עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Guysni,

אני צריך הרדיסק של WESTER DIGITAL מודל: WD200BB-00CAA1 :'( אני רוצה לנסות להחליף את היחידה האלקטרונית ואז הוא אולי יעבוד.. יש שם חומר חשוב.. אם למישהו יש כזה הרדיסק תקין או לא, אני אשמח לקנות\להשאיל על מנת לנסות להציל את החומר..

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. החלפתי ספק מספק at 200W ל- atx 300w המחשב הוא סלרון 500MHZ הכל עובד חוץ מהסידירום... הוא פשוט התרגל לעבוד עם הספק הישן שנותן פחות זרם יש דיסקים שהוא לא מצליח להעתיק למחשב...(אפילו דיסקים לא שרוטים) פעם הוא היה עושה רעש כמו טרקטור ועכשיו הוא שקט...ולא עובד טוב! אפשר לתקן את זה בלי להחליף סידירום?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by navk2,

תקישבו, קיבלתי היום מחשב מתיקון והיה בחיבור רשת תקוע מסטיק, כרגע אני לא יודע איך הוא הגיע לשם אבל אני לא מאמין שהוא יעבוד, מה עושים ? אם אני מחבר כרטיס רשת ל PCI ומחבר אליו את החיבור אינטרנט יילך ? יש המלצות לכ. רשת ?

4. Started by stav_r,

שלום לכולם. מכוון שחזרתי מארה"ב לאחרונה קנית שם מקלדת ועכבר (mx510 ו ה"אליט" של לוגיטק). כאשר הגעתי לארץ גילית שאף אחד לא עושה חריטה על מקלדת וגם את המדבקות של העברית לא מצאתי. יש סיכוי שאם אני יפנה ליבואן של לוגיטק הוא יהיה מוכן לחרוט לי תמורת מחיר סימלי ? מקווה לטוב סתו

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  5. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

טוב , בשעה טובה , החלפתי את הAUDIGY PLATINIUM שלי בHERCULES GAME THEATER ואני חייב להודות שהכרטיס הזה פשוט יותר טוב !!! הצלילה יותר נקי , הפיטצ'רים של הכרטיס הזה פשוט משהו , והכי מצחיק שהוא עולה חצי מהקודם שלי . לא יאומן . יש אלטרנטיבה , והיא לא CREATIVE !

• 53 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by MiniMizer,

יש לי בעיה נורא מוזרה עם הסאונד במחשב שלי: כשמדליקים את המחשב הסאונד מלא רעשים ועיוותים אבל כשמפעילים את הMedia Player הכל מסתדר. מעשה שכך היה: הדלקתי את המחשב ובמקום המנגינה הרגילה והמעצבנת של ווינדוס שמעתי רעשים נורא חזקים ועיוות מאוד חזק של המנגינה. WTF? חשבתי. ניסיתי להפעיל כמה שירים ונתקלתי בתופעה נוספת: המוזיקה לא רק שהייתה מלאת רעשים אלא הקצב היה בערך איטי פי 4 מהקצב הרגיל. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה שלי (צ'יפ של 128ביט, לא AC97) אבל נאדה. ריסטרטים לא עזרו. החלטתי לנסות לנגן משהו במדיה פלייר, אולי זה יעבוד שם :-/ אני מפעיל אותו, פותח שיר והפלא ופלא! הוא מתנגן כמו גדול במהירות הנכונה וללא עיוותים בכלל. That's fucking weird! אמרתי. ניסיתי להפע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by shlosi,

הי כולם, יש לי זוג רמקולים חזקים שמחוברים למחשב ולפני כמה ימים התחילו להוציא צליל ססטי קבוע. הצליל כמובן מתגבר ככל שמגבירים את הסאונד של המחשב. הנחתי שמדובר באחת משתי האופציות- * יש לי השראה של חוטי חשמל קרובים על החוטים של הרמקולים והם גורמים לצלילים. * הרמקולים התעייפו אחרי 8 שנים שהם איתי והגיע הזמן להחליפם. העניין הוא שעכשיו חיברתי אזניות (אזניות אולפן מוניטור איכותיות) והסאונד הסטטי נשמע גם בהן. מכאן אני מבין שהבעייה היא לא ברמקולים/אזניות, אלא במחשב. רעיון מה קרה/איך אפשר לפתור את העניין? רב תודות!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by itzik1,

חשיבות עליונה חיי סוללה השאר, זה הנוחות.. כמויות מקשים שליטה על סאונד בעיקר וכו' וכו'.. כן אני משחק במשחקים אבל מוכן להתפשר בכך שזה אלחוטי ולא מיועד לגיימנג. תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  9. יש המלצות? זה בעיקר לגיימינג ולגלישה.. שיהיה נוח מאוד לאצבעות ושליטה נוחה בלי תקיעות וכדומה שיוכל להתרחק לפחות 3 מטר ושיהיה איכותי לכל היותר.. כמעט ולא אוכל לחרוג 20 שקל אני אצליח לעמוד בזה..

