עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אליין וואר באזור הקריות חיפה והאם אתם יודעים מה המחירים שלהם האם הם זולים או יקרים והאם שווה להתחל להתעסק עם מארז חדש כול עוד המחשב הנוכחי טפו טפו טפו (Knock the wood) עובד מצויין

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הי חברים מישהו יודע איפה אפשר לקנות HUB ? מישהו מוכר קופסה כזו? יש אנשים שיש להם את זה בארון או במחסן מלפני כמה שנים ולא משתמשים בזה כבר. אני אשמח שמישהו יצור איתי קשר. אני מתכוון ל-HUB ולא ל-SWITCH !!!! וזה ממש קריטי. מי שלא יודע מה ההבדל אז ככה: HUB זהו למעשה מכשיר "טיפש" יותר שמשכפל כל פקט שהוע שומע בפורט מסוים לכל שאר הפורטים מבלי ללמוד איזה כתובת פיזית יושבת מאחורי כל פורט. למה זה טוב ולמה אני צריך את זה? מי שעובד עם מערכות תקשורת ומעוניין לדבג את התקשורת יכול להעזר בהאב שכן כל פקט משוכפל לכל הפורטים. זהו כלי מאוד יעיל אך כיום קשה למצוא HUB . תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. טוב אחרי 9-10 פעמיים שהישתמשתי באותה מחסנית צבעונית שאותה מילתי כול פעם מחדש צער לי לבשר שהחור הצהוב ניסתם ולא מוציא יותר דיו לכן אני מחפש מחסנית למדפסת ריקה שאותה אני יוכל למלות שוב עשיתי חיפוש בלי הצלחה תודה למי שעוזר!!

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  6. במחיר שמתקרב ל goldtop ? (404 ש"ח)

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  7. שלום חברה כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות מחשב חדש וחיפשתי את העכבר והמקלדת המושלמים האלחוטים וזה מה שמצאתי Logitech Cordless Desktop MX בלי המספרים אחרי ה MX הוא בא עם עכבר ומקלדת אלחוטים MX700 שהוא אמור להיות כמו ה MX518(אבל אלחוטי) והמקלדת באה עם כל הכפתרים המסודרים של פעם שכבר אין במקלדות INSERT/HOME/DELETE שהם אחד ליד השני פשוט מדהים: חיפשתי אותו בכל האינטרנט ולא מצאתי מקומות שמוכרים אותו אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסט המושלם הזה שיגיב בבקשה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  9. קבלתי מכשיר חדש לש מוטורולה T720 ואני רוצה לבצע סינכרון בינהם. בפלאפון, הם רוצים עבור הכבל הזה מחיר של 390 ש"ח... גנבים אמיתיים. אני יודע שקיימים כבלים כאלה לא מקוריים. מישהו יודע היכן ניתן למצוא כזה כבל? http://commerce.motorola.com/cgi-bin/ncommerce3/ProductDisplay?prrfnbr=253435&prmenbr=126&accessories_cgrfnbr=22&zipcode=&phoneID=&search_string=27,29&type=249119

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. תכנסו לאתר הזה יש שם תמונות של המארזים הם ממש יפים. יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את זה פה??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.microsoft.com/presspass/images/gallery/hardware/NED7000_lg.jpg&imgrefurl=http://www.microsoft.com/presspass/press/2007/jun07/06-19NED7000PR.mspx&h=665&w=1288&sz=448&hl=en&start=3&um=1&usg=__Yn7_b2xNnm9U3gvI0cD-SiCANZw=&tbnid=qpn_WO35A7G6iM:&tbnh=77&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dmicrosoft%2Bdesktop%2B4000%26imgsz%3Dxxlarge%26um%3D1%26hl%3Den%26rls%3Dcom.microsoft:en-US

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני רוצה לקנות את שני אלה ותהיתי אם מישהו מביא אחד מהם או את שניהם לארץ. USB-IRT הוא משדר IR שניתן לשלוט בעזרתו בממירים וכד' מהמחשב. www.usbuirt.com Sconi v2 הוא מקלט IR לשלט מיועד מדיה, החידוש הגדול שלו הוא שהוא יודע לכבות/להדליק את המחשב. www.jbmedia.de יש לו גירסה נוספת עם משדר רדיו שיודע לשלוט בהתקני חשמל אלחוטיים (למשל - לכבות את האורות כשרואים סרט, דרך השלט). מישהו מכיר או יודע?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. כמובן ג'ויסטיק שאפשר לקנות בארץ!!!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  14. יש אותו למישהו שאני מכירה, אבל הוא הגיע עם מערכת מחשב שלמה של DELL. השאלה אם מישהו מוכר אותו כיחיד. ואם לא בארץ, מכירים חנות לציוד היקפי למחשב בחו"ל שעושה משלוחים לארץ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מצאתי גו'יסטיק בחדר שלי וחשבתי האם אפשר לחבר אותו למחשב.... הנה מספר תמונות שיסבירו את השאלה: תמונות של החיבור ושל הגו'יסטיק עצמו... יש מצב לחבר אותו למחשב? תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קראתי את הידיעה על LOGITECH Cחדשות ותפסה אותי התמונה של הHARMONY655 האם ניתן להשיגו בארץ? נראה לי ממש מגניב הבחור הזה... ;D

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  17. היי קבלתי את מחשבי הנייד החדש מחו"ל ואני מחפש מקום שאפשר לקנות או להדפיס (דפוס משי או משהו דומה) אותיות בעברית על המקלדת אני מעדיף את זה מאשר ללכת ולחרוט על המקלדת. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אורח ^Rockford

Hauppauge WinTV Theater\WinTV-PCI לפי הביקורת ב Mentor.org.il ובכלל, נראה שלחברה הזו יש כרטיסים מדהימים אבל נדירים בארץ...

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  19. שלום אנשים, יש לי שני כרטיסים שצריכים את הכבל הזה, אבל רק כבל אחד. ניסיתי לבדוק בחנויות מחשבים ברשת ובלוחות יד שנייה, אבל לא הצלחתי למצוא כבל כזה. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הכבל? הכוונה היא לכבל שבצד אחד מתחבר לחיבור בכרטיס מסך (החיבור שנראה כמו SVIDEO) ובצד שני יש לו יציאת וכניסת SVIDEO ויציאה וכניסה של קומפוסיט. תודה, Anatoli.

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  20. שלום, מדפסת Canon mx490 שברשותי לא עושה את הדבר הייחיד שהיא אמורה לעשות וזה להדפיס. במקום להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה בזו הלשון: Another computer is using the printer. The following status is the usage status of that computer. מישהו יודע כיצד מתמודדים עם הצרה הצרורה הזו מבלי לזרוק את המדפסת הנוראית הזו לזבל? תודה

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. קניתי דיסק קשיח נוסף אבל אין לי את הדברים האלה כמו בתמונה כדי לקבע אותו במארז מישהו יודע מאיפה משיגים כאלה וכמה זה עולה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  22. מישהו יודע מאיפה מארזי SUPERTALENT מגיעים , יש לחברה שלהם אתר בית ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. בכל כבל VGA וDVI שראיתי יש כאלה חלקים עבים כעין משקולות שמתלבשים על הכבל לפני החיבור עצמו, מישהו יודע למה זה מיועד? למה שמים את זה, זה סתם מעבה את הכבל בחלקים האלו.... סתם שאלה כללית....

• 6 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים