ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, המלצתכם למדפסת משולבת לייזר שחור לבן- בעלת אפשרות לשלוח/קבלת פקס - כמו כן מענה אוטומטי של הפקס, וחיוג חוזר אוטומטי באם תפוס. השימושים הם ביתיים ולכן הפלט לא צריך להיות סופר איכותי, תדירות שימוש יחסית נמוכה ופשוטה, עדיף שהמכשיר יהיה קטן פיזית. כמובן אמינות שירות נאותים של הנציגה בארץ. התקציב שעומד לעניין הוא כ: 1,000 ש"ח אך ניתן להתגמש במידה ודורש כן. תודה מראש על כל עזרה שתתקבל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה היא ל Mechanical switch keyboard. אלה שהצלחתי למצוא שנמכרות בארץ הן ה BLACKWIDOW של רזר וה G7 (ןה G6V2) של STEELSERIES מישהו מכיר או משתמש במקלדת מכנית ויכול להגיב? איפה קניתם ואיך השימוש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי! קניתי את הדיוידי של אסוס במהירות 16.. מישהו יודע איך אפשר לבטל לו את נעילת האיזורים? שמעתי שזה אפשרי אבל אני לא יודע איך.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
הי כולם, יש לי זוג רמקולים חזקים שמחוברים למחשב ולפני כמה ימים התחילו להוציא צליל ססטי קבוע. הצליל כמובן מתגבר ככל שמגבירים את הסאונד של המחשב. הנחתי שמדובר באחת משתי האופציות- * יש לי השראה של חוטי חשמל קרובים על החוטים של הרמקולים והם גורמים לצלילים. * הרמקולים התעייפו אחרי 8 שנים שהם איתי והגיע הזמן להחליפם. העניין הוא שעכשיו חיברתי אזניות (אזניות אולפן מוניטור איכותיות) והסאונד הסטטי נשמע גם בהן. מכאן אני מבין שהבעייה היא לא ברמקולים/אזניות, אלא במחשב. רעיון מה קרה/איך אפשר לפתור את העניין? רב תודות!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תלחצו על התמונה היא תגדל יהיה את שם החברה עליה התמונות בקטן בפורום תלחצו ויגדלו מה הדגם בבקשה או קישור ישיר לזאפ יהיה בכלל מצוין תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
רציתי לקנות בקר PCI TO SATA 1 2 ראיתי דרך זאפ על בקר שיש לו גם שתי יציאות מאחור האם זו טעות או באמת יש בקר כזה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
זה המפרט איזה אל- פסק יתאים לי? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 מארז: Tagan CS-EL Diablo BM 25CM Front, 36CM Side ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1265679&page=22 MX500 הוותיק מפתיע לטובה וכך גם MX518 וה-X7 של A4TECH. לפי הסקירה, עכברים אופטיים איכותיים פשוט טובים יותר מעכברי הלייזר... מעניין לקרוא (22 עמודים)
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום. מחשב Zenbook עם יציאת MicroHDMI אשר רוצים לחבר ל Apple Thunderbolt Display. איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המעבדים: Intel Celeron 1000 Mhz המחיר:79$ (445ש"ח) ו Pentium III 1GHZ- FC-PGA 133MHZ המחיר: 158$ (889ש"ח) ולמה יש שוני במחירים כל כך גדול
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
כאשר העכבר טעון במלואו, לכמה זמן עבודה מספיקה הסוללה עד שצריך לטעון שוב ? אני מתלבט אם לקנות אחד העכברים האלו לעבודה (את הרבולושן כבר קשה להשיג) והבעיה היא כזו: אני עובד בערך 80% מהזמן במשרד ואז אין שום בעיות של טעינה. אבל בשאר 20% מהזמן אני מסתובב בין לקוחות ולפעמים יכול להיות יום או יומיים שלמים שבהם אני לא אוכל לטעון את העכבר. האם הוא יעמוד בזה ? כי הרי עכברים רגילים שעובדים על סוללות יכולים להחזיק חודשים ללא החלפת סוללות... ועוד משהו: האם ניתן פיזית להחליף את הסוללה (כי לסוללות כאלו יש נטיה "להתעייף" עם הזמן) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש ברשותי מדפסת מסוג HP דגם Offcejet j4580 בזמן האחרון בכול פעם שאני מדליק אותה יש רעשים חזקים כמו של תרקטור. רעשים אלו חולפים אחרי חצי דקה לערך. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לתקן דבר כזה לבד? האם שווה לתקן דבר כזה במעבדה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של 400 שייח .. ומה יותר כדאי לקנות סט מקלד ועכבר או לקנות כל אחד לבדו?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
חוץ מה- G15 והטרנטולה של razer. אני רגיל פשוט למקלדת שהמקש ctrl נמצא בצד השמאלי ללא תוספות מקשים. תודה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת ישנה אבל עושה את עבודתה מעולה, HP 940C שמעולם לא היינו צריכים לתקן אותה ועובדת כבר כלכך הרבה שנים שאני לא זוכר מתי נקנתה. הבעיה איתה זה מחירי הדיו. הראש הצבעוני שלה מאוחד וזה אומר שברגע שנגמר הצבע יש לקנות מיכל חדש יקר. האם המעבר למדפסת חדשה עם ראשי דיו נפרדים יהיה לי משתלם? האם ראשי הדיו יחזיקו יותר? או שזה סתם גימיק שיווקי שאמור למכור יותר? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
ראיתי אותו בכמה מקומות אך ללא כרית.למשל בBIGBOX.כרגע אני אם פד גנרי (עכבר G5) אם כרית ופשוט לא מסוגל להיפרד ממנה.אני יודע שהיא מפריעה במשחקים אך אני כמעט לא משחק.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
דרישות: צבעונית סורק חיבור רשת (לא USB) טונר עם יחס עלות / תפוקה משתלם חברה מוכרת עם תמיכה מסודרת בארץ תקציב: מוכן להשקיע גם 2000 ומעלה בהנחה שהיא חסכונית. עדיפות: כוללת פקס וסורק כוללת WIFI בנוסף - אשמח לקבל המלצות לאתרים בהם ניתן לברר פרטים טכניים של טונרים כולל מס' דפים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
-
כדי לאפשר פול-דופלקס צריך שכל 8 הגידים יהיו מחוברים? או שזה מצריץ אפשרות בדריברים? ובנוסף האם ההדבל בין פולס דופלקס להף(חצי) דופלקס משמעותי ומורגש? נא לענות מהר בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחסנית חדשה עקב זה שהקודם התייבש לי, אם תוכלו להגיד לי מה לעשות כדי שהחדשה לא תתייבש אני .
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי שני מחבים מחוברים למסך DELL 2007WFP , אני רוצה לישלוט בשני החשבים בעזרת מיקלדת USB 1 יש איזשהו מתאם עם מתג שאני יכול להחליף בינהם בקלות ועוד משהו, מהו הדגם הכי טוב ללא קשר למחיר , במצלמת אינטרנט לוגיטק
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
יש לי כרגע מדפסת hp deskjet 5550 (דיו שחור - 56, צבעוני - 57). האם המדפסת טובה ? האם היא יותר מדיי ישנה? דיו שחור מקורי בחנות השכונתית עולה 130 ש"ח , חיקוי 80 ש"ח . יש 10 ש"ח זיכוי על החזרת ראש מקורי, ו5 ש"ח על החזרת מחסנית חיקוי. בKSP, המחיר של ראש דיו שחור מקורי 56 הוא 66 ש"ח. האם יש בKSP זיכוי על החזרת ראש דיו מקורי/חיקוי? והאם יש במקום אחר? ולשאלה עצמה: האם שווה לי לקנות דיו או לקנות מדפסת חדשה (משולבת?) הנה כמה דגמים שמצאתי: HP Deskjet D1560 Warranty 1 Year מחיר למזומן: 155 ¤ Canon PIXMA iP1800 Warranty 1 Year מחיר למזומן: 174 ¤ Canon PIXMA MP140 All-in-One photo printer Warranty 1 Year מחיר למזומן: 240 ¤ HP Deskjet F2280 All-in-One Warranty 1 Year…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
איזה ספק כדאי? שיתאים? שיהיה כמה שיותר תקציבי... יחס תמורה-מחיר. תודה!!!! המפרט למטה...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, האם יש עכבר שהוא כמו הטאץ’ פד, נלחץ בנגיעה במקום בלחיצה? כמו כן, במקום זה האם יש עכשיו שהלחיצה שלו שקטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 327 צפיות
- 2 followers
-
-
הלוח אם שלי דורש חיבור הספק ליציאה של 20 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. כמו כן רשום שהלוח א?ם יוכל לפעול רק במידה ושני הכבלים מחוברים ל- 20 ול- 4. אני מצרף תמונה. האם ספק שבמפרט רשום 20+4 Pin מתאים לי? האם ספק שרשום שיש לו 24 - אני צריך לחתוך באופן ידני את ה- 4 ???? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-