עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by morans,

היי לכולם, קיבלתי מזמן מצלמה מ"חבר" אדומה קטנה, ואני רוצה להתקין אותה, אין לי את הדיסק שלה בזיהוי של בdevice manager הוא מזהה אותה כ-pc camera וזה לא כל כך עוזר לי לחפש את הדרייבר שלה האם למישהו יש/הייתה מצלמה כזאת ויודע מאיפה ניתן להוריד את הדרייבר? תודה מורן

• 12 תגובות
    • 10.2k צפיות
  2. Started by EllaNikolich,

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. היי, אני מחפשת המלצה מנסיון להאב \ דוקינג סטישון אוניברסלי במטרה לחבר מחשב (וינדוס, מק ולינוקס) ושאליו יתחברו שתי מסכים (חיבורי dvi, hdmi), כבל רשת ושיהיו מספר כניסות usb אך אין צורך בהרבה. תודה רבה :]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. 1. אני מחפשת המלצה למצלמת מחשב טובה שניתן לצלם בעזרתה תמונה לכרטיס לקוח. אין לי דרישות ספציפיות מאחר ואני לא מכירה כלל נתונים של מצלמות מחשב, אני כן זקוקה למצלמה שמצלמת באיכות טובה. המחיר, אני מניחה, עד 200 שקל. אבל אפשר יותר. 2. על אילו מצלמות מחשב, אם בכלל, אתם ממליצים בנושא הבא - אני מעוניינת להתקין מצלמת מחשב בחדר בו מתקיים חוג ושתקרין את הנעשה בו למסך טלוויזיה בחדר אחר (חדר המתנה להורים). אשמח להמלצות ולעזרה, מקווה שזה הפורום הממתאים, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  5. אני קונה עכשיו מחשב חדש, המחשב ישמש בין השאר לצפייה בסרטים מערכת הפעלה תהיה Windows 7 אשמח לקבל המלצה לשלט רחוק למחשב שיאפשר לשלוט על הווליום של הרמקולים וגם לשלוח פקודות ל Pause/Play אני לא מצליחה לחשוב על פונקציות אחרות שאצטרך משלט רחוק. תודה

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. מחפשת כרטיס עם יציאת S-VIDEO למחשב נייד בחיבור USB או אקספרס PCI אני פשוט רוצה לחבר את המחשב לTV בבתי מלון ואז לראות סרטים על מסך גדול. הנייד שאליו זה יתחבר הוא M912 של gigabyte http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713081

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  7. שלום לכולם! אני סטודנטית לעיצוב גרפי. מחפשת מדפסת דיו צבעונית (אין תקציב ללייזר לצערי), שתתן תוצאה טובה מבחינת חדות וצבעים. חשוב לי גם סורק, השאר - פקס, מכונת צילום - לא ממש משנה. מעוניינת באיכות טובה, יחסית לתקציב כמובן... התקציב כרגע עומד על 500-700 ש"ח, אבל אם יש משהו מאוד מומלץ עם תוספת של כ-200 ש"ח ארצה לדעת. אשמח לדעת גם על צריכת הדיו של המדפסות המומלצות... תודה!

8. שלום, המדפסת שלי (HP Officejet All in One 5610) הפסיקה להדפיס לאחר שש שנים :-( אני מחפשת מדפסת דומה ואיכותית. ראיתי מדפסות עם שני ראשי דיו וגם כאלה עם 4 ראשי דיו. לא יודעת מה עדיף... בנוסף, בשיטוט באינטרנט (בארץ ובחו"ל) קראתי חוות דעת סותרות על חלק מהמדפסות. לכן, אשמח לשמוע מאנשים שהתנסו בפועל. אני לא צריכה שהמדפסת תהיה אלחוטית, וכן מחפשת מדפסת שקטה יחסית ולא גדולה מהמדפסת הנוכחית שלי). אשמח לעזרתכם, מיכל

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. צריכה מדפסת (לייזר או הזרקת דיו) לגן ילדים. כ2400 הדפסות לחודש (שחור-לבן). שתהיה אמינה ומהירה. אודה להמלצות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by skuki1,

שלום! לאחר דרישות של אמא, אני צריך (ורוצה) לקנות מדפסת משולבת. לאחר בדיקה, דגם שקרץ לי לעין הוא ה Canon mp150. אני כרגע עם HP ואני ממש לא מרוצה. יש לי שלושה שאלות: 1. הבנתי שהדיו הוא ממש קטן ולכן הוא זול משמעותית, עד כמה קטן הוא? 2. איך האיכות של המדפסת? אני מחפש איכות סבירה, לא של צלמנייה. 3. האם אפשר לצלם לא דרך המחשב? אלא דרך כפתור על המדפסת? תודה התקציב הוא עד 700 שקל (פלוס מינוס) והמדפסת צריכה להיות משולבת

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by גיימרית,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם סורק, אני גרפיקאית בין השאר וזקוקה לאיכות טובה בשניהם. מעדיפה מדפסת שלא זוללת דיו בטירוף כמו הלקסמרק הקודמת שלי. תקציב, מעדיפה עד 600 שקלים, במידה וממש אין משהו טוב בתקציב הזה אז עד 1000. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. תוכן ההודעה:שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת שאני אוכל להזריק לה דיו ולא לקנות לה דיו כי זה יקר לי. שמעתי שיש דגמים של אפסון- אם אפשר המלצה בבקשה לדגם שהוא זול וטוב. השימוש שלי הוא ללימודים- אין הרבה הדפסות ואין חשיבות למהירות... שמעתי שהדגמים האלה גם עם הזרקת דיו, האם זה נכון?? מה יותר מומלץ? הם או אפסון? HP- cr231b Canon- mg3150 HP- cq191b תודה !

13. Started by tamar,

שלום. אני בחיפוש אחר מצלמת רשת איכותית - ללא הגבלת תקציב. כרגע יש לי את הלוג'יטק SPHERE שאני מאוד מרוצה ממנה ואני מחפשת מצלמה נוספת לפחות באותה רמה. קראתי קצת ביקורות ברשת על המיקרוסופט VX6000 וכמעט רכשתי אותה, אך בבדיקה בפועל של המצלמה אצל מכר שרכש אותה התברר שהאיכות שלה הרבה הרבה יותר נמוכה ממה שמצויין בביקורות ברשת והרבה יותר נמוכה מהמצלמה שברשותי. כרגע אני שוקלת את ה Logitech Quickcam Ultra Vision שנחשבת ה TOP של לוג'יטק, אך מכיוון שביקורות של סוקרים ברשת כבר כמעט הטעו אותי פעם אחת, חיפשתי ביקורות של גולשים ונתקלתי בזה: http://cnet.nytimes.com/webcams/logitech-quickcam-ultra-vision/4505-6502_7-31984921.html די מפחיד - לא? יש פה מישהו שקנה מצלמת רשת איכותית באמת ויכול …

14. מי מכיר מי יודע עד היום היה לי HP4400 והוא ממש לא טוב. אני סורקת תמונות. ולכן צריכה סורק שטוח. תודה מראש

15. היי לכולם עושה רושם שאני אזדקק למקלדת + עכבר חדשים אלחוטיים חדשים לעבודה כללית. ייתכן בהחלט שאוכל לקנותם בארה"ב ולכן התקציב עומד על עד כ- 100$ . רצוי לחסוך ובכללאשמח אם תעזרו לי למצא דילים טובים אבל אם יש משהו טוב בהרבה ותמצאו לי דיל טוב בלא הרבה יותר מהסכום בחנות אמינה בארה"ב זו אופציה. עד כה עבדתי עם סט ה- Logitech MX 3200 Laser הכולל בו את עכבר ה- Logitech MX 600 Laser - עכבר - מאוד נהנתי מהעיצוב הארגונומי של ה- Logitech MX 600 Laser והייתי רוצה שגם בסט הבא העכבר יהיה נוח לפחות כמוהו. גם מאוד אהבתי שיש בעכבר מספר מקשי פונקציות - הדבר הועיל לי עד מאוד בעבודה ועליהם הייתי מעדיפה שלא לוותר. גודל העכבר - לפני שקניתי את הסט הוא יצא לי "למדוד" בבאג מבעד לפלסטיק את…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי להתחדש גם במקלדת ועכבר. אני ממש לא אוהבת שהעכבר כ\זה מגושים וכבד.. אני אוהבת אותם קלים כאלה.. אני לא משתמשת במקשי קיצור שבדרך כלל יש בקלדת (חוץ מ-MUTE) ככה שזה ממש לא חשוב לי. ולא בא לי להרגיש שאני מתאמצת אחרי הקלדה ארוכה. בא לי מקלדת שיהיה בא משהו מגניב כזה... חחח אממ.. אז מה יש לכם להציע בסכום כזה זול? איזה חברה עדיפה מיקרוסופט או לוגיטק ולמה? יש מקלדות עם אור במקשים בסכומים כאלה?.. תודה לעונים..

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  17. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש לאחי ועכשיו נותר לי לצוות לו ספק כח איכותי ולא יקר . בגלל אילוצים , אני חייבת רק מחנות KSP כי זה ליד הבית ולחוצה קצת בזמן (ככה שאני לא יכולה להזמין מחנות מהאינטרנט...צריכה את המחשב עובד כבר ביום ראשון\שני הקרוב..אם לא , אחי לוקח את שלי... ) אז ככה , נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שאין להם הרבה מבחר בטווח המחיר שציינתי .. אנא תעזרו לי לבחור בין הספקים הבאים : ?Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin -> 240 ?Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin -> 290 80?HEC 425W (True Watts)? -> 2 המחשב שלי מבוסס על מעבד 805D של אינטל ולוח MSI . כרטיס המסך PCI-E :7300NX גם של MSI .אין לי סורק\מדפסת .רק צורב DVD ודיסק קשיח מחוברים. בעיקרון קניתי את …

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by maya567,

יש לי ספק 400W גנרי שמרעיש כמו מקרר. אני מעוניינת בספק שקט ואמין (כלומר מחברה ידועה), נראה לי שמספיק לי 350W (המעבד שלי הוא את'לון 2500+), ועשיתי חיפוש קצת בפורום וכל הספקים שראיתי מומלצים כאן עולים הרבה מעבר ל-500 ש"ח. הטווח מחירים שלי הוא כ-350 ש"ח גג 400. חשבתי על האנטק SL350 - שהוא לא כ"כ יקר, אבל אין לי מושג אם הוא שקט. בנוסף ראיתי שממליצים על האנמרקס W350 ושיש לו שתי גרסאות - כשאחת היא עם צ'ופצ'יק ששולט על המאוורר - אבל ההבדל במחיר בינהם הוא של 100 ש"ח. האם התוספת מצדיקה את המחיר? תודה מראש!!!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by i-pink,

מחפשת עכבר אלחוטי זעיר.

