ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב למשחקים ומולטימדיה ואני רוצה לקחת את הסט הבא: LOGITECH CORDLESS DESKTOP S 510 שהוא כולל גם שלט שזה פיצ'ר נחמד. מה אתם אומרים עליו? למישהו יש ניסיון איתו?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מצלמה בהקדם האפשרי כי עוד מעט יש לי טיול ! ואני רוצה לקנות מצלמה טובה ,, עכשיו אני לא יודע כל -כך מה טוב ומה רע ! המחיר נע בין 1000-1500 ש"ח ,חח כמובן שדיגיטלית. וחברה טובה שיש לה אבא טוב . אם איכות תמונה טובה לפחות משהו שנע בין 5-7 מגה פיקסל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי מחובר למסך LCD32 והישיבה מולו קרובה לי מידי וישיבה ממושכת גורמת לי לכאבי ראש, אשמח אם משהו יכול יהיה להמליץ לי אם כדי לי לקנות מקלדת ועכבר אל חוטיים למחשב במטרה לשחק במשחקים או לרכוש קבל מאריך למקלדת ולעכבר החוטיים שקיימים כבר תודה והמשך יום נפלא!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שולחן/מתכת לא מסורבל אלא פשוט יפה עם עגלה בצד למחשב שפאשר לסובב את המחשב ולא להתכופף כמו נעל כל פעם בשביל החיבורים...שיהיה נוח וקל מכירים אחד או שתיים? אם כן אשמח לקישורים
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך המלצה עד 200 ש''ח למצלמת אינטרנט, וחשבתי על לוג'יטקים חלק אמרו לי לא סתם משלם על חברה חלק אמרו לי הכי טוב בקיצור תמליצו לי משהו ספציפי... תודה .
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת טובה באיזור ה250 שח' , השימוש העיקרי יהיה למשחקים מה מומלץ בטווח הזה ? ראיתי את ה ms sidewinder x4 שניכנסת בתקציב , יש אלטרנטיבות יותר מומלצות ?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם! ישנם כמה דברים שאני מחפש לשידרוג סביבת העבודה שלי: הראשון: אני מחפש צורב DVD נייד שצריך רק חיבור USB למחשב. אני לא מבין במהירויות הצריבה השונות כך שאת כל הפרמטרים השונים אני מותן לכם לבחור.. יש לי מיני נייד (ASUS 1000HE ) ואין לו CD ולכן אני צריך CD-RW שיהיה ככונן ראשי שיהיה בשימוש יום יומי. חשובים לי כמה נ'ק. 1) לא יקר מ300 ש'ח (כמובן גמיש) 2) שיהיה רק עם חיבור USB 3) קטן וקל לנשיאה השני : לאחר ואני משתמש באופן קבוע בכל חיבורי הUSB שלי אני צריך מכשיר שיפצל לי את הUSB לכמה וכמה חיבורי USB נוספים. עדיפות ל6 חיבורים. אני ראיתי המון חיבורים שונים ומשונים שעולים גרושים ואני לא יודע אם באמת הם שווים את זה. אני צריך שהמפצל יהיה בעל שימוש יום יומי והכי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מי שמכיר חנות שיש לה במלאיי מידי המקלדת הזאת... שיתן קישור בבקשה , הנה תמונה למקלדת : קישור לחנות פנדה(אבל אין לה במלאיי מיידי צריך לחכות 21 ימים)
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
יש בוואלה מכירות קבוצתיות של מצלמות של HP יש שם את המכירה של המצלמה הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=992455 רציתי לדעת איך המחיר לאומת המצלמה והמצלמה לאומת המחיר ביחס למצלמה של 4 מגה פיקסל, בגלל שאני מעוניין במצלמת 4 מגה פיקסל טובה ואיכותית ולא במחיר מוגזם עם אפשר גם חוות דעת של אנשים שיש להם מצלמות דיגיטאליות של HP ולמה המצלמה הזאת שלהם שהיא באותה איכות 4 מגה פיקסל עולה יותר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982318 ד.א אני לא רוצה מצלמה שהיא פחות מ4 מגה פיקסל אמיתית ולא כל מיני אינטרפולצית חומרה וכאלה, מצלמה מצלמה...
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
במשך שנה ומשהו אני משתמש באוזניות Sennheiser 212HD. אני חולה על האוזניות האלו, יושבות לי בול על הראש, האיכות מצוינית, ומה לא. אבל, בגלל בעיות טכניות, אני נאלץ לקנות סט אוזניות שמשולב בו מיקרופון - מה שאין ב-212HD. לאחר קצת תשאול, הגעתי למסקנה כי רוב האנשים ממליצים את ה-5H V2 של Steelseries לעבודה. עקרונית, אין לי בעיה לשלם את ה-500 ומשהו שקל, אבל השאלה היא: עד כמה זה באמת שווה? יחסית ל-212HD, מה איכות הסאונד של ה-5H? המיקרופון איכותי כמו שהוא מתיימר להיות? ולבסוף, האם לקנות את כרטיס הקול שבא יחד עם האוזניות שווה את הקנייה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי כרגע את העכבר הזה: Microsoft® Wheel Mouse Optical שהוא אחלה עכבר. ואני קונה עכשיו מחשב חדש ואני אשחק בו במשחקים כמו Crysis Assassins creed, ומשחקים בסגנון, ולפי מה שראיתי אצל חבר שלי יש המון המון מקשים במשחקים האלה.. ועוד שתי כפתורים יכולים לעזור ויש עכברים שיש להם בנוסף לכפתור השמאלי, ימין, והכפתור של הגלגלת [כשלוחצים על הגלגלת], יש גם שתי כפתורים בצד [בצד ימין וצא שמאל]. איזה עכברים אתם ממליצים? אני לא רוצה עכבר בלי חוט [שכחתי איך אומרים את זה]. שיהיה עכבר רגיל, של מייקרוסופט אני מעדיף, וכמובן שיההי אופטי.. בלי הגולה הזאת מתחת חח [מוכרים כאלה בכלל?] צבע לא כל כך משנה לי.. אבל לבן [כמו שהראיתי בתמונה למעלה] אני אוהב.. אתם יכולים לבחור לי משהו פה: http://…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך הנמלצה לעכבר , מקלדת ואוזניות .. בעיקר לגיימינג עד 650 עכבר אני מעדיף משהו של רייזר כי לפי מה שהבנתי הם הכי טובים בגיימינג וכו' ומקלדת אני צריך עם מקשים בולטים כי זה יותר נוח אבל לא חובה! מקלדת עם תאורה גם יהיה טאץ' נחמד. ואם יהיה אפשרות שלמקלדת יהיה אפשרות גם לUSB וגם לPS2 [החיבור של המקלדת] זה יעזור. תודה =].
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי 2 ארדיסקים כונן דיסקים כרטיס כל,טלוויזיה, מסך 6600 gt amd 3000 ויש לי ספק hec 400 עכשיו מאוד לא הגיוני שהוא לא יכול לסחוף מעל למארכת המצויינת. אני לא יכול להוסיף פריט נוסף כמו ארדיסק או כוננן מבלי לנתק משו.(בדקתי זאת הכל תקין הגעתי למסקנה שזה הספק.) לחבר שלי המפרט היה הרבה יותר מפוצץ אם הרבה יותר פריטים ארדיסיקים כוננים וכו ואצלו הספק היה 300 בלבד. וגם לא נראה לי הגיוני ש חק400 לא יסחוב מערכת כזאת. לא מזמן במקרב מצאתי ספק כח נוסף 300W . עשיתי חיפוש ומצאתי שאכן אפשרי לחבר בין שני ספקים אבל לא הצלחתי למצוא הסבר מפורט וטוב. אז השאלות הן.. האם כדי לחבר או שעדיף לקנות חדש? אם חדש אז מה אפשר במחיר אכי זול שאפשר כדי שיסחוב נערכת שלי אם תוספת של 3 כוננים(ארדיסקים). ו…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת samsung scx 4824 שמחוברת בכבל USB למחשב הפועל על win xp. המדפסת הוגדרה כמדפסת משותפת ולאחר מכן התקנתי אותה על מחשב מרוחק ברשת הפועל על win7. ההתקנה עברה לכאורה בסדר אך איני מצליח לשלוח הדפסה אליה מהמחשב המרוחק. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כותרת
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס Firewire-2 כרטיס PCI מיועד למצלמה מיוחדת של PointGrey מדובר בחיבור שונה מ Firewire הרגיל, במהירות גדולה של 800 מגהביט אם משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת (עדיף באיזור הצפון) אני אשמח לדעת תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין הסידי במארז יש בטח איזשהו פטנט והמדריך לא מסביר טוב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ניגמר הראש דיו השחור במדפסת שלי (hp 695) כמה בערך עולה כזה ראש חדש ? האם יש תחליפים ? איך הם ? ....פעם שמעתי שיש ערכה למילוי עצמי -איפה ניתן להשיג כזה ? מה העלות שלה ? האם זה כדאי ??? בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי אחלה גיים פאד שאני דיי אוהב, אבל באף מלוחות ה-ABIT שהיו לי בשנים האחרונות, אין להם GAME PORT. אני יודע שיש כאלה באי-ביי, אבל רציתי לדעת אם יש כאלה בארץ, כמה הם עולים, והאם הם עובדים? (גם בשביל כל הכפתורים שצריך דרייברים בשבילם)?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, נששפך לי קפה על המקלדת, ואחרי שייבשתי אותה, גיליתי שהיא לגמרי התפגרה. היא עובדת, אבל כשאני לוחץ על אות מסויימת, היא נותנת לי אות אחרת במקומה. לדוגמא, לוחץ על ע', מקבל ד', בנוסף יש מקשים שכלל לא עובדים. מדובר במקלדת אל חוטית של מיקרוסופט. האם יש דרך לסדר אותה או שהיא התפגרה ולכדאי לזרוק לזבל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, צריך בבקשה המלצה למדפסת לייזר אלחוטית (WiFi). ייעוד המדפסת הוא שימוש ביתי - הדפסת מסמכים. התקציב הוא סביב ה-1000 ש"ח (גמיש). אם אפשר, אשמח לקבל המלצה אחת למדפסת "שחור-לבן", והמלצה אחת למדפסת "צבעונית" (רק אם ממש משתלם). תודה מראש, וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד שלי (AMD 1900) פועל בטמפרטורות של 48-54 מעלות נורמלי או לא ? אני עובד עם המאוורר שבא עם המעבד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז TOWER או FULL TOWER פשוט, עם פאנל קידמי כמה שיותר פשוט לפרוייקט המודינג שלי. לא צריך ספק כוח ולא כלום. רק שיהיה שם מקום לכמה מאווררים. תקציב של 400 ש"ח אם מישהו יכול להביא לינק אז בכלל סבבה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הדרישות : תקציב כ150 שח' - חשבתי על הMX518 אבל: אני לא רוצה משקולות. אני לא רוצה כפתור לשינוי רגישות. יש לי העדפה ללוגיטק אבל אני מוכן לשקול גם חברות אחרות. אני כן רוצה כפתורים נוספים בצד העכבר (5-6 כולל הכפתורים הרגילים). האם יש עכבר גיימינג שעונה על הדרישות שלי?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-