עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by johnwoo,

המחשב שלי כרגע נמצא על הרצפה. יש איזשהו מתקן טוב (עדיף עם גלגלים) שיוכל לשמור עליו?

• 18 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. שלום, ברצוני לדעת אני מתלבט בין HP5610 ל - HP5783, השיקול היותר רציני שלי הוא האם המדפסת מזהה פקס עצמאית ולא עונה לכל טלפון? מישהו יכול להעיד על אחת מהם שעושה את העבודה או להפך? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. מעניין אותי איזה ספק אפשר להשיג בחנויות כמו פנדה ונועה ספק שיחזיק 4 כרטיסי GX2 7950 ומעבד חזק בקיצר מה אתם מציאים לי ושיוכל להחזיק את המערכת הזאת

4. Started by Regev,

מה יעבוד יותר טוב עם פנטיום 4: VIKING RDRAM 256MB PC-800 או Mushkin DDR 256MB PC-333

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by Regev,

יש לי את המחשב הזה : Intel Celeron 266Mhz Intel 440EX לוח אם 3DFX VOODOO 3000 16MB + TV כרטיס קול של SPACE WALKER זיכרון 128 SDRAM דיסק קשיח 20GB :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009646757&start=0]כללי[/link] על ידי athlon

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shtroodel,

אוקיי עם בוא החורף מתעוררת השאלה: באיזה אל פסק לבחור? ראיתי משהו כמו 4-5 חברות עם בערך אותו מפרט ואותו טווח מחירים ככה שהשאלה היא מה הכי טוב ומתאים למחשב אחד עם מסך 17? עד כמה קריטית ההגנה גם על קווי תקשורת? כמה va צריך לפעולה תקינה וטובה? לאילו נתונים הכי חשוב להתייחס ומה צריך לשאול? וכמובן למי שיש מערכות שכאלה מי מרוצה ומי לא (ומאיזה מוצר/חברה)? הרבה שאלות- נושא כאוב..

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by Haflo,

יש לי את המפרט הבא ואני מעוניין לשדרג את המערכת ל Dual מה ההמלצה שלכם? Intel Pentium 3 733/133/256 FC-PGA 256Mb SDRAM 133Mhz x2 ASUS v7700 Deluxe 64Mb DDR ASUS CUSL2 IBM 75GXP 30Gb WD 7200 20Gb Toshiba CD-ROM x48 Creative DVD-ROM x12 Yamaha SCSI 8424S CD-RW SB Live Platinum Adaptec AHA-2940U/UW Dual 3COM 905C TX NIC USR winmodem 56K Creative Dxr3 Mpeg Enermax 456W PSU כבלים עגולים המון מאווררים מארז Full Tower וכל הקישקושים.... מה ההמלצה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by hellforce,
    • 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. חברת הציוד ההיקפי והמחשבים המפורסמת לא פספסה הזדמנות להפתיע את הקהל גם הפעםלכתבה

11. Started by adiv,

היי, רציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבודה עם מערכת הזנת דיו למדפסת? יש לי עסק שמדפיס בכמויות גדולות מאוד והבנתי שהמערכת יכולה לחסוך המון בעלויות דיו. השאלה אם היא אמינה ולא עושה הרבה בעיות. תודה, עדי.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by Mobydick,

היי חבר'ה... קראתי בעיון רב את כל החומר הרלוונטי באתר, אבל עדיין לא הגעתי למסקנה חד משמעית. אני רוצה לבנות מערכת שמבוססת על פנטיום 2.26G, עם לוח אם טוב (DDR, עם כניסות רבות ן- USB2 דומה ל- ASUS P4T533-C ) ,כ.מסך GF4TI ומסך 19" . ההתלבטות העיקרית היא לגבי לוח אם+זיכרון , ומסך. התקציב הכולל הוא בסביבות 8000 ש"ח. כמו ששמתם לב אני לא מבין גדול ואשמח לשמוע הצעות, כולל הצעות לשיפור/שינוי.

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by yoav9,

אופטימלית זה לא מילה...

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by matan007,

כבר זמן רב אני שוקל לקנות את המערכת Z5500 של לוגיט'ק. אבל היא כבר לא מיוצרת והמעט שנשאר עולה יקר בצורה לא הגיונית. תכננתי לקנות אותה יד -2 אבל גם יד-2 אין הרבה וכל מי שיש לו אותה פתאום רוצה יותר ממה שקנה אותה כאילו זה איזה מוצר אספנות שמשתבח עם הזמן. בקיצור יש את ה- Z906 שהיא המחליפה של ה- Z5500 אבל היא לא הגיעה לארץ עוד ושהיא תגיע היא בטח תעלה ממש יקר עד שהיא תתיצב בעוד שנה בערך. אז אני שואל יש איזו מערכת בשוק בטווח המחיר שרשמתי שמגיעה לרמה של ה- Z5500 (היא עלתה 1200 שקל בימים הטובים שלה)? יש אפשרות להזמין מחול בלי בעיות מכס? לא אכפת לי שתהיה מערכת קולנוע ביתי או מחשב העיקר שיהיה חיבור אופטי ושתהיה עם סאב ברמה של ה- Z. וגם אם למישהוא יש הצעה ליד-2 כל שהיא שהוא מכיר גם …

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  15. Started by Fkl0ster,

אני יודע שזה לא ממש המקום לשאול, אבל בכל זאת: רציתי לשאול לדעתכם על המערכת המוצעת ב"מכרז של המדינה" שהתפרסם היום בעיתון "ידיעות אחרונות", בעמ' 25 באמצע: רמקולים JBL, ורסיבר ונגן תקליטורים של קנווד. מה דעתכם? זה שווה את הכסף? כמה כדאי להציע על זה, ומה הערך הכספי של זה בשוק? ניתן להשיג את זה בחנויות או משהו יותר טוב במחיר דומה? אם כן, מה ואיפה? אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ה"קולנוע הביתי", שנמצא באחד הפורטלים הגדולים, אשמח... תודה על כל פיסת מידע!

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, בנוסף למסך מחשב 22-23 אינץ' (פורסם פוסט נפרד בפורום מסכים) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. (עבודה ב2 מסכים) אשמח לקבל עצה בקשר למקדלת ועכבר חיצוני כלשהם או משהו נוסף אשמח לדעת. (עדיף לא אלחוטי כי לא רוצה להחליף בטריות) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש איזה מערכת רמקולים למחשב לקולנוע מחשבי ... חחח ... נתקלתי בסטים של קיראיטיב ואלה בערך היחידים שאני מכיר , אני אשמח אם מישהי יאיר את עיני במציאות אחרות ... תודה מראש אנשים חביבים , יפים ויקירים ! ???

• 50 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. אני מחפש מערכת שמע 2.1 למחשב, אבל צריך שתהייה בה כניסה לאוזניות מקצועיות גדולות(מדובר על Sennheiser HD 212 pro למי שמכיר), ולא קטנות כמו של אייפוד או נגן mp3. מה שאני לא יודע זה האם יש בכלל דגם של 2.1 כזה - ממה שראיתי באייבורי לא בכל הדגמים יש בכלל כניסה לאוזניות, ובאלה שיש מדובר על אוזניות קטנות. אני כותב את הת'רד הזה כאן ולא בפורום אודיו וקולנוע ביתי כיוון שמדובר במערכת שמע למחשב ולא על אוזניות. האם זה אומר שאני חייב לרכוש מערכת 5.1? האם יש דגם מומלץ(2.1 או 5.1)? אני מעדיף 2.1 כי כרגע יש לי 5.1 ונמאס לי מכל החוטים שמפוזרים ליד המחשב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. לאור ריבוי ת'רדים בפורום שכותרתם אינה אינפורמטיבית, כל ת'רד שיפתח ללא כותרת שתואמת את חוקי הפורום ינעל מיידית. כותרת אינפורטיבית כוללת את השאלה/בקשה הכללית. כלומר כותרות כמו "שאלה דחופה!!1" ינעלו מייד. לא מספיק לציין שאתם מחפשים רכיב מסויים, אחרת יווצר מצב בו כל הכותרות יראו כמו "מחפש עכבר". אם אתם זקוקים להמלצה לגבי רכיב, לא משנה אם מדובר בעכבר/מקלדת/מדפסת/סורק/פאד - ציינו את השימושים לרכיב הנ"ל, וציינו את התקציב שברשותכם - לדוגמא: "מחפש עכבר למשחקים, תקציב עד 250 שקלים". אם אתם מחפשים מדפסת, יעזר אם תציינו בכותרת אם מדובר במדפסת הזרקת דיו/לייזר (צבעונית או לא)/מכשיר משולב. שוב, חשוב לציין תקציב. אם אתם לא מחפשים רכיב חדש אלא יש לכם שאלה לגבי רכיב ספציפי, ציינו את הדגם…

• 0 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. תקציבכם: 400 חריגה: אין מה השימושים שלכם במקלדת? תכנות בקשות מיוחדות: אשמח לתאורה. מחו"ל או מהארץ? ksp /ivory בסדר גמור. תודה

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. אני מחפש מדפסת לייזר ביתית משולבת, כוללת פקס וסורק, יש חיה כזאת? התקציב הוא גג 1000 ש"ח. תוד רבה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני מפחד לראות בעיתונים את הכרטיס שאני קניתי בחצי מחיר בגלל יציאת GF4 מישהו חושב שהמחיר של GF3 TI200 ירד בהרבה מהרגע שה GF4 יכנס לשוק כמה יעלה לי שידרוג??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by בןציון,

שלום כולם! חיפשתי שעה באיזה מקום לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אם לא קבלו התנצלותי מראש קניתי מפצל HDMI כזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono לטלוויזיה שלי יש חיבור אחד של HDMI ורציתי לחבר את הPS3 ואת הממיר של HOT.. עכשיו הבעיה היא, שכאשר הPS3 מכובה, הטלוויזיה לא מקבלת כלום מהממיר, וכשמדליקים את ה PS3 הכל עובד מצויין וגם הממיר מראה.... חשבתי שזה בעיה של חשמל, כי המפצל מקבל חשמל מהמוצרים שהוא מחובר אליהם, למרות שהנורות דולקות על המפצל.. (מהבהבות..) שיניתי כבלים כבר וזה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי?? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ran500,

היי יש לי סטרימר עם ווינדוס 10 שיש לו חיבור hdmi אחד אני מעוניין לחבר אותו ל2 מסכים מסך מחשב ומסך טלווזיה (לא חייב ששניהם יעבדו יחד) אשמח להמלצה למפצל/בורר ושלא תיהיה פגיעה באיכות תודה

25. Started by Zadu,

אני מחפש מפצל USB 3.0 עם 4 חיבורים למחשב הנייח שלי. ראיתי שיש מפצלים עם מקור חשמל חיצוני ומפצלים שרק מתחברים לשקע USB. מה ההבדל ביניהם ואיזה מפצל מומלץ לקנות?

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים