ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
ישבתי לי ללמוד היום קצת.. ופתאום עלה בי רעיון לנקות את הפד עכבר שכבר מזמן לא נראה מי יודע מה.. לאחר חיפוש באינטרנט גיליתי כל מיני שיטות שממש לא התחשק לי לנסות - מכונת כביסה, לשטוף במים וכו' וכו'.. התייאשתי עד שפתאם נזכרתי שאתמול הייתי באיקאה וסתם קניתי מהם את הגלגלות להסרת שיער בעלי חיים מהבגדים.. (גליל דביקי כזה), ואז פשוט חשבתי להשתמש בו לנקות את הפד.. התוצאות - מדהים. הפד חזר להיות שחור ונקי מאבק, העכבר חזר לשייט עליו בקלילות.. אחלה של דבר. סתם התחשק לי לשתף.. טיפ.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מבין בתחום של לוחות כתיבה אלקטרונים, ואני צריך את עזרתכם. - איזה חברה נחשבת למומלצת? - זה חשוב לאיזה מטרה אני צריך את הלוח? - כמה עולה לוח שנחשב לטוב? (300 ש"ח יספיקו ?) אם אפשר גם לקבל דוגמאות ללוחות כאלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה לאוזניות +מיקרופון במחיר של 300-350 שקלים? היו לי steelseries siberia v2 אבל הם נהרסו ואני לא מוצא אותן יותר בארץ אז חשבתי על משהו אחר. אם אפשר אז לא מחברת razer.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו... יש מצב שהספק הזה באמת 420 וואט והאם זה ספק טוב וחברה טובה והאם אתם ממליצים עליו? : http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל מידע עדכני לגבי switch לשני מחשבים עם חיבור למקלדת, עכבר ו-DVI תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת מכנית עם אותיות מוארות בעברית. ממה שראיתי ביו-טיוב ברוב המקלדות האותיות באנגלית מוארות והחריטה בעברית לא מוארת. האם אפשר למצוא אותיןת עהריות מוארות כהלכה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס TV עבור הקלטה ועריכה. חשוב לי שהכרטיס יקליט באיכות טובה, יקליט בסטיראו סאונד. צריך שיהיו לו את היציאות(החיבורים) הבאים: - RCA - HDMI תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש קורא טביעת אצבע למחשב נייח, שמתחבר באמצעות USB או משהו ורק דרכו יהיה אפשר להיכנס למחשב? מי שיודע משהו על זה או שיכול להביא לי מידע או מחירים אני אשמח מאוד =] תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני רכישת HTPC ומתלבט לגבי סט אלחוטי טוב של מקלדת+עכבר בטווח המחירים של 250-300 ש"ח כאשר ההתמקדות העיקרית היא נוחות בגלישה,מקשים שקטים,עכבר ומקלדת עם טווח סוללה ארוכים ככל שניתן וטווח קליטה ארוך ככל שניתן.סטייה קלה תיתכן בהתאם לדרישות כמובן. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש.. ואני מתלבט בין אילו עכברים.. בהתחלה אני אציין שאין לי הגבלת תקציב... אבל לא הייתי רוצה גם לזרוק כסף . אז בעיקרון אני מתלבט בין razer imperator Razer DeathAdder Razer Mamba (מאוד יקר, אבל יש אפשרות להחליף בין אלחוטי לחוטי, שזה מאוד מעניין) SteelSeries Xai השימושים העיקריים שלי הם: עבודה שותפת במחשב, ומשחקי מחשב (לא בהכרח FPS). כרגע יש לי Logitech MX1100 ואני מאוד מאוכזב מימנו.. כל הזמן נתקע ולא כל כך נוח. ד"א הדיעה שלי נוטת לכיוון DeathAdder, אבל בתוספת של 60 שקל אפשר לקנות את Imperator שמגיע עם DPI יותר גבוה, גימור יותר טוב ולייזר. אשמח לשמוע חוות דעת, תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מיתלבט בין שני העכברים מהם היתרונות\חסרונות בין שניהם במיוחד "בקטע" האלחוטי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא את הרמקולים האלה: "Logitech R10" היו לי כאלה והייתי מאוד רוצה שיהיו לי שוב, איפה אפשר לקנות אותם? ובמכיר הכי זול? ואם אין יש סוג רמקולים שדומים ממש לאלה? גם באיכות הסאונד? תודה!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אוקי אני צריך המלצה למארז כמה דברים שחשובים. מארז Tower (גדול) *חובה חלון * לא חובה מקום מובנה למאווררים כמה שיותר הרבה. אני מחפש משהו בסיגנון אלגנטי כזה..לא משהו מצועצע.. עכשיו החלק הגורע, התקציב הוא כמה שפחות.כמה שפחות.הכי זול הכי טוב, אך אין לעבור את ה 400 כן כן אני יודע שיש לי ציפיות גבוהות בסכום נמוך אך מאוד אשמח אם ימצא משהו מתאים.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
-
חברת מוצרי הגיימינג הפופולרית פלשה לתערוכת CES 2018 עם שלל מוצריה המעודכנים - ומקלדת אחת בגודל מפלצתי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
למומחי הפורום שלום. קראתי קצת על הנושא בויקיפדיה, והמידע שם לצערי איננו מפורט מספיק. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9B%D7%91%D7%A8_(%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91) האם מישהו יכול להסביר איך אני יכול לבנות את המנגנון של העכבר האופטו-מכני בעצמי? אני בונה מכניזם, עם גלגלות, שאני צריך לדעת באיזה מהירות הן זזות... איך חיישן האינפרא אדום יודע לסגור מעגל כאשר הוא מקבל אור? והאם אני צריך להכין מעגל מודפס בשביל הקונסטרוקציה, ואם כן איך? ושאלה אחרונה: למישהו יש פטנט על העכבר האופטו-מכני, או שאני יכול להשתמש באותו רעיון ללא חשש מתביעה? תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי טאבלט מסוג teac classic 101. המטען שלו הלך לאיבוד, ואני רוצה לקנות מטען חדש. שקע הטעינה הוא בצורה לא מוכרת לי (לא כמו מכשירי אנדרואיד). מצרף תמונות, אנא עזרו לי, מהו סוג המטען המתאים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי שיכול להגיעה לתווך קליטה של 5מ בערך תקציב: כמה שפחות (אל תיתנו לי שלטים כאלה .... אלה ממש עכברים)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב עד 100 ש"ח. העכבר מיועד לגלישה באינטרנט ודברים בסיסיים. לא לגיימינג בכלל! על מה אתם ממליצים?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
חברת סטילסיריס משחררת עדכון למשפחת אוזניות הגיימינג שלה, סיבריה, עם כרטיסי קול חדשים, מיקרופונים דקים וגרסה מוזלת לכתבה: http://hwzone.co.il/steelseries-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%a4%d7%97%d7%aa-%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעת על שלט+מקלדת+עכבר משולבים, דגם Rii Mini Wireless Keyboard עבור HTPC ישנו אתר שמשווק אותם: http://www.xionite.com/ViewProduct.aspx?id=65 מה אתם אומרים? האם זה מוצר עמיד? נוח וידידותי? תומך בעברית? איכות הקליטה שלו? תודה על עזרתכם הראל
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה לאחרונה הצטרפו למשפחתי המון אחיינים חמודים וכולם אצלנו במשפחה רוצים אותם על הכיסוי של האייפון.. יש מדפסת שעושה את העבודה? הכוונה הדפסה בצורה ברורה על כיסוי לבן לדוגמא... תודה מראש...!
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Keyboards/Razer-Tarantula-Gaming-Keyboard/ איפה אני יכול להשיג מקדלת כזאת? וכמה היא אמורה לעלות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-