עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by nissans,

אני רוצה לקנות את מחשב כף היד QTEK 9100 ואני לא יודע אם הוא יכול לעבוד באורנג. מבחינת תדר אני יודע שהוא מתאים, אבל אני לא יודע אם התמיכה של כרטיס הSIM שלו מתאים. כתוב שהוא תומך בכרטיסים של מתח 3V מישהו יודע ואלי? (זה לינק למפרט טכני שראיתי (ואגב, מחיר ממש זטל)) http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4066067&CompareLink=http://www.jr.com%2FJRCompareProducts%2Eprocess%3FRestartFlow%3Dt%26IW%5FOrder%3Dpricing%255Famount%26IW%5FOrder%5FType%3DASC%26IW%5FAttribute%5FType%5FId%3D%26CompFirstCall%3D1%26Compare%3DCompare%26Product%5FId%3D4042419%26Product%5FId%3D4066067%26Product%5FId%3D4062952%26Product%5FId%3D4025950 תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by koindoubles,

אהלן לכולם רכשתי את המקלדת האיכותית הזאת של לוגי'טק לפני כמה זמן, אני מצליח להריץ את התוכנה שלה בלי בעיות (אני מריץ ויסטה 64) חוץ מהפיצ'ר של הSTATS במשחקים ניסיתי בFallout 3 וב CRYSIS, רדאלרט 3... שום דבר. בהתחלה לא הצלחתי אפילו להשתמש במקרו אבל ביטול UAC פתר את הבעיה. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי עוד בן אדם עם תקלה כזאת. עזרה מצילה חיים!!!

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by Blue Cheese,

לאחרונה רכשתי מפצל USB,העניין הוא כשאני מחבר דרכו USB שלי שהוא 2.0,לוקח להעביר לו סרט מעלה מחצי שעה,אני מניח שהבעיה היא במפצל USB, ככול הנראה מפצל USB שלי הוא 1.0. האם אפשר לעשות משהו לגבי מפצל USB הזה? :-\

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by shimon-med,

שלום, אני מחפש פרזנטר למצגות, כאשר הדרישה היא שידור 2.4, כך שתהיה קליטה יחסית רחוקה ובנוסף שיהיה מצביע לייזר. אם יש אחד כזה עם "ג'ולה" המשמשת כעכבר, מה טוב, ועבור פרזנטר כזה אני יכול לחרוג עד 200 שקלים, אבל זה לא חובה. תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אחרי צמד מוצרים מוזרים ואלמוניים יחסית, טכנולוגיית המקשים האנלוגיים מגיעה גם למוצרי המיינסטרים לכתבה

7. Started by ppe,

http://engchinesedev.weblogsinc.com/photos/razer-intros-orochi-portable-bluetooth-gaming-mouse-fancy-kabuto-surface-1/2162667/ http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-orochi/

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  8. שלום, היום רכשתי את העכבר RAZER DEATHADDER ואני חושב לקנות פד. השאלה אם כדאי בכלל? עד היום היה לי MX 518 בלי פד והכל עבד בלי בעיות. אם אני ארכוש זה יהיה מKSP.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by אנדי,

היי לכם, אני רוצה להתקין במחשב השולחני שלי מנהל התקן למדפסת HP מסדרת deskjet5200. הסיפור הוא כזה - המחשב שלי מחובר בכבל רשת לנתב 'הוטבוקס' שנמצא בחדר אחר. אל הנתב הזה מחובר מחשב שולחני נוסף (גם הוא באמצעות כבל רשת) והמדפסת הנ"ל (באמצעות חיבור אלחוטי). המדפסת מחוברת למחשב השולחני השני באמצעות כבל USB. לא מצאתי במדפסת חיבור רשת. מהמחשב שלי אמנם הצלחתי להגיע לממשק ההגדרות של המדפסת (באמצעות הקלדת כתובת ה- IP שלה) ולהדפיס דף מבחן, אבל תוכנת ההתקנה של מנהל ההתקן שלה אינו מאפשר לי להתקין אותו כל עוד המדפסת אינה מחובר ישירות למחשב שלי באמצעות חיבור USB. כלומר, לכאורה עלי להעביר את המדפסת מהמקום שבו היא נמצאת כעת, לחבר אותה למחשב…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by mrsph666,

שלום, אני מחפש מקלדת עם תאורה אדומה, במקום ירוקה (המנורות של ה-NUM LOCK וכו', במיוחד מקלדת גיימינג) או לפחותבעלת אותיות מוארות באדום. חשוב שתהיה אפשרות לכלול את השפות הבאות פרט לאנגלית: עברית ורוסית. יש חיה כזאת? תודה רבה מראש, וחג שמח לכולם.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by sagim194,

אני רוצה להריץ תוכנה יחסית כבדה מדיסק און קי בגלל שחסמו את האפשרות בבית ספר להתקין קבצים על המחשב. האם כל דיסק און קי יאפשר זאת?? אם צריך משהו מיוחד תוכלו להמליץ לי על משהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Arturh87,