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by KoM,

יש לי שני הארדיסקים, אחד 30 ג'יגה בייט של IBM ואחד 30 ג'יגה בייט של MAXTOR, בנוסף גם צורב ודי וי די... איך הכי כדאי לי לסדר אותם ? כרגע שני ההארדיסק ביחד על אותו הכבל והכוננים על כבל אחד, כאשר הדי וי די הוא מאסטר (אל תשאלו למה...)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. עונה באה, עונה חלפה, והעונה השלישית בפתח, ענק החומרה Tom's Hardware לקח עשרה ספקי כוח איכותיים מחברות שונות והחל לבדוק אותם בתנאים שונים במעבדותיו http://www.tomshardware.com/howto/200507111/index.html http://www.tomshardware.com/howto/20050711/index.html

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by TNT,

יש לי את הכרטיס - ATI RADEON 64MB DDR VIVO. ואני מעוניין באוברקלוקינג. אך איני מוצא את זמני הגישה של הזיכרון - הכוונה ל-XNS. (X מיצג מספר.) מישהו יכול לעזור לי בעיניין?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Johnny,

שלום לכולם, הזמנתי השבוע מחשב חדש עם מעבד פנטיום 4 2.0 נורטווד (0.13 מיקרון). איך אני יכול להבדיל בין אותו המעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.18 מיקרון למעבד שבנוי בטכנולוגית ה-0.13 מיקרון ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתוכל להבדיל בינהם ולגלות איזה מעבד קיבלתי ? דרך אגב ההפרש במחירים שלהם הוא מעל 1000 ש"ח. תודות...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yair_gobani,

Mushkin 256MB High Performance DDR SDRAM 222 266MHZ האם הזיכרון הנ"ל טוב וכמה הוא אמור לעלות

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

האם לאור כל הפסקות החשמל כדי לרכוש UPS ? יש לי הצעה לUPS טוב של 650W ב 400 חדש האם כדי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DAN,

יצרן אחד שמייצר לשני חברות המארזים המובילות בעולם: http://www.chieftec.com/products/products.htm כן כן זה בדיוק האנרמקס והאנטק שאתם כל כך אוהבים לקנות ביוקר !!!! דן

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מקלדת מכנית עם סוויטצים כחולים (הבנתי שזאת המקלדת הכי טובה למי שמקליד הרבה...) האם יש דגם שנמכר בארץ עם הסוויטצ'ים האלה חוץ מbalckwidow?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. עקב המצב והעבודה מהבית יש לי על שולחן העבודה את הלפטופ של העבודה שמחובר דרך דוקינג סטיישן ובנוסף מחשב דסקטופ. שניהם מחוברים לאותו מסך, מקלדת ועכבר. כרגע אני כל פעם מנתק ומחבר ידנית את הכבלים, אבל מחפש פתרון לזה. הכניסות במסך הן DVI ו display port. מהדוקינג סטיישן יש יציאה של displayport. כרגע שניהם מתחברים ל DVI במסך עם כבל מתאים, ואני מחליף כל פעם. ראיתי את המוצר הזה ורציתי לדעת אם נראה כמו פתרון מתאים. https://www.aliexpress.com/item/4000035757064.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5dff782bYTgnvh&s=p&ad_pvid=202007220011009229991277919100003980195_2&algo_pvid=8a2fc4b9-0ba3-4cb5-b9af-7661b403a4f9&algo_expid=8a2fc4b9-0ba3-4cb5-b9af-7661b403a4f9-1&btsid=0ab…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן אנשים, כפי שכתוב בכותרת ההודעה, מחפש סוויץ' עם כפתור להעביר את היציאות הנ"ל (סה"כ 3) בין שני מחשבים. 1. האם מישהו מכיר חיה כזו במחיר זול ב-EBAY או משהו? 2. והבעיה היותר מהותית היא האם הכטיס קול מאבד מהכוח שלו ביצוא מוזיקה בלייב באיזשהו אופן (כלומר שהמוזיקה מאחרת - מה שקרוי latency), למשל כשאני מקליט מוזיקה בתוכנות הפקה כמו אבלטון וקיובייס? בתודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by furyanaor,

בואו פשוט נלך על סקר שכל אחד יגיד מה יש לו \ מה הוא מעדיף. בהערכה גסה אני 60% כותב ו40% משחק החומים מאוד קורצים לי בגלל הקליק והפידבק שאני מניח שיעניק לי תחושה יוצאת דופן בהשוואה למקלדת רגילה אך יחד עם זאת, אני רואה הרבה תגובות של 'בלתי אפשרי' ללחוץ כל היום על W כשהולכים קדימה עם החומים. מישהו יודע איפה האיזון @!?# מה עושים ? ? אדום או חום???

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by יואל,

ברשותי מחשב נייד ניורון, היכן יכול למצוא סוללה למחשב זה?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. Started by urich,

הסוללה בנייד שלי היא ישנה מאוד כך אנ מאמין (קניתי מחשב מחודש ממודל של לפני מספר שנים אז הבטרייה הייתה מחזיקה כ3-4 (על פי ביקורות באינטרנט)שעות עכשיו רק שעה אחת בערך בשימוש מקסימלי יש לי מספר שאלות על הסוללה כשהיא נטענת היא קופצת מ97 אחוז ל100 וההפך בפריקה יש קפיצה מ25 אחוזים ל5 אחוזים טוב לפי בדיקה שביצעתי זה אכן המצב ולפי מה שלמדתי בפיסיקה על קבלים זה לא ממש טבעי. מה הבעייה בסוללה או שהמצב טבעי.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by omri_ro,

ברשותי MX1000 בן 6 ושלושה חודשים ומה לעשות הסוללה כבר לא מתאימה לילד(עכבר). איפה ניתן בארץ לרכוש סוללה מתאימה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by matan_18,

ברשותי עכבר mx1000 כבר 3 שנים והסוללה כבר עשתה את שלה. איפה אני יכול להשיג סוללה חדשה ואיך אני מחליף אותה? ראיתי עם ביוטיוב סרטון אבל עכשיו אני לא מוצא. סה"כ עכבר מצויין וחבל לי לזרוק אותו רק בגלל הסוללה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by kfir91,
    • 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים