עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מצטער מראש על הפגנת הבורות האפשרית. אני אפילו לא בטוח בעצם ההגדרה - 'מצלמת רשת', כי תכל'ס - כל מצלמה (דיגיטלית) יכולה להיות מצלמת רשת.. בכל אופן - אני מדבר על מצלמה שלא אמורה לעשות הרבה יותר משיחות וידאו במסנג'ר/סקייפ. אחת שנשארת מחוברת למחשב כל הזמן. השאלה היא בנוגע למושג "מעקב פנים" שמופיע לעתים במפרטים. ממה שאני יודע, מדובר בתוכנה שמזהה את הפנים ומשתמשת בזום הדיגיטלי של המצלמה כדי להשאיר תמיד את הפנים בפוקוס, גם אם הראש זז. האם מדובר רק בתוכנה? האם זה יכול להתבצע בעזרת כל מצלמה עם זום דיגיטלי? האם המונח "מעקב פנים" קשור למושג "זיהוי פנים"? בהנחה שמדובר בפיצ'ר של המצלמה עצמה (לא בתוכנה) - איזה מצלמה זולה ומומלצת כוללת את התכונה הזאת? המון תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by theking7,

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את המצלמה הנ"ל, עובדת אחלה, מצליח להתחבר מהמחשב, מהאייפון (כל עוד אני באותה רשת). הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב חיצוני. יצרתי שירות DynDNS והפנתי פורטים בראוטר, אך עדיין כשאני נכנס עם הכתובת IP/DynDNS הוא מוביל אותי היישר לעמוד ההגדרות של הראוטר, ולא מפנה למצלמה. איך עושים זאת? הראוטר ברשותי הוא ROTAL RTA 1025W

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by THELAD,

פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים, ואני לא מוצא את הדיסק שמכיל את הדרייבר של המצלמה הזאת והיא מסרבת לעבוד בלי דרייבר. חיפשתי בגוגל, אבל אין אתר מסודר שמכיל את הדרייברים האלו, ולא ראיתי של-silver line יש איזשהו אתר שמכיל דרייברים של המוצרים שלה. למישהו יש מושג היכן אני יכול למצוא את הדרייברים למצלמה הזאת כדי שאני לא אצטרך לזרוק אותה?

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by netanel1234,

שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ואני לא יוע איזה חברה זאת איך אני יכול לדעת? **רשום על המצלמה SUPRATEC, לא יודע אם זה החברה עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום! תודה!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. Started by ai21,

שלום, אני צריך מצלמת רשת איכותית (להעברת שידורים ברשת למספר משתתפים) מעניין אותי בעיקר איכות השידור, איזה מצלמת רשת אתם ממליצים לי? בנוסף, האם יש צורך לשדרג את מהירות האינטרנט כדי שהשידור יעבור חלק?

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by psychuil,

מה מומלץ במחיר הזה? ראיתי את הTEAC MX7 אצל מישהו שעובד איתי והיא נותנת תמונה מרשימה למדי. איך הMX10 שלהם? יש משהו אחר שמומלץ בטווח הזה?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מצלמת רשת - תקציב 100-150 אבל כמה שפחות יותר טוב (זה רק לאמא שלי) ומיקרופון תקציב סביבות 60 - חשוב לי שיקלוט טוב מ 60 סמ תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות מצלמת רשת זולה שתהיה באיכות סבירה, חשבתי על Logitech Webcam C200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741795 או Microsoft LifeCam VX3000 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=501066 מישהו מכיר את אחד הדגמים ויודע להגיד אם הוא טוב או לא? או יכול להמליץ על מצלמה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by h_yoav,

שלום לכולם מישהו מכיר מצלמת רשת שנמכרת ללא פילטר IR או שאפשר להוריד אותו? וגם חשבו שתהיה קטנה ואיכות סבירה +. תודה יואב.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב הנייד. התקציב הוא בערך 150-180 שקל. עדיף לכיוון ה-150. חיפשתי באתר ולא מצאתי משהו שמתאים, הכל היה לא מעודכן.. ראיתי הרבה מצלמות בזאפ ואני לא יודע במה לבחור. מיקרופון לא ממש חשוב. למרות שזה יכול להיות תוספת נחמדה. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by BmsKlane,

לאחי יש מצלמה די טובה לא יותר מזה והיע עולה 700 שח אני לא רוצה או יכול להוציא יותר מ350 גג 400 ואם אפשר פחות חשוב שהמצלמה תשב טוב על המחשב(IBM T43) כי ניסתי מצלמה שמתימה לLCD וכל הזמן החליקה מהמחשב *ואם משהוא יכול להמליץ על סט עלחוטי עד 300 תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. Started by 1stcowgirl,

שלום, אני זקוקה למצלמת רשת לצילום וידאו בחושך. מישהו יכול לעזור ולתת קישור ל KSP או IVORY או BUG? תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by Judas Iscariot,

מישהו יכול להמליץ? תודה מראש.

14. Started by MODY69,

שלום רב, אני צריך מצלמת רשת לפרוייקט כלשהו. דברים חשובים בה: 1) רזולוציה כמה שיותר גדולה (ולא בעזרת אלגוריתמים מפגרים). 2) FPS- כעיקרון מספיק 30 ואולי אפילו פחות. 3) היעוד של המצלמה הוא לזהות אור של לדים (LED) בצורה די מדוייקת (את מיקומם). שמתי לב לתופעה מעצבנת במצלמות רשת- הופעת הילה די גדולה סביב הלד כאשר מצלמים אותו- אז אם אפשר, שהמצלמה תהיה כזאת שלא תראה את ההילה הזאת. אבל גם אם היא מראה- לא נורא- נתגבר על זה בעזרת עיבוד תמונה תודה מראש, MODY69

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by lee.,

רציתי לדעת אם קיימות מצלמות רשת שמאפשרות שליטה ידנית (באמצעות תוכנה) על זמן החשיפה בצילום סטילס. בעיקרון אני צריך מצלמה שניתן לחבר ולפקד מהמחשב, לצילום סטילס בתנאי אור נמוכים (כנראה שנמוכים מאוד), ושתעשה פוקוס לבד. התקציב עד נניח 400-500 ש"ח, אבל חשבתי אולי מצלמות רשת אפשר להשיג בזול בהרבה. מישהו יודע אם סדרת Life Cam של מיקרוסופט מאפשרת משהו כזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by ofcourse,

היי אני מחפש המלצה למצלמת רשת זולה, בסכום של 50-60 שח... אני מודע לעובדה שבסכום הזה לא אמצא משהו איכותי, אבל המצלמה היא רק לשיחות קצרות דרך מסנג'ר, והאיכות לא קריטית. תודה מראש

17. שלום לכולם ! קניתי מצלמת רשת מהנ"ל ב15$, והשתמשתי בVLC לנסות איך האיכות... והצילום ממש קטוע, דיליי ארוך ממש לא מוצלח. רציתי לשאול: האם ככה זה בכל המצלמות הזולות? [לא הענין איכות הצילום אלא ענין שקטוע מאוד ולא ניתן לשימוש] או שלא? ואם כן, איזו מצלמה תתן לי שימוש חלק בה? אני צריך אותה לשימוש מינימלי בZOOM. תודה, דוד. אלו הנתונים שמופעי בעמ' המכירה ens: HD lens Sensor Type: CMOS Video Format: AVI Frame Rate: 30FPS Drive Type: free drive. Plug and play USB Cable Length: 120cm Photo Format: BMP JPG Resolution: 1920 * 1080 P Output Format: M-JPEG Interface Type: USB2.0 Blink Control: 50Hz Microphone: Buil…

18. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם, מחפש מצלמת רשת שיכולה לצלם באיכות טובה כולל סאונד על מנת להקליט שיעורים באוניברסיטה.. עדיפות למצלמה כמה שיותר קטנה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by p11ma,

שלום, ברצוני לקנות מצלמת רשת בסכום של עד 150 שקל. חייבת לתמוך בVISTA X64. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. אם זה לא שייך לכאן אז להעביר בבקשה אבל אני חושב שזה שייך לכאן כי זה ממש קשור למחשב בתור ציוד היקפי. התקציב שלי הוא סביבות ה-200 או 250 ש"ח המצלמה רצוי שתתלבש על מסך [LCD] צבע כהה חובה...\: כחול או שחור או אפור אני צריך מיקרופון מובנה ואיכות וידאו לייב במסנג'ר הכי גבוהה שאפשר.. רצוי מחנות בראשל"צ [סקייפיסי או גולדטופ או פיסיסנטר או KSP] למה אני צריך להתייחס מבחינת איכות וידאו בלייב? QVGA? לכידת וידאו? כי הרזולוציות שונות בשני המושגים הללו.. איך המצלמה הזאת? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2509

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. חיבור USB בודד אחראי על המצלמה ועל המיקרופון. מצורף קובץ RAR עם ההקלטה שמדגימה את רעשי הרקע. מיקרופון אחר בחיבור הורוד לא קולט רעשים כאלה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מחפש מצמת אינטרנט יחסית טובה עד 200 ש"ח.. משהו של החברות הידועות (שאפשר להשיג כמעט בכול מקום, אפילו באופיס דיפו).. תודה מראש, תומר עריכה: זו האפשרות שמצאתי עד עכשיו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4116

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by assaf8888,

איזה סטים אתם ממליצים? אני רוצה את MX1000 ויש לכם המלצה על מקלדת אלחוטית ברמה מעולה?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  24. והיא נראת מעולה: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en

25. Started by kfir_dnd,

שלום, אני מחפש מקלדת שתוכל לשמש אותי בצורה הטובה ביותר. אני משתמש במקלת שלי בעיקר להקלדה של כל מיני קודים\סקריפטים למיניהם (html,php,js....) ואחרי בערך שעה\שעתיים של הקלדה רצופה על המקלדת שיש לי היום (Microsft MultiMedia Keyborad 1.0a) כאשר אני לא זקוק לכל הקיצורים על המקלדת לכל מיני תיקיות (התמונות שלי,המסמכים שלי...) למחשבון, למדיה פלייר וכד' האם אתם מכירים מקלדת שמתוכננת בעיקר בשביל הקלדה ולא בשביל כל מיני gamers למינהם או סתם מקלדת רגילה אם קיצורים. אשמח אם תצרפו גם את מחיר המקלדת כמוכן יש עדיפות למקלדת אל-חוטית. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים