורר בכלל ואני יוסיף.. גם פתרון נחמד). תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by shalbik,

ספק 300 וואט ג'נריק אמור להספיק לדיסק,סי די, 9800 פרו (הכניסת מתח) ומעבד+מאוורר אחד? אם זה יכול לסחוב את זה, יש מצב לעוד כמה מאווררים?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by Lethal_Acid,

לפני שאני יתחיל עשיתי חיפוש אחורה איזה 7 דפים ולא מצאתי את מבוקשי כך שבבקשה תעזרו לי תודה (רק את הדיון שלי מלפני חודשיים) למה שוב אתם שואלים סיפור ארוך. אז ככה אחרי שהמפסת הישנה שלי מתה סופית (HP690C) ללא אפשרות החיה. הגיעה הזמן להתדבר על האבדה ולרכוש חדשה. שמעו אני מכיר רק מדפסות HP כך שאני לא יודע אם ללכת באותו כיוון או לחדש ??? הייתי ב KSP ואמרו לי המדפסות של HP מאוד לא אמינות והם בכלל לא מתעסקים איתם כל שאני מבולבל סופית. אני מחפש מדפסת לא יקרה אמינה וזולה בהצואות. שמתי עין אל ה HP3650 מה דעתכם?האם יש אותה למשהו פה והיכן באיזור הצפון אני יכול להשיג אותה בזול? תודה L.A

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by Storm Bringer,

יש לי ספק חדש של HEC שמספק 300 וואט. זה קצת מפחיד אותי כי אני פוחד שהוא לא יספק מספיק חשמל לציוד ההיקפי שאני מחבר למחשב. בקרוב אני יחבר למחשב HUB שיחבר אותי עם עוד 3 מחשבים, מדי פעם אני יחבר את הג'ויסטיק שלי שעובד על USB V1.0 וגם מצלמת וידאו דיגטלית שעובדת על FIREWIRE. מדפסת וסורק אני לא יחבר. ישנה גם אפשרות שאני יקנה מגירה להפחת רעש של הכונן הקשיח של WD או מאוורר 120 מ"מ, ניראה לכם שהספק הזה יסחוב או שאני יצטרך בכל פעם שאני יחבר לו משהו לנתק חלק מהדברים? אם לא אז אני יקנה ספק חדש שיספק לי יותר וולטים, ספקי 350 וולטים יספיקו לכל זה?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by hulit,

אפשר לשלוח איימייל cohental2000@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. Started by Notter,

יש ת'רד על מדפסת אבל הוא מדבר על מדפסת של 500 ש"ח... בכל מקרה אני צריך לקנות 2 מדפסות, אז עדיף שהן יהיו זולות, כ 250 עד 300 שקל אז רק תגידו לי את השם ואני כבר אקנה אה, ואני גם צריך לדעת את המחיר של המדפסת תודה רבה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by itaim,

אני צריך את המארז למחשב שמתוכנן עליו OC זאתמרת שהמארז צריך להיות מקורר טוב... וגם מרווח יחסית (שיהיה סידור כבלים טוב) אני לא צריך הרבה מאווררים שיבוא אם המארז, אם יש מקומות פנויים אני ימלא אותם (יש לי כמה סמארט פאנים ) בקיצור אני בהתחלה רציתי תקציב של 400 וחשבתי על קאמפיוקס אבל הספק שבא איתו קצת חלש 300W אהה כן אני צריך גם ספק ביחד בקיצור אז העלתי את התקציב ל500 ואני ממש רוצה לא לעלות מעל... מחכה לתשובות ;D ותודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by nirsul,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מדפסת - די בדחיפות. תקציב : כ-500 ש"ח הדפסת צבע באיכות טובה מאוד ללא גלישת דיו קצב הדפסה סהיר דיו לא יקרה שמעתי ש לקסמרק זה זבל כך שאני אקח HP/CANON/EPSON לעזרתכם אודה ניר חיפה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים