עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש לי את המקלדת הפשוטה של מיקרוסופט שיש בה מקשי קיצור כמו MY DOCUMENT, MY PICTURES, MY MUSIC ועוד.. עכשיו כמעט וכלום לא עובד חוץ ממקשי ההגבה הנמכה וההשתקה של הווליום איך אני מתאם את זה לWINAMP והתמונות שלי לתיקית תמונות וכו'?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. אני מחפש מקלט DVB-T שמתחבר דרך כניסת אנטנה או RCA האם יש דגם כזה בארץ? אשמח ללינקים או מקומות לקניה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. שלום רב, יש לי מדפסת אלחוטית משולבת (צילום,פקס,סורק) מדגם BROTHER MFC-490CW מאיזו שהיא סיבה הסורק הפסיק לתקשר עם המחשב ולכן לא ניתן לסרוק הוא מנסה לבצע פעולת התקשרות למחשב אבל נכשל. שאר הפונקציות עובדות היטב (הדפסה. צילום ופקס עצמאי ומהמחשב) כן שלא בטוח שהבעיה היא בחיבור האלחוטי. מישהוא יודע כיצד פותרים את הבעיה. מאוד דחוף וחשוב. תודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 9.8k צפיות
  4. Started by yarin153,

אני צריך שלט עם IR RECIEVER וEMITTER ומצאתי שלט טוב באייבי של HP הבעיה זה שכתוב עליו WIN VISTA ואני לא יודע אם הוא יתאים גם לWIN7 זה לא חנות בארץ שאני יקח תסיכון .... מישהו יודע אם זה יעבוד לי ? השלט: http://cgi.ebay.com/NEW-HP-MCE-REMOTE-CONTROL-USB-IR-RECEIVER-IR-Emitter-/350361473901?pt=LH_DefaultDomain_0 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אם אתם מחבבים את מקלדת ה-Logitech G910 Orion Spark המכאנית אך אין לכם תקציב עבורה, אולי תתעניינו בגרסה החדשה שלוג'יטק משיקה כעת לפני שנה וחצי השיקה חברת Logitech את דגם ה-Logitech G910 Orion Spark המורכב ממקשים מכאניים מסוג ה-Romer-G, מקום לסמארטפון עם אפליקציה תואמת שיספק פתרון חלופי למסך ה-LCD המוכר שלה ותאורת RGB מרשימה ורבת פונקציות, מה שיכול לקבל את השם "מוצר הדגל" שלה בקטגורית מקלדות הגיימינג. השבוע השיקה החברה את מה שנראה כמו דגם מינימלי יותר של ה-G910 Orion Spark, מקלדת "אקסטרים" אם תרצו שאולי לא כל הפונקציות שבה היא מתהדרת חשובה לרבים מהמשתמשים והם עשויים למצוא בדגם המכאני החדש פתרון הרבה יותר פרקטי מאשר שבאחות הגדולה. הדגם החדש עונה לשם הזהה יחסית G810…

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  6. הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MOFRA,

מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח

8. Started by udi,

אני מחפש שלט למחשב ושוב הדגש כאן למחשב בכל האתרים שאני נכנס למשל בלוגיטק אני מוצא שלט שיכול לשלוט ב 15 מכשירים אבל לא כל כך נוח לשימוש מול המחשב { אין עכבר וכו' ... } שורה תחתונה אני מחפש שלט למחשב במחיר של 500-600 ש"ח שיהיה נוח לתפעול ועם אפשר שיהיה לו אפשרות לתכנת לחצנים תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  9. שלום וערב טוב! אני מבקש המלצה על מדפסת אלחוטית עד 400 ש"ח בבית יש לי רק לפטופ עם רשת אלחוטית,אז רציתי מדפסת אלחוטית לחבר אותה לרשת (ראוטר) כמובן שהדיו יהיה זול תודה רבה, ליאור

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  10. Started by rbaron,

שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח, חשוב שיהיה מיקרופון מובנה, בתודה

11. Started by skydancing,

קיבלתי את המצלמה הזאת כמתנה מעבודה חרא של מצלמה אבל אני רוצה לשמש אותה כמצלמת אינטרנט אני חושב שאפשר אבל אני לא מצליח למצוא לה דריבר מישהוא יכול לעזור לי יש לי ויסטה X64 תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 16:35:57 לא משנה דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי שהמצלמה הזאת לא עובדת עם ויסטה 64BIT ובמקום נסו לדחוף לי מצלמה שכן עובדת!! כאילו שאני יקנה אותה!! איזה מצחיקים במקום להוציא דרייבר הם רוצים למכור לך עוד מצלמה תודה בכל זאת אפשר לנעול.

12. Started by israel_0,

??? יש מבצע למדפסת משולבת LEXMARK X2330 250 ש"ח יש לה ראש דיו אחד שמשמש גם צבעוני וגם שחור מחסנית חדשה יש למישהו נסיון עם המדפסת? כדאי לקנות? השימוש הוא בעיקר ביתי לילד בכיתה ב' אשחח לתגובות

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  13. האמת שנהייה קצת מסובך לקנות מקלדת ועכבר. (פעם הכל היה פשוט ) אני מחפש המלצה למקלדת ועכבר (לא עקרוני אם זה סט או לא) אלחוטיים (4 מטר לפחות) שיהיו נוחים ושיעבדו טוב. אין לי צורך במוצרי גיימינג. רצוי עד 500, אבל לא נורא גם לחרוג... תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  14. Started by ThePitter,

היי כולם אני ואח שלי רוצים לקנות מדפסת טובה אז ככה כמה שיותר זול יותר טוב.. אפילו נגיד סתם ב200 שקל(אני יודע שלא יהיה אבל...) אבל כמה שיותר זול יותר טוב ושיהיה טוב לא משנה שיהיה אפילו 250 אבל שיהיה טוב הכי טוב ושיהיה טוב... (אמרתי 20 פעם אותו דבר רק שתבינו בדיוק מה אני רוצה)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם רציתי לשאול איך הספק TAGAN Black TG480-U01 480Watt Active PFC. האם הוא איכותי? שקט? קראתי ביקורת על ה TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt בpctip - http://www.pctip.co.il/reviews/i-Xeye.php והוא זכה לביקורת מעולה וצויין שהוא שקט באופן מדהים. לא אכפת לי כרגע אם הוא משתלם או לא, כי אין הבדלים של שמיים וארץ בין הספקים השונים, אלא רק איך הוא. תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  16. Started by OrBen91,

אני רוצה לחבר מפצל HDMI לטלוויזיה, וכבל סטנדרטי באורך מטר הוא ארוך מדי ומסורבל האם קיים כבל DMI באורך 20 ס"מ?

17. אבא שלי ממש רוצה לקנות אותה אמרתי לו שזה לא משתלם כיוון שבבית שלנו מדפיסים ומצלמים בחודש גג 50-100 צילומים בטירוף.. אבל הוא לא מוכן להתפשר על מדפסת שהיא לא לייזר וזאתי מבחינת גודל עיצוב הכל הכי נראית לו. רציתי לשאול אתכם איך היא בעיקרון, האם היא נחשבת למכונת צילום ומדפסת טובה? איך הסורק שלה? הפקס ובכלל בכללי איך היא.. תודה רבה לכל העוזרים

18. Started by shimronfio,

אפשר לשלוט ב-DPI של ה-death באמצע משחק? משהו דומה לHabu ? אני מתכנן לקנות ואני לא יודע אם יותר משתלם לי לקנות habu במקום ?

19. אהלן עושה תחנת עגינה ללפטופ, ישמש גם לפיתוח (קוד). בעבודה ניסיתי את של מייקרוסופט הארגונומית המפוצלת - natural 4000 ולא נראה לי שאתרגל לזה שזה מפוצל אשמח להמלצות לוג'יטק\מייקרוסופט, עד 200 למקלדת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Night,

אני רוצה לקנות הגה+דוושות שיתאים גם למחשב וגם לPS2. איזה דגמים כאלה יש? מה המחירים? מה מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. שלום לכולם! מבקש המלצה למדפסת לייזר צבעונית משולבת. הייעוד שלה הוא להדפיס תמונות למטרת עסק, מדובר על כמוית, נגיד 50 דפי A4 בשבוע בצבע מלא, אם אפשר מידע כללי על המדפסת, הספק עבודה, מחירי טונרים, וכו' תודה רבה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  22. Started by galz,

הוא תמיד היה שקט מאד (כמצופה מ6A19), אבל בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש כמו שואב אבק. לא ניקיתי אותו הרבה זמן אז סביר להניח שיש הרבה אבק במאווררים. האם אבק יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי אז שלום לכולם. זה אתר וגם פורום מצויין אני לומד פה המון עד עכשיו. אני רוצה לנגן קבצי מוסיקה בלפטופ ולשמוע אותם במערכת. להריץ כבל בחדר זה קצת מסורבל אז אני מעוניין בפתרונות אם יש לכם הצעות מענינות. זה יכול להיות כל דבר, משדר fm או bluetooth או כל דבר שלא העליתי על דעתי אשמח לשמוע. תודה מראש, גלעד נב. עדיף כמובן תוך כדי התחשבות במחיר לא לשכוח שעבדכם סטודנט מצוי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by omer_xd,

האם מישהו ממליץ על המיקלדת G15 בישביל גימינג תקציב מוגבל430 ש''ח אשמח לקבל תשובה בהקדם

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  25. Started by avishai220,

הזמנתי פד של steelserious heavy מסין יש הבדל בין קוריאה לסין? את העכבר g700s הזמנתי מקוריאה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.