עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הי, בעבר נהנתי מאד מעכבר של מיקרוסופט -Microsoft Bluetooth Wireless Notebook Mouse 5000 לטובת שימוש במחשב הנייד שלי, וכל פעם קניתי כזה חדש כאשר עלה הצורך. קישור: http://www.microsoft.com/hardware/he-il/p/bluetooth-notebook-mouse-5000#overview העכבר נפלא, קומפקטי, מתחבר במהירות למחשב, זמן בטריה ארוך בקיצור חלום. הבעיה שמשום מה הפסיקו למכור אותו לחלוטין. האם מישהו יודע היכן לקנות או מה מומלץ שדומה לדגם הזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Analytical,

אהלן אני חדש מקווה שזה הפורום הנכון.. אני רוצה להזמין כרטיס קול חיצוני למחשב מאיביי..על חומרת מחשב אני יודע שיש רק מעמ 18 אחוז (אם מתחת ל1200 שקל)..אבל על מעבדי קול 36%. כרטיס קול זה ללא ספק חומרת מחשב כי בלי מחשב הוא לא שווה כלום..השאלה מה החוק אומר?האם כרטיס קול חיצוני הוא באמת חומרת מחשב? ומה אפשר לעשות כדי להימנע מבלבול במכס? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Shoko,

שלום לכולם, אני מנסה להבין איזה מדפסת כדאי לקנות כבר שבוע. התקציב די גמיש. הדרישות הן : 1. wifi - שיהיה ניתן להדפיס\לסרוק דרך הרשת. 2. פקס - זו הסיבה שמחליפים את הקודמת 3. או שתהיה מדפסת מונוכרום או שתיהיה מדפסת שלא חייב שהצבעוני יהיה מלא על מנת להדפיס שחור לבן כמו שקורה ברוב המדפסות. התלבטתי בין לייזר להזרקת דיו, לפי מה שהבנתי הייתרונות של הלייזר הן שהטונרים לא מתייבשים כמו הדיו, וטונר מספיק להרבה יותר הדפסות (מצד שני יותר יקר אך לא כמו ההפרש בכמות ההדפסות לפי מה שאני מבין). השימוש הוא הדפסת כמה דפים ביום של אבא שלי לעבודה, אני מידי פעם מדפיס ללימודים, סריקה על בסיס שבועי בדרך כלל ופקסים מידי פעם כשצריך (פעם בכמה שבועות בממוצע). ההתלבטויות שלי עד עכשיו : hp 2645 ׳׳“׳₪׳¡׳…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by jobazuka,

שלום רכשתי כבל hdmi באורך 10 מ לחיבור ביין המחשב לTV. לא מבין מדוע לא מצליח לקבל אות על מסך הTV. במחשב מותקן כרטיס מסך .חיבור ה HDMI אינו דרך כרטיס זה ,האם זו הבעיה? בכרטיס המסך אין כניסה לחיבור HDMI. יש רעיונות...? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום. אני מחפש מיקרופון שיש לו אפשרות פיזית לנתק אותו מחשמל/מחשב ברגע שלא משתמשים בו. בינתיים כל מה שחשבתי אליו זה מיקרופון פשוט ולקנות כבל מאריך ולנתק ביניהם אבל זה ממש למקרה שך אין ברירה. אולי מישהו מכיר מיקרופון עם מתג הפעלה אליו או משהו מסגנון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. האם יש מקום בארץ עם תצוגה שאפשר להרגיש ולנסות עכברים לגיימרים לפני הקנייה ? אני מחפש עכבר איכותי ומעדיף להרגיש איך העכבר מרגיש על כף היד לפני הקנייה. תודה,

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  7. Started by X7-007,

יש לי והיה לי את ה SteelSeries SX ו DA2013 המשטח הכי טוב לדעתי ולדעת הרבה אנשים אחרים שקראתי בפורומים, בגלל שלא מייצרים ומוכרים אותו יותר לא ניתן למצוא בשום מקום אחר, מחפשים כרגע אלטרנטיבות. יש עדיפות ל Aluminum אבל GLASS גם אפשרי. מחיר כרגע עדיף לא יותר מ 250 מן התקן שאנחנו לא מכירים את המשטחים האלו באופן שבדקנו אותם אלא רק ע"פי שמועות או Review שמישהו עשה, גם אם המדריך היה טוב זה עדיין קשה להחליט כי כל ביקורת אמרה המשטח ממש טוב או דומה ל SX. רשימה די ארוכה של סוגי משטחים נבחרים שמצאתי שאפשרי לקנות מ Ebay כרגע, לפי הסדר מה שאני מעדיף לקנות מלמעלה למטה. http://www.ebay.com/itm/ORICO-AMP-T01-C01-R01-Fashion-Aluminium-Alloy-Gaming-Mousepad-Mice-Mat-/330955364373 http://www…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by coben,

ה DeathAdder נראה מומלץ ממה שראיתי. אני מניח שהוא מומלץ גם לשימוש רגיל (לא גיימינג) ? האם אפשר להשתמש בו על כל משטח (שולחן עץ) או שצריך פד ? והשאלה העיקרית - זה נראה לכם אמיתי: http://www.ebay.com/itm/2014-New-Razer-DeathAdder-2013-Essential-Ergonomic-Gaming-Mouse-4G-6400DPI-/151305175145?pt=AU_PocketBikes&hash=item233a7dc069 תודה.

9. צריך המלצה לעכבר שמתאים ליד גדולה, גדולה מאוד. fingertip אבל הלוואי ל grip. grip זה החלום. פשוט כל העכברים קטנים מידי בשביל grip. מישהו צד עכבר גדול מאוד? לא בהכרח לגיימינג, אלא גלישה, עבודה עם תוכנות מוזיקה, אבל רצוי שיהיה נוח ושיהיו כפתורים אחורה וקדימה. deathadder עכבר קטן מידי, אבל אם לא תהיה לי ברירה אאלץ לקנות אותו. כרגע אני עם microsoft habu. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן.. ברצוני להחליף את העכבר הסוס עבודה שאצלי כבר מספר שנים mx1100 בעכבר חדש.. האם ה g602 יורש ראוי ? או שעדיף ללכת על הכיוון של ה g700s?? תקציב 300+- .. שימוש משרדי\גיימנינג מה אתם אומרים על האופציה הזאת?? http://www.ebay.com/itm/Logitech-G602-Wireless-Optical-Mouse-4x-Faster-11-Programmable-2M-S-20GS-2500DPI-/111303825836?pt=Mice&hash=item19ea3999ac אשמח לתגובות,הצעות נוספות יתקבלו בברכה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום חברים, אני צריך מדפסת משולבת אך שתהיה מהירה דייה כמו מדפסת לייזר משרדית, עד כמה אפשר לחסוך כדי לרכוש מדפסת איכותית כזאת? מה שאני צריך זה מדפסת עם סורק איכותי, שיסרוק באיכות גבוהה, ובכמויות רבות... גם כן יהיה בו הדפסה מהירה, שתדפיס בכמויות גבוהות של דפים בדקה. אז מה עדיף לקנות סורק ומדפסת לייזר בנפרד או משולב? איך המדפסת משולבת מבחינת מהירות הדפסה לעומת מדפסת לייזר לבדה? אני חקרתי באינטרנט מגוון מדפסות משולבות כאלו לדוגמא בחיפושיי באינטרנט, ויצאתי קצת מבולבל עם כל הנתונים ותוכנות של כל אחת מהן. אשמח שתסדרו לי את הראש... יש מדפסות משולבות שאין להן שמות מוכרות כמו שאני מכיר: HP, Xerox, Canon, Brother וזה. שבהם משרדים משתמשים עד כמה הן אמינות ואיכותיות? יש פה מדפסת משול…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  12. השבוע נאלצתי לקנות מדפסת חדשה ובחרתי במדפסת מדגם MFC-J740DW של Brother. הם ממליצים להשתמש להדפסת תמונות בנייר מיוחד שלהם. יש לי נייר HP Premium Photo Paper ממדפסת HP שקניתי לפני כמה שנים טובות ומעולם לא השתמשתי בו. האם יש סיבה לא להשתמש בו עכשיו? יכול להיות שלמרות שנראה שמדובר בנייר איכותי המדפסת של Brother לא תדע להתמודד איתו טוב? יש סיכוי שיגרם למדפסת עצמה נזק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by manenbu,

אהלן, העכבר שלי ללפטופ התקלקל. אז אני מחפש משהו חדש שיעבוד טוב לגיימינג, יהיה קל ונייד, ויהיה עם כבל. מה יש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. כל ממיר תומך בשידור HD של ערוץ 1 ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. אני מחפש מקלדת נוחה לשימוש שקל ללחוץ על המקשים ושהמקשים לא יהרסו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eladsgv,

ערב טוב אני זקוק למדפסת משולבת, כפי הנראה הזרקת דיו. קיים הכרח לפקס. תקציב קשיח עד 600 ש"ח. מעדיף עם אחריות 3 שנים. ערכתי חיפוש בפורום לגבי מדפסות שהוזכרו מתחילת השנה ונראה שעונות על הדרישות. לשלב הגמר עלו 3 מדפסות. אודה לעזרה בהכרעה. אדגיש כי השימוש לא רב אולם אעדיף שהדיו לא יהיה יקר. להלן הדגמים: [h=1]HP Deskjet Ink Advantage 4625[/h][h=1]Canon Pixma MX515 Wireless HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One D4H22C[/h] אשמח לשמוע דעתכם, רצוי עם הסבר קצר. תודה, אלעד

