עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by buyom22,

אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה

2. באו אלי היום בקשר למחשב,כדי לקנות אותו עכשיו המודעה שלי באינטרנט הייתה 1900 שקל,למחשב כולל רמקולים ועכבר! האיש בא היום בבדק ואמר שהוא רוצה את המחשב אבל זה יותר מדי בשבילו,וביקש בערך 1300 -1400 אני לא הסכמתי ,ולאחר מחשבה המצעתי לו עכשיו לקנות ב-1500,הוא שזה נשמע לו בסדר והוא כנראה יסכים אבל הוא יחזור עם תשובה מובטחת ביום ראשון, שאלתי היא האם שווה לי למכור לו ב-1500 שקל,ואז אני צריך להוסיף למחשב 200 שקל,כי התכוונתי לקנות אותו עם 1700 שקל ולא 1500, מה לעשות????????

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  3. Started by galCool,

יש מארז שאתם מציעים עליו במחיר של ?HEC Compucase CI-6A21 400W? חוץ מ<--(המארז הזה)?? כי אני לא אוהב איך שהוא נראה...

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. שלום. אני מחפש מצלמת רשת איכותית למחשב נייד שתשב על המסך עד 600 ש"ח.. תודה רבה בדחיפות

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  5. Started by ETB,

יש לי מצלמה מדגם HP 318 ואין לי את הכבל USB. איפה אני משיג כזה כבל???????

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. Started by Bypass,

מאז ד"א המחיר שלה לא מפסיק לרדת. המדפסת נראית בסדר, רק שהיא עושה די הרבה רעש ובחיבור הראשוני היה בכלל נראה שהיא רוקדת על המקום, כאחוזת תזזית. די מצחיק... גם הדרך בה המכונה הזאת חוטפת את הדף ויורקת אותו החוצה, די מהר, היא חוויה בפני עצמה. מכונה אלימה. הדרייברים המסופקים הם דפוקים, לא היתה הודעה לחבר את המדפסת למחשב בהתחלה, בנסיון שני זה הופיע אבל זיהוי ההתקן נכשל, אחר כך התקנת שאר התוכנות פשוט לא זזה...?! בסופו של דבר, לא יודע בדיוק איך, הכל הותקן ונראה שזה עובד. לכל המעוניינים היא מגיעה בלי כבל USB, אבל עם שלושה דפי נייר פוטו 10X15 מסכנים, שמיד ניסיתי אותם. יצא לא רע. השאלה היא אם להדפסה יותר איכותית של תמונות לא כדאי להחליף את ראש הדיו הצבעני בראש דיו פוטו; האם מישהו ניס…

7. צקעך המלצה לעכבר למחשב נייד (lenovo g550 אם זה משנה) לחברה, העכבר טאץ' המובנה ממש לא נוח לה (וגם לא המקלדת, אבל זה סיפור אחר). היא אוהבת לעבוד על המחשב במיטה ובשולחן עבודה. ויש לה כף יד קטנה. בדרך כלל אני בעד לוג'יטק אבל בתחום של עכברים לניידים אני מבין ומסיק שמיקרוסופט עדיפה. התקציב עד 150 ש"ח. חנויות אופצונליות: באג,אופיס דיפו,פנדה,אייבורי,קי אס פי. דף שיעזור לכם- מסודר לפי מחיר מהנמוך לגבוה - http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=412&OrderBy=saleprice . חשבתי על Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 שעולה בול 150 ש"ח. אם יש עכבר אחר מומלץ ועדיף בפחות מחיר, גם מתקבל. תודה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לחברי הפורום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איזה מקדלת פשוטה קיימת עם מקשים נוחים להקלדה כמו במחשב נישא... האם המקלדת הזאת מתאימה? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=11522 היא עולה 110 שקל בערך אשמח לתשובות ממכם תודה ארי

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. Razer BlackWidow 2013 Razer BlackWidow Ultimate 2013 ממחר במלאי בסניפים של KSP עם מתגים (סוויצ'ים) כחולים. כרגע אין צפי לחריטה בעברית. יש אפשרות שיביאו את הגרסה עם הסוויצ'ים החומים אך כרגע אין צפי לכך. עדכון: ביררתי עם שי מאייבורי ולאייבורי כנראה במהלך שבוע הבא המקלדות יגיעו לסניפים וללקוחות שהזמינו מראש, כולל חריטה בלייזר עם עברית. לגבי המתגים - ככל הנראה במקלדות שיגיעו למלאי באייבורי יהיו מתגים אדומים או שחורים, אבל לאייבורי יש גישה לכל סוגי המתגים העיקריים ואפשר להזמין עבור יחידים וקבוצות בידיעה שזמן האספקה יהיה מעט ארוך יותר למתגים שיצטרכו להזמין מחו"ל.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. שלום חברים, אשמח לעזרתכם. אני מחפש מקלדת אלחוטית סבירה, לעבודה שוטפת (הקלדה מרובה במשך היום). עכבר לא חובה, יש לי כבר. כיוון שאני עובד עם מחשב נייד במשרד, חשוב לי שיהיה לה רסיבר זעיר שאפשר יהיה להשאיר אותו ב-USB של הנייד כל הזמן. אודה להמלצותיכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. צריך המלצה לעכבר שמתאים ליד גדולה, גדולה מאוד. fingertip אבל הלוואי ל grip. grip זה החלום. פשוט כל העכברים קטנים מידי בשביל grip. מישהו צד עכבר גדול מאוד? לא בהכרח לגיימינג, אלא גלישה, עבודה עם תוכנות מוזיקה, אבל רצוי שיהיה נוח ושיהיו כפתורים אחורה וקדימה. deathadder עכבר קטן מידי, אבל אם לא תהיה לי ברירה אאלץ לקנות אותו. כרגע אני עם microsoft habu. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by alfus73,

שלום, הציעו לי ספק 400W של EverPower. אני מניח שהוא גנרי. אמרו לי שאם תוך שבוע אני לא מרוצה ממנו - יוחזר לי כספי באופן מלא. המחיר עבורו הוא 300 ש"ח כולל הרכבה (אני לא כ"כ מבין בזה) בעוד שחנות אחרת הציעה לי לקנות HEC400W בעלות של 370 ש"ח. את החנות השנייה אני לא מכיר ואילו את החנות הראשונה אני מכיר וסומך עליהם (את כל המחשב שלי קניתי שם). אני יודע ש- HEC הוא לא גנרי אבל מה דעתתכם על מה שהציעו לי מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  13. היי, אני קונה מדפסת לבית ומבקש את עזרתכם איזה דגם. ההדפסות נשלחות למקומות כמו בתי משפט ועו"ד לכן חשובה איכות טובה של הדפסה בשחור לבן. המהירות לא ממש חשובה יודפסו בערך 10 15 עמודים ליום. אם יש אפשרות לדגם צבעוני או סריקה גם טוב אבל לא חובה כי אני לא רוצה לחרוג יותר מידי מ 1000 שקל... לפעמים אני רוצה להדפיס תמונה צבעונית פעם פעמיים בשבוע אבל שוב לא חובה. הדברים הכי חשובים שצריכים להיות במדפסת זה איכות הדפסה של טקסט בשחור לבן,זמינות של טיונרים להחלפה ומקום לקנות קרוב לאזור ראשל"צ חולון. תודה על כל תשובה.

14. Started by shimronfio,

יש לי בעיות פרופיל בעכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתורים בצד שמאל של העכבר נפתח לי חלון של WORD למרות שכל הפרופילים אין שום אפשרות שכזאת, דבר נוסף הלוגו של RAZER כל הזמן מהבהב ולא נשאר קבוע האם זה ככה אצל כולם? והאם ניתן להשאיר אותו דולק לכל זמן?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  15. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={E520B750-018B-4DE9-BD68-74160C189336}&details_type=1&itemid={300006E9-8762-41F1-B77B-839A5C99C1B2} תודה מראש והרבה בריאות

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. Started by shmilg,

האם מאן דהוא יכול לעזור בקניית כסא גיימינג לאנשים גבוהים, מדובר על 1.9 מ' גובה דהיינו, גובה המשענת צריך להיות לפחות מטר ? תודה שמיל

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. Started by dkaro,

שלום, מחפש סט (או בנפרד, לא כזה משנה לי) עכבר + מקלדת. הדרישות: חיבור: אלחוטי. שימוש: אינטרנט + משחקי יריות. מחיר: עד 300 ש"ח, אם כי עדיפות לכמה שיותר זול. אני לא זקוק לאיזה עכבר עם רמת דיוק של גיימרים מקצועניים.. חברה: עדיפות ללוג'יטק. הסיבה היא שיש לי היום גיימפאד שלהם - סתם בשביל להשלים סט. חוץ מזה, שהבנתי שיש להם את ה- Unifying Receiver לפי מה שהבנתי זה אומר שאפשר לחבר מספר מכשירי לוג'יטק במקביל על אותו מקלט? האם אוכל לחבר באיזושהי צורה גם את הגיימפאד שכבר יש לי, וגם את העכבר + מקלדת (סט או בנפרד) - שלושתם על אותו מקלט? אם כן זה יהיה ממש נח מבחינת חסכון במקום, במקלטים ובחיבורי USB. אם באמת ישנה אופציה כזו אשמח אם תפנו אותי אליה. הגיימפאד אגב הוא: Cordless rumblepad …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by demultiplexer,

what do you think about the GIGABYTE GA7VTX-H+(CREATIVE - LAN +ATA 133? is this mother board good enough what mother board is good and has also lan and raid on board ?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  19. Started by The-Magician,

זאתי המדפסת : hp deskjet 920c http://www.printerreviews.nl/imagespersite/images_printerreviews/types/www.jpg אני מעוניין לקנות פעם אחת ערכת מילוי של דיו למדפסת אני שואל האם זה יותר טוב מאשר לקנות ראש דיו שלם ראש דיו למדפסת עולה 125 שקל ==>שחור+צבעוני מספיק לפעם אחת וערכת מילוי עולה 100 שקל ==>שחור + צבעוני שזה מספיק ל-3 פעמים לפי מה שכתוב באתר כדאי לי לנסות להזריק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אהבתי את המארז של Enermax CS-3181L-S Neon Lighting אבל ויש אבל המארז של 3R SYSTEM AIR Cyber Blue מוצא חן בעיניי יותר והוא נראה מרשים ומודרני הוא כולל מד טמפ' גם השאלה היא כזאת האם למישהו יש את ה 3R SYSTEM AIR Cyber Blue והוא יכול לתת חוות דעת כי אני פשוט לא יודע וחבל סתם לזרוק כסף השאלה אם המד טמפ' בכלל מדוייק ולא סתם גימיק יקר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. Started by charm,

שלום חברים רציתי לדעת האם אני יכול לזהות איזה ספק וכמה הוא מספק (300,350,400 וכו') מבלי שאצטרך לפתוח את המארז הכי רצוי אם יש אפשרות דרך התוכנות הבסיסיות של הווינדוס או הביוס ואם לא אז דרך תוכנה כמו אוורסט או סנדרה שאלה נוספת האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP אני צריך את התשובות דיי בדחיפות אז אודה על תגובות מהירות בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. Started by danezeq,

אני מחפש מדפסת משולבת, שיש לה גם מגש לצילום כמות של דפים. חשוב לי שלא תפשל בהדפסה, ושיהיה קל להשיג עבורה דיו חלופי. מצאתי את Canon PIXMA MX495 האם היא מומלצת?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  23. Started by CyborgRAT,

שלום! אני מחפש באינטרנט ולא מצליח למצוא באיזה מערכות הפעלה, המצלמה תומכת. אני אציין כמה שמות ואשמח אם תוכלו להגיד לי אם המצלמה נתמכת. Windows XP 32 bit & 64 bit Windows 7 32 bit & 64 bit Windows 8 32 bit & 64 bit תודה מראש, ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  24. בשביל מחשב מדיה-סנטר. צריך שיקלוט טוב לטווח גדול (6-7 מ'). בתקציב של עד 150 ש"ח. פשוט העכבר שיש לי כרגע (Microsoft Notebook Optical Mouse 3000) כמעט ולא קולט מעבר ל-3 מ'.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by origi,

היי, עכבר הלוגיטק הפשוט שלי למחשב הנייד (B110) התקלקל ואני מחפש משהו הרבה יותר מתקדם, נוח ואיכותי במחיר של בין 100 ל 250 ש"ח. מחפש עכבר איכותי לא בהכרח אלחוטי אבל עם עדיפות, משתמש בתוכנות שרטוט והדמיה ולכן מחפש משהו נוח ומדויק, לא כבד או מאסיבי בגודל. מעדיף אם יש אחד שהוא גם טוב לגיימרים (אבל פחות חשוב). תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.