ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה יש לכם להציע? (מכל חנות) תודה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אהלן יש לי מדפסת משולבת של LEXMARK הבעיה היא שהיא מדפיסה על ריק... יוצא תמיד דף לבן... התקנתי אותו שוב, הכל נקי וגם דריבר חדש מהאינטרנט ועדיין אין כלום... הוא אומר שנשאר עוד דיו... יש למשהו רעיונות? תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
מארז לבן הכי פשוט שיש לא משנה הגודל העיקר עומד הכי פשוט הכי זבל שיש מצדי גם יד שנייה העיקר שבמצב טוב זה בסך הכל למודינג עצבני אני מוכן להוציא בין 100 ל-120 כולל משלוח אם יש אתם יכולים לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות מילד אחד מהבית ספר שלי פד FUNK יד שנייה ב80-100 ש"ח אני לא יודע כמה עולה חדש הוא אמר לי שזה עולה 160 חדש ואני לא יודע אם זה נכון.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי בכלליות אם זה פד טוב? ולינק לאתר שמוכר חדשים כאלו תודה מראש =)
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
טוב, נמאס לי מהוידאו הרגיל. אני רוצה לעבור להקלטה דיגטלית (PVR, DVR), אבל - זה לא אומר שאני רוצה לראות מעכשיו טלויזיה על המחשב ! אני עדיין רוצה לראות בטלוויזיה הרגילה (אני אומר כי ראיתי כרטיסים ללא VIDEO OUT) ראיתי דעות מעולות על hauppauge אבל אני לא מבין כמה דברים - 1. האם אפשר גם ב- WinTV-PVR-250 או במודל החדש שלהם WinTV-PVR-USB2 לראות בטלויזיה או שזה רק ב- WinTV-PVR-350. 2. בהנחה שיש לי כבלים דיגיטליים או לווין - 2.1 איך מחברים (אנטנה לממיר למחשב לטלויזיה) ? 2.2 איזה ערוצים קולטים ? 2.3 האם אפשר להקליט ערוץ אחד ולראות ערוץ אחר (השאלה הזו היא בעצם רלוונטית גם לוידאו נורמלי אם אני לא טועה) 3. ראיתי שיש כרטיסים אנלוגיים ודיגיטליים, מה ההבדל ומה אני צריך בהנחה של סעיף…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן הארד 80 גיגה אבל הלוח אם הוא ישן מדי ולא תומך בנפח הזה ניסיתי לעשות הכל עם העדכונים וזה למיניהם שום דבר לא עובד ואמרו לי לקנות IDE ADAPTER ואז שזה יעבוד אז מישהו יכול להגיד מה זה ואיפה לקנות
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ראיתי הרבה מאוד דגמים של DVD כאילה, אני מחפש משהו איכותי במחיר סביר שיקרא גם DIVX ו גם XVID ונגיד אם יהיה לו FIRMWAER זה יהיה גם כן פלוס גדול (: שמעתי שאילה של פיליפס לא רעים.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע כל דעתכם בנושא! תודה מראA
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז ואני לא יודע איזה... אני לא צריך ספק כוח, יש לי אחד טוב. דיברתי עם noacomp והם אמרו אני יכול לקנות ב 330 שקל את הריידמקס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407 או ב 280 שקל את הקופיוקייס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2278&catcode= איזה מהם יותר כדאי? והאם יש לכם הצעות נוספות אני מחפש מארז עד 320 שקל בערך תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות ראש דיו חלופי למדפסת HP 5550. איני מעוניין לקנות ראשי דיו מקוריים בגלל עלותם הגבוהה (350 ש"ח לראש דיו צבעוני ושחור). אם למישהו יצא להשתמש בראש דיו חלופי ולא יקר אשמח לקבל עליו המלצה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מדפסת עם חיבור LPT לחיבור USB באמצעות מתאם? בתודה manorking
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע מארס של אנרמקס FS710B שזה בעיקרון CIEFTEC רגיל מברזל לא אלומיניום. אני מתכוון לקנות לוח ומעבד חדשים A64 אני רוצה משהו יותר טוב ויותר מאורר אז חשבתי על משהו שיש לו מאוררים של 120מ"מ מכיון שהם דוחפים הרבה אוויר אבל מרעישים פחות אבל אני לא מוצא מארזים עם יותר ממאוורר אחד של 120 חוץ מ SHARK של THERMALTAKE אבל בהחלט יקר מדי. אז מה אתם ממליצים לי, התקציב שלי הוא לא יותר מ 600-650 ש"ח עדיף במארז יהיה ספק ואם אפשר פחות אז גם טוב. ראיתי המארז הזה COMPICASE 6920 רציתי לשאול איך הא מבחינת עמידות האם הוא עשוי זול? ואיך הקירור שלו האם הוא יהיה יותר טוב מהמארז שלי כרגע ( בשלי מותקנים כרגע שלושה מאווררים מקדימה ושניים מאחורה ואחד בדלת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני ספקי הכוח האלה. אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם (פרט לעובדה שהER זול יותר)
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש רמקולים חזקים בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וגם בשביל משחקים וסרטים!! אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ורצית לפנוק את עצמי ברמקולים חזקים שיעשו את העבודה טוב...! אני רוצה שיהיה 4 רמקולים + סאב שיהיה בכל פינה בחדר.... אולי תוכלו להציע לי רמקולים בתקציב שלי ויעשו את העבודה ...?!? תודה לעוזריםם....
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם של מחשב של ASUS כזה http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=Terminator%20P4&langs=01 הספק כל של המארז נשרף השאלה שלי היא האם הלוח שנימצא במארז יכנס לכל מארז מיקרו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
איך המארז הזה? מצויין שהספק הוא TRUE POWER האם הוא משתווה למארז של COMPUCASE עם ה-300W-ER? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5226
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
אני כבר לא יודע מה לקנות ! במיוחד שיש כל כך הרבה פירמות ובמיוחד שזה לא זול בכלל ..... מה מומלץ היום ?? אני צריך אותו רק לשתי כניסות למסך 17 ולמארז (מחשב פנטיום 2.4) איזה חברות ? מה אני צריך ? איזה מחירים ? מה חזיק יותר זמן מבחינת אורך חיים של הבטריה ? איפה מחליפים בטריות\מצבר וכו, .......
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
1)ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 2) ספק כוח למארזי Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN השני יקר יותר ב50 ש"ח. האם ההבדל משמעותי? מה זה APD וPFC?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את שלושת המכשירים הנ"ל. אני מחפש דרך לנהל ספר כתובות אחד על שלושת המכשירים. שלושתם מסוגלים "לדבר" באמצעות בלוטות'. הבעיה היא שהתוכנה של הפאלם לא מכירה את התוכנה של הטלפון, וההיפך. הטלפון יודע לקבל ולשלוח באמצעות העברת PIM (שולח vCards). הפאלם עקרונית גם מסוגל לקבל ולשלוח vCards. כלומר, אני צריך תוכנה שמסוגלת לבצע סנכרון עם שני המכשירים. כרגע, הפתרון הכי חכם שמצאתי הוא לסנכרן את המחשב עם הפאלם ואז לשלוח את כל הכתובות מהפאלם לטלפון. אבל זה לא ממש סנכרון, אלא יותר מחיקה ושכתוב... יש למישהו רעיון בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש המלצה למקלדת חדשה. אני מחפש מקלדת חוטית(!), איכותית. עדיפות מיוחדת למקלדות עם מקשים רכים ונוחים. (אני מת על המקשים במקלדות של מחשבים ניידים!) פחות חשובים לי קיצורי דרך לאופיס וכאלה במקלדת אבל הם גם לא מפריעים לי. עד 150 ש"ח בבקשה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין במקלדת ה Zboard ולאור שיווקה הקרב בארץ, רציתי לדעת איפה ניתן יהיה להשיג פאנלים המותאמים למשחקים ספציפים? רק דרך חו"ל או גם בארץ? - תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב משהו בסביבות ה 300 שקל +/- שיהיה בו מקום ל 4 מאווררים (1 דלת, 1 קדימה ו 2 אחורה) רצוי 90-120 מ"מ בנוסף אני רוצה לרכוש ספק מתח PURE POWER מחברה עם שם של 450W ומעלה בסביבות מחיר 400 שקל תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אוקי שלום כולם יש לי 300 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ואפד אני שחקן סיאס כבד מקצועי שיודע מה הוא צריך עכשיו אני מתלבט בין 2 אפשריות קניה של ההאקספלור של מיקרוסופט (intenrt exploirt) יחד עם פאד פאנק או mx510 בלי פאד מה כדאי ? דחוף אני קונה היום או מחר
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
במתח של 1.725 למעבד vcore 1.71-170 3.3V-2.70 5v-5.03 12v-11.73 זה נורמלי בשביל hec?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-