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AngelicDemon,

היי אני רוצה מדפסת פשוטה אבל מרוב מבחר אני כבר לא בטוח מה יותר טוב הדרישות שלי הן מינימליות שחור לבן דו צדדי כמה שיותר חסכוני-לייזר/החדשות של HP שאומרים עליהן שהן מאוד חסכוניות? ליין שיש לו טיונרים לא מקוריים/ממשיך להדפיס גם אחרי שהנורה נדלקת (אין לי מושג אפילו איפה לחפש את המידע הזה) ואם אין קפיצה גדולה מידי במחיר אז גם WIFI המליצו לי על CANON/BROTHER ומרוב המלצות אני כבר אבוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ilanb0,

חמי רכש מצלמה למחשב אבל לטענתו המסך הוא בעל מסגרת מעוגלת והמצלמה לא נתפסת במסגרת המסך. המצלמה היא HD6000 של מיקרוסופט והמסך הוא סמסונג B2230. איני גר קרוב אליו כדי להגיע ולבדוק אבל נניח שהוא באמת צודק - מה הפתרון?

19. אנחנו מחפשים למשרד מדפסת משולבת עם סורק אבל חובה שלסורק יהיה פידר (יש הרבה מדפסות משולבות שהסריקה מתבצעת רק מהזכוכית ולא מהפידר של המסמכים). אין איזושהי מגבלת תקציב קשיחה אז נשמח לכל המלצה על דברים טובים שאתם מכירים אשמח להמלצות תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by gtrippleg,

מחפש עכבר שמתאים לאחיזת fingertip, למשחקי FPS בעיקר. הבעיה אצלי היא שעכבר עם פרופיל רגיל מכאיב לי בזרת+קמיצה כי הם סוגרות עליו מהצד וזה מפעיל לחץ על המפרקים. אז אני מחפש משהו שבצד ימין אפשר להניח את האצבעות בצורה יותר נוחה. ראיתי את הCoolerMaster CM Storm Spawn נראה חמוד - האם יש המלצות מניסיון אישי? (כן, אני יודע שהוא מופיע ב"ציוד מומלץ") האם יש למישהו המלצה אחרת? תקציב: עד 200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. היי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz Unboxing - HyperX Cloud למי שלא מכיר - HyperX מותג ה"יוקרה" של Kingston מוכר בעיקר בזכות חלקי החומרה (זכרונות, SSD וכו') שלו. לא מזמן יצא לשוק סט אוזניות הגיימרים הראשון של החברה ואני מיהרתי לקבל אחד ולעשות לו Unboxing כמה שיותר מהר! אם אהבתם, אל תשכחו לעשות לייק ולהירשם לערוץ, זה מאוד עוזר ונותן הרבה מוטיבציה להמשיך הלאה! בנוסף, זה הסרטון הראשון שאני מפרסם בפורום זה (עד עכשיו התפרסמו בערוץ בעיקר סרטוני חומרה, OC ובאטלפילד), אז אני מקווה להשתלב פה בצורה חלקה צפיה מהנה וסופ"ש נעים לכולם! Yarimiz

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  22. שלום, החלטתי לקנות אוזניות גיימינג חדשות ואני מתלבט בין כמה אוזניות. החלטתי לא לפתוח בפורום אודיו כי ראיתי שהם מתעסקים באוזניות HIGH END ולא באוזניות גיימינג. 1. Razer Kraken Pro 2. Logitech G230 3.Siberia V2 Frozen-Edition אתם מוזמנים להמליץ על אוזניות אחרות גם כן. תודה מראש

23. Started by lalamor123,

כרגע עם ה-G5, ומעוניין לשדרג. חייב לציין שאני יותר נוטה לעכברים עם לייזר, ורגיל לצורה של ה-G5 (מאד נוח). מה יותר טוב? המחיר לא משנה, בארץ MIZAR ו- G400s, מחו"ל G500s, כך שהמחיר די דומה. אחיזה טובה מאד חשובה לי, DPI גבוה אף פעם לא שיפר אותי במשחקים...

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  24. מעוניין במקלדת איכותית, מוארת ואלחוטית. מה ההמלצה ?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  25. Started by Designer,

שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור אוזניות גיימרים, הבעיה היא שכעיקרון יש לי תקציב של 150 ש"ח. אני מבין שאוזניות גיימרים סבירות מתחילות מ-250 ש"ח. אנסה להתגמש בתקציב, ואולי אצליח להשיג לזה תקציב של 350 ש"ח (גג, רק אם זה ממש שווה את זה, כעיקרון אני מעדיף מה שפחות). עוד בעיה קטנה, אני גר מעל כביש רועש מאוד (אוטובוס עובר כל 2 דקות בממוצע), אז האוזניות צריכות להיות בעלות בידוד טוב, כדי שהכביש לא יפריע לי. כמו כן, חשוב לי שיהיה מיקרופון, הוא לא צריך להיות איכותי במיוחד או משהו, אבל צריך שיהיה אחד. תודה רבה לכל מי שיעזור! * בפורום אודיו לא עונים לי, אז החלטתי לשאול כאן.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים