ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לא משהו יקר במיוחד,וכמה זה יותר זול בחו"ל?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
האח של ה795FT הוא ה995FT, תקנו אותי אם אני טועה... עכשיו מה איכותי יותר? ה 995FT OR 995NF... תודה! הצלתם אותי!
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי עליו איזה משהו , miniGPS , הפעלתי אותו מחדש , והבן זו*ה נתקע לי בלופ חולני של הפעלות מחדש . מישהו אולי יודע איך לעשות לו Hard Reset ? הפכתי את המכשיר ולא מצאתי שום דבר , לפרק אותו אין מצב , אין לי ציוד מיוחד . מדובר על נוקיה 7650 . או שאולי מישהו מכיר פורומים של סלולריים בארץ , אז אם אפשר לקבל לינק . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הפורום עוסק במקלדות, עכברים, ואמצעי HUMAN INTERFACE אחרים כגון בקרי משחק, הוא עוסק במדפסות סורקים ומה שבינהן, והוא עוסק במצלמות רשת וציוד VOIP. הוא לא עוסק בספקים או מארזים, אבל כל יום אני מעביר 3 תרדים חדשים מכאן לפורום ספקים ומארזים. הוא גם לא עוסק בלוחות אם, מעבדים, זכרונות, כרטיסי מסך, מפרטי מחשב, מסכים וכל שאר מיני ירקות, כמו שרבים חושבים - כי לכל אלה יש פורומים משלהם. "ציוד היקפי" הוא לא "פח זבל" של כל מי שלא מתחשק לו לחפש פורום או תת פורום מתאים יותר, אבל כך הוא נראה בחודשים האחרונים. ולכן, עד כה נהגנו להעביר תרדים לא מתאימים, כרגע כל ת'רד לא מתאים פשוט ינעל והמשתמש שפתח אותו פשוט יצטרך למצוא פורום מתאים יותר. מקווה שהדברים יופנמו במהרה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה מארז איכותי ומאד מאד חשוב - לא מרעיש כמו תחנת כח בנוסף - מישהו קנה אותו עם הספק 400W משולב - האם זה ספק איכותי של TT או סתם משהו שזרקו בפנים תודה
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הנה כל הפרטים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2809663&refid=198 וזה גם בא עם DISK ON KEY... אז שווה או לא? (זה צריך לתמוך במפרט שלי) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם יש דרך לנטרל את תכונת הניקוי המתוזמן של ראש ההדפסה במדפסות HP Photosmart C7283 (המדפסת של אמא שלי) ו-Canon Pixma 5300 (המדפסת שלי) על מנת לחסוך בדיו. אשמח לקבל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לנגן AUDIO CD דרך הרשת (Domain not peer2peer)? וזאת כמובן אם אפשר בכלל.....
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. כדי לראות סרטים שהורדו ברשת על גבי הטלוויזיה (ישנה, ללא כניסת HDMI או DVI או VGA), אני מעתיק את הסרט (AVI) לכונן USB. את כונן ה USB אני מחבר לנגן Samsung, שהינו בעקרון נגן DVD, אבל מכיל כניסת USB, ומסתבר גם תמיכה בפורמט AVI. הכל טוב. א-ב-ל, כאשר אני מעתיק סרט שקידודו הוא MKV, הנגן שלי לא מזהה את הקובץ, ולא מנגן את הסרט. השאלה שלי היא האם יש נגן שכזה, שכן מנגן קבצי MKV. תודה מראש, כמו תמיד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הציעו לי משומש ibm p-III 600 ram 192 MB hd 20 G DVD F.d. modem כרטיס רשת מסך 12" משקל 1.2 ק"ג תחנת עגינה באחריות לעוד הרבה זמן. מחיר: 5500 ש"ח. לדעתי זה ממש מציאה, מחר אני נפגש כנראה עם הבנאדם לבדוק את הכל ולהשאיר לו מקדמה שישמור לי אותו. הבעיה היא שא' זה נשמע לי קצת יותר מדי טוב. (מחשב כזה בלי תח' עגינה ודי.וי.די עם מעבד 700 עולה בפלונטר כמעט 10000 ש"ח) ב' באותו הכסף או קצת יותר בהתחלה חשבתי לקנות compaq 701, שזה אותו מפרט רק AMD Duron 950 ו 256 ram ומסך 14.1, אבל שוקל פי 3, בלי תחנת עגינה, וזה קומפק שנחשב הרבה פחות טוב מיבמ, או לחלופין דגמים מקבילים של קומפק או Hp עם מעבד p-III 800-850. ועכשיו אני בהתלבטויות קשות. מה דעתכם? ובכלל על מה הייתם ממליצים בסכום של עד 6-6.5…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איפה כדאי לרכוש דפי A4 למדפסת, באיכות נורמלית ומחיר כדאי? *גר באיזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא ידעתי ממש באיזה פורום לתקוע את ההודעה הזאת, אבל זה נראה לי הכי מתאים... קיצר, קניתי נייר מדבקה להדפסה (A4), ורציתי לדעת על מה אני מגדיר אותו - יעני נייר רגיל, שקף, וכו'.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע רכשתי מדפסת CANON PIXMA IP3000 דרך אגב מה דעתכם עליה?!?! אבל קודם כל לעניינו אני מעוניין לרכוש נייר מיוחד ליצירת עטיפות לDVD ...השתמשתי בכמה סוגי נייר והתוצאות פשוט מזעזעות!!! בנייר רגיל התמונה לא חדה! בנייר 160 גרם לא הצלחתי להדפיס וכל הדיו נמרח כי התברר לי שהוא לא מתאים להזרקת דיו בנייר 90 גרם מט התוצאות לא היו משהו בכלל רזולוציה מזעזעת!!! אני רוצה לדעת על איזה נייר הכי כדאי לי להדפיס עטיפה לDVD כדי לקבל את התמונה החדה הטובה והיפה ביותר!?!?! ואם אפשר אז גם לינק בבקשה מאיפה אפשר לרכוש נייר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על פניו, לא ניראה שיש נייר תקוע בפנים, שמפריע לכניסת הנייר החדש. כמו כן במסך הקטן של המדפסת כתוב e 0 2 וזה אומר שבעצם נגמר הנייר במגש, לפי המדרך של קנון עצמם, אבל כמובן שזו לא הבעיה, כי נייר יש בשפע :-). מישהו יכול לנסות לעזור? אגב, הנייר מתעקם לכיוון שמאל, כלומר צד שמאל נכנס מעט אבל ימין כניראה מסרב ואז הנייר נשאר עקום ותקוע. אגב, הוא יוצא בלי בעיה, כי הוא נכנס ממש מעט. אשמח לעזרה :-).
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי משולבת hp 6213 יש נייר שתקוע ממש בקרביים של הגלגלים שמפריע להזנה של הנייר (נמשך עקום) פתיחת החלק האחורי לא עוזרת להוציא את הנייר התקוע שהפך למעיין עיסה לא סימפטית. השאלה האם להתחיל לפתוח ברגים ולפרק, או שלנסות עוד לגרד את הנייר עם פינצטה או משהו כזה (ניסיתי ולא ממש הולך). האם יש שיטה אחרת להוציא את הנייר? תיקון במעבדה לא משתלם עבורי! למי שנכיר את המדפסת מהסדרה (די דומה לכל סדרת משולבות officejet) הנייר תקוע בתחתית החלק הפלסטי שמעל הגלגלים העליונים (אלו שדוחפים את הנייר לאחר שעשה את הסיבוב באחורי המדפסת ממש לפני הזרקת הדיו- הגלגלים נראים רק דרך הפתח הראשי הקדמי.)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתעניין בלקנות את הMX5000 בהזמנה מארה"ב כשבעקרון כל החבילה נראית מבטיחה. הבעיה היא שנתקלתי בלא מעט ביקורות לא אוהדות (בלשון המעטה) לגבי המוצר הזה. למישהו פה יש ניסיון אישי איתו ויודע להמליץ אם באמת כדאי להתרחק מהרכישה הזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שה-RIVAL 300 נפטר בטרם עת השירות הנהדר של Steelseries ביקשו שאשלח את העכבר אליהם וקבלתי קוד RMA אני איש של SENSEI ולא קיים אותו יותר במלאים באירופה הציעו לי בתמורה את ה-RIVAL 500 בתוספת של 80שח ואם הוא לא ימצא חן בעיני | יתאים יש את האפשרות להחזיר אותו. מישהו מכיר את העכבר הזה? איך הוא ל-FPS?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת מכנית של Razer ומקש ה Home נדפק (כאשר לוחצים עליו הוא לא קופץ בחזרה ב 50% מהמקרים). האם לדעתכם אוכל לקבל על העניין מקלדת חדשה ? זה מקש די חשוב וזה די מעצבן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ניקיתי את המקלדת שלי ורציתי לשתף. עשיתי טעות כששטפתי גם את המקשים הגדולים כמו ה SPACE, SHIFT, ALT כו'.. כי הגריז\וזלין ירד חלקית לפי דעתי בגלל זה ה BACKSPACE מרעיש יותר מהרגיל. ותסלחו לי על האיכות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, טוב ייתכן וזה ישמע לכם מעט מצחיק, אבל אשמח לתשובות רציניות. ברשותי סט של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser שבו העכבר :Logitech MX 600 Laser Cordless Mouse הענין הוא שיש לי חתולה ארוכת פרווה האוהבת מאוד להיות במקומות בהם אני נמצאת (גם כשאיני בבית), כלומר שוהה לא מעט ליד המחשב. כתוצאה מהשילוב הקטלני הזה שערותיה נכנסות לא מעט למחשב, אולם בעוד שמשם אני פחות או יותר יודעת כיצד לנקותן, אני מתקשת לנקות את הפרווה הרבה שמצטברת ומתגלגלת מסביב לגלגלת של העכבר. פרווה שאגב קל לי מאוד לראותה עקב ניגוד צבעים עם העכבר השחור. שאלתי. האם ניתן לנקות את העכבר מהפרווה בלי לפרק את העכבר (הבנתי שסגור בקליקים) או להזיק לו, ואם כן, כיצד אוכל לעשות זאת. אגב, תשובות…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל טיפים לגבי ניקוי המחשב מאבק. הבנתי שעליי לפרק חלק חלק ולנקות עם אויר דחוס. * אין לי קומפרסור. מה אני אמור לעשות? *האם עליי לפרק גם את הדיסקים הקשיחים והכונני סידי? *האם עליי לפרק גם את לוח האם? שחר .ק.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
המסך שלי מטונף, באמת, מלא נגיעות של ידיים ועוזרת מטונפת שמנסה לנקות אותו אבל מטנפת אותו עוד יותר עכשיו אני ממש רוצה לנקות אותו, אבל לנקות אותו טוב. בלי סימנים בלי כלום. איך? עם מה???????? סנו רב מגבת? שמן דגים? מים עם נייר טואלת... HELP
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום המקלדת שלי שהיתה די לבנה נהפכה להיות די שחורה מהליכלוך ורציתי לנקות אותה , אני גם מרגיש שלפעמים מקשים נתקעים לי ואני צריך ללחוץ יותר חזק בשביל שהם יעבדו. אז איך אני מנקה את המקלדת? יש לכם שיטה מסויימת? זה יכול לעזור לתקיעות שיש לי במקלדת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-