20. Started by meir_l,

אני היחידי שמחפש מידע על המקלדת החדשה של לוג'יטק? לא נראה שיש הרבה מידע על המקלדת החדשה הזאת. מה שאני כן יודע, זה ש: - מתג חדש (שדי דומה לalps מאשר לcherry mx, אבל שונה), שייחודי למקלדת הספציפית הזאת, שנקרא romer g. אני לא יודע אם יש למתג גרסאות של linear או tactile. אני כן יודע שלוג'יטק טוענים שיש למתג זמן תגובה מהיר יותר (כמו זמן התגובה של המתג החדש של רייזר). - העיצוב של המקלדת הוא כמו הg710, בצבע שחור, ויש לה תאורת rpg הדבר הכי מעניין הוא שיש אפשרות לחבר את הנייד/טבלט למקלדת (על עוגן), ולהשתמש בו כמסך משני לנתונים ומידע (אם זה משחקים או כל דבר אחר), דרך הדרייבר של לוג'יטק למחשב והאפליקציה המתאימה על הפאלפון (Arx Control mobile app). שזה בעצם מה שאני תמיד אמ…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. מחר היום הגדול,כל החלקים של המחשב שהזמנתי (athlon xp 1700) הגיעו בשעה טובה לחנות.אני אמור מחר להיות נוכח בעת הרכבת המחשב במעבדת החנות. מכיוון שמעולם לא הרכבתי מחשב, אם יש לכם עצות מועילות למה לשים לב ועל מה להתעקש בעת ההרכבה? תודה.

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום רב ותודה על העזרה שלכם קודם כל. תמיד יש פה אנשים שעוזרים. עכשיו בקשר למחשב, ביררתי היום והציעו לי על כרטיס מסך מ- KSP שהדגם שלו הוא X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E במחיר של 1450 שקל.(של Powercolor) עכשיו השאלה שלי אם הוא שווה את המחיר ואם במחיר של 1500 שקל ניתן לקנות משהו אחר יותר חזק, עם VIVO. בקשר לזכרונות הוא הביא לי של Kingstone 1GB X 2 כלומר 2 גיגה ב-1020 שקל שכל אחד זה 510 שקל, 667 MHz DDR2. אני יודע שהם טובים אבל פשוט לשמוע עוד חוות דעת עליהם. עכשיו בקשר ללוח אם הוא הביא לי את הדגם הזה, 8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E, המעבד שלי הוא Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE אממ כעקרון זהו זה. שוב, תודה מראש על הכל.

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by puNani,

כן כן! חוץ מזה שמחר זה הסילבסטר (HAPPY NEW YEAR!) אני מחר מקבל סוף סוף (כן כן) את המחשב מחשב (מספיק מספיק) החדש! סוף סוף! :) רק רצית לשתף, וברגע שאני אקבל אותו אני רץ להוריד 3D MARK ואני אפרסם את הציון... כמה אתם מעריכים שיהיה לי? AMD Athlon XP 1700 Micron 512MB DRR G-Barracuda 80Gb Seagate ATi RADEON 8500 64mb (RETAIL VERSION) Audigy Plextor 40x24x16 Asus DVD x 16 וזהו! אה! וזאת ההודעה המאה שלי! זה כנראה הגורל! ;D

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  24. Started by Haflo,

יש לי מחשב חדש ASUS Terminator איזו סיבה יכול להיות שאני לוחץ על הכפתור להדליק אותו, ולפעמיים הוא נדלק ולפעמיים הוא נדלק (יש אורות במארז) אבל אני מקבל על המסך No Signal output בעיה בכרטיס מסך? זהו לוח משולב (Net,VGA,Sound)....

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by mulderfox,

הציטוט מגיע מהחדשות של www.isonews.com "The idea of a Pocket PC going a little far. [General] [TheVirus@8:22PM EST] A San Fran based company, OQO, has developed a tiny PC thats the size of a standard Palm Pilot, the thing about it is, its a PC! It has everything a standard PC has, and the ability to connect to external monitor/keyboard/mouse. With Windows XP installed, 256 megs of ram and a 10gb hard drive, this is the portable PC of the future. Read more here: http://www.cnn.com/2002/TECH/ptech/04/17/modular.computing.ap/index.html פשוט מחשב מדהים... מראה רק את היכולת.. אם אפשר לייצר כזה דבר ב1000 דולר, אין שום סיבה שיוכלו לעבור לייצור המוני, ולוותר על מחשבי…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים