עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Achilllles,

מחפש רמקולים למחשב 5.1 עד 550 שקל חשבתי על Z506 איך הוא?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  2. יש לי מקלדת מסוג logitech mx700 מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי פירמטתי את המחשב היום והתקנתי הכל, הבעיה שהכפתורים במקלדת לא עובדים כמו שצריך.... למי שמכיר, יש את כפתור ה-f-lock והוא לא ממש עובד, לעומת זאת, כפתור ה-Mute בעצם הפך להיות ה-f-lock שאני ממש לא מבין איך כי זה לא אחד הכפתורים שאפשר לשנות, אלא מותקן ככה.... יש הצעות? יש כמובן עוד כפתורים שלא עובדים...... פחות או יותר כל הכפתורים שכשורים לסאונד למניהם עושים משהו אחר בכלל...... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. Started by jobazuka,

שלום רכשתי כבל hdmi באורך 10 מ לחיבור ביין המחשב לTV. לא מבין מדוע לא מצליח לקבל אות על מסך הTV. במחשב מותקן כרטיס מסך .חיבור ה HDMI אינו דרך כרטיס זה ,האם זו הבעיה? בכרטיס המסך אין כניסה לחיבור HDMI. יש רעיונות...? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן יש לי מדפסת משולבת של LEXMARK הבעיה היא שהיא מדפיסה על ריק... יוצא תמיד דף לבן... התקנתי אותו שוב, הכל נקי וגם דריבר חדש מהאינטרנט ועדיין אין כלום... הוא אומר שנשאר עוד דיו... יש למשהו רעיונות? תודה מראש יניב

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  5. כיום אני משתמש בגלאקסי S לקרוא ספרים בפורמט PDF, אבל עם כמה שהמסך שלו גדול, זה לא מספיק גדול וזה דיי מציק אחרי קריאה ממושכת. אז אני מחפש לקנות קורא ספרים אלקטרוני או טאבלט מבוסס אנדרואיד. הדרישות שלי שיהיה לפחות 7" ומעלה (כמה שיותר יותר טוב), ומחיר כמה שיותר נמוך (יש תקציב, אבל מעדיף לחסוך). אם זה קורא ספרים אז שידע לקרוא טוב קבצי PDF מלאים בתמונות ואובייקטים שונים ולא רק מלל. ואם זה טאבלט אנדרואידי אז שיהיה דיי חדש ולא מיושן כדי שיקרא את הPDFים בצורה חלקה. אני מבין שיש את הקינדל של אמזון אבל יש לו כל מיני דגמים ואני גם לא יודע אם הוא יכול לקרוא PDF, אז אני מעדיך לקבל המלצות מהחבר'ה פה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  6. מעוניין במקלדת איכותית, מוארת ואלחוטית. מה ההמלצה ?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  7. Started by urich,

טוב אני רוצה pda צבעוני ומהיר למדי חשבתי על שלושה מכשירים שונים hp ipaq 1910 palm zire 71 dell axim 5 (300mhz. אני רוצה מכשיר מהיר ונוח עם עיברית רצוי במחיר של פחות מ2200 (עם עברית) ב zap.co.il ראיתי ipaq 1910 ב1600 ומשהו שקל אבל לא נראה לי שזה כולל עברית על מה תמליצו מבחינת ביצועים ומחיר.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  8. אם למישהו מכם יש ניסיון עם אחת כזו... אני צריך מצלמת אינטרנט ממוצעת (סביב 100-150 ש"ח) עם מיקרופון מובנה, ושתהיה מתוכננת למחשב נייד כלומר בעלת תפס למסך של הנייד (LENOVO במקרה הזה). יש עדיפות ל USB2 ? כלומר האיכות באמת יותר טובה או שזה חרטא ? תודה.

9. Started by ido1yonatan,

שלום יש לי מדפסת pixma ip 4850 קנון אני משתמש בדיו לא מקורי והמדפסת מוציאה לי ירוק מה לעשות? תודה לעוזרים ויום נעים</blockquote>

10. Started by EllaNikolich,

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. Started by erap129,

אני לפני כמה זמן קניתי מאוורר TT Silentcat 80mm והחיבור שלו שונה מהחיבור של המאוורר הישן שלי ואני לא מצאתי מקום בלוח אם לחיבור אחר. למאוורר של TT יש חיבור אחד עם 3 חורים ו-3 חוטים, לא כמו המאוורר הקודם שיש לו 4 חוטים ושני חיבורים של 4 פינים (גדולים יותר מהTT)- חיבור אחד עם חורים וחיבור אחד עם פינים. אז יש איזשהו מתאם או משהו שאני יכול לעשות כדי לחבר את הTT? ד"א הקודם הוא מאוורר ג'נרי

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  12. Started by spmguy,

האם מישהו מכיר מקום שבאמת מראה את הערכה בפעולה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by jean-paul,

מישהו מכיר את המארז יש לו ספק של 350w .אשמח אם מישהו יכוון אותי ללינק מתאים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. Started by adir12,

לאחרונה קיבלתי 2200 ש"ח זיכוי בבאג מחשבים. מכיוון שהמדפסת העכשווית שלי צולעת חשבתי על להשתמש בכסף ולקנות אצלהם מדפסת משולבת. יש לי כמה שאלות: 1. איזה מדפסת יותר טובה? 6313 או 6183? 2.האם בטוח לקנות את 6183? הסתכלתי כמעט בכל אתר שלHP ולא מצאתי זכר למדפסת הזאת.. ל6313 מצאתי רק בHP ישראל. 3. יש איזשהי מדפסת יותר יקרה שמצדיקה את העליה במחיר? אולי מדפסת לייזר? או שתי מדפסות?(לייזר וצבעוני) 4.יש לכם עוד הצעות מה אני יכול לקנות בכסף שנשאר? תודה!

15. Started by Lavender,

קניתי מחשב חדש ולא מצאתי את הדיסק - דרייבר המקורי אז הורדתי דרייבר למדפסת מהאנטרנט (מה שעבר מצויין בנייד) אך שניסיתי להתקין אותו במחשב השולחני החדש קיבלתי הודעת שגיאה שאמרה משהו כמו לא ניתן למצוא את הנתיב... ניסיתי להוריד דרייבר ממקור אחר וקיבלתי את אותה הודעה. אני מניחה שהבעיה היא לא בדרייבר כי זה עבד בנייד. מה יכולה להיות הבעיה במחשב? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by stas12,

שלום. אני צריך המלצה למארז + ספק ב 600 ש"ח (אפשר לחרוג ל 700 אבל זה אם יש משהו שממש שווה). את המארז והספק אני מזמין מחנות נועה מחשבים. הספק צריך להחזיק מערכת E6300/6400 עם כרטיס מסך X1800GTO ו 3 הרד דיסקים, 2 צורבים ואת המאווררים. אני מראש מבקש לא להמליץ לי על SUNBEAM TRANSFORMER . המארז צריך להיות לא רועש. (כרגע יש לי את SUNBEAM SAMURAI ןמבחינת הרעש שלו כזה אני צריך). חשבתי ללכת על COMPUCASE 6A21 ולהשקיע איזה 400 בספק טוב... מה אתם אומרים מבחינת הקירור של המארז? הוא באותה רמה כמו ה SUNBEAM? (מבחינת מידות הלוח אם, לא תהיה בעיה להכניס לתוכו כל לוח?) הספקים שאני מתלבט ביניהם הם: http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 http://www.thermaltake.com/demo/w…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  17. Started by roeiw,

מוכר בלה בלה בלה בלה בלה בלה חדש באריזה סגורה!! (*נערך ע"י אחראי הפורום)

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  18. 1)ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 2) ספק כוח למארזי Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN השני יקר יותר ב50 ש"ח. האם ההבדל משמעותי? מה זה APD וPFC?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. אז כך: יש לי את המדפסת הזה כבר איזה שנה. בעיקרון היא עובדת בסדר. אני עכשיו בנקודה שנגמר לה הדיו ואני תוהה אם כדי לקנות מדפסת חדשה בקומה. בעיקרון אני לא צריך משהו הרבה יותר טוב ממנה. אני לא מדפיס הרבה תמונות או דברים כבדים. רק מסמכים פה ושם. העלות של ההחלפה של הדיו היא בערך 210ש"ח לשני ראשים מקוריים. אני תוהה אם יש משהו בבערך עד 500ש"ח שווה לי להחליף את המדפסת שלי עבורו. עוד שאלה שרציתי לשאול בקשר לדיו: אם יכולים להביא לי פיתרונות יותר חסכוניים לדיו? 210ש"ח זה דיי יקר בשבילי, אם אפשר לחסוך אני בשמחה אנסה. אני זוכר שאני קניתי חסניות של Demo2 או חברה בשם דומה בComputax. הן אומנם עלו לי רק 109ש"ח אבל נוצר לי רושם כיאלו היה שם רבע כמות או משהו כזה. הזמן שהן הסיפקו לי ממש שערו…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך USB. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by biodome,

Intel Pentium D805 2.66Ghz Dual Core Glacaialtech 5700 HSF Asus P5LD2 945P Twinmos DDR-II 512mb PC4200 x 2 Albatron GeForce TC6200Q-128 2 x WD 160GB Raid Edition - in raid mirror NEC DVDRW 3550 Compucase 6a19 black - 2 x 120mm Fans Enermax Noisetaker-II 420W מסך לא בטוח יחובר למחשב הזה שיתפקד כשרת איכסון.. אם כן זה יהיה או LCD או CRT 17 כלשהו. האל פסק הזה בערך בטווח מחירים שחשבנו עליו: ?Gamatronic SmartCompact 750VA ראיתי ביקורות דיי חיוביות ב-ZAP על הדגם הנ"ל. אין צורך שהוא יחזיק את המחשב עובד ל-20 דק' אלא רק שיאפשרת יציאה מסודרת מה-WINDOWS ללא סכנה למידע על הכוננים הקשיחים. האם יש צורך באחד של 1000VA או שהדגם הפשוט יותר הזה מספיק?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, יש לי תקלה במדפסת משולבת HP 6213. בזמן הסריקה יש פס כזה מעצבן , וזה הורס את מה שנסרק מצורפות 2 תמונות .. אחת עם המכסה של הסריקה קצת פתוח (איפה שהמצית) והשניה שמתי דף , עם מכסה סגור , אפשר לראות את הפס לפי השינוי צבע בתמונה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? אולי תקלה ידועה של HP ? ואחריות כבר אין , זה קרה בדיוק חודשיים בערך אחרי סוף האחריות - בתמונה הזאת אפשר לראות את הפס , שינוי צבע בתמונה - וזה מה שקורה שהמכסה של הסריקה קצת פתוח ... תודה !

23. Started by maazg,

שלום, לאחר קניית העכבר razer abyssus ואכזבה גדולה החזרתי אותו, והסיבה שלעכבר יש צורה מוזרה שאי אפשר להחזיק אותו עם claw, העבר גבוה מאחורה ודק מקדימה שיותר מתאים לאחיזת palm. אז אני מעוניין בעכבר עבור אחיזת claw וחשוב לציין שנוח לי מאוד עם הכבר logitech m705 שהבעיה היחידה שלו שהוא אלחוטי ולכן קצת כבד. לא חשוב לי כפתורים נוספים- מספיק לי 3 הכפתורים שמגיעים עם כל עכבר רגיל. אז מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  24. מה דעתכם כדי לי לקנות מקלדת של btttlefield 2142 ?]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.