עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by fenix5545,

שלום אני מחפש מקלדת גיימינג\מולטימדיה אם עדיפות לגיימינג ב300-350 ש"ח אם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח (עד 400) אבל כמובן אם היא באמת תיהיה שווה את זה חשוב שתהיה נוחה ויהיו לה מקשים בעלי תכנות (מקרו) וכמובן שעברית חשבתי על מיקרוסופט X6 או לוג'יטק G15 המקלדת שברשותי כרגע היא לוג'יטק WAVE אני לא רוצה אותה שנית!!!! אם יש לכם המלצות למקלדות אחרות תרשמו כן חופישי חודשי תודה רבה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by Zadu,

אני מחפש מקלדת גיימינג אלחוטית איכותית. מחיר: עד 500 שקל חברה: לא משנה לי העיקר שיהיה איכותי שנה: עדיף אחת שיצאה ב2015 איזה אתם מכירים?

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. אני שוקל לקנות את הG700 של לוג'יטק ומחפש מקלדת שתתאים. כעקרון אני לא צריך מקלדת מטורפת עם כל מני שטויות מסביב, רק מקלדת בסיסית עם זמן תגובה מכובד. יש המלצות? בנוסף אשמח להמלצות למשטח שהעכבר ירגיש עליו בנוח... מצטער שאני לא מוסיף טווח מחירים רצוי, אני פשוט לא בטוח כמה הסיפור הזה אמור לעלות. נ.ב למען האמת גם בעכבר עצמו אני לא ממש צריך את כל הכפתורים הנוספים לשניים הבסיסים ולגלגלת, אני קונה את הG700 בגלל הזמן תגובה, הדיוק והאלחוטיות שלו. אם קיימים עכברים אלחוטיים נוספים עם זמן תגובה ודיוק דומים ופחות כפתורים במחיר הגיוני יותר אשמח לשמוע עליהם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by n_aviv1,

הבנתי כבר שאין חיה כזו אלא אם כן חורטים עליה כמו ה X6 שמגיעה חרוטה מראש. השאלה אם כדאי לי לחרוט על מקלדת? כאילו זה נראה טוב? אחרי החריטה אין שום מילוי שקוף שיגן עליה, יש בכך סיכון שהחריטה תתמלא ותסתם בלכלוך שיפריע לאור לחדור דרכה? עוד שאלה, אני יודע שיש הרבה משתמשי DA שהתלוננו על חום מהלדים של הבק-לייט, יש תופעה דומה לכך במקלדות גיימינג בה המקלדת מתחממת ולא נוח לעבוד איתה? אם אני מגיע למסקנה שאני קונה מקלדת גיימינג, יש מקלדות שהחריטה עליהן נראית טוב יותר מעל אחרות?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. המלצה למקלדת:1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המקלדת): 400-500 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שיהיה אסור לעבור בקנייה של הציוד):אין! 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות:גיימיינג כבד וכתיבה מרובה באינטרנט ממש גבוהה ולמשחקים כמו BF3 COD FARCRY וכאלה.משחקי מחשב / כתיבה מרובה באינטרנט ממש מרובה הרבה הרבה לכתוב באינטרנט ומשחקים כבדים / מוזיקה (דרישה לכפתורי מולטימדיה) / עבודה משרדית. 3. בקשות מיוחדות - גודל רצוי \ פונקציות מסויימות וכדומה (חובה לציין האם יש צורך בכיתוב עברית על המקלדת). עברית חובה! שהמקלדת תיהיה עם לדים כחולים ושתיהיה של חברה מוכרת מאוד.

• 10 תגובות
    • 102.7k צפיות
  6. Started by .Reem,

אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג מכאנית אבל אני לא כל כך מבין בזה ואני לא יודע מה לבחור קראתי קצת והבנתי ש cherry mx red הם בין השקטים שיש אז אני מעדיף אותם לא tactile מעדיף RGB תקציב : 400 תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעוניין במקלדת גיימינג בעיקר ל FPS ומעט MMORPG. צריך שתהיה איכותית, לא סתם אני עומד לשלם 350 על מקלדת. הנוחות חשובה לי יותר מהכל. אני אוהב ללחוץ על מקש ולהרגיש מעט גומי מתחת למקש, ולא תחושה של פלסטיק זול. כמו כן לא אכפת לי אם היא תהיה רק באנגלית, אני מקליד עיוור בשתי השפות. המקלדת תקנה בארה"ב במידה ושם המחיר זול במידה יחסית ניכרת. יש כמה אופציות שעליהן חשבתי: 1) איך לא, Logitech G15. 2) לוג'יטק G110. 3) רייזר "לייקוסה" או "אקטוסה" (נשמע כמו שמות של חיידקים , ). לא הרגשתי אף לא אחת מהמקלדות הנ"ל, אשמח לחוות דעת על הנתונים שאני מעוניין בהם (מרגש "גומיאי", וכו'). תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by IDan2013,

שלום! אני מעוניין לקנות מקלדת גיימינג בתקציב של עד 350 ש"ח לפני הנחות. חשוב לי שתהיה נוחה ושקטה ככל האפשר. רצוי שתהיה מוארת אבל זה לא מחייב. במחיר הזה חובה עברית. במקלדות שיש בהם אנגלית בלבד המחיר שאקציב להם הוא גג 280 ש"ח לפני הנחה. *אני מוכן לקנות גם בחו"ל אם יש מציאות וזה עומד בתקציב. *אני קונה על הדרך עכבר G400 ב130 ש"ח אז אם יש אלטרנטיבה אחרת אשמח לשמוע. עד עכשיו שמתי עין על המקלדת Sidewinder x4 אבל לא ניתן למצוא אותה עוד בישראל אז שמתי עין על המקלדת הבאה: Roccat isku illuminated שעולה בסטארט פי סי 250 ש"ח. האם היא שווה את זה?האם היא באה עם עברית?איך היא ביחס לsidewinder? מי תהיה עדיפה בהנחה שאני אקנה את הsidewinder באמאזון ב40$ שעם משלוח ימי תעלה כ220 ש"ח? תודה מרא…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by tood24,

היי כותרת תודה

10. Started by daniking,

שלום צריך המלצה למקלדת גיימינג יש לי מישהו שטס לארה"ב לכן המחיר יורד משמעותית אבל אני פשוט לא יודע להחליט בין כל המקלדות גיימינג שיש בשוק כרגע. עדיפות למקלדת RGB ומעולם לא היה לי מקלדת גיימינג לכן לא יודע איזה מקשים אני מעדיף . תודה מראש

11. Started by ZiX,

ידועות לי האופציות פחות או יותר.. שתי המקלדות של רייזר.. והG15 של לוג'יטק.. אני לא מצליח להחליט איזה לבחור.. (כאמור יש לי עכשיו עכבר DA והוא הרבה יותר נוח לי מהG5.. זה אמור להעיד משהו לגבי ההשווה של המקלדות?) מישהו יכול לפרט לי על האופציות של לרייזר?

12. Started by rondamri,

תראו לי יש כבר מלפני 3 שנים בערך את microsoft sidewinder x6 הקטע הוא שאני רוצה מקלדת חדשה עם MECH KEYS ואני מאוד מעונין בRazer blackwidow ultimate 2013 אתם חושבים שווה לי לקנות את הRAZER או להישאר עם מה שיש לי עכשיו?

13. Started by raw-e,

אני מחפש לקנות מקלדת גיימרים איזה עדיף? ( נ.ב. רק למבינים או בעלי ניסיון עבר עם המקלדת בבקשה...) את הרייזר החדשה? את הרייזר+מיקרוסופט? או הסיידווינדר של מיקרוסופט? או שמא נוציא 1000 שקל על הG19 של לוג'יטק?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מוכרים דבר כזה? מצאתי את הסידור לאנגלית ולעיברית, אבל מן הסתם הם לא מתחשבים אחד בשני כך שהשילוב הסופי הוא או אנגלי עם עיברית מחורבשת או עיברי עם אנגלית מחורבשת במידה ולא מוכרים, למישהו יש רעיונות איך להרכיב כזה?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  15. אני כותב ממש הרבה, ופשוט גיליתי שהכי נוח לי זה המקלדת של הנייד שלי... מקשים מרובעים, מאוד מאוד נמוכים, עם רווח ביניהם, ולחיצה מאוד עדינה. יש דבר כזה עם עברית בארץ ובמחיר שפוי? אם אין אז כל מקלדת טובה להרבה כתיבה ובמחיר של פחות מ200 תתאים...רק שלא תהיה מעוקלת אני שונא את זה. אין צורך באלחוטית. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by alex15,

יש לי מקלדת טובה PS2 אבל הבעיה איפה שאמור להתחבר ה PS2 יש בעיה במחשב אז אני רוצה להפוך את המקלדת ל USB אין משהו כזה כי לעכברים יש אז אני צריך PS2 אל USB

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Svensk.il,

מישהו יודע האם ניתן להשיג בארץ את המקלדת HP Wireless Elite? או מקלדת אחרת דומה? אני מחפש משהו דק מאד עם מקשים נוחים ודומים לאלו של הלפטופ, ולא "דק" כמו של ה-logitech slim... תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by LazyBoy,

http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20070208073750.html רק שתבינו, הם רצו להוציא לשוק גרסה עם מקשים בשחור-לבן ולא בצבע + כפתורים כמו רווח או שיפט יהיו רגילים ולא בעלי מסך או יכולת תכנות מחדש וכל זה במחיר המשתלם של 1200$ בסופו של דבר הם ירדו מהרעיון והחליטו להוציא רק גרסה צבעונית במחיר שעוד לא פורסם :-X המקלדות החדשות אמורות להגיע לשוק באפריל.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  19. Started by bigblue,

http://gizmodo.com/gadgets/optimus-video/optimus-keyboard-video-30-seconds-of-lust-plus-gallery-325615.php אחד הקלדות המדהימות בעולם מעניין אם יהיו כאלה אי פעם בארץ

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  20. Started by EliranB,

^^^^^

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. אין לי שמץ מה הכי טוב לא ניסיתי אף אחת מהן ובטח שלא אקנה את כולן כדי לנסות.... אז בתודה מראש שלחו הצעות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yanivnn,

הייתכן?? אחרי סדרת אותות ומופתים ניסים ונפלאות במחשב השבוע הגיע תורה של המקלדת... ביצעתי מספר עבודות במחשב {לא משהו שהוא לא אמור להסתדר איתו בקלות...} כמו בדיקת וירוסים וסוסים במחשב ובמקביל שיחקתי בCS פתאום קיבלתי ריסט ומשם המחשב התחרפן.... בכניסה לווינדוס הוא לא נתן לי להקיש את הססמא וגם בביוס כל הזמן הופיעו חלונות כמו שמישהו לוחץ על המקדלת... בקיצור הגעתי למסקנה שזאת המקלדת ובאמת זאת הבעיה... גם בנייד שחיברתי אותה היא מייד מכניסה את המחשב למצב שינה {ובנייח גם עושה ריסטים}.... זאת מקלדת USB פשוטה שלא קיבלה מכה או משהו ובמצב טוב.. יכול להיות שהיא התקלקלה??{פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה}.... והאם יש דרך לאפס אותה או משהו. אפשר לנעול... כנראה שזה שבוע הניסים והנפלא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Idom,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר ע"מ שאוכל לעבוד על המחשב מהסלון, המחשב נמצא כ 8-10 מטר רחוק מהסלון ויש שני קירות גבס בדרך, האם הסט של Logitech® diNovo Media Desktop Laser ידע לתת לי פתרון? תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. Started by law89,

אני משתמש במשך שנים רבות בסט של לוג'יטק MK270. מתחשק לי לשנות קצת. רכשתי סט של HP אבל העכבר קטן מדי. אשמח להמלצה על מקלדת ועכבר. הם לא חייבים להגיע כסט. הבנתי שיש כל מיני סוגים של מקלדות (מכניות וכו') שאינני מבין מה ההבדל ביניהם. הסט של לוג'יטק היה עולה סביב ה-110 ש"ח (כרגע עלה ל-130). אני לא מחפש להשקיע תקציב מטורף, אבל אם יש צורך אפשר לעלות קצת.

דיונים חדשים בפורומים