ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
איזה מסך 17 הייתם ממליים לקנות, למחשב שלא שיעבדו עליו 3-4 שעות ביום, אבל לא מסך יקר (מעל 1500) עדיף בטווחי מחירים היותר נמוכים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן למקלדת ארגונומית חדשה ואני מתלבט בין שתי החברות הנ"ל. למיקרוסופט יש את דגם 4000 ב280 ש"ח בערך וזה של לוג'יטק (אלחוטי) בערך כפול במחיר. עכבר קניתי לא מזמן אז אין טעם לקנות סט. כדאי להשקיע באלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מתלבט בין הS510 למייקרוסופט 700 1000 והאחרים. השימושים הם שימושיים כלליים, בעיקר שימוש משרדי, חשוב לי מאוד העיצוב התרשמתי שללוג'יטק מקלדת דקיקה לעומת MS 1000 שמגושמת מאוד. האם הלוג'יטק סט ששווה את ההפרש במחיר? אם למישהו יש את הסט ויכול לתת חוות דעת עליו זה יהיה מצוין
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש שאני מתכוונן לעשות עליו OC אבל אני עדיין לא יוע איזה ספק כוח לקחת hec 475W (2 fans) antec 380W enermax 350W איזה מהם הכי יציב ?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את העכבר הישן שלי, השימוש הוא משרדי בלבד אבל אני רוצה להשקיע בעכבר נוח ואיכותי. אני פחות מלהב מאלחוטיים, בגלל שצריך להחליף בטריות לעיתים תכופות (אלא אם מישהו ממש ממליץ על אלחוטי מסויים). התקציב שלי עד 300 ש"ח. אני מתלבט בין עכבר Logitech G5 Laser Mouse עכבר Logitech G9 Laser Mouse עכבר LogiTech MX518 יש המלצות נוספות\אחרות? תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש האופציות האלו עכבר אלחוטי אופטי Logitech דגם Wireless Mouse M305 http://ivory.co.il/product.asp?productid=4413&CatCode=412 עכבר אלחוטי Microsoft דגם Mobile Mouse 4000 טכנולוגיית BlueTrack http://ivory.co.il/product.asp?productid=4702&CatCode=412 עכבר לייזר אלחוטי Logitech דגם V450 Nano http://ivory.co.il/product.asp?productid=5142&CatCode=412 המחיר לא משנה, חשוב לי יותר האיכות תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש.. ואני מתלבט בין אילו עכברים.. בהתחלה אני אציין שאין לי הגבלת תקציב... אבל לא הייתי רוצה גם לזרוק כסף . אז בעיקרון אני מתלבט בין razer imperator Razer DeathAdder Razer Mamba (מאוד יקר, אבל יש אפשרות להחליף בין אלחוטי לחוטי, שזה מאוד מעניין) SteelSeries Xai השימושים העיקריים שלי הם: עבודה שותפת במחשב, ומשחקי מחשב (לא בהכרח FPS). כרגע יש לי Logitech MX1100 ואני מאוד מאוכזב מימנו.. כל הזמן נתקע ולא כל כך נוח. ד"א הדיעה שלי נוטת לכיוון DeathAdder, אבל בתוספת של 60 שקל אפשר לקנות את Imperator שמגיע עם DPI יותר גבוה, גימור יותר טוב ולייזר. אשמח לשמוע חוות דעת, תודה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלושה מארזים הגיעו אצלי הסיום לפני הזמנת המארז שבוע הבא: Thermaltake kandalf Thermaltake ATMOR Antec P180 אנא ממכם רשמו למה רשמת את המארז שרשמתם. לא יעזור לי אם תרשמו רק את שם המארז אחרי הכל זאת הוצאה של יותר מאלפיה. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגלל שיש לי בעיית ריצודים חריפה בכרטיס מסך, החלטתי לנסות ספק אחר יציב יותר טוב מהאלמוני שיש לי עכשיו. ההתלבטויות להלן: Enermax 350W (EG365P-VE) Power Supply Antec TruePower 380W Power Supply HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply אם יש לכם הצעה אחרת לספק 350W ומעלה בסביבות 400-500 שקל אז כל הצעה מתקבלת בברכה. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שלושת העכברים האלה: Logitech G5 Logitech G9 Microsoft Sidewinder לגיימינג כמובן.. עקב המחיר הגבוה של ה G9 אני לא בטוח לגביו, ואני חושב שההתלבטות העיקרית היא בין ה G5 וה sidewinder שהמחיר שלהם יותר הגיוני לעכבר.. מישהוא מכיר איזושהיא השוואה ביניהם באיזשהוא אתר? או יכול להמליץ לי איזה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט (wireless 6000 או 5000 אני לא זוכר בדיוק) והוא פשוט זוועה. לא מדוייק, נתקע מדי פעם, סוללות אחרי יומיים כבר מתחילות להיות חלשות כך שהחלטתי להחליף והפעם אני אלך על לוג'יטק. השימושים שלי הם ברובם עבודה משרדית ואינטרנט וקצת משחקים (לא יותר מ 20% מהזמן, אסטרטגיה, ספורט ו FPS). אני לא גיימר רציני כך שלא נראה לי שאני אבדיל בין 1600DPI ל 2000DPI אבל חשוב לי שתהיה חווית משחק סבירה. ההתלבטות שלי היא בין שלושה דגמים: G7 יתרונות - בנוי טוב, שתי סוללות מתחלפות. חסרונות - יקר, ניסיתי אותו והוא לא כל כך נוח לי ביד. MX REVOLUTION יתרונות - יפה, נטען, המון כפתורים (למרות שאני לא צריך כ"כ הרבה) חסרונות - יקר, דגם קצת ישן, כפתור אמצעי בעייתי, מקלט גדול. MX 1…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין שלושה עכברים ??? והם: - LogiTech MX518 - Razer DeathAdder - Microsoft Habu כמו שציינתי בכותרת אשמח לשמוע את העצות שלכם בנושא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה רמקולים וראיתי בזאפ כמה שהיו נראים לי, התקציב שלי הוא עד 150 ש''ח השימושים שלי זה האזנה למוזיקה וקצת שימוש בKodi נ.ב הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה. http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-speakers&modelsid=802298,717766,784618
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שרשום אחראי שהרייזר קראקייס שבקה חיים החלטתי לקנות משהו חדש בנתיים כל מה שמצאתי מעניין זה את הroccat kave ואפשרי גם לקנות שוב את הקריקייס הקרקייס ב230 והקייב ב280 תודה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הבאים: GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO-1000 nis Chaintech Geforce 3 Titanium 128MB DDR TV-OUT DVI RETAIL - 850 nis שניהם מבוססים על הTI200, מגיעים עם 128 DDR. רציתי לדעת איז המהם מומלץ יותר, אני מתכנן OC לכרטיס ככה שזו תכונה חשובה- כמו כן ביצועים. הבעיה לא כספית, לכן לא להתייחס לתמורה שניתנת למחיר. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז זה המחשב שלי: Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL עכשיו כרטיס מסך אני מתלבט או את ה- 1800XT או את ה- 7900 GT, אני יכול לבחור אחד מהם במחיר של 1500-2000 שקל לא יותר. עכשיו במקרה שלקחתי אחד מהם, איזה מארז וספק עליי לקחת כדי שיוכלו לעבוד? אני מעדיף מארז לבן כי יש לי כוננים לבנים.( אבל אם יש דלת אז לא ממש משנה למה זה מוסתר) Thermaltake Swing VB6000 Silver 430W COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W או אם יש משהו אחר אז תרשמו. ביחד(הכוונה גם לספק ולמארז) שיעלה 600-700 שקל. תודה מראש, אלעד.
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הראשון הוא של AOPEN לדעתי הוא מושלם : http://www.aopen.com/products/housing/h700-series.htm יש בו קירור להרד דיסקים מאוד יעיל לטעמי , 2 מאוררים של 80 מ"מ מקררים את ההרד דיסקים . הכוננים לא צורכים הברגה במארז הזה. והמארז הזה מיועד למודינג כבד . (הוספה של 20 מאוררים חלון וכו') המארז השני הוא מארז ג'נרי וכמובן רחוק מלהיות מושלם : http://pch.co.il/docs/pd-938265332.htm אין לו קירור להרד דיסקים. הכוננים צורכים הברגה במארז הזה . וגם המארז הזה מיועד לעבור את אותו המודינג כמו המארז של AOPEN . השאלה היא האם שווה להוסיף 300 שח בשביל המארז של AOPEN ?
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
3D אורורה של ג'יגהבייט או Antec SX1040BII ? אני מחפש מארז עם מאווררים טובים שלא יתחמם, שהמאוררים שלו לא מרעישים (אני משאיר את המחשב דלוק בלילה) ושיש לו יציאות USB ואודיו מקדימה. בסה"כ אני מחפש את המארז שנחשב טוב יותר מבין השתיים, המחיר לא ממש משנה- העיקר מה יותר טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
1. מדפסת משולבת Epson 3700 CX - מחיר: 220 ש"ח. 2. מדפסת משולבת HP 1410 - מחיר: 270 ש"ח. איזו מדפסת יותר טובה? יותר מומלצת? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין המקלדת הזו Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 עולה כ100~ ש"ח. לבין המקלדת הזו Genius KB-21 Multimedia PS2 שוב זה לגיימר עם תקציב די נמוך,ורציתי לדעת איזו בין אלו יותר נוכה מבחינת מקשים רכים (לא יותר מידי) ולמשחקים בכללי?
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שבוע טוב! אני מעוניין לרכוש את אחת המקלדות האלו : Thermaltake eSports Challenger PRO או CYBORG V.7 KEYBOARD רציתי להתייעץ אתכם מי מהמקלדות טובה יותר ? ממה שבדקתי הם די דומות בתכונות שלהם מבחינת בחירת צבעים למקשים החיוניים למשחקים. ולכן אני בדילמה מי מהם טובה יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הדגם הזה Logitech® Media Keyboard Elite שעולה 195 ש"ח... או את זה-Microsoft® Natural Ergonomic Keyboard 4000 שעולה קצת יותר-355 ש"ח... מה נראה לכם יותר טוב ו"שווה" למשחקים? האם ה-MICROSOFT שווה את ההפרש או שזה בכלל לא משנה למשחקים? תודה לעוזרים מראש
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה משטח עכבר מומלץ לעכבר אופטי? M200 או M400? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MX Revolution של לוגיטק או G7 Laser של לוגיטק מתלבט לגבי כדאיות שניהם בעלי נוחות אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום תמליצו לי מה לקנות 1)http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000539&Cat2Cat1ID=80&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או 2)http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429627 תגידו לי בבקשה מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהסטים תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-