עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Gritzman,

רכשתי את הzowie fk1 אחרי סבל מתמשך עם הלוג'יטק G300. מסתבר שהעכבר לא עובד על השולחן שלי בלי פאד. איזה פאד מומלץ לרכוש בשבילו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום יש לי מחשב שולחני חדש עם ווינדוז 7 64 ביט וכמו כן יש את הסורק שלי canon lide 35 בדקתי באנטרנט ואין דרייברים לסורק הזה לווינדוז 64 ביט (ל32 ביט יש תמיכה) אני מניח שזה אומר שאני צריך סורק חדש שיתמוך בווינדוז 7 64 ביט, אבל בכל מקרה, זה מתבקש מבחינתי לשאול בכל זאת האם אני יכול להתקין את הסורק עם דרייבר 32 ביט? ואם כן עלולה להיות בעיה כלשהי? זה לא שאני מחפש בכל מחיר להימנע מהחלפת הסורק, פשוט חשוב לי לדעת אם זה ממש מקרה אבוד ההתקנה שלו על ווינדוז 7 64 ביט, כי בכל זאת, אם אפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים על סורק חדש, אז בעיניי זה עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by גיתית קוליץ,

הי, אני מחפשת לקנות מדפסת, שמטרתה להדפיס עבודות ויצירות של ילדה מוגבלת וכשרונית במיוחד, בעצם חשוב שתהיה ברזולוציה טובה( לא חייב מקצועי מאד) והדפסה בקצב סביר, וכמובן לא מועדת לקלקולים במהרה. חשוב לי גם מחיר זול.( נגיד עד שלושמאות) אשמח לקבל המלצה. לא מבינה בזה הרבה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Dante_9,

יש לי תקציב זעום של 300 ש"ח. המארז צריך להיות יפה (חשוב) ובעל נוחות מינימלית (שיהיה Motherboard בעל גישה וזהו).

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by Goldenmario,

היי, אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים עם קליטה טובה שיהיה נוח לשחק בסלון. יש לי HTPC, למשחקים וסרטים בעיקר ואת רובם אני משחק עם שלט של XBOX 360. אבל משחקים כמו משחקי יריות, RPG, או סתם לגלוש באינטרנט זה סיוט. העכבר והמקלדת שיש לי כרגע לא קולטים במרחק של הספות מהמחשב, ומשחקי יריות ושלט של XBOX 360 לא הולך ביחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר עכבר ומקלדת מתאימים, ואם מישהו פה גם משתמש ב HTPC למשחקים ואיזה פתרונות הוא מציע. תודה.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  6. פקס חובה סורק חובה שלא תרושש אותי אחרי זה עם מחיר הדיו ותחזוקה רצוי בעלת ממשק משתמש פשוט - היא מיועדת לטכנופובית

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. Started by yair31,

לתללך

8. Started by yaronzeev1,

היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות?????

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  9. Started by WizMaster,

האם שווה לקנות אותם, בהתחשב במיוחד במחיר הנמוך שלהם? כי לפי כמה ביקורות שקראתי, הם לא רעים בכלל.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  10. Started by onn_the_vy,

קיבלתי לא מזמן.. (חודש) UPS חמוד וישן שלא עובד... וכמו כל UPS ישן...נדפקו שם הסוללות.. וכבנאדם שיש לו בבית סטפות של סוללות של 12V 6A.... ואחרי חקירה קטנה של הUPS וגילוי שהוא עובד על 24V.. שמנו 6 סוללות... כל 2 סוללות בטור.. וכל הזוגות במקביל.. ומה שיצא לנו פה זה: UPS שמחזיק 2 מחשבים + 2מסכים+HUB= במשך 15 דקות +- ומה אני רוצה להגיד לכם פה..? במקום לקנות UPS חדש וחזק. תשיגו (כל אחד והדרכים שלו) UPS ישן, תשימו לידו מצבר... והנה, יש לכם UPS שיותר טוב מכל UPS אחר.. תלוי בכמה מצברים.. enjoy.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אני מחפש מיקרופון בשביל להקליט מסמכים במחשב בתוכנת GOOGLE DOCS. כרגע המיקרופון הישן עובד לי ב ZOOM , אך לא מקליט ברור ב DOCS. האם החלפת מיקרופון צריכה לפתור את הבעיה? כמו-כן יש לי בשנה-שנתיים הבאים אצטרך מיקרופון לצורך העברת שיעורים בכיתה. הבנתי שמומלץ לרכוש מיקרופון מדונה. האם מיקרופון אחד יוכל לענות על שני הצרכים? אין לי תקציב מוגדר, השאיפה היא מקסימום רווח מינימום עלות.

12. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש מדפסת חסכונית ומהירה והדגש הוא על חסכונית במחיר של עד 1000 ש"ח. יש ברשותי מדפסת HP OFFICEJET V40 ורק 3 מחסניות דיו צבעוני מגיעות למחיר של 1000+ אז החלטתי לקחת את המדפסת (משולבת עם פקס וסורק) ולהשתמש בה רק כפקס ולקנות מדפסת אחרת חסכונית ומהירה. ועוד שאלה האם כדי לקנות מדפסת שיש בה 6 מחסניות דיו צבעוני האם זה באמת עוזר לחסוך בכסף ? איך המדפסת הזו וPixma IP4200וCanonו המבחינת איכות התמונה ועלות של דף צבע ... תודה רבה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. Started by zzroni,

היכן ניתן לרכוש חלקים שונים למחשב כגון כבלי eide ,פלופי,cdrom,וכדומה במחיר לטכנאים ?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  14. Started by albert13,

יש אותם בתקציב שלי: ‏Razer Sphex Mouse Pad‎ ‏Razer Goliathus Gaming Mouse SPEED\CONTROL ‏Razer eXactMat Mouse Pad ‎‏SteelSeries QcK Mass Mouse Pad‎ ‏QcK+ Limited Edition Fnatic Mouse Pad‎ ‏QcK+ Limited Edition SK Gaming Mouse Pad‎ ‏SteelSeries 4HD Mouse Pad‎ טוב זהוא הרבה אפשריות חשוב לי דיוק לא מהירות יהיה לי מספיק עם הIMP אני חשבתי על 4HD של SS הרבה בעלים שלו המלצו עליו....

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  15. ברשותי מקלדת לוגיטק מולטימדיה Elite המקלדת נוחה אבל בזמן האחרון המקשים נהיו קשים. בנוסף, אני פתאום מרגיש שהיא מרעישה לי מדי. ההתלבטות כרגע היא לגבי המקלדת של מיקרוסופט Reclusa gaming keyboard למי שיש את המקלדת הזו אשמח לקבל תגובות בנוגע לנוחות המקשים ובנוגע ל"רעש" שהם מפיקים ההתלבטות השניה היא גם של מיקרוסופט Natural Ergonomic Keyboard 4000 יש אותה לחבר והוא ממליץ אבל נראה לי שהיא גדולה מדי ההתלבטות השלישית היא Logitech Wave שאותה כבר ניסיתי באיזו חנות והאמת שלא הרגישה לי הכי נוח שבעולם אפשרות אחרונה אבל קצת גדולה עלי כרגע היא Razer Tarantula אבל היא שקטה מאוד והמקשים נוחים, אפשר לקחת אותה בחשבון

16. Started by hugo123,

אני מתלבט בין שני הסורקים האלה. שניהם USB 2.0, אבל רזולוציות שונות והבדלי מחיר של 350 ש"ח. הסורק ישמש גם לסריקת פילמים נגטיב והפיכתם לתמונות. אולי סורקים אחרים ? אודה לההמלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  17. Started by yevv,

שלום היום קניתי את הSteelSeries Siberia Elite Prism חיברתי והכל עובד חוץ מהמיקרופון ניסיתי כבר הכל בדקתי בגוגל וכל מה שרשום שם עשיתי ועדיין לא עובד יש לכם רעיונות? מה לעשות? :please:

18. Started by nec5e,

היה לי את הסט Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 והייתי מאד מרוצה. העכבר התקלקל ואני מחפש עכבר אחר. אני משתמש בעכבר עבור htpc ולכן צריך שיעבוד כמו שצריך ממרחק של 3 - 3.5 מטר. מחפש המלצה על עכבר. הסט שהיה לי עבד גם ממרחק של 15 מטר. אמנם לא צריך מרחק כזה אבל החשיבות של מרחק היא קריטית. כמו כן חשוב שיחזיק הרבה זמן ללא טעינה שכן הוא משמש בערך בין 6 - 8 שעות ביום. תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. הישגתי כסף 350 שקל! אני גר בחולון אין באופיס דיפו ולא בBUG בחניות שאני מכיר אין את העכבר הזה......................................... מישהו מכיר חנות בחולון שיש את העכבר הזה שם... בבקשה!

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  20. Started by D-Bang,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו בימים הקרובים. מעבד, לוח, זכרונות, כ. קול, כונן קשיח, כרטיסי רשת... הכל די סטנדרטי אני רוצה לקחת ספק של ENERMAX, ליברטי 400W. הבעיה שאני לא יודע איך הוא יחזיק בעוד חצי שנה/שנה כשיגיעו הכרטיסים החדשים של ATI/NVIDIA... כ. מסך של 200W אני בטוח לא קונה, אני מאמין שהם ישפרו את זה ויורידו את ההספק עם הזמן.. ועם זאת הוא כנארה עדיין יהיה גבוה מהכרטיסים של היום. השאלה שלי אם 400W יספיק או שכדאי בכל זאת להשקיע במשהו יותר חזק?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. Started by dinsh,

מה מעביר נתונים יותר מהר.: usb 2.0 או firewire ??? תודה.

22. חיברתי למחשב החדש שלי , בכניסת USB דיסק קשיח חיצוני של 160GB. נסיתי לפרמט אותו ב- NTFS וקבלתי הודעת שגיאה "the format did not comlete successfully" במחשב אחר זה הצליח אבל המחשב שלי לא מזהה את הדיסק עם הפורמט של NTFS. לעומת זאת ניתן לפרמט את הדיסק ל- FAT 32 ולעבוד איתו. היכן הבעיה שלא מצליח לפרמט ל NTFS ואיך ניתן לתקן זאת ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. Started by dark crystal,

יש לי בעיה בעכבר שפעם לא הייתה, יש לי עכבר אלחוטי שאני משתמש מהסלון והמחשב מחובר לטלוויזיה וזה.. אז עכשיו העכבר החוטי הרגיל, נדפק, מידי פעם הוא פשוט נתקע ולא זז לכמה שניות.. אז החזרתי את העכבר האלחוטי לחדר ועכשיו שאני מנסה לגלול דף או סתם להשתמש בגלגלת במטרה מסויימת זה פשוט לא עובד.. למישהו יש רעיון/מושג/פיתרון? מדובר בעכבר של Microsoft Wireless Laser Mouse 8000

24. Started by Pc_Master,

איך הלוחות האלה בכלליות? ואיך הדגם הזה GIGABYTE GA7VTX-H

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  25. שלום לכם יש לי מהמארז האחרון שהיה לי, תופס למאוורר המארז- 120 מ"מ, שמתחבר במקום המאוורר לגוף המארז, ואח"כ ניתן להכניס אליו בקליק כל מאוורר בגודל. איני יודע איך למצוא עוד אחד כזה.... פשוט גילי אחד כזה כבר במארז שלי. האם ידוע לכם על מאוורר מסויים שמגיע עם חיבור מהיר זה? אודה לכל עזרה עמית

• 1 תגובה
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.