עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם MX700 שווה את ההשקעה או ש MX500 יספיק. ההיטלבתות היא האם MX700 מספק את אותם הביצועים בדיוק + אלחוט או שהוא יותר טוב בהכל. כי היה לי ניסיון אם עכבר אלחוטי ואהבתי את העניין כי אין את החוט שמציק לפעמים, אבל זה היה עכבר מאוד פשוט ודי עצבן אותי וזלל סוללות כמו מטורף.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by vacuuuum,

מצאתי מצלמת אינטרנט ואני צריך דרייורים בשביל להפעיל אותה, אבל אני לא יודע מאיזה דגם היא ובגלל זה אני לא יכול למצוא דרייברים. ניסיתי לבדוק באוורסט אבל כל מה שהוא כתב לי שם זה: "tescorp usb2.0 webcam" חיפשתי בגוגל ומצאתי : tescorp JPEG webcam driver אבל הדרייברים לא עבדו כי זאת כנראה מצלמה אחרת. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייברים בבקשה?

3. לאח שלי יש מחשב ישן נושן שהרכבנו לו מחלקים ישנים, הבעיה היא שאין לנו דרייברים לכלום ואני לא מצליח לזהות את הרכיבים כדי להוריד דרייבר מהאינטרנט, ניסיתי להסתכל על הכרטיס עצמו (לדוגמא המודם/כרטיס קול) ואני לא מבין איזה כרטיס זה בדיוק. איך אני יכול לבדוק אילו רכיבים יש לו במחשב?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Johnny,

פנטיום 4 2.4 @ 4.0 (אומנם ביפנית אבל התמונות אומרות הכל)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nisimm,

שלום אני מחפש מנקה מסך איכותי, קניתי אחד באיזה 30 ש"ח והוא משאיר איזה כתם מרוח על המסך יש חומר איכותי שאפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  6. Started by haimamazavs,

שלום לכולם! בקרוב אני טס לחול לכמה חודשים ואני רוצה לקחת איתי את המחשב הנייח, איך אני יכול לעשות את זה בלי קייס? ואם אי אפשר בלי קייס אז מאיפה אני מביא אחד כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by yotamoo,

1)מה ההבדל בין Athlon XP ל-MP? 2)האם ניתן למצוא הארדיסק מהיר יותר מ-7200 RPM במחיר סביר, ואיזו חברה לדעתכם מייצרת את ההארדיסקים הכי טובים? תודה לכל מי שיענה!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  8. שלום לכם, אני בתהליך של קניית עכבר ומקלדת חדשים, איני מעוניין להשקיע כסף רב ולכן אקציב לעניין עד 100 ש"ח לשניהם. השאלות שלי הן: א. בקשר לעכבר, DPI אני מבין זה הדיוק של העכבר, קיימת תוכנה שבודקת את ה-DPI של העכבר שבשימוש כעת? ב. בקשר למקלדת - יצא לי לשחק במשחקים שדרשו לחיצה על מס' מקשים בו-זמנית וקרה שלאחר לחיצה על 4 מקשים (אם איני טועה) זה היה נחשב כאילו רק המקשים הראשוניים שנלחצו אכן נלחצו, ואת השאר הוא לא תפס, לעומת מחשבים אחרים עם מקלדות משוכללות יותר, בהם שמתי לב שניתן ללחוץ על מס' מקשים והמחשב קולט את כולן (במקלדת מייקרוסופט למשל). רציתי לדעת במה זה תלוי ואיך אוכל לדעת שהמקלדת שאני קונה תזהה לחיצה של מס' לחצנים ולא תעשה לי את הבעיה הנ"ל? האם יש תוכנה שבודקת זאת? …

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  9. יש לציין שאני לא מתכנן לקנות כרגע... ראיתי את הלוגי'טק MX518 ורציתי לדעת אם יש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים שכוללים עכבר ברמה כזאת? איזה עוד דגמי עכברים לגיימרים קיימים? לא רק של לוג'יטק ענין נוסף שראיתי שאין הרבה יצרנים של מקלדות ועכברים איכותיים כמו לוג'יטק ומיקרוסופט בארץ. יש עוד חברות שלא שמתי לב אליהן? האם לסטים האלחוטיים ברמה הגבוהה יש בעיות רציניות לעומת חוטיים? נגיד Delay בתגובה? לפני כמה חודשים ראיתי איזשהו סט אלחוטי והעכבר היה ממש כבד ולא נוח לשימוש. זה ככה בכל הסטים?

10. Started by PeaS,

CDRW Liteon 24x10x40 Retail זה הצורב המומלץ עכשיו? מה גודל הבאפר? אפשר לצרוב איתו דיסקים מוגנים בSD2? שכחתי את השאלה שנייה כרגיל...

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by VegansXe,

שלום חברים, מישהו מתעסק קצת בעניין מסגרות דיגיטליות? אני מחפש לקרוב מסגרת של 10" או יותר מכך, אך משהו עם רזולוצייה איכותית ולא נקודות עלובות על המסך.... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by m_g,

אני רוצה להזמין עכבר Razer Deathadder 2013 ראיתי שבארץ המחיר באזור ה320 שקל באיביי ראיתי שיש מישהו מהונג קונג שמוכר באזור ה200 כולל משלוח כדאי להזמין ולחסוך שליש מחיר או שיש זיופים ועדיף לשלם יותר ולקנות בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ScreameR,

דוד שלי מנהל צוות פיתוח עכשיו הוא רוצה להקים חדר עם 5 מחשבים (P 2.26) למפתחים.... המפתחים עצמם גרים בווילה ביחד... החברה קנתה להם GMC והורידו את הכיסאות מאוחורה והקימו וארגנו הכול.. הם רוצים לדעת אם הם יכןלים לחבר את המצבר של האוטו ולעשות שקעים במאחורה של הVAN... אפשר לקבל תשובה? תןדה

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  14. פתחתי את המחשב להוסיף כרטיס רשת ופתאום הכונן לא עובד. מישהו יכול לומר לי למה? ואיך לתקן דחוף?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by mol,

רק בשביל לוודא לפני שאני לוקח את המסך לטיול שממנו הוא לא יחזור.... האם מסך (בן 3.5 אבל אהוב ) שאיבד את אחד הצבעים (ירוק במקרה הזה ) שווה ניסיון תיקון או הלך עליו סופית

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Regev,

מה דעתכם על המסך השטוח 19 אינץ' של HITACHI שעולה 2370 ש"ח. חשבתי לקנות אותו בארה"ב אלף ומשהו שקל

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. Started by UltraWaveMUSA,

אני מחפש בעקרון אפשרות לצפות בסרטי דיוידי במרפסת בג'קוזי. יש נדירים עם טלוויזיה מובנת שעולה מתוך הג'קוזי אבל זה מכפיל את המחיר שלו - הסתפקנו ברמקולים ואמפי3. בקיצור הדבר האופטימלי זה מסך עם דיוידי מובנה חיצוני [חוץ בית] אבל קשה לי להאמין שיש משהו כזה... במידה ואין, האלטרנטיבה היא נגד דיוידי נייד. אשמח אם תסייעו לי במציאת פתרון. הסאונד מהרמקולים עצמם לא חשוב כי הוא יחובר לרמקולים המובנים - אבל חשוב שזה לא יהיה מסך 6 אינץ' או משהו כזה. תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Th3-0n3,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1008228178&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by se7en,

כפי שרובכם יודעים אני הולך לקנות מחשב חדש בעוד כחודשיים ומתחיל להרכיב מפרט. השאלה שלי היא בקשר למסכים, אני רוצה לקנות מסך 19" ומעלה עד 5500ש"ח מקסימום! מה המלצתכם ואם אפשר גם נימוקים. איכות התמונה מאד חשובה לי, ולא TRINITRON.

• 94 תגובות
    • 9.2k צפיות
  20. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש כחלק ממערכת מחשב מסך 19' איכותי.המערכת תשמש בעיקר למשחקים, אינטרנט ,DVD, ויישומי office. התקציב למסך עד(!!) 2000 ש"ח. חשבתי על samsung 955DF, מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים... כבר הרבה זמן אני שמה את עיניי על הvision master pro 454 של iiyama... הוא עולה בKSP 2400 ש"ח... כדאי? או יש מסך 19" יותר טוב בסביבות המחיר הזה? יש מסכי 19" בעלי מימדים קטים יותר וטובים? הבעיה העיקרים זה העומק... תודה! -חציל

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ory,

אוקי שאלתי היא כזאת איזה מסך חזק יותר מבחינת ביצועים IIYAMA 451 PRO IIYAMA 454 PRO ?????

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by coolspot,

היום ראיתי אצל חבר שלי מסך lcd והאיכות שלו מאוד מסריחה ורואים רק אם מסתכלים קדימה אם מסתכלים מהצד רואים מסריח מטושטש והקצב ריענון על הפנים בקיצור אמרתי לו לא לקנות אותו היה קונה מסך 19 אינטש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by asili,

ברצוני לקנות מסך LCD 15 אינץ כדי להחילף את מסך מאג 17 הישן שלי השאלה היא האם כדאי לקנות מסך LCD בסביבות 2000 שקל או לקנות מסך 19 אבל לא שטוח? אם תוכלו בבקשה תפרטו זה חשוב לי האם מסכי LCD בהם יותר טובים מהמסכים שכולנו מכירים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by alonsh11,

מישהו יכול לעזור לי בקניה של מסך בגודל 23-25 אינץ (פחות או יותר) שיתאים גם לעבודה במחשב וגם לטלויזיה? משהו איכותי לא סתם! לא רוצה תמונה מרוחה ואיכות מגעילה.. בוא נגיד ככה,אני משתמש המון במחשב אבל אני לא משחק ממש הרבה כמו גיימרים רציניים ואני מניח שזו עובדה חשובה.... ואני כן רואה הרבה טלויזיה וסרטים ועובד הרבה על windows חשוב לי שכשאני רואה משחק כדורגל זה לא תהיה מריחה כמו שאני רואה במסכים לא איכותיים אז מי יודע מה אני צריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים