עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. טוב אז ככה... תקציב : 250-300 שקל... שיהיה לא יותר מידי גדול כי אין לי הרבה מקום לעכבר על השולחן מחשב שלי. ושיהיה מותאם לCS 1.6 אם יש כזה דבר. אהה כן ויש לי כפות יידים קטנות תודה מראש לכל אלה שיעזרו עריכה: תקשיבו אני חושב שבסופו של דבר התחרות תיהיה בין הMX518 לבין הG5 אז אני אומר מראש עזבו אל תשימו לב למחיר כי MX518 עולה 230 שקל בערך.. ומצאתי גם G5 ב280 שקל ככה שאין ממש הבדל אז אל תתיחסו להבדל הכספי של ה50 שקל

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by shugi,

אהלן. אני מעוניין לקנות עכבר גימינג חדש לאחר שהנוכחי (MX518) בתהליכי גסיסה, ואפשר לומר שכבר עשה את שלו. אני לא מחפש משהו יקר. עכבר גימינג סביר בסביבות ה-200 ש"ח. העכברים של רייזר די קורצים לי. תודה וסופ"ש נעים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by morben,

שלום רציתי לקבל ממכם כמה הצעות לגבי עכבר לגימר בסביבות ה200 שקל גג בתודה מראש מור בן

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by danezeq,

אני עובד הרבה עם תוכנות שמצריכות שימוש בPAN עם הלחיצה ממושכת על הגלגלת של העכבר. דבר זה גורם לעכברים אצלי להיהרס שוב ושוב. יש המלצה לעכבר איכותי שלא ייהרס? לא צריך כפתורים מיוחדים ועיצוב מוגזם. נח לי עם עכבר פשוט. רק שיחזיק מעמד. עדיף אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tchr0,

יש לי כרגע לוג'יטק mx510 והוא קצת מתקלקל כרגע [אחרי כמה שנים טובות..] עכשיו אני מחפש אחד כמוהו עם הדרישות האלה- שלא יהיה אלחוטי ולא יקר שיהיה נוח ואיכותי והכי חשוב שיהיה לו את אותה פונקציה כמו ה510- שיש שני כפתורים קטנים מעל ומתחת לגלילה שמאפשרים לגלול מהר [אחרי שמתרגלים בלתי אפשרי לחזור אחורה] בתודה

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  6. שלום, אני משתמש בswitch box למיתוג בין מחשבים ואני משתמש כיום בעכבר חוטי עם מחבר PS2. ניסיתי לעבור לעכבר חדש עם מתאם PS2 לUSB והפתרון הזה לא עובד. האם קיים עכבר אלחוטי לייזר איכותי עם מחבר PS2? חיפשתי ולא מצאתי... יודעם על משהו כזה? :s05:

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. Started by BOMBADIR,

העכבר ישמש גם למשחקים וגם לעבודה שוטפת חשבתי על הG7 והMX1000 או הרבולשן .... יש הצעות אחרות?... ודרך אגב ....מה ההבדל בין הMX 1000 לG7 ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אני צריך שתמליצו לי על עכבר לייזר אלחוטי (רצוי LOGITECH) לשמאליים התלהבתי מאוד מהעכברים Logitech MX Revolution ו- mx1000. זה הסגנון שאני מחפש אבל לצערי שני העכברים המעולים האלו לא מתאימים לשמאליים . יש מצב שיוציאו גירסה לעכברים אלה לשמאליים? מה לעשות שייצרני עכברי המחשב מקפחים אותנו....אך אולי תפריחו לי את השממה ותמליצו לי בכל זאת על עכבר לייזר אלחוטי (בלי סוללות) שמגיע עם תושבת נטענת. בתודה מראש איציק

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by matthew,

אני רוצה לקנות עכבר לייזר לאחי שכרגע יש לו עכבר אופטי באיזה 30 ש"ח. הבעיה היא שיש לו ידיים גדולות מאוד וכל העכברים נראים לי קטנים... היחיד שנראה קצת יותר גדול מהרגיל הוא זה, אבל אני לא יודע עד כמה הוא איכותי? ואם למישהו יש המלצה לעכבר איכותי לגיימינג שיהיה גדול יותר מהסטנדרנט אני אשמח לשמוע. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2123

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by e-d-a,

משתמש בעכבר להכל משחקים וכו חשבתי על אחד מהשלוש: 1. Logitech MX Revolution Logitech VX Revolution .2 Logitech MX1000 .3

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by Amit BL,

שלום, אשמח לשמוע הצעות לעכבר קטן ללפטופ. אני אומנם גיימר אבל אין צורך בעכבר גיימינג משוגע, אשמח לעכבר אלחוטי, טוב, מחומרים איכותיים, עמיד ומגיב. התקציב עד 350, אולי ניתן לגלוש ל400. אשמח אם תהיה לו בטריה מובנית. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Buffer,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב הנייד שלי, מעדיף לא את העכברים הקטנים האלה. צריך להיות אלחוטי, עם מקלט קטן יחסית(לא הענקיים האלה של MS) צריך להחזיק הרבה זמן ללא טעינה. אני כנראה אקנה ב-Ebay אז תקציב על 40$

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

התקציב (זה לא מה שיפריע...עד 400) אז יש לי 4 אפשרויות שאני חושב עליהם.... Logitech MX510 Logitech MX518 Razer Viper Razer Diamondback אני מחפש תמורה טובה ולא סתם לזרוק את הכסף.... הכי נראה לי זה הMX510 כי 1. הוא בצבע כחול 2. הוא דיי סבבה למשחקים...לא תמיד צריך את הTOP שבTOP..!! 3. נראה לי ש800DPI יספיק לא צריך 1600DPI... יש הצעות אחרות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני תופס את העכבר רק עם קצות האצבעות, זה נחשב CLAW נכון? אני בעיקרון מחפש עכבר + פד שיהיה לי למשחקים (בעיקרון אני בסדר גמור עם העכבר מייקרוסופט הישן שלי אבל הוא התחיל לקרטע) רצוי עכבר דיי גדול כי כף היד שלי טיפה גדולה בשביל העכבר מייקרוסופט הרגיל. אני חשבתי על RAZER DA 3.5G, העכבר מעוצב לסוג גריפ שלי? (הבנתי שזה ממש יותר נוח להתעסק בכללי עם עכבר שהגריפ שלו מתאים לגרים של המשתמש,אז אני רוצה לנסות!)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני מחפש עבר לגיימרים ופאד מתאים. האמת אין לי מושג כמה זה אמור לעלות ככה שזרקתי מספר שנראה לי הגיוני (400 שקל) - אם אפשר בפחות אז כמובן שטוב, ואם צריך להוסיף קצת אז גם בסדר. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by eegg,

אני מחפש עכבר טוב עד 300 שקל לרוב למשחקים אבל שיהיה גם נוח ביום יום תודה חשבתי על ה mx518 מה דעתכם או שכדאי כבר Razer Diamondback Precision Plasma Blue Gaming

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום אני מחפש עכבר למשחקים בעיקר עד 300 שקל חשבתי על הG5, לפי הביקרות באתר הוא נישמע מצוין. וskypc ראיתי שהם מוכרים את הG5 בעיצור החדש יש הבדל באחיזה? הוא שזה רק שהוסיפו עוד כפתור לקדימה ואחורה בדפדפן(לפי התמונות) ואת הצבע שלו.... http://skypc.co.il/pl_product~910-000094~19~0.htm ויש המלצות אחרות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by ZiX,

עדיפות לאלחוטי אבל גם אם לא זה לא כזה משנה לי.. יותר חשוב שהוא יהיה חזק במשחקים.. יש לי העדפה למיקרוסופט אבל אני מבין שהיום הם כבר לא כ''כ בטופ אז מה שתמליצו יהיה בסדר.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תקציב עד 250 ש"ח

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  20. כותרת^^ [br]פורסם בתאריך: 12.04.2009 בשעה 12:22:00 בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. אני צריך עזרה בבחירת עכבר עד 300 שקל ראיתי את אלה Logitech® MX518 Gaming-GradeBULK http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3300 Razer Diamondback Salamandra Red http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3690 Logitech® G5 Laser Mouse RETAIL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 אם יש עכבר עד 300 שקל שעדיף אז תגידו

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Silver Dragon,

עכבר קל, מדוייק, שיתאים למשחקים כמו BF2, CSS וכאלה.. כמה שיותר נוח, לא ענק כזה.. מחיר סביר, ככה 200-250 אם יש פחות גם טוב. תודה!

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by nucleo,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לעכבר שישמש לעבודה גראפית. בעיקר עם תוכנות תלת מימד (מאיה-לייטוויב-זיבראש וכו') אבל גם דו. נוחות עבודה חשובה מאוד שכן הוא ישמש לעבודה במשך רוב היום. גם דיוק חשוב כמובן. התקציב הוא כ400-500 שקלים. כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל איכות מעל הכל אם ניתן, אשמח לקבל יותר מהצעה אחת. המון תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. מה אתם אומרים על אלו?: ‏M500 Corded Laser Mouse ‏MX518 Gaming-Grade Optical Mouse

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים