עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by koby058,

Passive PFC זה בספק כח של טרמלטייק מה זה אומר?

2. ומה הערך הכי מתאים לזה בין 2-8 (יש לי מעבד של אינטל פנטיום 3 930 MHZ ולוח עם של SHUTELL)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. סליחה על הבורות...אבל אני סקרן לדעת מזה הFirmware שיש לצורבים? ואיך אני מעדכן את שלי? hp9300

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by PeaS,

פשוט אני לא מבין גדול בזה... הייתי רוצה לדעת על הדמם שלהם והכל... אני מתכוון שאני יודע מה זה celeron לדוגמא של אינטל אבל אני לא יודע מה זה Duron ThunderBird Athlon XP ואם יש עוד ששכחתי...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי ג'וייסטיק microsoft sidewinder שחור כזה אם מישהו מכיר אני לא זוכר איך קוראים לחיבור שלו למחשב אבל מהשחלפתי מחשב אין את החיבור נראה לי חיבור סיריאלי לא זוכר... קיצור אני צריך מתאם ליו אס בי שיעבוד לי במחשב החדש למה אני ממש אוהב את הג'וייסטיק הזה (8 שנים יש לי אותו לא מתקלקל לא כלום) אם מישהו יודע למה אני מתכוון שירשום פה את השם שלו או מאיפה לקנות דבר כזה תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. מאיפו אני יכול ליקנות מארזים (טובים) אם חלונות בצד וכל זה . עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. יש לי סוני אריקסון K800I, אני רוצה להשתמש בו בתור שלט למחשב. קניתי מתאם BT למחשב. אני מצליח לגלות את הטלפון במחשב ואת המחשב בטלפון. אני מצליח ליצור חיבור. ואני מצליח לשלוח קבצים מהטלפון למחשב. אבל אני לא מצליח לשלוח קובץ מהמחשב לטלפון. ואני לא מצליח להפעיל את שירות ה-HID במאפייני ה-BT של הטלפון במחשב. למישהו יש עיצה או כיוון לתת לי?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. יש לי בעייה עם הכרטיס קול שלי (Vortex A3D 2 pro) מאז ששידרגתי את המחשב לפנטיום ארבע :'(, הבעייה היא שבבורד החדש יש רק PCI ולכן לפי הדריור של חלונות 98 אני לא התקנתי את הכרטיס בPCI הראשי. ניסית מיקומים אחרים ושום דבר לא עזר . לא מזמן שמתי חלונות XP וקיוויתי שזה יעזור, אבל זה לא לגמרי פתר את הבעיה. עם הדריוור המקורי של XP היה שמע רק ב-2 רמקולים, שמתי את הדריוור המוצע באתר vortex of sound (שהחליך את האתר המקורי) וזה פתר את זה רק בתוכנות יחודיות ל A3D (כמו פלאג לוינאמפ ומשחקים עם A3D). הפריטים המיוחדים ל A3D תמיד קורסים, ובדברים לדוס עדיין אין קול. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  9. זה המקלדות המעוקלות האלו,אם אני לא טועה בד"כ הרווח מתפרש על שני הצדדים(לפני עיקול),זה אלו שעולות יורדות מסתובבות חוזרות... ניסיתי למצוא תמונה אבל לא מצאתי. משהו כזה~~~~~~~ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by CrossFire,

Satellite Speaker Power Subwoofer Power Frequency Response Signal-to-Noise Ratio (SNR) Dimension (L x W x H): תוכלו להגיד לי מה גורם כל אחד מאלה לרמקולים (5 משפטים)?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  11. אני מעוניין להחליף את הMICROSOFT OPTICAL MOUSE הפשוט והטוב למשהו יותר רציני מבחינת דיוק למשחקים כמו BATTLEFIELD BAD COMPANY2. רציתי לדעת אם זה יהיה שיפור רציני? ואם לא איזה דגמים אחרים מומלצים... דבר נוסף, העכבר שלי מחובר לKVM מטעמי עבודה שאני צריך, האם זה מנחית את האות של העכבר והופך אותו לפחות מדוייק? המון תודה מראש.

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. מחפש מחיר זול יותר מזיגזג (150 ש"ח)

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. היי אני צריך עצה על מדפסת לייזר קטנה לעסק שתהיה ליד הקופה ותדפיס חשבוניות... יש לי אחת במשרד עצמו אבל אני צריך עוד אחת שתדפיס מהר כמה שפחות תקלות כמובן ושל תהיה יקרה..יש למישהו הצעה? תוה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by VT,

תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כן כן חבריי וחברותיי , הבאתי XBOX מEBAY לארץ לצערי - הספק מת. מכירים מישהו שמתעסק בזה? אנא עיזרו לי!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by noambaum,

את זה--- קישור ??

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by owen10,

אני מעוניין לקנות לאחי לוח כתיבה למחשב אני לא ממש מבין בנושא, אחי הוא צייר אז זה דיי חשוב לו האיכות וגם גודל הלוח, אני מעוניין בלוח כתיבה גג עד 650 שקל מקווה שתעזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 ב 77 ש"ח. למישהו יש מושג איך אמורה להיות הקליטה שלו במרכז ת"א אם אני בשכונה צפופה מקומה ראשונה ליד חלון? ואיך המחיר? וזה המפרט שמצויין שם: ממיר דיגיטלי USB למחשב Nikom TV DVB-T858 מותאם לדרישות הרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, קולט ערוצים 1,2,10,33,99 מדריך תוכניות אלקטרוני (EPG ) התקנה ראשונית קלה ומהירה אוטומטית או ידנית אפשרות לעריכת ערוצים קבועים ממשק משתמש בעברית שידור בפורמט רחב 16:9 או רגיל 4:3 או אוטומטי תמיכה בפורמט וידאו: SD -Mpeg-4 Part 10, H.264 , תמיכה בפורמט אודיו : HE.AAC+ V2 תמיכה ברוחב פס MHZ /7/6 8 הקלטה בזמן אמת למחשב, הקלטה מתוזמנת, אפשרות קפיצה בזמן ( Time Shift ) הערכה כוללת : ממיר USB בצבע שחור , אנטנה ,…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by Fkl0ster,

אין GF2 Pro בארץ המ*ורבנת הזו?? ולמה הGF2 Ultra שהוא כבר לא הדבר הכי חדיש עכשיו עולה רק 50 ש"ח עלובים פחות מה GF3? יש לנו את הGTS של אסוס והקיירו2 בערך ב750~ פחות או יותר, את הGF3 של אלסה ב 1950 ש"ח בערך , ואת הGF2 Ultra ב 1900 ש"ח!!!!! כן, 50 ש"ח פחות מ GF3, לכו ותבדקו! ראו איזה חלל עצום בין שתי הרמות הללו!!! מי הפראייר שיקנה אולטרא כשGF3 עולה 50 ש"ח יותר?? את החלל הזה צריך למלא ב GF2 Pro או בUltra לאחר הורדת מחירו לכ 1350 ש"ח לכל היותר! למה אני, שרוצה לקנות משהו יותר טוב מקיירו2 או GTS אבל אין לי תקציב ל GF3 , לא יכול לקנות משהו באמצע?? ד-ר-ע-ק!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הרי חמישה אנשים פה הזמינו אותו ולמרות החיוך שעולה על פני כולנו כשאנחנו שומעים את הצירוף Ti500 והרקולס וההרגשה הנעימה בבטן, של הבטחון, כולנו יודעים שהוא יגיע רק עוד חתיכת זמן שלא התחייבו לכם עליה וקניתם אותו במחיר הכי יקר שיכול להיות לו (הדולר בשיא, והמחיר בשיא, וכשהכרטיס יבוא המחיר בעולם כבר לא יהיה בשיא) אז במקום לחכות שבועיים תחכו חודש או חודש וחצי ותקחו באותו כסף את הג'יפורס 4 TI200 או שאל תחכו בכלל, אם דחוף לכם הTI500 וקחו אחד שיש בארץ (אני חושב שיש של ELSA והם לא רעים בכלל!) וזהו, עכשיו תגיבו.

• 64 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by musari,

http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=338 אני לא ממש הבנתי מה מיתחבר לזה ואיך זה עובד מחברים את זה למחשב מחברים מסך מיקלדת ועכבר וזה מפצל את המחשב?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  22. אני זקוק לחוות דעת רצוי מנסיון בעיקר יתרונות וחסרונות ולא רק שהוא פחות טוב מ- M$ ולוגיטק

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. אני מעדיף אוזניות על פני רמקולים, אבל יש בעיה קטנה: החוט של האוזניות כל פעם נדרס ע"י הכסא או נתפס ברגל. היות ואני לפעמים צופה בסרטים מהמיטה אני חייב חוט ארוך (3 מטר), אבל בישיבה רגילה רובו יהיה על הרצפה... אני מודע לכך שיש אוזניות אלחוטיות, אבל הן יקרות ודורשות סוללות \ טעינה כל פעם. האם קיים דגם מומלץ של אוזניות עם חוט בעל ליפוף קפיצי, כמו לעכברי מיני ללפטופים, או איזשהו פטנט אחר? כבר שברתי לא מעט אוזניות בכך שהעפתי אותם בטעות על הרצפה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  24. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004877860&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  25. מקלדת WIRELESS, נראית נחמדה, מישהו מכיר ? משתמש ? מיועד בעיקר לתכנות (מאסיבי) ועריכה גראפית.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים