עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by generalA,

קניתי עכבר מייקרוסופט IntelliMosue V.2 Wireless לפני שבועיים בערך ב- 120 שקל. הקנייה כדאית?? מדובר בעכבר האלחוטי עם הכפתורי Back Forward בצדדי העכבר... המתאים לימניים בלבד...

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by poltergeits,

שלום אנשים אני מחפש מארז איכותי שיכול לבוא ללא ספק אבל רצוי שהוא יהיה אופציונלי לשניים או שלושה מאוררים 120' ויותר מהכל שיראה כמו מארז ולא כמו איזה רובוטריק\פאוורינגר חשוב שיהיה מאלומיניום ובעל אוורור יעיל המחיר יכול לנוע עד 750 ש"ח

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  3. הספק למחשב הנ"ל נשרף (ולא לקח איתו רכיבים נוספים) השאלה אם לשים hec er-t או ספק ג'נרי ב80 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by orlupo,

ככל הנראה AMD מקדמת את צעד השיוק של מחשב ה-PIC וכעת הוא מוכרז באתר שלהם: http://www.amd.com/us-en/Weblets/0,,7832_12095,00.html

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by -ox-,

בקצרה: קניתי ספק חדש TT 360w True power כי לא היה את ה 420W במלאי והייתי חייב אחד דחוף, עכשיו השאלה האם אתם חושבים שזה יחזיק את המערכת שלי ולא יגרום לבעיות מיוחדות : amd 64 3000+ 512ddr GF6800LE power color wd80gb sata GA-k8ns nf3 250 *3 80mm fans

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by eladbu,

טוב אז ככה יש לי בעיה מוזרה בעכבר האופטי חוטי של מיקרוסופט כאשר אני לוחץ על הגלגל בכדי לסמן את אמצע הדף ולהתחיל לשחק עם התמונהשמאל ימין למעלה למטה זה עובד יופי כל עוד אני לא עוזב את הכפתור מה שבפועל אמור לקרות תקנו אותי אם אני טועה הוא ליחצה אחת לסימון ואז המשחק חןפשי לחיצה שנייה משחררת מה גם ברגע שאני מנסה לעזוב את הכפתור הדף קופץ בהמהירות בזק לסוף הדף מה שנראה לא הגיוני העכבר מחובר ב PS2 מה יכולה להיות הבעיה :s05: בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  7. ממצב? (לא לענות) טוב שמעו חבר שלי היתמכר למירוצים פיתאום אז הוא אמר הוא רוצה הגה חדש אמרתי לו שיתן לי שאני אבדוק לו אז למישהו יש המלצות (לא להיתחשב במחיר) תודה מראש

8. Started by pyro_man,

אני מחפש מארז למודינג ללא ספק כוח!! המחיר שאני מוכן לשלם עבור המארז זה עד 100 ואני מקווה שתוכלו למצוא לי אפילו ב50 אם יש מצב. בכל מקרה המארז צריך להיות דף נקי בלי שום מודינג עשוי העדפה לצבע לבן. ושיהיה קל לעבוד עליו מבחינת חיתוך צביעה וכו.. תודה למי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by shayt,

טוב, נמאס לי מהוידאו הרגיל. אני רוצה לעבור להקלטה דיגטלית (PVR, DVR), אבל - זה לא אומר שאני רוצה לראות מעכשיו טלויזיה על המחשב ! אני עדיין רוצה לראות בטלוויזיה הרגילה (אני אומר כי ראיתי כרטיסים ללא VIDEO OUT) ראיתי דעות מעולות על hauppauge אבל אני לא מבין כמה דברים - 1. האם אפשר גם ב- WinTV-PVR-250 או במודל החדש שלהם WinTV-PVR-USB2 לראות בטלויזיה או שזה רק ב- WinTV-PVR-350. 2. בהנחה שיש לי כבלים דיגיטליים או לווין - 2.1 איך מחברים (אנטנה לממיר למחשב לטלויזיה) ? 2.2 איזה ערוצים קולטים ? 2.3 האם אפשר להקליט ערוץ אחד ולראות ערוץ אחר (השאלה הזו היא בעצם רלוונטית גם לוידאו נורמלי אם אני לא טועה) 3. ראיתי שיש כרטיסים אנלוגיים ודיגיטליים, מה ההבדל ומה אני צריך בהנחה של סעיף…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  10. Started by roy565,

צריך המלצה על גויסטיק עדיף עם feedback בסביבות 400-200 שקל עדיף של חברה מוכרת תודה רבה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by sos,

שלום! לא ממזמן נהרסה לי המדפסת וזאת אומרת ש אני צריך לקנות עוד מדפסת. מכיוון שאין לי ממש מושג לגבי מדפסות החלטתי לפנות אליכם...המומחים. אז ככה אני צריך את המדפסת לצורכי מסמכים ולפעמים כמה תמונות לעבודות של אחותי אבל לא לצורכים גראפיים מתקדמים, מדפסת בתקציב של מקסימום 500 שקל. אבל מחיר המדפסת הוא פחות חשוב מה שיותר חשוב לי זה מדפסת שהדיו שלה יעלה כמה שפחות, אין לי בעיה לקנות מדפסת יקרה אבל שהדיו שלה יהיה זול. זה החשש העיקרי שלי כיוון שברור שההוצאה העיקרית על מדפסת זה דיו ובגלל שאני צריך לשם עבודות של בית ספר איני רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף על דיו, אז אם אתם מכירים מדפסת טובה עם ראשי דיו זולים (אבל שלא יגמרו במהירות) בבקשה תמליצו לי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. אתם רואים את ה-Pin 10 (USBOC) משהוא יכול להגיד לי למה הוא משמש? כי כפי שאתם רואים בתמונה הזאת: בסוף החיבור הוא מבקש GND נוסף ואני רואה שיש שם גישור שכזה עם חוט שחור... עכשיו השאלה היא האם הפין העשירי לא ישבש לי משהו והאם זה טוב?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  13. שלום יש לי אפשרות לקנות מילד אחד מהבית ספר שלי פד FUNK יד שנייה ב80-100 ש"ח אני לא יודע כמה עולה חדש הוא אמר לי שזה עולה 160 חדש ואני לא יודע אם זה נכון.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי בכלליות אם זה פד טוב? ולינק לאתר שמוכר חדשים כאלו תודה מראש =)

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  14. הספק כוח שלי שבק חיים (אחרי שנה וחצי באופן מסתורי) ואני מחפש ספק כוח חדש, אמין, עם ביצועיים נורמליים. המחשב יכול לפעול כמה ימים, כך שאני מחפש ספק שמקרר טוב לזמן ארוך. התקציב שלי הוא עד 200 שקלים, ולפי מה שקראתי כאן ובשאר מקומות, חברת HEC היא טובה בתחום. אשמח אם תתנו לי דגמים שונים וכן לינק לחנויות הידועות כאמינות וזולות. נתונים כלליים על המחשב: P2.4 GHz 512 DDR G-Force 4 128 Ti 4880 (Asus) לוח אם Asus מקווה שאלה נתונים מספיקים תודה! 8)

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by pavlo,

שלום לכולם, אם בא לכם להיות נחמדים ולתת לי הצעה למארז עד 1000 ש"ח + / - אני יודה לכם מאד. :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by musari,

שווה באמת כל שקל מומלץ בחום

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by Dj Aviram.Y,

חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Dj Aviram.Y,

חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by Holography,

היי, אני לא יודע בדיוק לאן זה שייך אבל החלטתי לכתוב את זה פה החורף הגיעה לעיתו ועמו הברקים...אחד האויבים המסוכנים של מחשבינו הנערץ (חוץ מהא'ק והחשמל סטטי ) רציתי לדעת כמה שקע כזה עולה ומאיפה ניתן לקנות,והאם הוא מספק הגנה של 100% למה שמחובר אליו ? (במקרה הזה למחשב) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by superginiman,

EVER POWER 1000VA ההתקנה פשוטה מאוד אין צורך לפרק או להרכיב כלום(רק לחבר את החשמל) לפני זה היה לי בעיה עם הספק(ג'נרי) שצריך לתמרן בלחיצת הכפתור לחיבור השקע בשביל לפתוח את המחשב ועכשיו זה עובד מצוין!!! לעומת זאת הדבר הזה גוש!!!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. אני מבקש מארז+ספק משולב,או בנפרד[מה שיותר טוב] שיחזיק מחשב חזק ויאוורר אותו כהוגן ויהיה שקט כמובן מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  22. משום מה אני תקוע בבחירת המארז החדש למפרט שלי וזה מעקב את ההזמנה שלי בא לי נורא מארז סטייל G5 ואני התחלתי להסתכל על ה - Antec P160 לפני שאני משתגע לגמרי ושם 940 ש"ח על מארז, רציתי לשאול אם אני יכול להניח שזה מארז שישרת אותי כמה שנים טובות (3 שנים פלוס) או שמדברים כבר על סטנדרט חדש (BTX?) ובשדרוג הבא הלוח אם כבר לא יתאים תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  23. אוקיי בואו נתחיל בזה שהלוח שלי כפי שרובכם פה כבר יודעים הוא MSI 925X Neo Platinum עכשיו קניתי מארז:Thermaltake V8000A עכשיו החוטים הנוספים של המארז אין לי מושג איפה לחבר אותם והצורה גם אינה מותאמת ללוח שימו לב לתמונות של הכבלים של המארז: את זה בכלל לא הבאנתי למה זה משמש משהו...אם המארז פתוח...אם תוכלו להסביר תבורכו: וזה הכי חשוב אם אני לא יחבר את זה כלום שווה במארז...: וזה ה-USB הנאמיתי שאני אמור לחבר ללוח: עכשיו לא מסתדר לי כי אלה חיבורים שונים אחד מהשני שימו לב שהחיבור USB של המארז יש לו ארבע חריצים בקו ישר ומה שאני אמור לחבר הם יותר פינים ובנוי בצורה כפולה שכזאת... חיבור מרובע...בקיצור אין שמץ של מושג מה לעשות ואני מתתתת לחבר את הכבלים של המארז אני נואש …

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by gab1234,

קניתי מחשב חדש (תתחדש לי )... AMD 64 3200 EPOX 8KDAJ3 SAMSUNG 512 DDR 400 MSI RADEON 9800 PRO NEC 3500A DVD-R LITEON DVD X16 HP OFFICEJET 5510 HYUNDAI Q17S LCD-TFT וכול זה במארז - HEC 6A19 ... אבל , לא חשבתי בכלל על להחליף ספק ...? זה מאוד קריטי ? אני לא יצליח לעבוד או להריץ משחקים ? תענו לי כי אני קצת מודאג !!! :(

• 9 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.