ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות הגה למחשב בעיזור המחיר של 200 שקל פלוס מינוס חשבתי ללכת על http://zap.co.il/fs.asp?PID=45418086&Saletype=2&sog=C-Joystick או על כל הגה אחר שבעיזור המחיר וחשוב שיהיה כולל רטט עמית
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי מצלמה דיגטלית של קנוןa80 והיא צריחה להיגע עכשיו קניתי בטריות של UNIROSS שמטעינות תוך שעה AA2300 עכשיו אני לא מכיר כול כך טוב את החברה אבל מכיר את הבנאדם והוא אומר שזה באמת לא בטריות לא מוכרות בגלל שזה יצא עכשיו רציתי לשאול אם הם טובות כמו למשל הGP המפורסמות אה וגם קיבלתי מטען לאוטו וחיבור למתח של חול הכול 250 שקל האם הם שווותתת???????
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך ניתן להעביר תוכן מאינפרא אדום מן המחשב לפלאפון?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הכותרת דיי ממצה - אם אני אחליף את חיבורי המולקס בספק, לחיבורים שזוהרים בירוק UV, זה יבטל את האחריות?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למארז בתקציב במחיר מוערך של 700 ש"ח פלוס מינוס למעבד athlon 64 עם רדאון 9800 PRO... שלא יתחמם יותר מדי ועם ספק טוב (עם אפשרות לקנות ספק בנפרד אבל חשוב שיהיה טוב) בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. איך המדיות של SilverLine ? ואיך הBenQ Gold ? מי יותר יקר, טוב? ומתאים ליאמהה סקזי? 2. איך הHP מדפסת הזאת? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=36_234&products_id=1560 והאם LEXMARK P707 יותר טובה? אפשר לינקים לחנויות בה מוכרים באספקה מיידית ומהירה את הלקסמרק (במידה והיא אכן הכי טובה בטווח מחירים הזה של 350~ ושלא יהיה חנות חאפרית רק חנות מוכרת וטובה שיש לכם נסיון איתה תודהההההההההה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם אני יכול פשוט לחבר כל מה שאני רוצה לכל חיבור מולקס שיוצא מהספק ללא חשש מירידות מתח, עומס, וכדומה? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כל-כך הרבה חיכיתי לרגע הזה, המארז העקום והישן שלי מעצבן ומכוער ונמאס לי ממנו, אני זורק אותו. מאוד מצא חן בעיני הסופרטאלנט, אני מתכנן קנייתו מ-KSP והבנתי שהוא מגיע עם ספק סיני ב-12$ ( ג'נרי בקיצור ) יש לי כבר Hec 300W שסוחב מצויין ואני מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת כמה דברים - - הספק יחזיק את המארז? - אפשר לבקש זיכוי מ-KSP ושהם יעיפו לי ת'ספק הסיני מהמארז? - אפשר ביקורות באינטרנט שלו? עשיתי חיפוש - לא מצא. תודה.
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש בכלל מצלמת רשת עם חיבור פיירוויר ולא usb ואם אפשר גם מחיר וקישור תודה רבה לכל העוזרים נ.ב אם אין מצלמה בעלת חיבור פיירוויר אז בבקשה תיתנו המלצה למצלמה טובה (וזולה אם אפשר) אחרת ושוב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
במחשב נישא בשימוש ביתי, מה עדיף לבטריה - שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, או לעבוד מנותק מהחשמל, ובכל פעם שהבטריה נגמרת להטעין? הנטייה הטבעית של בטריה טעונה היא להתפרק, אפילו כשהמחשב כבוי; כך שאני לא יודע מה מומלץ ???
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
first of all I wasn't sure whether this should be here or in general, but here seems to fit more, so fuck it. now that I have a digital camera I need a new rechargable batteries, because it's eating my lame ass Ni-Cd like they were m&ms. I'm also looking for a rapid charger to go with it, max 1.5-2 hours. I know there's the GP PowerBank Smart which is a 1 hour charger. I was wondering what other model are avalible in Israel, what's their charge time and how much are they. and btw, is there any side affect to rapid charging? I assume it cuts down the batteries life span, but by how much?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכם, אני בתהליך של קניית עכבר ומקלדת חדשים, איני מעוניין להשקיע כסף רב ולכן אקציב לעניין עד 100 ש"ח לשניהם. השאלות שלי הן: א. בקשר לעכבר, DPI אני מבין זה הדיוק של העכבר, קיימת תוכנה שבודקת את ה-DPI של העכבר שבשימוש כעת? ב. בקשר למקלדת - יצא לי לשחק במשחקים שדרשו לחיצה על מס' מקשים בו-זמנית וקרה שלאחר לחיצה על 4 מקשים (אם איני טועה) זה היה נחשב כאילו רק המקשים הראשוניים שנלחצו אכן נלחצו, ואת השאר הוא לא תפס, לעומת מחשבים אחרים עם מקלדות משוכללות יותר, בהם שמתי לב שניתן ללחוץ על מס' מקשים והמחשב קולט את כולן (במקלדת מייקרוסופט למשל). רציתי לדעת במה זה תלוי ואיך אוכל לדעת שהמקלדת שאני קונה תזהה לחיצה של מס' לחצנים ולא תעשה לי את הבעיה הנ"ל? האם יש תוכנה שבודקת זאת? …
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות ספק כוח חדש בקרוב התקציב שלי יהיה עד 400 שקל ואני רוצה שיהיה לספק 2 מאווררים אז ראיתי את שלושת הספקים האלה : HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=836 Thermaltake - Purepower 420W - Active PFC - ATX PSU https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1566 Antec SmartPower 350W - ATX https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1714 המערכת שלי היא : AXP 2000 + Vantec AeroFlow Leadtek WinFast K7ncr18g Pro Geil 333MHZ 256 X2 Hercules Radeon 9500Pro 128MB 2 מאווררים של VATEC 80 מ"מ וכנראה שאני יוסיף עוד מאוורר של…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן ליקנות עכבר של לוגיטק MX 500 או את הMX 510 וראיתי מידע על העכברים באתר של לוגיטק ורשום שלשניהם יש 800 DPI ולאחד יש 5.8 מגה פיקסל ולשני 4.3 אם אני לא טועה... השאלה שלי היא, מה זה DPI ומה הקטע של המגה פיקסל בעכבר??? אני יודע שמגה פיקסל יש במצלמות דיגיטליות אבל לא הבנתי איך זה מתקשר בדיוק בכבר, אם מישהו מכיר את הנושא ויודע אפילו קצת אני יודה לו...
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב של Logitech And MOMO והמקום היחיד שמצאתי בינתיים זה פאנדס והם אמרו שהם כבר לא מייבאים אותו לארץ אז רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו... תודה כפרה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת רשת טובה , רצוי 640*480 VGA שעולה כ 300 ש"ח. אנא המליצו מתוך נסיון (אם יש לכם או ראיתם באמת שהמצלמה טובה), יש לי מצלמה דיגיטלית רגילה אבל אני צריך מצלמת רשת טובה לועידת וידיו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
1. לכמה זמן מספיק UPS של 1000VA בהנחה שמסך 17" ומחשב יחוברו אליו? 2. כל כמה זמן צריך להחליף לו סוללה? 3. יש לי אלפסק של 320VA והבטריה שלו די גמורה (בטריה של 12v, 4Ah). אני יכול להחליף אותה באחת עם אותו מתח אך Ah גדול יותר? יהיה שיפור ב VA שלו או שזה ישאר 320? זהו בערך
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הלך לי הלוח-אם לפני חודש בערך בהפסקת חשמל. זו הייתה חתיכת הפסקת חשמל כי גם שני מסכים של שני חברים שלי הלכו יחד עם הלוח-אם היקר שלי בהפסקת חשמל הזו. בכל-מקרה, לקחתי את הלוח-אם לתיקון והמחשב חזר כמו שצריך. זאת-אומרת, בערך כמו-שצריך. הספק כח הארור פלט רעשים בעוצמה מאוד נמוכה אבל שמוציאים משפיות מ-א-ו-ד מהר. כאילו נתקע שם איזהשהו חוט. מאחר והייתי אמור לעבוד על המחשב ה-ר-ב-ה באותם הימים החלטתי שאני לא יכול לעבוד עם הרעש המעצבן הזה והתחלתי לחקור את מקור הבעיה. כשהגעתי למסקנה כי הרעש בא ללא שום-ספק מהספק ניסיתי לנקות את כל האבק ממנו ע"י נשיפה (כשהמחשב כבוי) וזה לא עזר, עד שהגעתי למסקנה המדהימה שאם המחשב כבוי אני לא אוכל לדעת אם הצלחתי או לא עד שאני אדליק את המחשב ולכ…
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי ספק 350W עם 2 מאווררים של אנרמקס שמריץ: Athlon TB 1.4 מקורר על ידי (whisperock IV) 256MB DDR 2100 (בקרוב יהיה 512) GA-7DXR Ati Radeon 9800 WD 80GB CD-ROM CD-RW Floppy Hercules Fortissimo II כרטיס רשת מודם 56k 2 מאווררי 80MM בזמן האחרון הייתי עד להתקלקלות של 5 מאווררים במארז. אולי כבר המתח\זרם לא יציב?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הזמנתי את הספק הנ"ל לפני כמה ימים , ולאחר כמה ימים המוכר הודיע שהספק הצפציפי הזה חסר במלאי בכול הארץ... האם ישנם חנויות שמומלץ לחפש בהם ושאולי נשאר להם? חיפשתי ב PCH,זיגזג ועוד כמה חנויות ולא מצאתי שום דבר :'(
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר מתאם שמאפשר הכנסת כרטיס עם ממשק ISA לחריץ PCI ושכל הסיפור יעבוד תחת XP? אם כן, נא לפרט אם אפשר, דגם מלא, היכן משיגים ובאיזה מחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
הגיע הזמן שאני אחליף את המארז ענתיקה שלי במשהו יותר טוב. (המארז כרגע הוא עדיין מתקופת ה PIII 450!) בעיקרון אני מעוניין במארז שקל לפרק ולהרכיב (גם את הרכיבים) ושיהיה בו airflow טוב. אין לי שום צורך במארז יפה, כך שיופי זה לא גורם בחירה. למארז צריכים להיות 3-4 כוננים. (אין לי מושג מהם הגדלים האלה.) מישהו יכול להמליץ לי על דגם? התקציב עד 800 ש"ח בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות UPS של gomeh ואמרו לי עליו שהוא 600VA מה זה המספר הזה? איך נמדדים ההספקים של הUPSים? כמה זמן זה מספיק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה : האם אני מסוגל להוריד את התמונות מהכרטסי שנמצא בקורא כרטיסים למחשב ? ואיך היא מבחינת עלויות ואיכות ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-