ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
תראו אני רוצה מארז קטן ומצאתי את זה מה אתם אומרים? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3396 אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לאי אמ די ואני לא יודע בגלל שהוא קטן אז אני לא יודע אם הוא יפריע לאיוורור של המחשב עצמו
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש ביחידת הנייחת של עכבר אלחוטי (זו שקולטת את האותו של העבר) כדי להעביר מהמחשב נתונים לטלפון סללורי שתומך בחיבור א"א. אם כן - איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
האם קיים איזשהו מוד אשר מאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב? אם לא קיים- האם אפשרי בכלל הדבר? כלומר באמצעות אנטנה (אם יש צורך...) והכל... לא דרך אתרי אינטרנט מסויימים שמפעילים רדיו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: AMD XP 2500 ABIT NF7 2*KINGSTONE 256MB 400DDR WD 80GB 7200RPM 8 MB BUFFER LITE ON 52X32X52 3 מאווררים 80MM ו-2 מאווררים 120MM (כולם ג'נריים). .מארז+ספק: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSJNCBND&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 עכשיו יש לי RADEON 9200 128MB, וואני רוצה להחליף אותו לכרטיס הזה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA002&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 אתם חושבים שהספק כוח יוכל להחזיק את הכרטיס המסך החדש שאני אקנה? אין לי כסף לקנות ספק כוח חדש, אז אם הוא לא יוכל להחזיק זאת תהיה בעיה בשבילי
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לספקים עם חיבור מתח ללוח אם עם 24 פינים במקום 20 וחיבורי מולקס של 6 פינים במקום של 4. תודה
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו את הכרטיס הזה ומוסיף למחשב p4-2000 intel d850mv צורב דיוידי 60gb 7200 +20gb 5400 creative 5.1 value הספק thermaltake 300w יחזיק את הכרטיס מסך? אני יוכל לישון בשקט?
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שמעתי שבאחד מסוגי הצורבים שלהם ישנה אפשרות להגדיל את שטח המקום ל 8.5 גיגה בדיסק של 4.7 מה אתם אומרים על זה ? משהו נפגע עקב זה ? מחכה לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.trigger-point.net/Computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=1058
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור??????
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני קונה לוח של EPOX 8KDA3J AMD64 והייתי רוצה לדעת איזה מארז כדי לי לקנות יש לי תקציב גדול והדבר הכי חשוב אני רוצה לדעת האם במארז הזה: A-top X-Blade Gaming Cas יש ספק טוב? עריכה: האם כדי לי גם לקנות מאוורר למעבד?
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות את ה MX 500 של לוגיטק ורציתי לדעת אם הקטע של כל ה8 כפתורים האלה נוח? ז"א, להעביר דפים קדימה ואחורה באינטרנט באמת נוח איתו? המקשים לא רחוקים מידי מהאצבע? והשקע הזה שיש בצד שמאל שלו לאגודל נוח? והאם הוא לא גדול מידי ליד... זהו, תודה. 8)
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 המחיר 471 ש"ח שנראה לי די הוגן, ספק 400watt true power של hec אבל מה דעתכם עליו ? האם הוא יחזיק לי את המחשב (a64 r9800pro) אני מאוד לא רוצה פחם במקום מחשב אחרי שהספק ישרף (-: תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 617 צפיות
-
-
דודים שלי נוסעים לארה"ב וביקשתי שייקנו לי עכבר, בנתיים יש לי עכבר אופטי של חברה בשם APOMAX (סתם עכבר) והבעייה היא שאני לא יודע איזה עכבר כדאי לי (בלי שום קשר למחיר): Microsoft Wireless Intellmouse with Tilt Logitech MX500 Logitech MX700 מה אתם אומרים? מה הכי שווה לקחת? אני מדבר מבחינת נוחות, איכות ודיוק במשחקים. אף פעם לא היה לי עכבר אלחוטי והרעיון מלהיב אותי, מה אתם אומרים? שווה את התוספת או שהעכבר הופך לכבד ומסורבל בגלל הסוללות? (הקטע הזה לא מדאיג אותי כי במייקרוסופט הסוללות יחזיקו מעמד המון זמן ויש לי נטענות, וב-700 יש תחנת עגינה).
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ממש בקרוב (ממש). חשבתי ללכת על ה-Antec Sonata בתור מארז. הוא מגיע עם ספק-כח TruePower 380W. בעקרון חשבתי ללכת על אותו ספק, רק ב-430W. אבל ~750 שקל לספק (שהוא לא חרא גנרי)+אחלה מארז זה עסקה מצויינת. השאלה שלי זה רק אם הספק הזה יספיק לי? יש לי במחשב שני דיסקים (אולי זה יגדל לשלושה), שני כוננים (צורב וכונן רגיל), וכרטיס מסך שבעצמו צריך גם חיבור לחשמל (R9800). אני גם רוצה שאוברקלוקינג יהיה אפשרות... המחשב הולך להיות מבוסס A64. 380W צריך להספיק לזה? ואם לא - אני אלך על המודל של ה-430W עם מארז אחר... יש הצעות למארז טוב (חשוב לי חיבורים מקדימה אבל אתם מוזמנים להציע גם בלי) שילך עם הספק הזה (שעולה בסביבות ה-550) ולא יצא יקר מדי (פלוס מינוס 900 שקל)? (…
-
- 38 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: היום עשיתי הזמנה מ PCH להגה של לוג'יטק Logitech Formula Force GP Wheel (האדום עם ה Force Feedback) ושמעתי שהוא הגה ממש טוב... ותהיתי אם מישהו שניסה את ההגה הזה או שיש לו אותו יכול לתת לי פידבקים עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אז ככה, זה או ה Antec True Power 550W שאני יודע שהוא ספק סוף הדרך, אבל הבעיה היחידה שלי היא שאני לא יודע עם כמה מולקסים הוא מגיע (אם מישהו יודע שיגיד) או ה Thermaltake Silent PurePower W0023 560Watt with Active PFC שהוא מגניב יותר כי הוא עם סליבים ואפשר לנתק ממנו את הכבלים שלא צריכים, ואני יודע שיש לו מספיק מולקסים, אבל אני לא בטוח לגבי האיכות תכלס, אם הוא מצליח להגיע לרמה של האנטק או שהוא רחוק בהרבה? שניהם בערך באותו מחיר... ובבקשה אל תבואו ותגידו לי שאני לא צריך כזה ספק חזק, כי אני יודע מה החישובים שלי ואני יודע מה אני צריך. תודה לכל העוזרים! נ.ב מה לגבי הרמה של ה Thermaltake Butterfly Purepower 480W יחסית לשני הספקים האחרים?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי מארזים שיש להם מאוור 60 מ"מ בצד שמאל למטה ליד יצאות ה- PCI ? אתם יודעים על מה אני מדבר נכון? תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
היי כאשר אני יקבל את העכבר החדש (mx510) אני יצטרך לקנות מקלדת חדשה, אז חשבתי גם מקלדת לקנות בארצות הברית, גם יותר זולות וגם יש יותר מבחר, אבל לא יהיה לי עיברית במקלדת אז זה לא שווה, אז אני צריך מקלדת ב-300-350 שקל, חשוב שתיהיה שחורה, לא אכפת אם אלחוטית או לא, וחשוב שיהיה בה כפתורים מיוחדים (נוספים), המקלדת למשחקים ולאינטרנט. תודה מראש לעוזרים Install
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קרא את חוקי הפורום. יש איסור פרסום מכירת מוצרים - בשביל זה קיים ה-TradeZone. נערך וננעל.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
המחשב אינו מצליח להגידר את הפאלם שלי. יש לי וינדוס XP PRO מופיה הודעה " התקן USB לא מוכר" מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
זקוק לספק מצויין ולמארז טוב . צריך שהספק יחזיק את המערכת ההולכת וקרבה הזאת : מעבד - AMD 64 3500 939 לוח אם - ASUS A8V סוקט 939 כרטיס מסך - ASUS X800XT זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB (אני קונה הכול בחו"ל) כפי שאתם רואים אני זקוק פה לספק מעולה שיחזיק את המערכת הזאת . תנו גם הצעות למארזים טובים (המחיר לא ממש חשוב אבל לא צריך להישתגע )
-
- 55 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה בעוד כמה ימים מחשב יחסית חזק: Athalon 64 3200+ Epox EP-8KDA3+ OCZ 512x2 PC3200 MSI ATI R9800P (מתוכנן אוברקלוק לכרטיס מסך) ואני מוסיף עוד כמה מאווררים אישיים אני מתכוון ונוס 12 למעבד וסיילנסר לכרטיס מסך ואני צריך עצות לגבי ספק כח ואני דיי בדילמה של כמה וואט לקחת.. אשמח אם תעזרו לי. כרגע אני לא מתכנן אוברקלוק לאף אחד מהפריטים פרט לכרטיס מסך אבל לא אוכל לחתום על זה :-\ כי אני לא רוצה כל כך להיות מוגבל אבל בין כה וכה לא אוברקלוק רציני. בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לעשות השבוע OC (אחרי שאני אקנה את גוף הקירור V.12). יש לי ספק כוח ג'נרי, 350W. רציתי לדעת אם הוא יכול לעשות לי בעיות בלל ה-OC? (להישרף או משהו). ה-OC שאני עומד לעשות הוא למעבד AMD 2500@3200
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-