עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by asaf999,

שלום לכולם! מישהו יודע מה המידות של GIGABYTE 3D AURORA, אם אפשר לקבל אותן בס"מ זה יהיה טוב.... ניסתי לעשות חיפוש, לא מצאתי..!!!! זה די דחוף, אז בבקשה תעזרו תודה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by zolder,

מישהו יכול לתת לי בבקשה את המידות של המארז הבא כי אני רוצה לקנות אותו אבל לא יודע אם יהיה לי מקום ואני לא מוצא את המידע הזה באתר שלהם. Chieftec Dragon DX-01BD והאם אני יכול לחבר למארז הזה ספק 300W של HEC?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  3. Started by b3ta0,

שלום אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מחו"ל, פשוט מפני שאי אפשר להשיג את אותם דגמים בארץ. אני מדבר בעקרון רק על מקלדת. ובנוסף, אם אפשרי להזמין עוד כמה מוצרים קטנים מאותו האתר שם אזמין את המקלדת, אז גם אותם) אבל בעקרון: אני מעוניין להזמין מוצר שהסכום שלו הוא כ 150 דולר. כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להם את התשובות באינטרנט. אשמח אם מישהו עם נסיון וידע בענין יענה: -האם על ציוד היקפי למחשב מוטלים מיסים, או שיש עליהם פטור ממיסים מסוימים? אליו מיסים? -מהם הסכומים הנוספים עלי יהיה לשלם, חוץ מהסכום של המוצר עצמו? משלוח? מעמ? מכס? עוד מיסים נוספים? -האם אם אזמין עוד מוצרים בקטגוריה של ציוד הקפי למחשב, בסכום של, לדוגמא, 300 דולר, יהיה פטור ממס מסוים? מה שאני שואל זה האם יש פטור ממס מסו…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by RGL2006,

מישהו מכיר מקלדת שהכפתורים שלה עצמם הם כמו מסכים קטנים כאלה משתנים לפי הצורך? ואם כן איפה אני יכול להשיג כזאת?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by ArZi17,

שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני צריך שחיי הסוללה יהיו ארוכים, שהמקלדת תהיה שקטה, שהעכבר יעבוד על כל סוגי המשטחים ושיהיה נוח, שהעכבר לא יהיה כבד מדיי. ובכללי שתהיה קליטה טובה ולא יהיה דילאיי בגלל שזה אלחוטי. קראתי באינטרנט שהדגם mk520 של לוגיטק הוא טוב והוא עולה בסביבות 220 ש"ח. הייתי מעוניין לשמוע למה לקחת אותו ולא להתפשר על דגם כלשהו בסביבות ה100 ש"ח? מה כל כך מיוחד בו? והאם הוא באמת מומלץ, ושווה את המחיר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  6. Started by NRT,
    • 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=23632&PHPSESSID=4c8fca4cfe19028ad8fd934bd3b0f2a7 מישהו ניסה אותו? איך הוא מבחינת נוחות? ומבחינת תזוזה? ואיך הוא למשחקים או לעבודה רגילה?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  8. שלום. אני מחפש ביקורות, תמונות שהמצלמה הוציאה ובכלל מידע על תפקוד המצלמה, כרגע אני לא מוצא הרבה, אני אודה אם משהו ימצא תמונות או ביקורות וכו (כי אני לא ממש מוצא) מדובר בדגם IX100 של פוגי (דגם מלא Fujifilm @xia ix-100) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by ORrrr,

לאחרונה רכשתי מארז SPL-Super Power אשר בא ביחד עם ספק Codegen 300W. העסק הזה עלה לי משהו כמו 200 שקל.. עכשיו רציתי לדעת האם הספק הזה הוא ג'נרי, ג'נרי טוב או משהו אחר והאם הוא מתאים ונותן מתחים יציבים לאט'לון 1700+ 0.18 והאם המחיר הזה שווה את הקניה.. תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by bigdady,

יש לי ספק של 300w ואני רוצה לקנות מחשב חדש על בסיס מעבד של amd שאלתי היא , האם הוא יספיק לי למחשב החדש או שאני צריך לקנות חדש? ואם כן, אז באיזו עוצמה?

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by ilaysk,

הוא בדיוק כמו UPS רק אחרי הפסקת חשמל לא מחזיק את המחשב נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. Started by MoRtZkInG,

בספקים ג'נריים, כמה חשובה תוספת של מייצב מתח?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by godart,

מחפש סוללה למחשב שקבלתי במתנה http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_LiteLine_Plus_325A__5374564 לעזרתכם אודה 0547976794

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by ofird,

אני פשוט לא יכולכבר לעשות כלום בלי עצות טובות ממכם... איך המארז הזה - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=VB1400BWS&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? ואני רוצה להתאים לו ספק שקט, אני לא מבין, איך הם מוכרים שם ספק 500W ב100 ש"ח ?? ראה קישור - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=258648&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138 ? ובמקום אחר עם 350W זה נמכר בערך בפי 3? מה קורה פה? איך יודעים איזה ספק טוב לי ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by lenap,

אני רוצה לקנות ערכה למילוי דיו. יש המלצות איזה דיו לקנות?? המילוי הוא למחסניות 178 של HP

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by יוספי,

יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4500 דגם G510g כתוב שצריך בשבילה דיו של HP INK 901 נגמר לי הדיו השחור +ציבעוני(תאכלס לא אכפת לי מהציבעוני אני מדפיס רק שחור לבן) המחירים בארץ הם דיו גבוהים... ראיתי באייבי שיש אפשרות לקנות רק מילוי קישור עולה 8 שקל ויש שם 30ML שזה המון! (בד"כ ראיתי שמוכרים ראש של 15ML בפי 4 מחי וחצי מהכמות) רק 8 שקל!!!! ראיתי את ה הבא שמראה שפשוט צריך מזרק (מאמין שאמצא בבית) ולפתוח את הדבקה ולהכניס בפנים(הראשי דיו שלי נראים ממש ככה)כנ"ל לגבי הציבעוני עולה 30 שקל גם שחור וגם ציבעוני...,בארץ זה פי 4-5 לפחות ולחצי מהכמות האם אני מפספס משהו וכולם פראיירים שהם קונים ראש חדש כל פעם? אולי לא כל ראש דיו ניתן למלא? האם יש חסרונות? אגב, לכמה דפים בממוצע אמור ל…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by guyw,

שלום, ראיתי קיטים באתרים בארה"ב למילוי טונרים למדפסות (באיזה 10 דולר) יש לי מדפסת HP LaserJet 1018, עם טונר דגם Q2612A. האם יש חנויות בארץ שאפשר לקנות רק את תוכן הטונר במקום לקנות טונר חדש ב200 שקלים ולמלא בעצמי? תודה מראש, גיא

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by spaltiel,

יש לי מדפסת זירוקס 3117 ואני רוצה למלא את הטונר. האם מישהו יכול להמליץ איפה ניתן לקנות אבקה למילוי והאם מישהו מכיר בעיות כלשהן בתהליך כזה. תודה מראש

19. נחשפתי לאחרונה לזה שאנשים ממלאים דיו במדפסת לבד. אחרי קצת התעניינות אני מעוניין להתחיל להתעסק עם זה. אולם הבנתי שיש רמאויות בתחום. שחנויות מוכרים לך דיו "איכותי" ו לכאורה הוא דפוק ואז הוא סותם את המדפסת. איך אני יודע מה לקנות? חמישי יש חנות אמינה? אני מחפש לקנות canon IP 7250. תודה רבה לעוזרים!

20. Started by andrei21,

לפני כשנה וחצי רכשתי את העכבר ב335 שח מ IVORY היום הכפתור BACK חוזר אחורה פעמיים והעכבר מתנתק כל הזמן, לא שמיש בכלל. על האחריות רשום שנה אחריות. באתר של IVORY לרוב יש שנתיים אחריות על עכברים של RAZER בשרות לקוחות נאמר לי שאני יכול לקבל 50% הנחה על כל העכברים עד הסכום של העכבר. אני שוקל כמה אפשרויות: 1. להזמין כבל חילופי באינטרנט כ50-60 שח, לא יודע מה יהיה עם הכפתור BACK נגיד אני יכול לחיות בלעדיו. 2. לקנות את אחד העכברים בIVORY , לא כל כך בא לי להשקיע שוב הרבה על עכבר, למרות ה50 אחוז. חשבתי על LOGITECH G400 ב165 שח לפני הנחה, האם זה עכבר מומלץ? או שאני ירגיש הבדל רציני אחריי IMPERATOR בעקרון מה שחשוב לי בעכבר זה החלפה בזמן אמת של DPI . בשימוש רגיל אני משתמש ב1500-1800 , …

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום, ברשותי סט logitech שנרכש לפני כשלוש שנים MX3000 עם עכבר MX610. העכבר לאחרונה מקרטע לי - חדות המעקב ירדה והמקש השמאלי לעתים לא מגיב ונדרש ללחוץ עליו מספר פעמים. העכבר נקנה עם 5 שנות אחריות, אך האם זה באמת ישים? איפה אפשר לתת את העכבר לתיקון? והאם שווה כל ההתעסקות הזו או שמא כדאי לקנות עכבר חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by genia,

.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  23. מזה בדיוק הדיסקים לצריבה של מיני דיסק ??????

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by rweins,

שלום! אני מחפש מיני מקלדת USB. איפה אני יכול למצוא כזאת בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by duk4u,

בעקבות אפל שיצאה עם המיני מק. יש עכשיו את המיני פיסי..... http://www.cybernetman.com/default.cfm?DocId=602

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים