עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Cyb3r,

שלום, לאחרונה אבא שלי החליט שהוא רוצה להחליף את מדפסת ה-Lexmark Z34 העתיקה בעלת יעילות הדיו המזעזעת שלנו, והוא רוצה מדפסת משולבת (פקס, סורק, מכונת צילום) בתקציב של עד 700 ש"ח. כמו כן, אלחוט מהווה יתרון. הוא התעניין בשני דגמים של HP להלן: HP Officejet J4580 (עולה 444 ש"ח) HP Officejet 6500 Wireless (עולה 699 ש"ח) מה דעתכם?

2. מארז לבן הכי פשוט שיש לא משנה הגודל העיקר עומד הכי פשוט הכי זבל שיש מצדי גם יד שנייה העיקר שבמצב טוב זה בסך הכל למודינג עצבני אני מוכן להוציא בין 100 ל-120 כולל משלוח אם יש אתם יכולים לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. אני מדבר על מדפסת מסוג HP DESKJET 3325. הבעיה היא שאני מנסה להדפיס, האור במדפסת מאותת והמדפסת לא מצליחה לקחת דף מערמת הדפים. הקטע המוזר הוא, שאם אני שם דף בודד בערמת הדפים, היא כן מצליחה לקחת אותו ולהדפיס. אשמח לעזרה, אני די מיואש וכבר חושב לקנות מדפסת חדשה... תודה

4. Started by Ran B,

מה נשמע? אני מצלם כתחביב כבר קרוב לשנתיים. אחרי הגשמת המטרה של פיתוח שחור לבן בבית (חדר חושך), אני מחפש מענה מהיר להדפסת תמונות צבעוניות (דיגיטליות, את הפילם הצבעוני נשאיר למעבדה בנתיים) באיכויות גבוהות מאוד ללא פשרות. כרגע התקציב הוא כ1000 ש"ח למדפסת. אני עדיין לא חקרתי ועדיין לא מודע למחירים הקיימים בשוק למדפסת, ניירות, מחסניות דיו מרובות. הציוד צילום הוא מקצועי, גוף, עדשות ועדיין עבודות לפיתוח בגדלים אקזוטיים אני אשאיר למעבדה. אבל תמונות קטנות של 10X15 או מידות קצת יותר גדולות, אני אשמח להדפיס בבית עם ציוד מתאים. אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות והצעות אם מישהו מכיר או עובד עם מדפסות מהסוג הזה. תודה מראש, רן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי תודה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  6. ראיתי את המארז הקטן שבאתר ופשוט התלהבתי. כמה אמור לעלות דבר כזה, איך הביצועים שלו ואיפה ניתן לקנות אותו. דרך אגב, הוא מתאים לכל סוגי הפנטיומים? נ.ב אני מצטער שפתחתי שני נושאים באותו היום

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  7. טוב כפי שאמרתי קיבלתי משקפים של אסוס,שחורים כאלו. אבל היה להם חיבור כמו של מיקרופונים ורמקולים למחשב. אני לא יודע מה ואיך הם עושים ואני זקוק לעזרה לגביי זה.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  8. איך המארז הבא מבחינת איכות וחמור נוח לעבודה ? אני נתכנן חיתוך שלו , צביעה וסידור המארז. איך המארז באופן כללי ? חומר טוב ונוח לחתוך ? אפשר לצבוע אותו בצורה טובה ? האלומיניום לא עושה בעיות בצביעה ? איך האיכות בנייה שלו ? http://www.pch.co.il/docs/pd-2106135099.htm תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by jeyjey,

הדגם הוא ipaq h1910 האם הוא יכול לשמש כGPS?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. מחפש מדפסת שאני מדפיס דף עם תמונות ואחרי זה אני מדביק אותם למגנט ושהתמונות יצאו באיכות אני לא יודע דגמים סוגים וכו.. וזה על דף מיוחד לא רגיל ואני לאיודע איזה דף זה...זה לא דף זה מיוחד זה העניין..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by rashgud,

[h=1]מתלבט בין הcanon mx455 לHP Deskjet Ink Advantage 4625. לא מצליח לקבל תשובה ברורה עדיין. [/h]תקציב בערך 400 ש"ח וחשוב לי איכות ההדפסה וגם מחיר הדיו והזמינות. תודה,

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  12. Started by RONG23,

קשה לי להחליט מה עדיף? שניהם נראים טוב, למשחקים וגם לשימוש רגיל. היה לי mx 518 שהיה אחלא. אשמח לחוות דעת תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by KloWN,

שלום חבריםיש ברשותי סט של מיקרוסופט wireless multimedia 1.1 ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו. האמת שחוץ מהכפתור של המחשבון לא יצא לי להשתמש בכפתורי קיצור של המקלדת אז זה לא כל כך קריטי לי. בעכבר רצוי שיהיה שני כפתורים שיהיה אפשר לשים בהם קיצורים. יש לכם בראש איזה סטים מומלצים שאני יכול לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by astralon,

היי אני מנסה 'ליצור' יציאת usb-3 למחשב. ראיתי שיש אפשרות לחבר ethernet ל-usb. האם אפשר לעשות הפוך? איזשהו מתאם מ-ethernet ל-usb-3? תודה.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  15. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה לקנות את האוזניות shure se215 ואני מחפש חנות זולה ואמינה (בארץ). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות כזו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. Started by avidan28,

שלום לחברי הפורום וחג שמח אני מתלבט ברכישת הסורק ורציתי חוות דעת למי שמכיר ויודע משהו על סדרת הסורקים של קנון. הוא תומך USB 2 ומקבל גם את המתח מהחיבור.והוא דק למדי. היעוד שלו הוא העברת חומר טקסט ולא משהו גדול במיוחד. ברשת קראתי עליו שהוא קצת רועש ואני אשמח לקבל דעות ממשתמשים. תודה רבה .

18. שימושים: סריקה של תמונות ובולים. הדפסה רגילה (לא משהוא מיוחד) מה לגבי הדיו שלה, הוא מחסנית אחת או שניים? במקרה של שניים, אם ניגמר השחור או הציבעוני זה יכול להמשיך להדפיס אבל רק עם הצבע השני?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  19. שלום. Samsung CSX-4300 בעת סריקה (בצייר של ווינדוס 7), הסורק תוקע את הדפים (בין הדף הראשון לשני). הדרייבר המותקן הוא המעודכן ביותר מהאתר של סמסונג עבור המדפסת. האם מישהו יכול לחשוב על סיבה כזאת? מצד שני, בשימוש בתוכנה שנקראת VueScan, הסריקה פועלת כראוי. כאשר התקנתי סורק אחר (Avision), הסריקה בצייר עבדה באופן תקין. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by huber,

"גרסה חדשה לדריברים החשובים של VIA המיועדים לכל לוחות האם המבוססים על השבבים שלה, מומלץ תמיד להתקין את הדיריבר העדכני ביותר כדי לקבל שיפור ביצועים גבוהה ככל האפשר" למעלה יש ציטוט מידיעה חדשה באתר. לי יש לוח אם ASUS CUV4X. הצ'יפסט של VIA (ז"א, להתקין את הדרייברים הנ"ל?)

21. אני קונה MX REVOLUTION עוד כמה ימים, ואני רוצה מקלדת אלחוטית בנוסף. משום מה, אם קונים היום מקלדת אלחוטית מקבלים גם עכבר איתה. השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לקנות סט EX110 ולהשתמש רק במקלדת שלו, יחד עם הMX REVOLUTION? איך המקלדת של הסט הנ"ל באופן כללי? האם יש התנגשות כלשהי בשילוב הנ"ל (VISTA, אם זה משנה)? לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה כי באופן עקרוני יש פה גם עניין של דרייברים ותוכנה.. תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  22. היי חברים יקרים, אני מעוניין לחבר את אוזניות ה- BOSE Quiet Comfort 35 II למחשב הביתי. כאמור האוזניות הינם אוזניות בלוטוס ולמחשב עצמו אין בלוטוס ולכן חשבתי לחבר אותו עם מתאם בלוטס של TP-LINK, כזה: https://ksp.co.il/?uin=62004&select=&txt_search=מתאם bluetooth שאלתי היא האם הדבר באמת אפשרי ולא יניב כל מיני בעיות תאימות? האם אני ייהנה מכלל היכולות של האוזניות (סינון רעשים אקטיבי)? האם הם יעבדו גם בשימוש במשחקים? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום לכם, מפאת העובדה שאני מבלה לא מעט מול מחשב בעבודה, ומצד שני גם משחקים במחשב... חשבתי לקנות מקלדת ארגונומית. ממממ... האם אפשר להסתדר עם מקלדת ארגונומית במשחקים? עניין של התרגלות? חשבתי לקנות את זאת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by chenc,

שלום עיינתי במספר ת'רדים בנושא ובכל זאת החלטתי לשאול בנפרד: ראשית צרכיי הם (לפי הסדר) הדפסה שחור לבן, סריקה (גם שחור לבן ולפעמים צבעוני), ולעתים גם הדפסת תמונות צבעונית (לא מסיבית, לפעמים). חשובים לי כמובן - האיכות, והחסכון בדיו. אין צורך בפקס. מספר הדגמים שבעיקר ראיתי: Brother 330C (זהה ל130C רק עם מסך LCD צבעוני 2") HP 4283 Canon Pixma MP150 כולן עולות בסביבות 500-600 ש"ח. אשמח לשמוע הערות, המלצות, חוויות אישיות מהמדפסות. לגבי הHP, הבנתי שהיא מאוד חסכונית - אבל מה משמעות החסכון אם אתה צריך לקנות בשבילה ראש גדול ב200 ש"ח? אני פשוט אומר... זה מייקר בסופו של דבר את המחיר הכולל למדפסת ; האם הראשים הסטנדרטיים שלה חסכוניים? והאם הBROTHER לא גם חסכונית יחסית פחות או…

25. האם אפשר לחבר מדפסת עם חיבור LPT לחיבור USB באמצעות מתאם? בתודה manorking

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.