עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מה אתם אומרים..??? לגיימר כבד?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  2. היה מתאם כזה בזיגזג לפני הרבה זמן, אין כבר במלאי והם לא יכולים להביא עוד מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? יש המון ב ebay מוכרים בזול, אבל עם משלוח לארץ יוצא המון המון כסף :'(

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by kikkler,

מישהו מכיר את הדגם? איך הוא מתמודד מול מדפסות אחרות באותה רמת מחיר, למשל ה- Lexmark X215? מ- hp אני מעדיף להתרחק בגלל הרבה בעיות לאורך השנים

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. הייתי רוצה לנסות להטעין בטריות Alkaline רגילות, אבל הבעיה היא שאין לי מטען מיותר (חבל לי על ה- Gp ). מה עלול לקרות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם ! אני מחפש נואשות חנות שניתן לקנות בה ג'ויסטיק ל PC של חברת מיקרוסופט : sidewinder force feedback כמובן שאני מעדיף חנות בארץ , אבל אם למשהו יש לינק לחנות שמוכרת בחו"ל וידוע שהיא עושה משלוחים לארץ , גם זה טוב. תודה מראש על עזרתכם !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

איך הם המדפסות המושלבות שיש כיום בשוק? למשל ניקח לדוגמא את EPSON Stylus CX3200 - USB איך היא? למישהו יש ניסיון איתה או ביקורת? והאם כדאי לקנות תחליפי דיו למדפסות? או לקנות ראשיי דיו מקוריים? והאם תחליפים פוגעים במדפסת?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by itaysp,

טוב אז ככה קניתי תמחשב אני מקבל את החלקים כבר.. חסרים לי עוד כמה אבל לא משנה. היום נזכרתי שאין לי עכבר ומקלדת (!!!) בקיצור יש לי תעכבר הכי בסיסי שיש של מיקרוסופט.. עכבר אופטי.. והמחשב חדש.. אני רוצה לשחק במשחקים כמו שצריך אבל.. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... 200 שקל זה הסכום... אולי קצת לפה או לפה האלחוטיות לא הכי חשובה לי.. אבל תמיד רציתי לשחק משחקים מהמיטה חשבתי על כמה דברים: או לקנות עכבר טוב ומקלדת פושטית או לקנות עכבר בינוני ומקלדת בינויות.. בינתיים ראיתי את זה ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? זה נחמד ב 220 שקל.. או את זה ?MS Explorer 2.0 Optical + Wireless? ואיזה מקלדת פושטית ב20 שקל.. בעצם אני יכול להישאר עם המקלדת הזאת ולהביא לאחותי את הפוש…

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  8. אהלן שאלתי אתכם לפני כשבוע על המלצה למדפסת לייזר ביתית. הייתי די נעול על HP לבסוף בעצת מישהו פה מהפורום שקלתי את ה XEROX. אני נורא נורא שמח שעשיתי את השינוי בהחלטה, מ HP ל XEROX. קניתי אותה בכ 620 שח כולל משלוח עד הבית. אחרי יומיים (נורא מהר!) טונר חדש למדפסת הזאת עולה קצת פחות מ 400 שח מספיק ל 3000 דפים תיאורטית טונר HP עולה יותר מ 450 שח ומספיק רק ל 2000 דפים שישמרו את המוצרים שלהם לעצמם. בנוסף לזה שמתי על 300DPI במקום 600DPI ועדיין האיכות מצויינת בנוסף לזה הפעלתי את האופציה לחסכון בטונר ועדיין האיכות טובה מאוד יש הבדלים קטנים אבל לא נראים לעין אלא אם כן מחפשים את השינויים דף ראשון יוצא בערך אחרי 15 שניות ואז החיים טובים... קצב מהיר מאוד. המדפסת מעוצבת יפה מאוד, גם חשוב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1.1?

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by liiight,

קניתי מקלדת בחו"ל וכמובן שיש לה רק אותיות באנגלית. אני יודע שאפשר לקנות אותיות בעברית ולהדביק. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את זה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. אבל חובה שיהיה לו מטען ! עכבר אלחוטי כמובן !

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  12. הטלפון הזה הגיע אלי במצב קשה עם צג תצוגה חיצוני סדוק אבל הצג הפנימי של הLCD עובד כמו גדול, והדובדבן שבקצפת הוא שניתן להתקין לינוקס על הדברים הללו : לינק 1 http://tuxmobil.org/phones_linux_nokia.html בקיצור אם למישהו יש כבל כזה, או יודע להפנות אותי למדריך כיצד לבנות כבל כזה - אני אשמח מישהו יודע איפה מוכרים דברים כאלו בארץ \./ במחיר סביר? אם תרצו אתם למכור לי אותו גם זה מקובל. תודה. hq4ever(_~_)gmail.com

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. אני צריך המלצות לספק כוח איכותי 400W עד תקציב של 400 שקל שימו קישורים המלצות.... תמונות ועוד

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. אני רוצה לוח אמין בלי הרבה בעיות מוכן להשקיע עד 800 שקל שיעבוד עם מעבד AMD חרשתי תאתר ותפורום ועדין אני מתלבט אשמח אם תעזרו לי ותמליצו לי בתודה מראש ניב

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. כמובן ג'ויסטיק שאפשר לקנות בארץ!!!

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by אוריפ,

לאחרונה פרסמתי כמה ת'ראדים בפורומים שונים באתר בנוגע לשדרוג שאני מתכוון לבצע בקרוב. אחד הנימוקים שלי לגבי ביצוע השדרוג הוא בעיית החום שיש לי במחשב. במאמץ, המעבד שלי מגיע ל77 מעלות במקרים רבים, ומצב זה אני בריא כלל! לכן, אני מתכוון לשדרג את המארז, לקנות ספק כוח חדש (עד עכשיו היה לי אחד ג'נרי) ושדרג את הHSF של המעבד. על הHSF החלטתי: ה7000ALCU של ZALMAN. בחרתי בו גם בגלל שהוא מקרר טוב וגם בגלל שהוא מתאים לסוקט 939, המעבד הבא שלי. כנראה... (כיום יש לי P4). עכשיו הבעיה היא במארז: 1. אני יכול לקחת את ה6920 של COMPUCASE, להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ לזה שבא עם המארז ולסגור עניין. הבעהי שהספק של יחסית חלש ("רק" 400W). 2. אני יכול לקחת את הGAMING BOMB של צ'נברו ולהוסיף לו מאווררים וס…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by IG,

AXP 1800+ @1.8GHZ (סל"ד 2500~5000) cpu fun- coolmaster x-dream hac-v81 spectec 256mb sumsung 256mb שניהם 333MHZ wd 80GB 7200rpm 8MB buffer r9100 128mb בנוסף יש לי שני מאוררים של 80 מ"מ ועוד אחד של 120, כולם ג'נריים (בלי לדים וכל מיני וסתים...) אם הלוח גם חשוב אז אפשר לראות את הדגם שלו בחתימה שלי... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

אין לי עוד הרבה זמן לפני שהכרטיס החדש שלי מגיע! התלבטות קשה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2274שווה את הכסף,הבעייה היא שהוא שווה הרבה כסף . אני חושב שמחיר הוראי שלו הוא בגלל שיש לו 480,ולדעתי גם 410\420 יספיק,אז ככה זה מה שאני מחפש: 1.שיהיה לו סליביניג כמו לזה שבקישור. 2.שיהיה לו apfc כמו זה שבקישור ולא pfc. 3.שיהיה אמין,איכותי וחזק כמו זה שבקישורץ 4.לא פחות מ400 W [כמו שבקישור ;D) 5.שיהיה מקורר מצויין כמו שבקישור. 6.שיהיה זמין בארץ כמו שבקישור... טוב זהו,אה כן,מנהל אם אתה הולך להשתמש בנוסח הידוע של "כותרת לא אינפורמטיבית" אז תגיד לי איזה כותרת מתאימה לדעתך...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by tom123,

אני מחפש מארז זול עם ספק שיש בוא כניסות USB מקדימה וגם כניסות קול.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. אז ככה. אני מחפש מקלדת מולטימדיה בתור מתנה לאחי ליומולדת. המקלדת היא הדבר היחיד שנראה אצלו כאילו שוק המחשבים לא התקדם מאז המקלדות של הXT.... בכל מקרה הדבר הזה יהיה צריך לחיות ליד מארז שחור, מסך LCD כסוף-שחור ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט (כמו זה שבביקורת של אסף באתר) בצבע פלטינה (ואולי הMX310 שלי יהיה שם לפעמים - אבל אלו אותם צבעים...). חשבתי על זאת של מייקרוסופט: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=1553 איך היא? חיפשתי גם משהו דומה (מולטימדיה בשחור+כסף) של לוגיטק אבל לא מצאתי משהו שהוא רק מקלדת ולא ערכת קומבו עם עכבר.... יש גם את היצור הזה של גניוס: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=2404 …

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by MasterGal,

אהלן פורם נכבד, המליצו לי לקנות מארז של CHENBO Gamming Bomb PC 61166 וספק כוח Thermaltake TT480 PFC 2 FAN 480 WATT מה דעתכם? תודה מראש, גל.

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך הג'ויסטיק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=2752 ואך הוא יחסית למיתחרים מבית MICROSOFT ???

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  23. חברה של אחותי רוצה לשדרג כמה חלקים במחשב שלה. יש לה כרגע את המחשב הזה: Intel P4 1800MHz GIGABYTE MOBO 128MB DDR RAM CD-ROM X52 GF MX440 MAXTOR 40GB אלה השידרוגים שאני אציע לה לעשות (בתקציב מאוד מאוד מוגבל): כרטיס מסך- RADEON 9550 128MB זיכרון- A-DATA 256MB PC3200 ספק- KSP 400W PFC נראה לכם שהספק הזה יחזיק את המערכת הזאת? אין עוד 80 ש"ח להוסיף ולקנות ספק יותר טוב, אז נאלץ להסתפק בזה. המערכת גם די חלשה (כולל השידרוגים שאני אעשה).

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  24. בזמן האחרון אני רואה פה מפרטים מטורפים של 10K+ אבל עם כל הכבוד למארזים שנבחרים למפרטים האלה, עדיין לא ראיתי מישהו בוחר את זה: http://www.xoxide.com/xulalcucu.html כמארז למחשב שלו. אני ביררתי לגבי זה בזמנו ומחיר המשלוח לארץ היה מגוחך (350$!!!!) אבל אולי מישהו מה"חנוקים" עם מפרטי המליונים יהיה מעוניין.

דיונים חדשים בפורומים