עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by wons,

היי חבר'ה אני מחפש מצלמת אינטרנט עבור צילום סירטונים בשביל היוטיוב. המחיר הוא לא קריטי אומנם אני מעדיף לעלות איתו כמה שפחות. והשאלות שלי הן: כמה תמונות בשנייה הייתם ממליצים למטרה הזאת כדי שיצא סירטון טוב ולא מהסוג ה"נתקעים" שניתן לראות בכל מיני וידאו בלוגים ? רזולוציה אני משאר שהיא לא כל כך חשובה לי כי בכל מיקרה הסירטונים יעברו הקטנה ל 640*480 עבור תצוגה ביוטיוב אומנם נחמד היה אם תהיה יותר עבור עריכה. בהרבה מצלמות אינטרנט התמונה יוצאת די חשוכה או לחלופין מסונוורת, חדות התמונה מזעזעת והפרדת הצבעים גרועה. מצד שני ברוב מצלמות כיס (וידאו) HD שאנשים מצלמים עבור הבלוגים שלהם יוצאים סירטונים שבהחלט נעים להסתכל עליהם - יש מצלמות אינטרנט ספציפיות שהייתם ממליצים ע"מ לקבל אפק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. המחיר זהה, שניהם אופטיים. אני יודע שהקינזו קטן יותר, רק שלושה כפתורים ורק שנת אחריות, אבל חדש יותר מה MX518. מישהו יכול להגיב? ראיתי גם שמישהו כתב שיש לקינזו בעיות עם משטחי עכבר מבד ב DPI נמוך. אני לא משחק הרבה FPS, בעיקר סטארקרפט 2, ולכן משחק בד"כ על DPI של 800-1200. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by guytsemah,

[צונזר]

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  4. Started by YTZ,

אני רוצה לקנות לעצמי למחשב הנייד עכבר אלחוטי טוב ואני מתלבט בין 2 העכברים האלה. לפי מה שקראתי, ה-M705 בעל חיי סוללה ארוכים מאוד (אומרים ש-3 שנים, אני מניח משהו כמו חצי שנה), לעומת ה-MX PERFORMANCE שהם בקושי שבועיים. ה-MX נראה הרבה יותר גדול ונוח, בעוד שה-705 נראה לא נוח לכף היד. ה-MX בא עם מטען וכבל USB שניתן לחבר בעת שנגמרת הסוללה, אין דבר כזה ב-M705... יחד עם זה, נראה שיהיה לי יותר נוח לקחת איתי את ה-M705 מבלי חשש שיינזק בתיק עם המחשב. אני מחפש חוות דעת על שני (או אחד) העכברים, מישהו ניסה אותם (או אחד מהם)? -------------- עריכה: עקב בעיות מלאי בחנות שממנה אני רוכש של ה-MX, החלטתי ללכת על ה-M705.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by simon_hr,

שלום יש לי מדפסת דגם Brother MFC-215C ואתמול קניתי צבע חדש כי הישן נגמר לי,קניתי תואם למקורי והיא פשוט מדפיסה לי דף ריק,אני חייב להדפיס איתה אני לא מבין מה הבעיה,אני ישמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, יש לי מצלמת אינטרנט GPT, אך אבד לי דיסק התקנה, אין לי דרייבר וגם אין לי מושג מה הדגם של המצלמה. אולי יש למישהו רעיון איפה ניתן להשיג? תודה

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  7. זקוק למשהו קטן, לא all-in-one הגדולים והמגושמים.. אלחוט/חוטי, לא משנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. בשביל מחשב מדיה-סנטר. צריך שיקלוט טוב לטווח גדול (6-7 מ'). בתקציב של עד 150 ש"ח. פשוט העכבר שיש לי כרגע (Microsoft Notebook Optical Mouse 3000) כמעט ולא קולט מעבר ל-3 מ'.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. מחפש מדפסת משלובת פקס/סורק/מ.צילום. שמעתי OKI נוראיות ויקרות. כל המלצה מתקבלת, רק אם אפשר הסבר קטן מדוע.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  10. Started by eli_t,

שלום, קניתי היום את הגיים פאד Precision Gamepad Logitech אבל אני מחר מחזיר אותו כי הוא ממש לא נוח !! יש המלצות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  11. שלום לכולם! עוד כמה ימים אני מתכוון לקנות מחשב משחקים חדש. עם המחשב אני מתכוון לקנות ציוד היקפי הכולל : - אוזניות - SteelSeries 7H USB מחיר 656ש'ח - עכבר -LogiTech G5 Laser Mouse מחיר 265ש'ח - פאד לעכבר SteelSeries S&S ש'ח130 אשמח לשמוע את חוות דעכתם על המוצרים הנ'ל במיוחד על האוזניות כי השאר זה יותר קטע אישי אבל עדיין גם עליהם אשמח לשמוע!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lalalasasasa,

שלום לכולם, רציתי המלצה למדפסת , שמדפיסה בצורה טובה, והיו שלה לא יותר מדי יקר (לצורך הדפסת הרבה עבודות בלימודים ) למי שמכיר: hp4500 officjet משולבת http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754530 איך המדפסת הזו? בקשר לפקס: במידה ואני קונה מדפסת משולבת עם פקס, איך מחברים את הפקס? אם המדפסת בחיבור UBS? ואם בחיבור בכרטיס רשת ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Itaybe,

בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. משהו יכול להביא לי פירוט של הלחצנים בLogitech G500 והסבר בבקשה? מה זה DPL? או DLP? איזה מקלדת לגיימינג כדי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. יש אצל חברה שלי מדפסת, סורק, פקס של HP, דגם J4500. זה רושם תקלה שהמחסנית דיו השחורה לא מתאימה, זו מחסנית ממוחזרת. הצבעונית מקורית חדשה והיא עובדת, אבל כשאני מדפיס ללא המחסנית השחורה זה עדיין כן מדפיס לי בשחור וגם בצבעוני! כשאני שם את השחורה שוב המדפסת רושמת שזו מחסנית לא מתאימה ולא מוכן להדפיס...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. למומחי הפורום שלום. קראתי קצת על הנושא בויקיפדיה, והמידע שם לצערי איננו מפורט מספיק. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9B%D7%91%D7%A8_(%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91) האם מישהו יכול להסביר איך אני יכול לבנות את המנגנון של העכבר האופטו-מכני בעצמי? אני בונה מכניזם, עם גלגלות, שאני צריך לדעת באיזה מהירות הן זזות... איך חיישן האינפרא אדום יודע לסגור מעגל כאשר הוא מקבל אור? והאם אני צריך להכין מעגל מודפס בשביל הקונסטרוקציה, ואם כן איך? ושאלה אחרונה: למישהו יש פטנט על העכבר האופטו-מכני, או שאני יכול להשתמש באותו רעיון ללא חשש מתביעה? תודה מראש למגיבים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, אני מחפש המלצה למדפס משולבת אלחוטית לשימוש ביתי, אני מתלבט בין הדגמים האלחוטיים 4500 ו-6500 של HP. ברור לי שה- 6500 טובה יותר, אך במה מתבטאים ההבדלים בינהם והאם הם שווים את הפער במחיר? (יש להתחשב בזה שהמדפסת לא תהיה בשימוש מסיבי במיוחד..) חשוב לי שתהיה אלחוטית ושאוכל להדפיס מכל מקום בבית, שתהיה חסכונית בדיו ושהדיו שלה יהיה כמה שיותר זול. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  18. שמעו אני רוצה הגה במחיר 100 עד 200 כחה אני רוצה למשחקים כמו NEED FOR SPEED HOT PRUIST ו TEST DRIVE UNLIMIT 2 וכאלה אהה ואני רוצה תדבר הזה שאתה לוחץ וזה נוסע חח שכחתי איך אומרים \

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by brighi,

שלום, לפני כמה זמן קניתי 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים פשוטים בEBAY ויש לי בעיה איתם. אני מחבר אחד מהם למחשב הנייד ומשחק בפיפ"א ואחרי 2 דקות בערך הג'ויסטיק מתחיל לעשות בעיות ולהזיז את השחקנים לבד (בדרך כלל זה המקש עם החץ כלפי למטה שפועל לבד, אבל לא רק), ניסיתי לכוונן אותו דרך הWINDOWS וזה גם לא עזר. כשאני מכבה ומדליק אותו הבעיה נפתרת אבל אחרי דקה חוזרת/צצה בעיה חדשה. יש לי מחשב נייד חדש, WINDOWS 7 64. חשוב לציין שהדבר חוזר גם בג'ויסטיק השני. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. היי מאחר ואין HP 8500 עם הכפתורים ( לא רוצה טאץ' ) בחנויות , ראיתי את המדפסת הזאת למי יש אותה והאם היא כדאית ? ןתןדה לעוזרים http://www.colors-il.com/product2.asp?codeproduct=2764

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. רציתי לדעת איך העכבר הזה לגיימינג ? טוב לא טוב ? נוח ? מדויק ? והאם שווה תמחיר 350 שקל!? ועוד שאלה בקשר לעכבר .. עד כמה חשוב משטח לעכבר למשחקים ? האם זה חושב וטוב והאם זה מוסיף לביצועים שלו? או שזה דבר לא רציני במיוחד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. ברשותי מדפסת חדשה photosmart e hp b110. לאחרונה סקרתי את האפשרויות לרכישת מחסניות דיו. מקורי עלותו 85. כפול 4, יקר לי מידיי. ישנו תואם שיוצא זול בהרבה, אך אינו מכיל צ׳יפים, האם המדפסת תדפיס ללא צ'יפים? הבנתי שיש אפשרות וזה לא כל כך מסובך להעביר את הציפים מהמחסניות שבמדפסת לתואמים, האם כך הדבר? יישנה אפשרות לקנות מילוי למחסניות שיש לי כבר והגיעו עם המדפסת, זה גם סוג של פיתרון בברירת מחדל. אשמח לעזרה ממומחים תודה איציק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by NiceShoTe123,

שלום, אני צריך המלצה למקלדת "גיימינג" (תאורה אחורית - חובה), אבל היא חייבת להיות קצרה כי אין לי הרבה מקום על המגירה. כרגע X4 היא האופציה המועדפת. היא באורך 48.2 ס"מ ואני רוצה אפילו פחות, אז תציעו מקלדות עד לאורך הזה. אני מוכן להתפשר על הכל חוץ מתאורת מקשים בשביל האורך. התקציב לא מוגדר, אני רוצה לראות את כל האופציות ואז אני יראה כבר... פשוט תגידו על כל מקלדת מתאימה שניתן להשיג בארץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  24. Started by slassaf,

אני מחפש מקלדת מלוכסנת, כלומר שיש זוית בין חצי ימין לשמאל, ואני לא מתכוון ל"גל" כמו יש במקלדות רבות, אני מתכוון למקלדת ממש עם זוית. ראיתי כמה בודדות באינטרנט. מישהו יכול לעזור לי עם משהו באזור? זה לא אמור להיות יקר... (אני מקווה) תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  25. מה ההבדל בין : microsoft lifecam cinema ל logitech c510 hd? המחיר שלהן בסביבות 300 שח במצלמת לוג'יטק C510 מצויין 8MB צילום סטילס כמה יש בסינמה? איזו מצלמה כדאי לרכוש? מצטער על ריבויו השאלות אבל זה ממש מתסכל אותי תודה מראש נתנאל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים