עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אוקי החלטתי כנראה ללכת על המארז ANTEC 1080B AMG שמגיע עם הספק המקורי ANTEC 430W TRUEPOWER שהספק לבד עולה 575 שקל והמארז לבד עולה 729 ושתיהם ביחד עולים 970 שקל בערך.... עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם זה הגיוני שהמחיר של שתיהם ביחד הוא 970 לעומת זה שאת הספק לבד מוכרים ב-575 ואת המארז ב-700??? 2) המארז הזה הוא מאלומיניום??? 3) הספק כוח מגיע עם שני מאוררים??? 4) איך הקירור של המארז??? 5) האם הוא מתאים למחשב AMD ATHLON 3000+??? ואחרונה : 6) האם המארז ביחד עם הספק יותר טובים מהסופרטלנט+ספק אנטק 430??? תודה וסליחה על כל השאלות... שי

2. Started by afekchaos,

שלום יש לי בעיה במנהל התקנים רשום לי בסימן שאלה צהוב שיש לי חומרה שלא הותקנה: CONTROLLER I SIMPLE COMMUNICATIONS ואין לי מושג מה זה אומר, תעזרו בבקשה. אפק

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ddd454,

כמה דפים יש בטונר של hp 1010 וכמה בזירוקס? ראיתי דעות שונות מ 2000-5000 מישהו יודע את האמת?דדד

4. Started by gal1,

אני צריך המצלמה למארז טוב ויפההה היופי יותר חשוב לי ןחשוב לי שיהיה לו חלון שיהיה בצבע ושיהיה יפה בקיצר התקציב שלי 450 שקל חשבתי על אחד המארזים מ 3 המארזים של רידמקס מאתר פי סי קול

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  5. עד עכשיו השתמשתי ב930C שלדעתי היא מצוינת הגיע הזמן לשדרג (יותר נכון לקחו לי את המדפסת) מבחינת איכות ההדפסה אין לי צורך לעלות ברמת ההדפסה ואני מעדיף מהירות על איכות ליזר לא בא בחשבון בכלל (כי צבעוניות יקרות , או שאני טועה?) והאם יש מדפסות זולות שתומכות בחיבור אלחוטי (אינפרא אדום) תקציב עד 1000 ש"ח רצוי הרבה פחות

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by yoav1000,

מה זה SFF

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by dbx22,

אני רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק לא יקר(150~) שיהיה טוב, ושיהיה לו חיבור USB(לא! GAMEPORT!) תודה

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by yoav1000,

מה ההבדל בין זכרונות הDDR DDR2 SDRAM וכ"ו

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by kisin,

אני קונה השבוע מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD ואני מתלבט איזה מארז לקנות למחשב. אני מתלבט בין שני המארזים האלה: Antec "Sonata" Midi Tower ATX 380W המחיר: 860 שקל http://arstechnica.com/reviews/hardware/sonata.ars/1 Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ATX 350W המחיר: 660 שקל http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=76&page=1 המחשב שבשבילו אני קונה את המארז: AMD 64bit 3000+ EPOX 8KDA3J 1giga A-DATA HD 120giga SATA Geforce 6600GT AGP (ברגע שהוא יצא אני אקנה אותו...) אני רוצה לקנות מארז שיהיה שקט (ככל שניתן) וגם שיוכל להחזיק לי את המחשב בלי בעיות גם אם אני אעשה OC למחשב. על איזה מארז אתם ממליצים ללכת? איזה …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by alexta-z,

שלום בזמן האחרון אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו (מעדיף על מצלמה) ולא יודע איזה לקחת . יש לי כמה שאלות 1: מה ההבדל בין מצלמה אנלוגית לדיגיטלית ? 2:האם סמסונג חברה טובה ? כי המצלמות שלה די זולות.. 3:מה אני צריך לדעת כשאני קונה מצלמה ? אילו תוספות אפשר לקנות לה כדי להאריך את חיי הסוללה וכו' ? ודרך אגב התקציב שלי הוא מ1700-2200 ואולי יעלה עד 2500 אם המוצר יהיה ממש שווה השקעה.. תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by tomz,

שלום, אני מחפש הגה שיתאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן 2 שלי, מתחבר לUSB כמובן, כולל פדלים, ועדיפות לכפתורים על ההגה (לא יודע ממש איך זה עובד, אבל צריך כמה כפתורים להילוכים נגיד וכל השטויות האלה לא? :\) עדיפות לחברה מוכרת סטייל לוגיטק תודה מראש=]

12. אני מחפש עכבר חדש, לא אלחוטי. תקציב 150 שקל נראים לי מספיקים לעכבר,הרי יותר זה מיותר. (להוציא 300 שקל על MX נראה מיותר לחלוטין!) שימושים- אני לא משחק משחקים בכלל! , גרפיקה, עריכת וידאו וגלישה. החוט אינו מפריע לי ולא הפריע לי מעולם,ככה שאלחוטי שללתי. רוצה עכבר עם כפתורים נוספים, עם אפשרות לתכנות, ושיהיו נוחים. העבודה על המחשב היא המון שעות אז חשוב שלא יכאיב. חשבתי על זה בגרסה עם החוט (קיים)- http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=w-intellimouse מה דעתכם עליו? למישהו יש אותו עם החוט? משהו אחר בתקציב דומה? (אין בעיה לחרוג אבל לא להגזים...) תודה, והמשך יום נעים

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  13. אנשים יש לי ספק 380 מחובר לי 6 מאווררים אני רוצה קתודה גם זה יחזיק לי או שלא?

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by LRa,

המדפסת בשביל אמא שלי, היא מדפיסה בעיקר עבודות. היא לא צריכה צבע והיא רוצה את ה HP 1300 שעולה 1500 ש"ח. אני מחפש המלצה למשהו טוב ויותר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by sos,

שלום! לפני שבוע נהרסה לי המדפסת וכבר אי אפשר לתקנה לכן אני צריך לקנות מדפסת חדשה ומכיוון שאני לא הכי מבין בעולם במדפסות אז חשבתי לשאול אותכם. אז ככה אני צריך מדפסת יחסית זולה מקסימום 400-500 שקל, חייב שיבוא כבר עם דיו, ושפשוט ידע להדפיס טוב ושהדיו שלו לא כזה יקר או שאפשר לקנות את הדיו שלו בצורה ממוחזרת.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  16. ראיתי שיש למכירה מארזים שקופים לחלוטין של 3 חברות 2 מהם אני לא זוכר את השם והשלישית זאת SUN BEAM הייתי רוצה לדעת אם יש כאן משתמשים בעלי מארז שקוף שנקנה - לא כאלה שבנו לבד את המארז יש לי מספר שאלות כמו על אופן ההרכבה, החוזק של המוצר, פגיעות לגבי שריטות, ועוד... תודה (:

17. Started by ea666,

שלום אני צריך המלצה למארז וספק למחשב הזה P4 2.8 512 RDRAM ati radeon 9800xt sound blaster live 5.1 ולוח אם משהו של אסוס... משהו טוב בכל מקרה אני לא זוכר במדוייק... איזה ספק אני צריך ואיזה מארז הכי ממולץ למחשב שלי בשביל לקבל תוצאות מקסימליות? וסתם לדעת איזה מארז הכי טוב שיש בשוק כרגע? (P160?)

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by orlupo,

אז ככה אני מחפש מקלדת של לוגיטק או מיקרוסופט עד 200 שקל אלחוטית ושלא תבוא עם עכבר... המקלדת צריכה להיות סופר נוחה כי אני משחק הרבה... בתודה מראש :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by noambaum,

את זה--- קישור ??

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  20. נראה שכל הספקים הקיימים התיישנו בין לילה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  21. מה עדיף? http://zap.co.il/model.asp?model_id=16395 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985

22. Started by YinnoN,

איך הmx 310 בשביל גיימר בינוני ועבודות וגלישה וכאלה ? הוא יחליק לי טוב על פאד ג'נרי מחוספס ? ביקשתי מאבא שלי לקנות לי mx 510 בתאילנד אבל הוא לא מצא אז הוא קנה 310 ב20$ (בארץ 245ש"ח) זה נראה לי עיכבר מעולה לא ? זאת אומרת לא כמו הmx 1000 אבל טוב יותר מהלוג'יטר הפשוטים ואלה של מיקרוסופט. בקיצר איך העכבר הזה ? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 827 צפיות
  23. שלום לכם, קצת רקע: במחשב שלי מותקנים 6 הארדיסקים ו-2 CD , סה"כ 8 התקני IDE אשר מחוברים - 4 ללוח ו-4 לכרטיס הרחבה (PCI). העניין הוא שהכל מחובר אל 2 ספקים (כיוון שבספק אחד אין מספיק יציאות חשמל לכל ההתקנים) וכיוון שהמארז הוא מידי רגיל, אין בו מקום להכל - לכן הספקים נמצאים ליד המארז, כאשר המארז פתוח, וההארדיסקים הנוספים פשוט מונחים אחד על השני כאשר ביניהם רווח קל ולצידם מאוורר. כל העניין הזה לא נראה לי, ביחוד לאור העובדה שלא מזמן נשרף לי הארדיסק אחד, כנראה בגלל הספק. אני חושד בספק משום שלפני מס' שבועות קניתי הארדיסק חדש ולעיתים אין אליו גישה מהסיבה ש"ההתקן איננו מחובר" - כנראה הספק עושה בעיות. גם עכשיו ההארדיסק החדש עושה רעשים של "התנעה" לעיתים (כאשר אינו מזוהה כמחובר) - מה …

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

יש לי שאלה... האם זה טוב? או שכדאי לקחת חוטי.... לדעתי חוטי.. תראו זה יעשה בעיות אלחוטי? זה יכול להיתקע? והאם זה נוח לשחק משחקים?

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by koby058,

Passive PFC זה בספק כח של טרמלטייק מה זה אומר?

דיונים חדשים בפורומים