ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב חוטיים (לא צריך אלחוטי) עם דגש לזה שיהיו קומפקטיים ושלא תופסים הרבה מקום, אם יש משהו בלי סאב אני אפילו מעדיף כדי שתפוס כמה שפחות מקום אבל שיהיה באס נורמלי. אם יש משהו שממש נותן תמורה למחיר אני מוכן לחרוג לסיכום: רמקולים: קומפקטיים (אין צורך באלחוטי) תקציב 200 קניה: אפשר בארץ ומחו"ל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש שולחן קטן וצר שכבלים וספק יכולים לשבת תחתו השולחן צריך להיות צר ועליו מחשב יש לכם ראיון איפה ניתן להשיג ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שולחן/מתכת לא מסורבל אלא פשוט יפה עם עגלה בצד למחשב שפאשר לסובב את המחשב ולא להתכופף כמו נעל כל פעם בשביל החיבורים...שיהיה נוח וקל מכירים אחד או שתיים? אם כן אשמח לקישורים
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקלדת G19 ומחפש שותף שרוצה גם לקנות מוצר שונה במחיר דומה שנעשה חצי חצי אני מאזור המרכז
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כסף ואני רוצה לקנות משהו למחשב שישפר את הביצועים שלו לא שאני מאוכזב מהם פשוט כי אני רוצה יותר,מדובר בעד 500 שקל יש לי 9600xt 2600barton epox 8rda3+ ci-6a19 maxtor 80 512 400mhz geil ואני רוצה לקנות משהו שישפר את היחס שלי אליו ושלו למשחקים חשבתי על זיכרון אבל אני לא יודע תציעו לי אתם?אני מדבר רציני (לא שהמחשב שלי סוס) אבל פשוט אני צרך משהו חדש
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על שלט+עינית אינפרא-אדום שניתן לקנות בארץ (בחנות וירטואלית עדיף)? אני משתמש המון במחשב לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים ובסרטי DVD ואני מאוד זקוק לשלט שיכול לשלוט מרחוק בתכונות של התוכנות שמריצות את הדברים האלה (במיוחד Winamp, PowerDVD, Windows Media Player). מצאתי באינטרנט את הדגם הבא http://sun818.home.mindspring.com/html/ir_remote.htm מישהו יודע אם הוא טוב ואיפה אפשר להשיג אותו בארץ? גם המלצה על שלטים דומים תתקבל בברכה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטויות אם להזמין מחו"ל במחיר של 60$ עשיתי חישוב שבארץ זה יוצא בערך אותו מחיר. לאחר שביררתי עם KSP התברר שהשלט לא מגיע עם מקלט למחשב. מישהו מכיר חנות אחרת אמינה וזולה שמוכרת את השלט עם אחריות ומקלט למחשב? תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. סליחה שפתחתי פעמיים, כי לא ידעתי איך למחוק הודעה בפורום ה-קולנוע ביתיי. , וכאן הפורום יותר מתאים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אחד מהשימושים העיקריים במחשב שלי הוא צפייה בתכנים שונים (סרטים ותוכניות) באמצעות הטלוויזיה שמחוברת ליציאת כרטיס המסך במחשב. במהלך הצפייה קיים צורך לעצור ולהפעיל מחדש, להעביר אחורה וקדימה מבלי לקום למחשב, אבל לצערי, כיום אין בידי את היכולת הזאת. האם קיים שלט למחשב שמיועד לבצע את הפעולות הנ"ל? אגב, האם צריך לעבוד עם תוכנות מדיה ספציפיות בשילוב השלט? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה בלוטוט.... לא יודע מה עוד אלחוטי יש... :-\ אני מחפש שלט משהו הכי בסיסי הכי פשוט שיוכל להתחבר למחשב על בסיס קבוע ורק שיאפשר לי לשלוט בדברים בסיסיים, כמו פליי.. סטופ.... הרצה קדימה ואחורה.... שליטה על סאונד.... הכי בסיסי שיש. יש למישהו הצעות? טיינקס.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אז ככה, מחפש שלט למחשב שנמצא בחדר שיפעל בערך ממרחק של 2.5-3 מטר. הדרישות הן בסה"כ שתהיה תמיכה במע' ההפעלה WIN7 Enterprise 32BIT (בעיקר במדיה סנטר המובנה שבה) ואם מתאפשר אז גם בתוכנה Media monkey. התקציב - 100 ש"ח גג הרצתי קצת חיפוש בפורום, מה אתם אומרים על השלט הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur= תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש שלט למחשב (למדיה סנטר כמובן) בתקציב של 100-200. אני מעדיף כמה שיותר זול אבל אם יהיה משהו פצצה ב 200 אז יכול להיות סבבה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מחפש שלט למחשב (למדיה פלייר בעיקר) שתומך בפרופיל avrcp בבלוטות'...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קטן קומפקטי ואלגנטי, משהו כמו הגריפין AirClick תודה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש לקנות שלט משחק למחשב , הדרישות שלי הן שהוא יהיה דומה לשלט של הפלסטיישן או xbox , אני מאוד נהנה לשחק בPES בפלסטיישן אבל עוד מעט יוצא המשחק החדש בסדרה ואין לי בדיוק 350 שקל לקנות אותו , אז אני מעדיף לקנות שלט ולשחק עליו במחשב . לגבי תקציב ,כמה שפחות יותר טוב , אם יש משהו ממש איכותי ומעל כולם אז אני אשקול את זה . משחקים שאני אמור להשתמש בשלט איתם : כדורסל וכדורגל , משחקי ספורט . Zap הניב את המוצר הזה בחיפושים שלי : http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3932 מהי דעתכם עליו ועל שלטי משחק אחרים ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
איפה אפשר למצוא אחד כזה? MODEL: L-LD4-2 P/N: 190254-0002 לא מצאתי מקורי ולא מצאתי תחליפי... אולי מישהו יודע.. תודה.
-
- 26 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש את המוצרים האלו: http://www.logitech.com/index.cfm/notebook_products/stands/devices/4841&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5747&cl=us,en אתם יודעים אולי אם ניתן למצוא אותם איפשהו בארץ? ואם לא אולי יש אתר שעושה משלוחים לארץ? באיביי המחירים מוגזמים...
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית למצלמת silver line יש להם תוכנה אבל היא בכס עריכה: מצאתי תוכנה כזו, יש לי 3 מצלמיות שמחוברות למחשב, איך אפשר לראות את כל שלושת הוידיאו בו זמנית? האם יש תוכנה שיכולה לפצל את המסך לשלושת המקורות?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל בקלות להתאים את הכפתורים הנוספים של המיקלדת (כמו: מוסיקה,אינטרנט,דואר וכו'...) לאיזה תוכנה שאני רוצה. כמו שציינתי בכותרת החברה היא (BELKIN (F8E858-BNDL
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אחת מאלה שהשתמשו בהם לסקירה שפירסמו היום תנו לי לינק בבקשה... :smoke: :AR15: :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
ארגנתי לי כמה תוכנות לזיהוי של רכיבי המחשב שאקבל עוד כמה ימים. הבעיה היא שסנדרה משום מה תוקעת את עצמה כשאני מריץ את המודול לזיהוי לוח אם במחשב הנוכחי ולא יודע אם הבעיה בה או בלוח האם שבמחשב. מישהו יכול להמליץ על תוכנה חליפית טובה שתעשה את האבחון? ניסיתי למצוא באתר של GIGABYTE (לוח 7VTX-H) ולא מצאתי. ודבר נוסף : האם אפשר עם סנדרה לוודא שהזכרון הוא PC2100/DDR266 ולא PC1600/DDR200?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-