ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על Thermaltake Armor Junior http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15016 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15017 המ ההבדלים? (בכמה אלומיניום יעזור לקירור?) ואולי יש רעיונות אחרים?
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עובדת עם לפטופ וגם מחשב שולחני, ומחפשת סוויצ' KVM שיאפשר לי לעבוד מול אותה מקלדת ועכבר. מכירים סוויצ' שהוא לא מעצבן? (ולמשל לא קופא כשאחד המחשבים עובר למצב שינה?) (אגב האם קיים איפשהו סוויצ' שמאפשר לעבור בין המחשבים בשילוב מקשים? היה לי פעם סוויצ' כזה, וזה היה נוח)
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני לא הייתי בטוח איפה אני אמור לפרסם את זה אז פרסמתי בהתאם לדבר שעליו אני שואל. אני מעוניין לפרסם ב-tradezone פה מודעה על מכירת לוח ה-wacom שלי. השאלה שלי היא איך בדיוק אנשים מסדרים את ההעברה הכספית ואת המכירה עצמה כדי למנוע סיכונים ו"תקלות"? איך אני מבטיח שהתשלום יתבצע כך שאני לא אדפק? אני מצטער אם זה לא המקום או אם השאלה קצת טיפשית. פשוט אני רואה שכל יום אנשים קונים ומוכרים את הדברים שלהם במערכת הזאת ואני תוהה איך זה מתבצע בדיוק. עוד דבר, לכל אלו שיציעו להיפגש פיזית, זה מחוץ לשאלה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004296022&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קניתי בעבר מספר מחסניות דיו של HP מקורי אך השתמשתי בהרבה פחות ממה שחשבתי , כעת התאריך חלף (כבר לפני כשנתיים ) ומחסנית צבעונית חדשה מהאריזה אפילו מדפיסה רק בצבע אחד . האם יש דרך לחדש או להשמיש את המחסנין (יש לי עוד אחד חדש באריזה). תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
שלום. קראתי את הכתבה שפורסמה בעמוד הראשי של האתר על האדם שבנה מחשב בווידאו, ולא יכולתי שלא להתפעל. עכשיו אני מחפש לבנות משהו דומה (אם כי לא כזה מדהים, אבל אני חושב שיש מצב למארז שדומה קצת לרסיבר, אם אחלץ אחד...) ואני צריך אחד כזה. התוכלו להמליץ לי על אחד שיש להשיג בארץ? וגם אדם במשפחתי מתחיל לעבוד עכשיו בautoCAD, והוא צריך לוח גרפי, ואני בתחום הזה לא יודע ולא מכיר, התוכלו להאיר את עיני? בתודה ענקית, עצומה, אמיר.
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. האם מישהו מכיר מכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום וכו'), או אפילו מכשיר ייעודי, אבל שניתן להזין אליו תמונות במחסנית, והוא יסרוק את כולן אוטומטית ? כלומר, שיהיה לו מגש הזנה שעליו אניח כמה עשרות תמונות שפותחו, והוא יקח אותן אחת אחת ויסרוק לקובץ נפרד. באופיס דיפו הראו לי מכשיר משולב שתאורטית יש לו את היכולת הזו, אבל המוכר אמר שבפועל אם מזינים יותר מ 2-3 תמונות, זה לא יעבוד. האם יש משהו כזה ? 2. בלא מעט חנויות בגדים, הם מדפיסים במקום על החולצות, סמל בית ספר, תמונות, או כל מיני עיצובים משעשעים על בגדים תינוקות. אפשר גם להגיע לחנות עם דיסק און קי, שעליו תמונה/עיצוב, הם מדפיסים במקום, ואת ההדפסה מגהצים על הבגד. מישהו יודע האם צריך מדפסת מיוחדת ? ראש צבע מיוחד ? (הדפים הם…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם אתם מכירים מכשיר שמקבל אות מכרטיס המסך על רזולוציה גבוהה יותר, לדוגמא 2560X1024 ושהוא יחלק את הרזולוציה הזו לשני מסכים שונים, מה זאת אומרת? המסך הראשון יקבל (על גבי ציר ה-X) את הנקודות בין 0-1280, והמסך השני: 1281-2560. בעיקרון אני מעוניין לעשות Dual Monitor אך רק עם כרטיס מסך אחד (אני כרגע עובד עם שניים אך במחשב החדש אני קונה אין אפשרות להוסיף כרטיס נוסף) תודה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם!! אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להוסיף מדפסת/סורק/פקס/מכונת צילום. יש אולי איזה מכשיר משולב שאתם ממליצים שיכלול את ארבעת האופציות? מדובר על השקעה של 1000 עד 1500 ש"ח. תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מכשיר משולב שחשוב לי שיהיה לו גם פקס. (אני לא מחפש HP. אם אפשר המלצות על חברה אחרת...) התקציב הוא בסביבות עד 900 ש"ח (אם יש בפחות , מה טוב....) האם יש חיה כזו?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, התעורר אצלי בבית צורך לקבל ולשלוח פקסים על דפי A3 (אמא שלי מתעסקת באדריכלות), כפי שציינתי בכותרת הדרישות הן: *אפשרות לקבל פקסים על A3 - חובה *עד 1000 ש"ח - אפשר לחרוג מעט אם זה ממש שווה את זה. *חסכונית מבחינת עלויות. *ethernet - יתרון. בינתיים מצאתי את brother mfc 5890cn, האם יש עוד מכשירים שעונים על הצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מכשיר משולב (מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום) Brother MFC-425CN אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם המכשיר הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם המכשיר הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? תודה תודה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני בונה מפרט לחבר, ועוד לא קיבלתי בפורום מפרטים המלצה למכשיר משולב הכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום... כלומר, כזה שיכול לבצע את כל הפעולות שהמכשירים האלה מבצעים. יש דבר כזה ב-600 שקל? אני מצהיר מראש: אין לי מושג בתחום. אם הסכום לא מספיק, או יותר מדי יחסית למה שצריך, אני פתוח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב מבוסס לייזר שחור-לבן שכולל בתוכו פקס וחיבור רשת (רצוי, אבל לא הכרחי ובכל מקרה קווי, אין צורך באלחוטי) שישמש בעסק קטן. תכונות נדרשות עיקריות: - מגירה גדולה לדפים (250 ועדיף גם עם אופציה להרחבה). - מזין דפים. - שליחת פקס אוטומטית דרך הרשת - זו תכונה הכרחית שממה שבדקתי לא הצלחתי להבין אם בכלל קיימת במכשירים משולבים או שאני צריך לחפש פתרון של כרטיס פקס במחשב. אני צריך אפשרות לשליחת פקס דרך מחשב ללא שימוש באשף פקס, ז"א, אפשרות להעברת נתוני הפקס ומספר הטלפון כך שהפקס נשלח אוטומטית למספר. בתמונה הגדולה, השליחה תבוצע דרך תוכנה חיצונית ולכן אני רוצה אפשרות לשליחה ללא התערבות ידנית של הקלדת המספר באשף. במקרה שהתכונה הזו לא קיימת, אז המלצות באותה מסג…
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מכשיר משולב לצורכי משרד קטן [3-4 מחשבים]. לייזר. שחור-לבן. אין צורך בפקס. שיהיה איכותי מבחינת תפקוד תקין ואורך חיים,לגבי איכויות הדפסה לא צריך משהו בשמים[בד"כ מודפסים מסמכים]. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קראתי שהסמסונג איטית ב duplex בגלל שיש לה מסלול נייר יחיד ולא כפול. מישהו יכול להמליץ איזו טובה יותר והאם כדאי להשקיע יותר בשביל ה HP? הסמסונג יותר זולה (1000 ש"ח) ומגיעה עם פי 2 טונר. הטונר שלה יותר זול, מכיוון שמכיל פי 1.5 יותר, היא גדולה מעט יותר (ומכוערת יותר). הבנתי שה HP מקבילה ל 2025dn HP. אודה לעצות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצרכים משרדיים. אין צורך בפקס. בעיקר צילומים והדפסות. כ-250 בשבוע. אין תקציב - כמה שצריך לשלם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר משולב בסיסי. אני מתלבט בין 2180 HP לבין canon 210 ובין brother dcp115c. חברת brother אמינה? אני רוצה לציין שעיצוב מכשיר brother מפריע לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום, המליצו לי לפני מספר ימים על Brother MFC425CM במבצע 750 ש"ח באופיס דיפו. טרם רכשתי, בינתיים נתקלתי ב Lexmark X5470 - מה דעתכם, האם מומלצת ?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם קיים כזה בתקציב של עד כ-2000 ש"ח? עדיף של HP, רלוונטי גם לדיו וגם ללייזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
מישהו מכיר\שמע\יודע על מכשיר פקס שמקבל את הפקסים אבל מאפשר גישה מהמחשב כדי להחליט איזה פקסים להדפיס מתוכו? מישהו יודע אם קיים בכלל משהו כזה? [אני יודע שיש די הרבה תוכנות כאלה, אבל זה מצריך מחשב שדלוק כל הזמן ומיועד לנושא - אף אחד לא יוכל לעבוד במחשב בצורה סבירה בזמן שהוא מקבל פקס]. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http:///product_info.php?products_id=1191&osCsid=1b407bbe9e2e342b1f8831f81d52cd65 מה דעתכם?, אולי מישהו מהאתר ירים את הכפפה ויכתוב ביקורת על המוצר?, על פניו זה נשמע מעניין. (מסתבר שהמערכת מצנזרת אוטומטית את ה"WWW.אי.אם.פי.CO.IL" אז להוסיף את זה לכתובת)
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות לגבי מכשירי KVM 1 - המכשיר הקיים שלי http://www.intellinet-network.com/en-US/products/8203-2-port-mini-kvm-switch מחבר שני מחשבים ה KVM היה בשימוש תקופה ארוכה ולרוב התנהג בסדר לפני כשנה עשיתי הפרדה בין שני המחשבים והמכשיר לא היה בשימוש לפני כמה ימים התחלתי להשתמש בו שוב מאז יש תופעה מעצבנת של פתיחת מסכי עזרה בכל פעם שאני עוברת בין המסכים זה נראה כאילו המחשבים מקבלים את המקש F1 מבלי שנגעתי בו בכלל במחשב אחד מסך עזרה נפתח פעם אחת (ניחא, הייתי יכולה לחיות עם זה) במחשב השני (טרנטה לפני החלפה) מדובר בכמות מסחרית של מסכי עזרה (60-70) וזה כמובן תוקע את המחשב לזמן רב. המקלדת תקינה, עובדת מצויין בחיבור ללא KVM. אולי יש לכם רעיון איך לסדר את העניין הזה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול. האם מכשירים לקריאת טביעת אצבע אשר יקרים יחסית כמו זה של מיקרוסופט שראיתי ב"באג" ומשמשים להקלדת סיסמא במקום הטביעה בתוכנות שונות האם זה מאובטח ומומלץ? תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-