ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הזה http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=562496&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=5384&SID=M51SFSRUK3MB8K0WUN4D4AHWQ8U22HBF מה עלויות ההדפס שלו? וכמה הוא מחזיק מעמד?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני חדש! Thermaltake TT360AD Power Supply יש ספק יותר טוב מי זה 300 שקל? עם זה לא קשור לפרום הזה אז תימחקו
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אל-פסק טוב למחשב שלי . אני צריך שהוא יתאים למחשב ולמסך 17 אינצ התקציב שלי הוא בין 700-800 ש"ח תודה תומר בכר
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
המארז הזה Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case (P/S not included כמה אני מקבל מאוררים במארז? כמה עוד אפשר להוסיף? ומה הMM שאפשר להוסיף? וכמה בכלל יוכל להיות מאוררים במארז? וגם אמרו שבמארז יש כול ווריאציות אז מה להגיד להם? חשוב לזכור כי המארז מגיע בכל מיני ווריאציות ויש לבקש את זו עם התוספת של לפחות 2 כוננים קשיחים אני יגיד להם שהיתנו לי את המארז הזה עם התוספות?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כבר הזמנתי את הלוח אם +ep-8rda3 עכשיו ביגלל שיש ללוח שני כרטיס רשת עליו אני לא מצליח לימצאו מארז שיש בוא את אותו הדבר מאחורה. אם אין מארז בבקשה תנו הצעות מה לעשות. ??? בתודה ומחכה לעזרה סתיו.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש למחשב יוק (הגה טיסה) המתחבר בחיבור USB ופדלים המתחברים ב-Gameport. באתר החברה היה כתוב "You cannot mix USB devices with gameport devices". האם זה אומר שאו הכל צריך להיות USB או הכל Gameport ושהם לא יוכלו להיות ביחד? ד"א הגיימפורט יהיה מחובר למתאם USB כי אין לי חיבור כזה במחשב. קישורים למוצרים: יוק - http://www.chproducts.com/retail/usb_flight_sim.html פדלים - http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן ג'ויסטיק לשמאלים (או נטראלי..) והמליצו לי על הג'ויסטיק הזה: Saitek Cyborg 3D Gold USB Joystick חיפשתי אותו בזאפ אבל החברה Saitek בכלל לא קיימת שם גם באופיס דיפו בחולון לא היה כלום. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו? (או יכול להמליץ לי על ג'ויסטיק טוב אחר לשמאלים?) תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח ג'נרי 300W. הנה המפרט שלי: INTEL P4 2.40 GHz GIGABYTE 8LD533 (M.BOARD SpecTek 256 MB PC2700 DDR SDRAM V.CARD: מורכב על לוח האם: INTEL® 82845GL צורב,פלופי וכונן סי די רום מאוורר ג'נרי 80 MM דיסק שיח של WD 80GB 2MB buffer נגמרו לי החיבורים של הספק כוח שאותם אני מחבר למאוורר, אז אני אחבר את המאוורר 80MM שאני אקנה לחיבור של המאוורר הנוסף שיש לי (יש בכל חיבור מאוורר שני צדדים: נקבה וזכר, אז אני אחבר את שני המאווררים ביחד שיקבלו מהספק כוח חשמל). עכשיו, רציתי לדעת אם אני אוסיף את המאוורר הג'נרי 80MM הנוסף אז הספק יוכל לעמוד בזה? שימו לב שיש לי כרטיס מסך חלש ביותר ולא נראה לי שהוא לוקח הרבה חשמל מספק הכוח. אז נדמה לי שכרגע איך עומס על הספק.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מארז חדש עם נעילה קידמית או עם מנעול בכדי שלא יכלו להפעיל את המחשב או לכבות או איזה פטנט שלו יכלו ללחוץ על הכפתור הכיבוי
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
תכנסו לאתר הזה יש שם תמונות של המארזים הם ממש יפים. יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את זה פה??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קיבלתי מחשב חדש (מפרט ב"מפרט המחשב") לפני שקיבלתי את המחשב החדש היה לי ג'ויסטיק עם התקן הישן של חיבור ג'ויסטיקים והוא עבד במחשב הישן שקיבלתי את המחשב שמתי לב שאין בלוח אם יציאה כזאת, אז שאלתי אליכם היא האם קיים מתאם מהיציאה הישנה לUSB? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
HEC300 AR : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=837 HEC300 ER : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1132 אני מחפש ספק כוח טוב לפנטיום 3 ואני יודע שהספק של HEC יספיק מעל ומעבר, אבל אני לא מבין מה ההבדל בין שני הספקים האלה ?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לאיטליה ביום שבת, והחלטתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי (microsoft intellimouse בן שלוש שנים כמעט) לעכבר איכותי יותר, מדוייק יותר, ונוח יותר. החלטתי לרכוש את הRazer Viper, המחיר שלו הוא כ50 דולר. הבעיה היא, שאין לי מושג איפה להגיד לאבא לקנות כי אני לא יודע איפה יש, האזור הוא אזור ונציה. אם אין את העכבר הנ"ל, ההעדפה הבאה היא הLogitech MX510 (שימו לב, לא mx500). אני לא רוצה שום עכברים אלחוטיים או דגמים אחרים, רק את העכברים הנ"ל. אז אם מישהו מכיר חנות או איזה רשת חנויות גדולה באיזור, אשמח אם תתנו כתובת או לינק או כל דבר. אגב, בדיוטי פרי בארץ לא יהיה אני מניח, וגם אם כן המחיר לא יהיה משהו מיוחד, אבל אולי בדיוטי פרי באיטליה? איך בודקים? בתודה מראש, עקרב.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ספק HEC AR-T 300W מפרט מצויין בצד, גם OC מצוין בצד כתוב שה12V שלי על 11.776 האם זה קריטי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חוטי שיהיה מדוייק ונוח ואני לא יצטרך פד של אלף שקל בשביל שיהיה לו נוח.. שיסתפק במה שיש.. יש לי כרגע את האופטי של מיקרוסופט, גירסא שניה ה optical whell mouse שעולה 80 שקל... הוא מתחיל לעשות פאדיחות ולקפץ על המסך ולא להיות נוח בגרוש.. לא בא לי להוציא 500 שקל על עכבר זה נראה לי בזבוז רצחני וחסר סיבה מה ההמלצה שלכם? דרך אגב חשבתי על ה rev3 אבל כמעט ואין להשיג אותו בארץ..
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי שאלה יש לי ספק כוח גנרי של 300 וולט ואני מפעיל עליו בלי בעיות פנטיום 4 , נגן דיוי, צורב, פלופי ,הראד דיסק ומאורר של המארז ועוד מאוור של הספק עכשיו עוד מעט אני מקבל ראדון 9800 פרו ומארז חדש עם 5 מאוורים גם כן אני רוצה להחליף לוח אם ומעבד ( אני יקנה את המעבד החדש של AMD שיומא במאי ואני ישים עליו היטסניק חדש שיקח גם מטח) עכשיו אני בטוח שהספק שיש לי עכשיו לא יחזיק את כול הדברים הללו וכלן אני קינה ספק של 480 וולט האם הוא יחיזק את כול זה?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תגידו, ראיתי את זה: http://www.shopster.co.il/mozar.asp?id=5194&ref_url=http://www.lionetwork.net/ 1)עכשיו LabTec היא חברת בת של Logitech? 2)כתוב שם "Logitec " אבל השם של המותג הוא "LogiTech", רמאות או תמימות?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אוקיי אני עוד כמה ימים קונה הגה ואני רוצה לדעת אם יש למישהו מידע על ה Logitech MOMO Force זה ההגה עם הידית הילוכים השחור הזה (את האדום אני לא יודע אם יש אפילו בארץ) וכמו כן להמליץ לי על מקומות זולים לקניה?... סליחההההה הייתי בטוח שאני בפורום חומרה.... אם אפשר להעביר...
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני קונה את ה FX 5900 וכרגע יש לי ספק כוח של 300W. האם כדי להחליף אותו ליותר חזק או ש 300W יספיק? תודה מראש. ניקולאי.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לא ממזמן התקנתי מאורר חדש במארז בכדי לקרר קצת את המארז. כשהמאורר מחובר, המחשב לא מסוגל לטעון את עצמו! אחרי הטעינה של הביוס, אמסך פשוט שחור והווינדוז לא עולה! כשאני מנתק את המאורר, הכל בסדר והמחשב רץ כרגיל. הגעתי למסקנה שהספק פשוט לא מסוגל לעמוד בכמות הכוח שעליו לספק למחשב. הנה הפירוט המלא של המחשב שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX זכרונות: 768MB (בשני סטיקים של 512MB ו256MB) במהירות של 266 מגה הרץ. מעבד: פנטיום 4 2400 מגה הרץ בבאס של 533 מגה הרץ. כרטיס מסך: HERCULES 3D PROPHET 9800 PRO 128MB. כרטיס קול: CREATIVE AUDIGY 2 ZS. דיסק קשיח: MAXTOR 80GB 7200RPM 2MB BUFFER כרטיס FIREWIRE של SMARTCOM. כוננים אופטיים: LG DVD-ROM, NEC DVD+RW ND-1100A, ARTECH CD-RW X48X12X48. מאוררים: זה …
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סקינר בחו"ל אבל אין לי מושג מה הטווחים של המחירים ומה מומלץ. מה הגודל של מכשיר כזה? האם הוא יושב על השולחן ? מישהו יוכל לשפוך לי קצת מידע?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מארז בשבועיים שלוש הקרובים.... התקציב שלי זה משהן בסביבות ה -750 ש"ח .... ושיהיה ללא ספק.... נ.ב. : מה אתה אומרים על המארזים הבאים Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) Chieftec Dragon DX-01SLDU Front USB/1394 Silver Tower (P/S not included) למרות שהם נראים אותו דבר .... הם לא אותו מחיר.... על מה הייתם ממליצים.... או שבכלל אני לא בכיוון הנכון וכדאי ללכת על משהו אחר....
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אל פסק נכון? אבל מה הוא עושה בידיוק? אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מוציא עליו הרבה.. אני לא מעונין שבגלל הפסקת חשמל קטנה או קפיצת מתח חלקים ישרפו לי אני לוקח ספק יחסית איכותי של HEC ואני חושב שזה מספיק מבחינת ספק מה עוד אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי על ה CORDLESS DESKTOP MX של לוגיטק אבל זה יהיה קצת קשה לקנות אותו, מן הסתם בגלל המחיר (700 ומשהו). הצרכים: דיוק במשחקי FPS, אלחוט ( לא בראש שלי להעביר חוטים על הרצפה באמצע הסלון ), מרחק 6 מטר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני אולי אקנה את המארז הזה (לא בטוח עדיין): Simbadda 326 Silver 500W USB 2.0 Front Case w/X-Window מקדימה יש מאוורר (נדמה לי). והמאוורר הזה שואף את האוויר מחור קטן בתחתית המארז מקדימה, ובגלל זה המאוורר לא מנצל את כל היכולת שלו. אז לפי התמונה אני רואה שיש מקום לעשות שני חורים קצת קטנים ליד כפתור ההפעלה. זה לא יהיה קשה לעשות את זה (כבר יש לי מקדח כוס בגודל המתאים) אבל הבעיה היא שאין לי במה לכסות את החורים כי אין גרילים כאלה קטנים. אז חשבתי לשים רשת שחורה ולקנות מאוורר אדום כך שהחורים לא יראו מכוערים. אבל אני לא יודע מאיפה קונים רשת ומאיזה סוג לקנות? יש בכלל סוגים של רשתות? אם יש אז איזה סוג הכי מתאים?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-