ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
איך המארז ויותר חשוב איך הספק כח שלו האם הוא מ ver 2.0 ? Thermaltake VB1400BNSI SOPRANO + 400W Case
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
HEC 425W HEC-425VDT 2 FANS HIGH QUALITY אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הספק הזה והאם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות מילד אחד מהבית ספר שלי פד FUNK יד שנייה ב80-100 ש"ח אני לא יודע כמה עולה חדש הוא אמר לי שזה עולה 160 חדש ואני לא יודע אם זה נכון.. מישהו יכול בבקשה להגיד לי בכלליות אם זה פד טוב? ולינק לאתר שמוכר חדשים כאלו תודה מראש =)
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX900 ורציתי לדעת עם כדאי לקנות פד לעכבר??? ואם כן איזה כדאי לקנות?? והאם פד אלומניום הוא טוב או גרוע??
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי, יש לי נוהג נקות מקלדות בצורה יסודית פעם בשנה, ועם מקלדת רגילה זה הלך טוב, פרקתי אותה מהאלקטוניה ורק את הפלסיקים ניקיתי עם סבון, בכל אופן אני כמו מטומתם חשבתי שכך הדבר גם במקלדת microsoft elite ובאמת הלך טוב, שטפתי וייבשתי רק את הפלסיקים, וגם ההרכבה הלכה טוב, בעה שני מחבר את זה למחשב היא לא עובדת! בבקשה תעזרו לי !! זה מקלדת ממש יקרה וכבר אי אפשר להשיג כאלה היום!, תודה מראש *סליחה על השגיות, זה ממש קשז לכתוב עם וויטואל קיבורד*
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר מהצד שמתחבר למדפסת זה חיבור LPT ומהצד שמתחבר למחשב זה USB
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי אני סטודנט מבקש המלצה למדפסת לייזר שחור לבן פשוטה שתעשה את העבודה, תקציב באיזור ה300 ש"ח המלצות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני צריך הרדיסק של WESTER DIGITAL מודל: WD200BB-00CAA1 :'( אני רוצה לנסות להחליף את היחידה האלקטרונית ואז הוא אולי יעבוד.. יש שם חומר חשוב.. אם למישהו יש כזה הרדיסק תקין או לא, אני אשמח לקנות\להשאיל על מנת לנסות להציל את החומר..
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
-
מצלמה עד 1500 שח דיגטלית עם גיגה זיכרון...משו חמוד ועם אחריות..ושמישהו פה ממליץ עליו..עם פלאש זום ובטריה נטעטנת אפשר גם בטריות רגילות..
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר 13 שנה שברשותי מחשב, התקנתי פעם ראשונה משחק (OUTRUN2006) ומצא חן בעיני אך לא נוח לי לשחק עם המקלדת ואני מעוניין לקנות הגה. מצא חן בעיני לוג'טק G25 אך מחירו בשמיים ואיני יודע אם הגיע לארץ. אם איזה הגה הכי כיף לשחק כולל ויברציות וההרגשה תודה מראש לכולם.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי לשמאליים. באתר של לוג'יטק מצאתי את הדגם הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/168&cl=us,en בארץ,מצאתי את הדגם הזה,אך בתמונה הוא נראה עכבר רגיל: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4287 מישהו יודע להסביר? יש דגם אחר שנמכר בארץ לשמאליים? תודה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש רמקולים חזקים בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וגם בשביל משחקים וסרטים!! אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ורצית לפנוק את עצמי ברמקולים חזקים שיעשו את העבודה טוב...! אני רוצה שיהיה 4 רמקולים + סאב שיהיה בכל פינה בחדר.... אולי תוכלו להציע לי רמקולים בתקציב שלי ויעשו את העבודה ...?!? תודה לעוזריםם....
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מצאתי מצלמת אינטרנט ואני צריך דרייורים בשביל להפעיל אותה, אבל אני לא יודע מאיזה דגם היא ובגלל זה אני לא יכול למצוא דרייברים. ניסיתי לבדוק באוורסט אבל כל מה שהוא כתב לי שם זה: "tescorp usb2.0 webcam" חיפשתי בגוגל ומצאתי : tescorp JPEG webcam driver אבל הדרייברים לא עבדו כי זאת כנראה מצלמה אחרת. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייברים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אלה מסדרת L210 עם מערכת הזנת דיו בצד. המחיר לדף אפסי . מחיר רכישה גבוה. איפה הקאץ' ? דיו מתייבש בצנרת ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפס עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר. חיפשתי בכמה מקומות וכל מה שמצאתי היה עכבר של MICROSOFT שעולה קרוב ל-300 שקל או עכבר (לא זוכר איזו חברה) שהלחצנים שלו (4 ללא הגלילה) נמצאים בצידי העכבר. מישהו יכול להמליץ לי על עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך מדפסת טובה. חשבתי על Hewlett-Packard DeskJet 5652 Printer http://www.pch.co.il/docs/pd-203794736.htm ורציתי לדעת אם המדפסת שווה את המחיר שלה ואם יש לכם הצעות למדפסות אחרות באותו מחיר(850ש'ח)
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מעכשיו, כבר לא רק מארזים וגופי קירור: המותג מטאיוואן מתרחב רשמית גם אל קטגוריות השמע עבור חובבי הגיימינג לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולםם יש ברשותי מדפסת דיו צבעונית של HP דגם 930C שקניתי לפני כ-6 שנים עד היום היא פעלה מצויין, רק מה מחירי הדיו ממש מעיקים ולהחליף אותם זה כמו לקנות כמה מדפסות כאלה (כשכיום כל מדפסת דיו בסיסית של HP עולה כ-150ש"ח) לאחרונה אני חושב אולי להחליף אותה למדפסת לייזר צבעונית ועשיתי סקר קטן בעניין והגעתי למדפסת לייזר צבעונית של Xerox דגם 6110 במחיר של כ-1000 ש"ח האם מדפסת הלייזר שהזכרתי היא טובה? ואם לא תוכלו להמליץ על אחרת? באותו תקציב בערך.. מה מחירי הטיונרים שלה? (הבנתי שיש לה 1 שחור ו-2 צבעוניים?) האם טיונר של לייזר הוא יותר חסכוני? האם מחירי הדיו האלה אולי שווים את ההשקעה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי, אתמול קניתי את השלט הזה וכשנכנסתי לשחק איתו למשל בgta הבנתי שהמשחק בנוי לשלט של xbox שהd-pad והlsb מוחלפים, ועכשיו כשאני משחק אני צריך להשתמש בחיצים המעצבנים האלו. נסיתי להוריד את התוכנה של Logitech gaming software 9.02 כדי לשנות את המיקום של הכפתורים אבל לא כל כך הבנתי איפה האופציה הזאת נמצאת שם. גם במשחק עצמו אי אפשר לשנות את הכפתורים בגלל שזה שלט אלחוטי.. אם מישהו יודע אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
קניתי כבל למסך XEROX יציאה VGA זכר זכר אך עם הכבל החדש הגרפיקה השתנתה ולא תמכה בצורה טובה, כמו בכבל הישן מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
יש לנו בבית כבלים ענקיים שמקשרים בין תחנת מחשב אחת למקלדת/מסך/עכבר ישנים יותר..בגלל זה אני צריך את זה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי בשבוע שעבר עכבר Logitech מדגם B605 עבור הנייד שלי. פתחתי היום את האריזה ובה שני מתאמים. על אחד מהם רשום רק logitech ובצבע לבן ועל השני רשום logitech ו hand reciever בצבע אדום. המתאם בצבע לבן עובד פיקס.. זה באדום לא עובד כלל. מה פשר הסיפור? למה צריך את שניהם? מה זה עושה.. ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-