ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האם יש לוחות אם שלא יתאימו למארז MINI (קטן יותר)? האם במארז MINI ייכנסו כל כרטיסי המסך כולל GF 4 שכידוע מאוד ארוכים?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
-
ואם אפשר אז באיזה סוג זיכרון נ.ב למישהוא פה יש נסיון עם המצלמה הזאת?? איך היא ואיך איכות של התמונות שלה? וגם איך היא בתור מצלמת רשת? ואם למישהוא יש הצעה למצלמה אחר באיכות כזאת הסבובות ה-1000 שקל אני ישמח תודה מראש אור
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מחפש מארז בצבע שחור בלבד....בגודל סטנרטי של MIDI ATX לפנטיום 4, לא חייב עם ספק אבל חייב להיות גג 40 ס"מ גובה .. מישהו מכיר? יודע ? יכול להמליץ או לתת הכוונה לחנות מסויימת....חיפשתי כבר בכל החנויות ONLINE ולא מצאתי. תגובות תתקבלנה בברכה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
http://www.grobil.com/cat.cgi?id=4574&p2=promo&p3=pieces ביחסית למחיר?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסדרת T20/21 של IBM - מישהו יודע איפה לחפש? תודה. אמיר
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אמרו לי שלא בטוח שהמארז שלי יתאים ל AMD איך אני יכול לדעת אמרו לי גם שאם הוא נחבא לבד כשעושים התחל כיבוי אז הוא מתאים זה נכון? איך אני ידע אם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
למצלמה יש יציאות וחיבורים רבים, זוהי מצלמת וידאו דיגיטלי שמקליטה או על D.V או על כרטיס זיכרון. אני מצליח להעביר בעזרת ה U.S.B רק את מה שנשמר על הכרטיס זיכרון איך אני מעביר גם מה שהוקלט על ה DV בעזרת ה U.S.B? תודה.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
איזה מצלמת ועידה הכי כדאי לי לקנות? (עדיף לוגיטק), ובמחיר סביר.... עריכת המודר: ערכתי לך את הכותרת, כי אתה משתמש חדש- אתה מתבקש לקרוא את כללי הפורום ולהפנים.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה אני מתעניין במחשבי כך יד והחלטתי לקנות אחד אז הייתי לשמוע מכם המלצה על איזה מחשב כף-יד לקנות. ומה בקשר למחש כף-יד עם WINDOWS. אני מנתנצל מראש אם זה אינו הפורום המתאים לשאלה שלי.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ומאוד הייתי רוצה להתאים לו שלט רחוק, כדי שאוכל לצפות דרכו בסרטים בטלויזיה. האם ניתן לעשות דבר כזה לכל מחשב? מאיפה קונים שלט למחשב?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
האם הוא מתאים גם ל-PC רגיל כי לפי מה שהבנתי הוא למחשבים ניידים (אהבה ממבט ראשון)
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מעוניין לשאול מספר דברים בנוגע לדגם הזה?!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 - תכננתי על אלה אני לא בטוח שהמארז מתאים לאייאמדי אם לא תתנו לי המלצה בבקשה (ותגידו אם מתאים או לא) ואת הכונן סידירום בחרתי לפי המחיר הכי יקר והוא יצא :ג ככה שאם למשהו יש בנצמרק לכונני סידי שישפוך תחומר - שווה להשקיע 40 שקל יותר בשביל כונן מהיר יותר אמין יותר וכו לדעתי לפחות (המחשב הוא אייאמדי)
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש מצלמת וידאו דיגיטלית של SONY DCR-PC101E את המצלמה קיבלתי בלי דיסק התוכנות כך שאין לי תוכנה שבעזרתה אני יכול להעביר את התמונות ה"רגילות" מה - MEMORY STICK למחשב. את המצלמה אני מחבר למחשב עם חיבור ILINK. יש לכם רעיון איך להעביר את התמונות ב"מכה אחת" מהמצלמה למחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מדפסת של HP מדגם Deskjet 3820, אך לא מצאתי דיו למדפסת הזאת אמרו לי שאני צריך לקנות דיו של דגם אחר שיתאים למדפסת הזאת, למישהו מכם יש את המדפסת ויכול לומר לי איזה דיו (של איזה דגם יותר נכון) אני צריך לקחת? בתודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
אז כך: יש לי את המדפסת הזה כבר איזה שנה. בעיקרון היא עובדת בסדר. אני עכשיו בנקודה שנגמר לה הדיו ואני תוהה אם כדי לקנות מדפסת חדשה בקומה. בעיקרון אני לא צריך משהו הרבה יותר טוב ממנה. אני לא מדפיס הרבה תמונות או דברים כבדים. רק מסמכים פה ושם. העלות של ההחלפה של הדיו היא בערך 210ש"ח לשני ראשים מקוריים. אני תוהה אם יש משהו בבערך עד 500ש"ח שווה לי להחליף את המדפסת שלי עבורו. עוד שאלה שרציתי לשאול בקשר לדיו: אם יכולים להביא לי פיתרונות יותר חסכוניים לדיו? 210ש"ח זה דיי יקר בשבילי, אם אפשר לחסוך אני בשמחה אנסה. אני זוכר שאני קניתי חסניות של Demo2 או חברה בשם דומה בComputax. הן אומנם עלו לי רק 109ש"ח אבל נוצר לי רושם כיאלו היה שם רבע כמות או משהו כזה. הזמן שהן הסיפקו לי ממש שערו…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת טובה לבית, שתהיה טובה בדפסת טקסט וגם תמונות וגרפיקה, לא יקרה מידי וגם שהדיו לא יהיה יקר מידי.. בקיצור המדפסת הכי טובה ומשתלמת מה אתם ממליצים? (אם אפשר דגם מחיר ואיפה לקנות יהיה אחלה)
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר? יודע איפה להוריד דרייברים ואיך להתקין?? עזרה תתקבל בברכה ובתודה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היכן ניתן לרכוש חלקים שונים למחשב כגון כבלי eide ,פלופי,cdrom,וכדומה במחיר לטכנאים ?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני מדבר על סויץ' בין מחשבים לא סויץ' רשת... אז ככה אני צריך את הכבלים למקלדות לעכברים ולמסכים. איפה אני יכול להשיג כאלה ועדיף במחיר זול (אפילו ממש) ולא במחיר עשקני?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-