ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ארגנתי לי כמה תוכנות לזיהוי של רכיבי המחשב שאקבל עוד כמה ימים. הבעיה היא שסנדרה משום מה תוקעת את עצמה כשאני מריץ את המודול לזיהוי לוח אם במחשב הנוכחי ולא יודע אם הבעיה בה או בלוח האם שבמחשב. מישהו יכול להמליץ על תוכנה חליפית טובה שתעשה את האבחון? ניסיתי למצוא באתר של GIGABYTE (לוח 7VTX-H) ולא מצאתי. ודבר נוסף : האם אפשר עם סנדרה לוודא שהזכרון הוא PC2100/DDR266 ולא PC1600/DDR200?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שלט רחוק לכרטיס טלוויזיה של pinnacle שמתחבר דרך כניסת com למחשב מישהו מכיר תוכנה שאני יוכל לגרום לשלט להפעיל ולשלוט על תוכנות אחרות? ניסיתי את התוכנות שמצאתי בחיפוש בת'רדים קודמים אבל הם לא עבדו תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית?????
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
של רכיבי המחשב שנותנת מידע מדוייק תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק להמלצתכם בנוגע לעכבר אלחוטי לעבודה כללית על משטח + משחקים - אני כרגע משתמש ב 518 אבל האמת שהחוט שלו מפריע לי, והוא מתבלה דיי מהר מהציפוי שלו (בעיה מוכרת בעכבר הנ"ל), לפעמים גורם לבעיות של ניתוק מחשב (לדוגמא לאחר חיבור HD אלחוטי העכבר מפסיק להגיב לפעמים). בקיצור אני מחפש משהו נייטרלי נחמד בעל כפתורים דומים (קדימה/אחורה בצד השמאלי). התקציב הוא גג עד 200-180 ש"ח! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הלוג'יטק MX510 שלי כבר גוסס, הגלילה הפסיקה לעבוד והוא כבר סתם נשחק ונראה מגעיל. מחפש עכבר דומה עם גודל ואחיזה דומה, חוטי ועד 300 ש"ח. אפשר גם להמליץ על פאד מתאים במחיר סביר... תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, רכשתי אותם לפני כשנה ולמרות שהם בסדר, אני רוצה משהו טוב יותר. העכבר דווקא בסדר גמור אבל המקלדת לא מספיק רכה. הנקישה קצת נוקשה ולפעמים פשוט מתפספסות אותיות. הקטע האלחוטי מוצא חן בעיני והייתי רוצה להשאר איתו. התקציב לא מוגדר כרגע (אני לא מתמצא במחירים) אבל אני לא רוצה להתפרע. אני רוצה משהו פשוט וטוב. ואגב, זה להקלדה רגילה, לא למשחקים או משהו כזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, לצערי המקלדת שלי ספגה לפי הדיווחים, כמות מים נכבדת מה שגרם לה לשבות חיים ולהתחיל להשתגע. מחפש תחליף בתקציב נמוך - עד 200 שקל, אפשר גם מאתרים מחו"ל ששולחים לארץ בלי להסתבך עם חברות צד - שלישי. הייתי קונה שוב את הWAVE אבל לא הצלחתי למצוא במסגרת התקציב . אשמח אם תוכלו להפנות אותי לתחליפים או לאתרים ששולחים לארץ במחיר נמוך מהארץ. שאלה נוספת היא אם למקלדת לא תיהיה בעיה של לחיצה על מספר מקשים ביחד, המקלדת שהייתה לי בבית של מיקרוסופט comfort curve 2000 לא מתאימה להגדרה למשל בפיפא (המשחק שאני משחק בו הכי הרבה) אני לא יכול ללחוץ על מקשי החצים למעלה+לצד וללחוץ על Q/W/E/D , הם פשוט לא נלחצים. בWAVE לא הייתה בעיה כזו. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העכבר הזה אצלי מאז שאני זוכר את עצמי (יחד עם ה-Elite Keyboard). בימים האחרונים הוא מתחיל לקרטע (בעיה במגעים). איזה עכבר נחשב תחליף ראוי בשבילו? תקציב בסביבות 200 ש"ח. חובה: ארגונומי (יד ימין) שני הכפתורים בצד מדויק (עדיין גיימר מדי פעם) רצוי: שחור אלחוטי כפתור לשינוי רגישות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש תחליף לSteelseries Siberia V2. שימוש: משחקים סרטים סדרות. חשוב לי לקנות אוזניות שלא יכבידו על הראש וכמובן איכות. תקציב עד 400 שקל. אפשר לחרוג, אבל לא להגזים. הסיבה שאני מחליף את האוזניות הקיימות כי הvolume נדפק ומספיק שאני מזיז את זה קצת אז הסאונד הולך רק לכיוון אחד וכו, אז חשוב לי גם שהצד הזה יהיה כמה שיותר איכותי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבל שכל הדברים הטובים לא מחזיקים מעמד לנצח... השגתי את האוזניות שלי בערך חודש לפני שהפסיקו לשווק אותם. אני מודה שאין לי ניסיון רב עם אוזניות בכלל ועם אוניות גיימינג בפרט. בעבר היו לי אוזניות SteelSeries Siberia V2 שנהנתי מהם עד הרגע האחרון שלהם, ואז עברתי ל CM Sirus 5.1 שהיה שידרוג מעולה ברמה אחרת. לצערי הרב האוזניות התחילו להתפרק כבר תקופה (תיקנתי אותם בכל מיני דרכים, אז הם עדיין שורדים לי... אבל זה לא יחזיק מעמד יותר מידיי זמן). אני מעוניין לעשות סקר שוק לאיזה אוזניות (להשתדרג) לקנות בתקופה הקרובה (חודש-חודשיים). אני משחק בFPS, ובגלל שחוויתי מה זה 5.1 באוזניות- אני מקווה שיש אוזניות עם פיצ'ר דומה או זהה. השמח לשמוע על המ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, 4 שנים עבדתי עם סט אלחוטי של Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1000, סך הכל סט פשוט שעלה בזמנו 170 ש"ח אבל הוא עשה את העבודה בצורה מעולה ! כמובן ש4 שנים זה הרבה זמן למקלדת ועכבר אז הגיע הזמן להחלפים, אמרתי נשקיע הפעם במשהו ממש איכותי, אז קניתי את הסט האלחוטי Logitech Wave (עלה 350 ש"ח) הסט נראה ממש טוב ומרגיש ממש איכותי, אבל הקליטה שלו פשוט גרועה !!! המרחק הוא 2 וחצי מטר והוא פשוט לא מצליח לעבוד כמו שצריך (ניסיתי לאבטח את התדר ולא עזר), הסט הפשוט של מיקרוסופט עשה את זה בקלות ! אשמח להמלצה על סט נורמלי שפשוט יעבוד כמו שצריך, ומי שמעוניין לקנות את הסט שלי מוזמן ליצור איתי קשר הוא במצב חדש (מי שמכיר את הסט וחושב שהוא בשבילו), תודה מראש, עידן.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
היי קניתי בשבוע שעבר את העכבר הזה ויש לי בעיה. העכבר עצמו קטן מאוד ולי יש כף יד גדולה דבר הגורם שחצי כף יד לא אוחזת בעכבר מה שגרם לכאב בגיד. אני מחפש עכבר טוב אבל שיהייה יותר גדול מה MS 5000. עד עכשיו השתמשתי בעכבר פשוט של לוגיטק או של דל והם עשו את העבודה. אם יש עכבר כזה בטכנלוגיית BT מה טוב, אם לא חוטי גם יעשה את העבודה. תודה
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
העכבר שלי כבר לא מתפקד, ניסיתי להחיות אותו עם ספרי ניקוי מגעים , הבעייה סודרה אבל פתחה תיבת פנדורה נוספת של בעיות. גם העכבר הקודם שלי היה של לוגיטק והוא מת טרם זמנו, לכן העכבר הבא שלי אני מעדיף שלא יהיה של לוגיטק. אחרי החפירה- אני צריך שהעכבר יהיה דומה למאפיינים שהיו ל G700: אלחוטי, עם הרבה מקשי תיכנות, ועם שמירת פרופילים. תקציב: 550 ש"ח~ (או יותר אם ממש שווה) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS UX430UNR ואני מעוניין לקנות תחנת עגינה. כרגע, לתחנת העגינה אני מעוניין לחבר רמקול, 2 מסכים (FHD מדגם של SAMSUNG 24 אינץ') , מצלמת אינטרנט ומקלדת + עכבר. בעתיד, ארכוש מסך מרכזי בגודל של 32/34 אינץ' (להערכתי הוא יהיה 2K או 4K) ואשאיר בנוסף אליו את אחד המסכים שקיימים. לאחר בדיקה אני מבין שתחנות עגינה יכולות להיות בעיתיות אם לא בוחרים אותם נכון, לכן אשמח לייעוץ. חיפשתי באינטרנט לגבי אם הדגם שלי ניתן להטענה דרך תחנת עגינה כזאתי או אחרת, אך לא מצאתי מידע בנושא. אהיה מאוד מעוניין שהתחנת עגינה כמובן תטעין לי את המחשב. אשמח מאוד לעזרה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש בימים האחרונים תחנת עגינה ללפטופ של בת הזוג שנרכש לא מזמן, dell xps 13 7390. ראיתי כל מיני דגמים ב-KSP, אבל לא הצלחתי להבין האם הם מתאימים למחשב (וגם המוכרים לא בדיוק ידעו לענות). מהניסיון שלי צריך דגם ספציפי, אבל לא ראיתי שום דבר של dell באתרים כמו ksp / ivory. מישהו יודע היכן להתחיל לחפש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי עמדת עבודה עם שני מסכים, מצלמה, מקלדת ועכבר. כל הציוד מתחבר למסכים ואני מחבר מחשב נייד לשני המסכים בכבלי usb-c. הכל עובד יפה מאד אבל מבאס אותי כי: 1. במחשב אחד שלי זה תופס את שתי כניסות ה usb-c 2. במחשב השני שלי יש רק כניסת usb c אחת אז אפשר לחבר רק מסך אחד. אני מחפש תחנת עגינה שיודעת לחבר אליה שני מסכים בחיבור usb c ומצד שני להוציא כבל usb c אחד למחשב. עד עכשיו לא מצאתי משהו כזה. אם מצאתי תחיות עגינה עם שתי כניסות usb c אז תמיד אחת מהן היא data והשניה היא טעינה בלבד. מישהו במקרה מכיר מוצר כזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי DISK ON KEY שנתלש לו הראש ואני רוצה להלחים אותו הבעייה: אני צצריך תרשים. microflash 128MB usb2.0
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מחפש אוזניות ועכבר למטרות גיימינג התקציב 300 בערך לכל אחד. חשבתי על Siberia v2 ועל Taipan Razer תודה...
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי מעוניין לקנות את הדבר הזה והוא לא יודע אם מוכרים אותו בארץ... אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה בארץ או בחול אז תגובתו תתקבל בברכה. תודה מראש! רומן
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת HP, אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] מצאתי את זאת, http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 המלצות טובות (קראתי את חלקן), וקיבל ציון 5/5, והמחיר חבל"ז. תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת מוכרת (HP, ברוטר, לקסמרק עם דיו זול), אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] בעקבות האשכול הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307304.0
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי כולם יש לי 2 דיסקים חיצוניים שהיתי רוצה לחבר לרשת האם קיים HUB שמתחבר לנתב? האם יהיה אפשר גם לחבר את המדפסת אליו ? המון תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לבית ספר שעומד לרכוש 3 עמדות מחשב מזכירות . 1) דרוש לנו המלצה לעכבר ומיקלדת איכותיים בגימור אלגנטי ושקט! בנוסף נשמח לקבל אופציה לסט על חוטי - תקציב שעומד לרשותינו בסביבות 360 ש"ח לסט! 2) לעמדת מזכירה ראשית דרוש מכשיר משולב שכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום ! לגבי התקציב אין לנו מושג מה הולך היום אנחנו רק יודעים שדרוש לנו משהו אמין שלא יעשה בעיות כל שבוע שבועייםשהדיו שלו לא שחיטה! + 3) שתי מדפסות בסיסיות לשתי עמדות מנהלים! בתודה מראש, אריאל.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, אולי מישהו מכיר חברה למדפסות ? אני מחפשת חברה לעסק בעל 20 איש ..מישהו מכיר אחת מהחברות האלו : http://www.businesscity.co.il/?cat=54 תודה זה ממש יעזור לי
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-