עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by רוני15,

יש לי מקלדת רגילה וזו בעיה שמתמשכת... רק במשחק פיפא ואני מדבר על כול משחקי הפיפא... המקלדת שלי פשוט לא מאפשרת לי לרוץ או להרים באלכסון ואני יודע שזה נשמע מצחיק אבל כשאני מחבר מקלדות אחרות האפשרות הזו כן קיימת

2. זה העכבר שיש לי עכשיו, בצד הימני הגומי התקלף ונהיה מגעיל ודביק אז אני חייב למצוא לו מחליף! זה העכבר הכי טוב שיוצר אי פעם לדעתי... הוא הרבה יותר נוח מהMX500 וכל השאר העכברים היום ויש לו בדיוק את הכפתורים הנחוצים, אבל לצערי לא ראיתי שעדיין מוכרים אותו, מישהו ראה/שמע/קנה ? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. Started by Dante_9,

הקצבתי לעצמי בערך 200 שקל לקניית מקלדת ואני גם מתלבט בין חוטית לאלחוטית. אני לא גיימר אבל עובד הרבה על המחשב. המלצות?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by Little_AKA_Or,

שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את ה- SViking של TT והוא ביקש ממנו לבדוק ביקורות לגביו.. ככה שאם למישהו יש את המארז או מכיר ויכול לתת ביקורת אני אשמח מאוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. Started by A_D,

הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק עד 400 שח. הייתי רוצה לקנות ג'ויסטיק ראיתי כל מיני והיה כתוב עליהם FF מה זה ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by kobine,

חיברתי את הmotorola c380 שלי עם כבל והמחשב זיהה אותו כmotorola phone c380 אבל הוא לא מצליח להתקין אותו כי אין לי דרייברים יש איזה דרייבר שיעשה שאני יוכל להעביר אליו קבצים ? ואם זה לא הפורום הנכון תגידו באיזה פורום לפרסם האיסיקיו שלי 297722372 אם אתם צריכים..

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. Started by aladin_7,

איך אני יכול לדעת אם המקלט IR שישי לי במחשב הנייד תומך ב HID? תודה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. איך הוא נראה לכם?

9. Started by bd,

COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card קניתי תמפרט הנל עכעשיו חסר לי להוסיף ספק (איזה ספק הכי ממולץ מכל אלה? ) HEC-400W (400TRT) - ATX 2 HEC-425VD-T ATX 12V - PSU CooLER Master - eXtreme Power 400W(RS-430-PMSR/P) - ATX Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC CooLER Master - eXtreme Power 350W (RS-380-PMSR/P) - ATX HEC-350AR-TF ATX - 350W - PSU HEC-350W (350TRT) - AT…

10. Started by oitb,

ANTEC TX1088

11. Started by k_700,

איך המארז הזה? CoolerMaster Cavalier 1 CAV-T01 Transparet Window PSU 350W Black אני אישית ממש אהבתי תצורה שלו, תגודל שלו, תאיכות, וכו.... יש דרך להשיג סרטון עליו?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by roc,

אני היום כבר קונה כרטיס מסך חדש 6600GT במקום הכרטיס שיש לי במחשב + עוד 512MB זכרון + 4 מאוררים על המחשב,והתקציב שלי הוא 250 מקסימום מחנות באזור המרכז, חשבתי על זה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1905&osCsid=b228ad1eed4f9bdb3d2116b99efca6d3 האם הוא יספיק לדרישות שלי? וגם אם אני יחליף לכרטיסים חזקים יותר בעתיד?

13. Started by MOFRA,

מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח

14. Started by ADIR_M,

מה ההבדל בין HUB שמקבל מתח משנאי חשמלי לבין HUB שפשוט מתחבר ליציאת USB?

15. שלום אני רוצה לדעת מה זה אל - פסק את כל הפרטים עליו ? שמעתי משהו כזה שזה לוקח את החשמל של הברק ומשאיר את המחשב דולק שלא יקרוס ... משהו כזה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. Started by Damien11,

יש לי מצלמת אינטרנט. שעד לפני שבוע עבדה מצויין. ניתקתי את המצלמה מהUSB, רציתי לחבר אותה לכבל מאריך, של USB, וכשחיברתי מחדש המחשב לא זיהה את המצלמה. ניתקתי שוב וחיברתי שוב בלי המאריך. עדיין לא זיהה. מחקתי את הדרייבר, והתקנתי מחדש, מהדיסק המקורי. עדיין לא זיהה. חזרתי על התהליך מספר פעמים. עדיין לא זיהה. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט, לא ממש ידעתי איפה, עשיתי דרך גוגל, מצאתי 2 דרייברים אפשריים שאולי יעבדו. לא עבדו. עכשיו לגבי איזו מצלמה יש לי.. על המצלמה לא כתוב כלום, שום דגם שום כלום. על הדיסק של הדרייבר כתוב Dr.Byte Digital PC camera וזהו.. כתוב גם בממש קטן www.zriha.com דרך שם אני חשוב שהורדתי את הדרייברים. (שלא עזרו) אגב, ניסיתי גם לנתק ולחבר את הUSB מחדש. אני יודע שמ…

17. HEC 425W HEC-425VDT 2 FANS HIGH QUALITY אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הספק הזה והאם הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. Started by r.g.comuters,

יש לי מצלמה של ezonics e-802 ואיבדתי את הדיסק עם התוכנות והדרייברים :'( אז מישהו שיעזור לי למצוא לפחות את הדרייבר שלה או למישהו יש מצלמה כזואת ויכול לשלוח לי את התכולת של הדיסק אני אודה לו מאוד

19. Started by Sandman61,

תראו אני לא ממש מתלהב מלקנות את המארז הזה ... אני מחפש מארז שמקרר טוב יותר ממנו או לפחות ברמה שלו, מאווררים שקטים (אני לא צריך ספק כוח) וגם לא אכפת לי מעיצוב ... תודה

20. Started by ariel7766,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=712 איך הוא , האם הוא שקט חם מידי או ג'נרי בכל ולא יחזיק מערכת חזקה (ראה מפרט בצד ימין) אני רוצה גם שתסבירו לי מהו ספק שהוא דור חדש מה זה 24 פינים העניין של המתחי חשמל למה כל זה חשוב?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. כמה הוא ישקול אחרי כל החומרה ששמתי במארז כולל הכל אם שהוא בלי חומרה הוא שוקל 12.2 קילו ? ???

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by !_Evil_!,

באור: בחושך:

23. Started by adamadamadam,

מה ההבדל בין ZBOARD STARTERKIT ACC1039 US ו ZBOARD STARTERKIT ACC1040 P

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. Started by iakovl,

אחרי כמה בעיות מציקות עם החשמל החלטתי לקנות אל פסק לפי ההבנה שלי 750-700VA אמורים להספיק האופציות שלי הם: Gamatronic 750 ADVICE P700 ואולי ADVICE P750 מה עדיף לי?

25. טוב, אני צריך עכבר טוב למשחקים! התקציב שלי היה 200 וגדל והפך ל 400, כי החלטתי שהפעם קונים משהו טוב שלא צריך להחליף. אז בגלל שזה למשחקים, כבר ירדתי מה MX1000 מפני שהוא אלחוטי וכבד. טיילתי בין התגובות כאן של האנשים, הגעתי למסקנה שה G5 הוא העכבר האידיילי ביותר עבורי. עכשיו מה נשאר? אני צריך לקורא עליו קצת יותר, הבעיה שאני לא משהו באנגלית ולא מצאתי סיקור רציני של מישהו בעברית, ומישהו רציני שלא רק סתם רוצה להגיד שזה עכבר מצוין רק בשביל למכור. ואני גם צריך את חוות הדעת שלכם, כי לא כל יום מוצאים 390 ש"ח על עכבר! דרך אגב, אני קונה מ Noacomp ואני גר בראשל"צ הבעיה שאבא שלי לא אוהב לתת כרטיס אשראי בטלפון.. אז מזל שבדיוק איזה סוכן מהעבודה שלו לחיפה..אז כנראה הוא יעבור בנועה מ…

דיונים חדשים בפורומים