מהו הUSB KEY ולמה הוא משמש?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות את המוצרים הבאים: כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 2600XT 512Mb DDR3 AGP זכרון: Kingston 1GB DDR 400Mhz PC3200 C3 מקלדת: X Gene Wireless Mini Keyboard w/ Optical Trackball 2.4GHz בקר משחק: Microsoft Wireless Controller for PC & Xbox 360 / Logitech® Cordless Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad שלט: Logitech® Harmony® 555 Advanced Universal Remote 1.האם ישנו זכרון אחר טוב יותר? 2.ברשותי רשת אלחוטית ובעתיד גם בקר אלחוטי האם יהיו בעיות כלשהם בקליטה? 3.כמו שאתם רואים אני מתלבט בין שתי בקרי משחק מה מומלץ יותר? 4.גם לשלט וגם לבקר משחק אין תאימות מוצהרת לויסטה אך לאחר ביקור באתר החברה מצאתי שיש האם הדבר נכון? 5.את המוצרים אני מתוון לקנות מפנדה א…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by ilu_xa,

כמו בכותרת, מבקש המלצה מבעלי ניסיון לגבי עכבר טוב ואמין למטרות משחק, כאשר ההטלבתות העיקרית היא בין: MX158 של לוג'יטק - 169 ש"ח SideWinder X3 - 180 ש"ח SideWinder X9 - שאותו אני יכול לקנות במחיר של 230 ש"ח בערך. או כמובן משהו אחר, כאשר המטרה היא לחסוך כמה שיותר. תודה והמשך ערב מצויין!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ras81,

שלום יש לי לוח אם שתומך ב6 USB אולם עם הלוח עצמו הגיע חיבור לשני USB אשר מתחבר באיזור הכרטיסי PCI (חוץ מכנסיות הUSB שנמצאות שישירות על הלוח) מישהו יודע איפה אני יכול להשיג חיבור כזה ל4 USB? (ראיתי שיש 4 אבל רק כזה שמתחבר ישירות לPCI)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי נגן של חברת IRIVER ואני רוצה לשפר את אכות השמע כי האוזניות שלו לא משהו. איזה אוזניות אתם ממליצים? שמתי על עין על Sennheiser CX 300 מה אתם אומרים

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by RISEROLL,

שבר אותי הכסא מאיקאה ב500 שקל כבר איזה 7 שנים התקשרתי ליבואן של HERMAN MILLER הEMBODY עולה 8100 כולל מע"מ הAERON שלא מתאים לגובה שלי ונראה הרבה פחות טוב עולה 7600 מה אפשר לקנות באזור ה5,000?

18. אני צריך מדפסת לתמונות איכות הגבוהה ביותר ולכמויות מסחריות כסף הוא לא בעיה אני רוצה מדפסת שתוכל להתמודד על כמויות גדולות של הדפסות באיכויות גבוהות ושתהיה חסכונית בדיו מה זה hp5550 איזה מדפסת זו ומה עדיף דיו או לייזר .

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מחפש מארז (יפה כמובן) שמחירו כ 430 ש"ח ומטה עם חיבורי USB מקדימה וספק טוב של 400 או 350 כדי שיחזיק מחשב טוב למשחקים ... תודה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by lt mor,

Logitech MX518 או G5 מבינת מחיר כמעט זהים. חשוב לי שניתן יהיה לתכנת את הכפתורים לביצוע פעולות (גם בפוטושופ). שיהיה נוח ביד 25 ס"מ מקצה לקצה ... אני ימני (בלי דעות פוליטיות) משחק בעיקר RTS ועורך באמצאות פוטשופ ופרימייר. https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?Pid=80&Group=2

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by davidreznic,

אני יודע שיש מדפסות לייזר צבעוניות (אמנם יקרות, אבל יש) האם אפשר להדפיס איתן תמונות? אני לא מדבר מבחינה טכנית אלא מבחינת טונר ואיכות יחסית למעבדה מקצועית/מדפסת הזרקת דיו

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  22. שלום לכולם וחג שמח !! אז ככה יש לי מחשב שיושב בסלון עם שולחן מחשב מסך מקלדת ועכבר, אז חיברתי גם אותו לטלוויזיה שבסלון. והמרחק בין המחשב לסלון עצמו סביבות 3-4 מטר. רציתי לשמוע מכם המלצות לכבי סט מקלדת ועכבר אלחוטי. אופן השימוש הוא באמת יהיה אולי פעם בשבוע... לגלישה אולי באינטרנט ככה, או לאיזה משחק נחמד. אני מחפש סט לא יקר , ובעיקר שיהיה 2.4GHZ, כי להבנתי הקליטה שלהם מצויינת ולא בא לי שזה יקרטע... 1. איך דעתכם על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJV8AKB01 2. ומה אתם ממליצים, טווח מחיר עד 350 בערך... אופן השימוש באמת לא צריך משהו יקר.. 3. תודה !.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש רק מקלדת אלחוטית מחברה טובה (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) וכמובן שתכלול עברית. שתיהיה אפשרות של אודיו (כל הקטע של להעביר שיר,פליי,פאוס,סטופ להגביר, להנמיך ועדיפות לקיצורי דרך במקלדת.. עד 550 שקל. אשמח אם תביאו קישור למקלדת.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by omer1789,

amikledet seli rak be anglit ba entarnet, ba mesenger ve ba word lo ma lasot? toda

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  25. מחפש ספק עם יכולת לספק הרבה אמפרים (יותר מ25A ל12V) ושיהיה גם יציב וטוב.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.