ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הסורק הנ"ל...הכל עובד טוב ויפה אבל איך לעזאזל אני מכבה אותו?!!?!?!?!!?!?!?!!?!?!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
לפני שאני יתחיל לשגע את כל העולם יש לי שאלה: יש מקומות שמפתחים בהם תמונות מכרטיסי זיכרון (כמו תמונות רגילות)? איפה? כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מחפש מודם 56K חיצוני טוב (עד 95$). בלי יותר מדי שיכלולים - התקנה פשוטה וגלישה טובה. על איזה דגם אתם ממליצים ?
-
לאחר שקראתי את המדריך לאילתור מאווררים באתר החלטתי גם לנסות לאלתר מאוורר מספק ישן שהיה לי. ובכן, יש לי מאוורר מאולתר אבל עם חיבור של חשמל כמו לכונן דיסקטים - זה מה שאמרו לעשות במדריך. כתוב שם שיש לחבר את זה ללוח האם - וכאן הבעייה. אין חיבור כזה בלוח האם, ככל הנראה לי. כל המאווריים האחרים שלי מחוברים ישרות לספק כוח עם חיבורי חשמל של הארד דיסקים וסי די רומים, מלבד המאוורר של המעבד, שמחובר ללוח, אבל עם חיבור קטן יותר משל כונן דיסקטים (3 פינים לא 4). אז בדקתי מה כתוב שם ליד החיבור שלו, והיה כתוב משהו כמו sfan0 ... נשמע לי כמו חיבור למאוורר... אז חיפשתי עוד כאלו על הלוח ומצאתי אחד, sfan1 שמו, אבל גם זה עם חיבור 3 פינים - ניתן לחבר אליו את המאוורר המאולתר עם החיבור של כונן…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
המ..לאחרונה אחי קנה CDJ1000 למי שמכיר, זה מכשיר כזה שמנגן לך דיסקים והוא עושה לולאות ועוצר לך במקומות מסויימים, כל מיני דברים נחמדים כאלה עכשיו ,לדגם הזה יש משהו מיוחד, הוא יכול לעשות סקרצים על דיסק רגיל (!) ומה שקורא זה שהמכשיר "שומר" את השיר ככה שכשהוא מעביר עם החוגה אחורה(מעין גלגל גדול כזה) אז ישר הוא עושה לו את הסקרץ אז מה שרציתי לשאול זה, יש למכשיר איזה מעבד או...? איך זה הולך? כי אין השהייה של שניה אפילו בין שהוא נוגע בחוגה לבין שהוא משמיע את הצליל אז... סתם איזה משהו שעיניין אותי
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
-
איזו חברה עדיפה MICRON או TRANSCEND או KINGSTONE אני רוצה SDRAM 128 וחנויות לא מומלצות או מומלצות
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
-
מה זה כבר משפר את מהירות המחשב???
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
אני צריך דרייברים למקלדת אופיס...מי שיכול לתת לינק זה מאוד יעזור... תודה
-
http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano67.htm שמו הרבה דברים מגניבים, אבל אני עדיין מחכה לגירסא שתקרר גם ת'הארדיסק
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב החדש שלי..... אני לא יכול TOWER כי אין לי מקום אליו בבית....... אני צריך משהו עם לפחות 4 של 5.25 ומשהו כמו שלושה או ארבעה 3.5 איזה הכי כדאי לקנות ואם אתם גם יכולים להגיד לי איפה לקנות אותו זה יהיה נהדר.... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
תהיתי לגבי קניית ספק כוח איכותי.. תוך כדי שיקול שמאוורר שקט במיוחד עלותו כ ~70 שקל (בחול), ומחיר ספק אנרמקס EG350VE כ 370 שקל.. מתחיל אני לשקול עובדה זאת בחיוב. אז ראשית כל, אני מדגיש כי השקט הוא ערך עילוי בשיקול זה. 1. האם המאוור(ים) שבאים עם הספקים של אנטק/ אנרמקס שקטים מאוד ? - בסגנון ה STEALTH, או שמדובר במאוורים טיפה פחות שקטים. 2. יש לאנרמקס מספר דגמים חדש, כמו אלה שאפשר לשנות את המהירות מאוורר - יש טעם לקנות כזה ? 3. אני מתכוון לקנות בסביבות ה 350 וואט.. עדיף אנטק או אנרמקס. ? המחיר הוא פה שיקול עיקרי.. 4. שווה להביא מחול ? (יש בורר מתח מאחורי הספק, אז זה בסדר)
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד מגיעים לפוקוס אופטימלי בעזרת כוונון הבורג שנמצא על ראש הליזר של הסידי-רום האם יש דרך טובה לבדוק האם הכוונון במצב אופטימילי? אני רוצה לכוון ליזר של סידירום ישן כדי שיקרא צרובים יותר טוב!
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
בחוברת של סקאל דיוטי פרי מפורסמת רשת אלחוטית F5D6050U. מישהו שמע עליה פעם או ניסה אותה. אשמח לשמוע רשמים.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני צריך למערכת שלי שמופיעה כאן בפורום זיכרון DDR 333 אני רוצה 512MB אבל חשוב לי גם המחיר. איזה חברה ודגם הכי טוב\משתלם?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
המחשב עובד עם XP PRO ןמדיה פלייר 8 כונן ה DVD ננעל על אזור 1. איך אני מסיר את הגבלת האזורים? תודה שלומי
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
-
אז ככה: יש לי את מאג 17" 786fd שקניתי לפני שנה וחצי. אני צריך מסך חדש לדודה שלי וראיתי שהדגם הזה עדיין חזק בשוק (אני מרוצה ממנו מאוד) ועולה 1400 ש"ח. ראיתי גם את הדגם החדש יותר (796fd) שעולה 1500 ש"ח בערך. רציתי לשאול אם שווה ללכת עליו?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול לפרסם לינקים ? רצוי בארה"ב ואם אפשר אז שיהיו כאלה שעושים משלוחים לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-