עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אורח lionr2
    Started by אורח lionr2,

שלום רב, אני מחפש מקלדת שתיתן אינדקציה בזמן אמת.. האם אני כותב בעברית או באנגלית.... (LCD? נורה מסוימת שתדלוק או לא תדלוק אם שיניתי שפה וכו') האם קיים משהו כזה ? גם אם היא יקרה ויש בה את הפונקציה הזו זה מעניין אותי. תודה

2. יש לי מחשב בסלון ואני מעוניין לשחק בו ולכן, אני מחפש מקלדת ועכבר אלחטיים עם טווח גדול (10+ מטר) יש כאלה חיות? מה לגבי ג'ויסטיק אלחוטי, יש חיה כזו? אין ממש הגבלת תקציב כיוון שאני מעוניין לראות את מצב השוק וכמה אני אאלץ להשקיע. מה שכתוב בכותרת זה רק כיסוי תחת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by JBar,

היי, עברתי לדירה חדשה, וב SETUP הנוכחי שלי אין מקום ליותר מידי חוטים. לכן, אני רוצה לעבור לקונפיגורציה יותר wireless של מקלדת, עכבר ואוזניות. השימוש העיקרי הוא הקלדה וגיימינג, אבל לא גיימינג כבד. אני מאוד מרוצה מהציוד החוטי הנוכחי שלי, ולכן אני מעדיף "ציוד אלחוטי מקביל" - במגבלות הקיימות. כמו כן אין ממש מגבלת תקציב, אז cost effectiveness חשוב פה. מקלדת - אני משתמש ב Microsoft natural ergonomic keyboard 4000; מאוד מרוצה מהתצורה הארגונומית, אולם אין לי באמת צורך במקשי קיצור. זה Nice to have. מצד שני, יש לי מגבלה אחרת - מימדי המגירה הם 44.5 ס"מ ברוחב ו- 8 ס"מ בגובה, אז המקלדת החדשה צריכה להיות יחסית צרה. עכבר - כרגע Razer DeathAdder. כמו שאמרתי, אנ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי המחשב שלי נמצא על הרצפה ולא על השולחן. אם אני יושב מול השולחן אז המארז עצמו נמצא מימיני ואפילו טיפה אחורה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים (לא BLUETOOTH) והשאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של קליטה ? הטווח מהמקלדת/עכבר למארז יהיה כמטר וחצי והכיוון הוא ימינה ואחורה - ולא קדימה כמו שמקובל. תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by FoxMaster,

מקלדת/עכבר ורמקולים ב500 ש"ח למשחקים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by darkman,

אני מחפש מקלדת אל חוטית לסלון אני מחפש שעל המקלדת יהיה מין ג'יסטיק שישמש כעכבר במקום שבסלון יסבוב גם עכבר וגם מקלדת אני בטוח שראיתי כזה דבר מתישהו מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  7. אם ידוע לכן מנסיון מקלדת\עכבר מתאימים לכך אני ישמח ... מחיר סביר לא חייב להיןת BT בסביבות 100-500 שקלים ...?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  8. היי אני יודע ששאלו פה כבר הרבה על מקלדות ועכברים אלחוטיים, אבל מעיון בהודעות קודמות לא מצאתי בדיוק את התשובה שחיפשתי. אני צריך מקלדת ועכבר למחשב HTPC שיהיה בסלון. הוא לא אמור לשמש למשחקים ולכן אני לא צריך עכברי MX למיניהם ואני מעדיף לא להשתולל עם המחיר. מה שהכי חשוב לי זה טווח קליטה, ורצוי שיהיה RF ולא IR כדי שלא יחייב קו ראיה אל המקלט. אז איזה סט מקלדת+עכבר אלחוטיים מומלצים שיהיו מסוגלים לעבוד גם בטווח של 4-5 מטר ?

• 9 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. Started by spitzi,

היי, אודה על המלצתכם למקלדת+עכבר אלחוטיים, מקשים מוארים במקלדת ואם אפשר, אז גם בעכבר. רצוי שיהיה של מייקרוסופט, כי אני רגיל לעכברים ולמקלדות שלהם, הגודל והעיצוב נוחים לי. תקציב עד 400 ש"ח, אבל לפי ההיצע שראיתי בגוגל בחו"ל, אני כנראה מפנטז. אם אין בתקציב זה, אז אבחר מבין סט 2000 לסט 3000 של מייקרוסופט, האם יש הבדל באיכות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by jorgito,

אהלן, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים כסט, התקציב הוא גג עד 150 כשראיתי שבכיף אפשר למצוא דברים לא רעים ב100-120. מה שכן, חשוב לי שהעכבר יוכל לעבוד על משטחים כמו פורמייקה בלי בעיה - זה סט לסלון. אשמח לקבל המלצות, כרגע האפשרויות שראיתי שנראות לי הכי רלבנטיות הן: microsoft wireless laser 3000 microsoft wireless media 1000 logitech m260

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  11. זה הLEAGUER http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&= וזה המיקרוסאקס http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291136 שניהם באותו המחיר בערך כמו שאתם רואים.. עכשיו מה הייתם מעדיפים את מיקרו או את החברה השניה בחברה השניה הסוללות נטענות כמו שאפשר לראות.. ובמייקרו לא.. מה הייתם לוקחים?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by taschi,

לכל המומחים מה דעתכם על המקלדת+עכבר הזאת, מי שקנה אותה יספר איך היא...בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by hAgAi M,

שלום אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי (יותר חשוב שהמקלדת תהיה איכותית מאשר העכבר..) ועדיף לי שיהיה במקלת זום ושיבוא נעם דרייברים מיוחדים ואפשרות וכפתורים לתכנות אישי.... מחפש כמה שיותר זול, לא יותר מ-200 ש"ח אבל תנו לי חברות טובות (Logitech/Microsoft) תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by drop_box,

שלום לכם פורום יקר, לא מזמן פירסמתי נושא לעזרה בהרכבת מפרט ועזרו לי בצורה מדהימה שם! קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545577.0 כרגע יש לי עכבר של לוגיטק חמוד וקטן לנייד עם חיבור Micro-USB + מקלדת של מייקרוסופט מעולה, דקה ושקטה בחיבור USB. שאלתי היא במקרה הספציפי הזה של המחשב שאני מתכנן לקנות האם אני צריך יותר מזה? ובכל מקרה הייתי רוצה לקבל חוות דעת ממכם על עכבר+מקלדת שיהיו ללא סוללה וללא כלום (כמו חיבור WiFi לדוגמא שהבנתי שאין צורך בסוללה בכלל וזה מעולה לדעתי). וכמובן במחיר סביר ממש עד כמה שניתן... תודה רבה לכם!!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by asi1998,

המקלדת והעכבר למחשב חדש ואמורים להיות גם למשחקים.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  16. Started by saar3,

מיועדים בעיקר למשחקים...

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by NuXeR,

שלום , שאלתי לפני כמה הודעות אם כדאי להזמין מחול - Logitech Cordless Desktop Optical . בקיצור מצאתי מכירה מ-eBay ששלחים לישראל (Airship - 30$ Surface-24$) והמקלדת+עכבר עצמם לא מגיעים ל-70$ הם בסביבות ה-50$.... ככה שיוצאת לי מכירה שחבל"ז...נגיד אני לוקח AIRSHIP זה 70$ זה 350 שקל ! ויש לי עוד 100 אם יש עוד טיפולים וכאלו שטויות.... או שאפילו חברים שלי מארה"ב חוזרים לארץ עוד שבועיים ככה שהם אמרו שהם יכולים לקנות שם ולהביא אלי. אם יש למישהו משהו להמליץ\לספר רעיונות תרשמו ! זאת הפעם הראשונה שאני מזמין משהו מחול ככה שאני לא ממש בקיא בפרטים... ודרך אגב...המקלדת תהיה באנגלית ככה שבהתקנה שלה בווינדוס (חוץ מהעבודה שאני ידביק על המקשים אותיות בעברית) אני יצטרך לשים פונטים מיוחדים או…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by saar3,

המקלדת והעכבר מיועדים בעיקר למשחקים אז חשבתי על העכבר של Razer DeathAdder ובמקלדת אני מתלבט בין ה wave של לוג'יטק ובין ה 4000 של מיקרוסופט או שיש משהו אחר עדיף? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  19. עשיתי סקר שוק חביב ביותר על סטים שונים בשוק, ומצאתי את הארבעה הכי טובים (לדעתי) בסכום של 300-450 ש"ח לאחר 4 שנים עם סט של TECH, הגיע הזמן להשתדרג. אני מעוניין לרכוש סט של מקלדת+עכבר: זה לא נועד לגיימינג , אני משתמש המון במחשב, ובחלק מהזמן מול הטלויזיה איתו... חובה 2.4 כי הסט הישן עשה בעיות מרחק והוא לא היה 2.4.... אגב....מי לדעתכם הי יפה ? חשוב לציין שאם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשקול.. אז ככה לוגיטק: MK520 MX3200 LX710 או מיקרוסופט microsoft bluetrack 3000 תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by EviLeader,

שלום לכולם. כבר חודש שאני משגע אתכם בעניין המחשב החדש שלי. ב4 לאפריל, יום ההולדת שלי אני קונה לעצמי מחשב חדש סופר-דופר. יחד עם המחשב יבוא מסך LCD 32. המחשב יחובר למסך. על המחשב יותקן VISTA HOME PERMIUM כך שאוכל וארצה להשתמש בMEDIA CENTER שלו. הMCE יאפשר לי לראות טלוויזיה.. וללא קשר ה8800GT שיותקן עליו יאפשר לי לראות סרטים ולשחק משחקים על LCD 32 . עכשיו, כדי שכול זה יקרה ויהיה טוב.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים כך שאוכל להסתלבט על המיטה ולשחק לי בCOD4 בזמן שכיבה בצפייה על 32 אינץ'. בגלל זה, אני צריך משטח לעכבר (העכבר יהיה בטכנולוגית לייזר מן הסתם...), עכבר אלחוטי, מקלדת אלחוטית שנועדה לVISTA. אני ישמח אם תמליצו לי על איזה סט של מקלדת ועכבר + משטח טוב. אני נותן בי…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. Started by sentinel,

יום ההולדת הגיע, מה שאומר שיש לי הזדמנות טובה לעשוק את המשפחה ולהחליף את העכבר/מקלדת הישנים, למשהו קצת יותר טוב. נכון לעכשיו אני משתמש במקלדת גנרית פשוטה ועכבר intellimouse explorer 1.a, אם אני זוכר נכון. יש לי כמה התלבטויות בנוגע לבחירת עכבר/מקלדת (ואולי גם פד) אז אני אפרט אותן לפי הסדר: * עכבר: - אני שמאלי, מה שאומר שאני צריך עכבר סימטרי. - לייזר או אופטי? - אני גיימר, אבל כמעט ולא משחק online. השאלה אם עדיין ללכת על עכבר חוטי, או שגם עכבר אלחוטי יהיה טוב בשבילי? - ההתלבטוית הגדולה שלי היא בין microsoft laser 6000 לבין razer diamondback 3g. אבל אני פתוח להצעות * מקלדת: - חשבתי לפנק את עצמי ב-logitech wave. גם כאן השאלה אם ללכת על הדגם החוטי או האל-חוטי, מבחינת משחקיות (…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by davidb252,

שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת, עכבר ורמקולים. התקציב עד 500 ש"ח. דגשים: - לא מעוניין במקלדת מאוד גדולה עם מיליון מקשי קיצור וכו' (אף פעם לא משתמש בהם). - השימושים בעיקר משרדיים, אין צורך בעכבר סופר-מתוחכם (זה לא למשחקים). חשובה בעיקר הנוחות. - רמקולים: בעיקר למוסיקה, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם. חשבתי על 2.1 בסיס יחסית (בערך חצי מהתקציב - 250 ש"ח). - עדיפות לצבע שחור. - עדיפות מסוימת לעכבר ומקלדת אלחוטיים, אבל זה לא קריטי. תודה!

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  23. שלום! הזמנתי לחבר שלי מאייבי ממיר דיגיטלי (USB) מסוג כלשהוא, והממיר לא קולט שום ערוץ (המחשב מזהה את מנהל ההתקן וכו'). ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי (שכבר יש לו ממיר שעובד, שגם הוא הוזמן מאייבי) אבל הממיר החדש שהזמנתי עדיין לא מוצא כלום. השאלה שלי היא: האם יש סוגים שונים של ממירים שכאלה שלא קולטים במדינות מסוימות וכאלה שכן.. ואם כן איך אפשר לדעת מה יקלוט בישראל ומה לא? תודה ויום נעים... קישור לממיר שהזמנתי: http://www.ebay.com/itm/310982064632?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! אני הייתי רוצה לקנות למחשב הנייד שלי (asus 100he) מקלט GPS בעתיד הוא יתחבר למחשב archos 9 לניווטים בשטח. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9288&perur=2&t=1&c=613 ראיתי את המוצר הבא שכמובן עונה על הדרישות שלי (מהסיבה הפשוטה שאין לי מושג בנושא הGPS )) http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=216&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זול קטן ומחזיק הרבה זמן וכמובן מתחבר באמצאות USB או BT שזה אחלה אני גם מחפש תוכנה שאליו יתחבר המכשיר הזה, google earth אולי? ראיתי שם אפשרות של GPS אבל אני לא מכיר את הנושא הזה כלל.. אשמח להסבר.. מה ההבדל בין google earth VS google maps?? ד'א.. יש לי דרישה אחת מאד חשובה לגבי התוכנה... אני צריך לראות א…

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  25. שלום לכולם היום הזזתי את המחשב ושכחתי לנתק את המקלט של העכבר, התוצאה ברורה המקלט עכשיו נמצא ב2 חתיכות. השאלהה היא האם אפשר לקנות מאיפשהו רק מקלט או שכדאי כבר להחליף עכבר? במידה ולהחליף: דרוש: עכבר אלחוטי, לייזר עד 350 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים