עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית שאני יוכל להדפיס דרך מחשב נייד והאייפון שלי (בעזרת אפליקציה) אני מעדיף מדפסת מחברת hp בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. Started by moshen1169,

אני מעוניין לקנות רמקולים למשחקים סרטים ומוזיקה מתלבט בין: microlab M-860vs logitech x540 תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  3. Corsair HS1A: 280 ש"ח Roccat Kave 5.1: 390 ש"ח או שעדיף לקנות את ה Corsair HS1: שהן עולות 400 ,חיבור USB, ויש בהן מובנה כרטיס קול שיכול ליצור 7.1 של DOLBY. אני ממש מבקש מאנשים שמבינים בזה או שיש להם את אחת האוזניות. התקציב ממש לא חשוב. אז ככה,יש לי כבר כרטיס קול 5.1 שמחובר ב PCI (לא משהו קטן כמו USB sound card) הביקורות על ה CORSAIR ממש טובות,והן אנאלוגיות לא חיבור USB זה אומר שאני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולעשות אותם 5.1 VIRTUAL SURROUND לאומת ה ROCCAT שהם TRUE SURROUND SOUND, אבל הביקורות על ה ROCCAT לא טובות(או שאני טועה) ושהאיכות שלהם לא טובה. או שיש לכם המלצות אחרות? אני ממש השמח לשמוע ביקורות שלכם או ידע אישי . תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ofcourse,

היי אשמח לקבל המלצה למצלמה עם עדשה רחבה יחסית, ושדוגמת את התמונה הרבה. המחיר פחות קריטי לי. תודה וחג שמייח

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  5. פעם כולם עפו על קריאטיב...אבל עם הזמן זה הפך נדוש ולא נדרש כל כך. העניין הוא שאני רוצה כניסה אופטית בכרטיס קול ובמובנה של הלוח אם אין. :\ נכנסתי לאתר של קריאטיב לראות מה חדש בתחום הכרטיסים וגיליתי שהם מוכרים שלושה כרטיסים עיקריים: X-FI רגיל PCIE X1 X-FI טיטניום (עולה כפול מרגיל) PCIE X1 ודגם נוסף שנקרא fatalaty אבל זה בטח אוברקיל. עכשיו, אני שואל את עצמי, נניח שאני קונה את הטיטניום הזה (יש באיביי במחיר של הגרסה הרגילה), אני אראה הבדל משמעותי בין המובנה לבין זה ? יש אלטרנטיבה דומה פחות יקרה? אני סה"כ צריך כניסה אופטית כדי לחבר את הפס3 למחשב ולהוציא סאונד לרמקולים של המחשב. אני לא רוצה להשתמש בכבל AV שמסופק עם הפס3 כי זה כבל מסורבל\מכוער\מתפצל ומקשה על העניינים + בעת…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לרכוש אוזניות לכדי חוות דרכן סרטים ב5.1/7.1 לא הצלחתי להבין אם באוזניות כמו corsair hs1 או לוגיטק G35 יש משהו מיוחד שיוצר את אפקט הוירטואל סראונד או שרכישת כרטיס קול שתומך בוירטואל סראונד ואוזניות סטריאו רגילות טובות (סנהייזר כלשהן) גם יצליחו להעניק לי חוויה דומה (ואפילו טובה יותר) אשמח לעזרתכם, תודה

7. שלום רב, יש לי מחשב שמחובר אליו מודם סלולרי בחיבור USB במהירות 2.5 מגה,וכך למעשה אני מקבל אינטרנט ישירות אליו. אני מעוניין לחבר אליו מצלמת אבטחה\אינטרנט שתומכת בmotion detection. אין לי ראוטר ואין לי כרטיס רשת אלחוטי אלא רק מודם סלולרי שמחובר למחשב .(כרטיס רשת שלו פנוי) האם אני יכול לחבר את המצלמה הבאה למחשב שלי ישירות ב USB או ישירות לכרטיס רשת של המחשב ולקבל את כל הפיצרים שלה בתצורה הנוכחית של המחשב: http://comprousa.com/en/product/ip55/ip55.html תודה התקציב זה 350-400 שח. חשבתי על משהו אני לא יודע אם זה יעבוד: המחשב שלי מקבל כתובת חוקית מהמודם הסלולרי וככה אני גולש. אם אחבר את המצלמה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שפנוי,ואגדיר כתובת סטטית בכרטיס רשת כולל DNS בדיוק כמו שאני…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  8. Started by yoss100,

היום קבלתי אותו עכבר ממש טוב ונוח מאוד ללא ניתוקים או דיליי שזה היה הכי חשוב לי למשחקים. הכפתור האמצעי בעכבר בלחיצה לצדדים(scroll right- left ) עובדים אך לא משמיעים טיקים האם זה תקין?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  9. Started by shahar0592,

לא ידעתי איפה לפרסם אז פרסמתי פה.. אני צריך את המתאם הזה לחיבור הממיר של הוט למסך מחשב (מסך T2333) ושאתה קטנה אם אני מחבר שני חיבורים למסך (גם VGA וגם DVI) איך אני מחליף בניהם? תודה על העזה האתר הטוב בעולם!!!!! (במקרה ואין יש מצב מישהו ממליץ לי על כרטיס TV שגם ניתן להקליט איתו בלא יותר מ-300 ש"ח עדיף כמה שפחות)

10. Started by AnTiSh0ck,

חיפשתי קצת בפורום וראיתי רק הודעות ישנות (3 שנים ומעלה), המדפסת צריכה להיות קומפקטית, זולה ואמינה. לא משנה לי אם היא תהיה רק שחור\לבן. תודה

11. Started by miz,

קניתי כבל למסך XEROX יציאה VGA זכר זכר אך עם הכבל החדש הגרפיקה השתנתה ולא תמכה בצורה טובה, כמו בכבל הישן מה לעשות

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by dindin123,

בקשת המלצה לרמקולים 5.1 תקציב מקסימום 1300 שימוש: מוזיקה,סרטים וכדומה אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר, חשוב לי מאוד שתהיה אפשרות לחבר למחשב בעזרת כבל אופטי כדי שישמעו באיכות טובה דולבי דיגיטל חשוב מאוד עוצמה חזקה ובס חזק כמובן מה שאפשר בתקציב זה תודה רבה עריכה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765786 אלה רמקולים טובים? המחיק שלהם בסדר הם חזקים ואפשר לחבר אותם למחשב בכבל אופטיקל. וגם יש להם עוד חיבורים לטלויזיה או לפלאפון שזה תמיד טוב. לוח אם שברשותי: GA-EP41-UD3L - http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3454#sp</blockquote> תודה רבה לכל מי שעוזר לי

13. אני צריך המלצה לעכבר בתקציב של 200-250 שקל(יש לי QCK) ואוזניות גם בערך 200-250 שקל. חשבתי על עכבר Logitech G400 שמשתלב טוב מאוד עם QCK ואוזניות חשבתי על Plantronics Gamecom 777, מה אתם חושבים על זה? יש משהו יותר משתלם בתקציב?

14. Started by kobi_sion,

מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים אני יודע שזה לא ממש אידאלי אבל אני רוצה לחבר את המחשב למסך גדול בסלון ולראות המלצות ? לא חייבים לנצל את כל התקציב

15. חג שמח לכם! הכותרת ממצה את השאלה, איזה רמקולים נראה לכם כדאי לקחת? רציתי בהתחלה לקחת את הX16 אבל אני לא מוצא מקום אחד שהמחיר פחות מ600 ש"ח ואין לי כרגע את הכסף. על פניו הX13 זו הבחירה הבטוחה אבל הבנתי שהXforce גם כן טובים מאוד לא? מה נראה לכם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Andreyy,

מחפש המלצה לערה כלשהי או דברים שיעזרו לי לנקות את המחשב בעיקר בתוכו במקומות הקטנים. תודה לעוזרים ואם מישהו יכול להביא לי אולי איזה מדריך לניקוי מחשב אני אשמח כי לא מצאתי בפורום.

17. שלום לכל התותחים! יש לי מדפסת ביתית Canon Pixma MP250 לפני כמה חודשים נגמר לי הדיו לכן קניתי ערכת מילוי שכבר הוכיחה את עצמה כמה פעמים מילאתי אתמול את כל הצבעים (שחור כחול אדום וצהוב) הדפסתי אתמול דף ניסיון של צבעים לאחר "ניקוי יסודי" ויוצאים לי רק השחור והכחול (בצורה נקיה וטובה מאוד) אבל הצהוב והאדום לא יוצאים בכללללללל ז"א שהם בכלל לא מופיעים על הדף אפילו לא טיפה!! עשיתי מספר ניקיונות נוספים והם עדיין לא מופיעים בכלל לקחתי נייר טישוי נקי, הרטבתי המים חמים וניגבתי כמה פעמים את חריצי יציאת הדיו, ואני כן רואה שיש צהוב ואדום יוצאים מהחריצים!!! מה הבעיה? מה עושים??

18. אני צריך מקלדת למחשב מדיה סנטר שבסלון והכי נוח יהיה מקלדת אלחוטית עם TRACKBALL לקחתי את הTEAC SMX-20 אבל הוא לא עבדה לי בכלל (ובכלל עוד לא ניתקלתי במקלדת של TEAC שעבדה לי כמו שצריך..) אז מחר אני הולך להחליף אותה ואלו המקלדות עם TRACKBALL שמוצאות למחירה בKSP שאני יכול להחליף בנקום : iOne Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse‎ או Koribo Xgene 2.4GHz Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse או Koribo Vivar 2.4GHz Heb,Eng Rechargeable Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse יש פה עוד אופציה מעניינת..אומנם קצת יקרה Koribo Irad 2.4GHz Heb,Eng Wireless KeyBoard with Track Ball and Remote Control יש ה גם שלט רחוק אז זה גם יכול להוסיף לנוחות... עכשיו מה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס TV עבור הקלטה ועריכה. חשוב לי שהכרטיס יקליט באיכות טובה, יקליט בסטיראו סאונד. צריך שיהיו לו את היציאות(החיבורים) הבאים: - RCA - HDMI תודה רבה.

20. Started by flounder,

אני מחפש gamepad למחשב PC. תקציב עד 100 ש"ח ישמש בעיקר לפיפא לאחיינים בגילאי 8 ו 6. יש בKSP את המוצר המצורף בקישור ב60 ש"ח אך הם אינם מספקים יותר מדי פרטים, האם הוא מתאים לPC וכמו כן בתמונה נראה כאילו אין ג'ויסטיקים אלא רק כפתורים. אני באופן אישי לא ממש השתמשתי בשלטים מאז האטרי וה apple 2c בערך ואין לי ממש מושג בנושא. אשמח לעזרה ותודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=3914

21. Started by PayneBack3251,

שלום אני עובד עם סט אלחוטי Logitech Wave עם מסך 40" מהמיטה (כן אני עצלן), עכשיו הבעיה שקניתי מיטה חדשה שהיא לא בדיוק שטוחה וקשה מאוד לעבוד עם העכבר עליה (במיוחד משחקים), יש איזה משטח לעכבר שמומלץ ? או שהכי פשוט יספיק, אני לא גיימר כבד, סתם אוהב לשחק מדי פעם, תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  22. Started by לביא2112,

אני מחפש מקלדת זולה טובה גודל קטן/בינוני כולל המספרים שבצד ימין בצורה מרובעת בלי גלים או צורות אחרות ונוחה ללחיצה על מקשים . איך המקלדת הזו http://tms.co.il/product/9327 שורדת הרבה זמן ? כי יש אחריות 3 שנים או שעדיף http://tms.co.il/product/9333 או http://tms.co.il/product/9325 שמעתי ש 600 נהרסת מהר זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  23. Started by kalda01,

מחפש מדפסת צבעונית משולבת עם חיבור רשת אמינה ועלויות דיו סבירות. תקציב עד 800 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by גד :),

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הכי טובים שאפשר לקנות בתקציב של עד 200 ש"ח רצוי כמה שיותר זול

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שימוש עקרי:גיימינג שפות:אנגלית ועברית+ רוסית, אבל לא חובה. חוטי בלבד!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים