ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
איזה ספק אני צריך בשביל להפעיל את ה-RADEON 9700?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איך בוחרים סורק? על איזה נתונים צריך להסתכל, איך יודעים מה טוב ומה לא חשוב בכלל?..
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש, החלטתי שהגיע העת לנקות את המקלדת, מכל הליכלוך והג'יפה שהצטבר בה, במהלך כמה שנים של שימוש. לאחר חיפוש קצר מצאתי את המדריך הבא: http://www.faqil.com/guides/keycle.html על-פי המדריך, צריך בין היתר לפרק את מקשי המקלדת ולהשרות אותם במים וסבון. לאחר סיום הניקוי והרכבת המקשים חזרה למקומם, גיליתי כי ההקלדה על חלק מהמקשים במקלדת בעייתית ולא נוחה. אותם מקשים בעייתים, הם המקשים הגדולים כגון: Shift, Space, Enter. אילו מקשים שנעזרים במוט מתכת שמאפשר את הקפיציות. בכל פעם שאני לוחץ על אחד מהמקשים הנ"ל, או שאני נתקל בלחיצה קשה במיוחד או שמיד לאחר שיחרור הלחיצה, ניתן לראות את מוט המתכת יוצא ממקומו, משתחרר ונתקע בין המקשים שלצידו. בכל פעם שניסיתי לפרק ולהרכיב את המוט …
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת לקסמרק X5070 יחסית חדשה שלאחרונה הפסיקה להגיב. כשאני מפעיל אותה היא נמצאת במצב פקס ורשום בתצוגה: "Unrecoverable Fax Error" ואז היא עוברת למצב העתקה ומאותו הרגע שום כפתור לא מגיב. גם פעולות דרך התוכנה המסופקת או פקודות PRINT לא עובדות שכן נדמה שהמחשב לא מרגיש את המדפסת מחוברת. בדקתי את הכבלים והם בסדר, גם ניסיתי לנתקם ולחברם וגם להפעיל מחדש את... את הכל! בבקשה עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה המצב חברה אני מזמין מחשב גיימינג כבד ורציתי להזמין עכבר מקלדת ורמקולים שמתאימים ודגש אני רוצה מפלונטר בלבד תודה !!!!! כי משם אני מזמין תמחשב במחיר סביר תקציב בסביבות ה 400
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי את המקלדת המוכרת של מיקרוסופט שיש למעלה את הלחצני אינטרנט עכשיו יש לי בעיה פסיכולוגית רצינית שבערך כל 20 שניות אני חייב ללחוץ על הכפתור של האינטרנט ואני מגיע כל פעם לאותו אתר אינטרנט ששום דבר לא השתנה ואני כל פעם מחדש מתפוצץ מכעס על עצמי שעשיתי את זה אז השאלה היא - איך אני מבטל את הכפתור המזורגג?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לינק להורדת קובץ ה-RAR: http://upload-il.com/file/8C5C88961 כבר שנים שאני חוסך כסף כדי לקנות אותו מ-KSP,סוף סוף. :lol: (הוא בא עם אחריות ל-3 שנים). מצטער שלא העלתי את התמונות ל-imageshack.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מצלמה וחיברתי אותה למחשב. כיצד אני גולש עימה ורואה מישהו אחר עם מצלמה ? האם עליי להוריד תכנה כלשהיא ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מפצל USB טוב. לקנות USB2? תוכלו להמליץ לי מהרשימה שבזאפ איזה מפצל כדאי לקנות? אני עדיין לא יודע אם עדיף מתאם פנימי או מפצל חיצוני. נראה לי שחיצוני יותר נוח כי אז אפשר לנתק רק USB אחד בשביל כל החיבורים של המפצל. http://zap.co.il/c-C-USBCard תודה,
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
בתור התחלה לHTPC שלי, החלטתי להתחיל במארז ואחרי חיפוש "נרחב" שעשיתי הגעתי למארז הזה. במפרט שלו באתר הרשמי של CM כתוב שהגובה של המארז הוא 13.5 ס"מ ואחרי חיפוש בפורומים שם, גיליתי thread ובו הודעה של אחד מצוות האתר זה ה Thread משמע שהספק הנוכחי שלי (Antec 430W) יוכל לשמש אותי גם במארז הזה, למרות שבנתונים במפרט הרשמי כתוב 13.5 ס"מ וגובה הספק שלי (כשמעמידים אותו כמו שהוא עתיד להיות במארז) הוא 15 ס"מ. בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על המארז, והאם זו בחירה טובה.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
טוב אז ככה ניסיתי כבר הרבה HEADSETS במהלך השנים ובכולן היו חסרונות בולטים שמאוד הפריעו לי (הרבה מהם מSTEELSERIES, THERMALTAKE, ועוד) כרגע אני עם KULO 7.1 של ROCCAT .. מאוד לא נוחות, שבירות, הבילד פשוט מדיי, ובנוסף להכל הם ON-EAR ואני חייב משהו OVER-EAR. אז ככה, לפי מה שקראתי הTRITTON PRO+ 5.1 בגרסאת המחשב רק יצא לפני חודש, ככה שהוא לא יגיע בזמן הקרוב. האפשרויות האחרות שחשבתי עליהן : - Roccat Kave 5.1 - Razer Tiamat 7.1 - Logitech G35 מה שאני חייב באוזניות זה שיתחברו בUSB (הKAVE יוצא דופן כי יש בו 5 חיבורים של סאונד + USB למתח) כי יש לי מערכת שמתחברת בחיבור אנלוגי רגיל של 3.5 **חשבתי לקנות גם כרטיס קול לא יקר מדיי שישפר את איכות הסאונד ואת הסראונד בהתאם לאוזניות שאני אק…
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי data switch (מחליף בין מסך מקלדת ועכבר לשני מחשבים) כאשר אני מדליק את שני המחשבים שניהם נדלקים ועושים פוסט, אבל כאשר מגיע שלב העלעת הווינדוס אז המסך מתכבה ולא עובד כאילו המחשבים כבויים!! מה יכולה להיות הבעיה? (ד"א זהו סוויץ' דיי ישן של HAMA לפי מה שאינ יודע)
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לת'ראד הזה שלי (אם במידה ופתחתי אחד שאני לא אפתח שוב..) אבל לא מצאתי, אז אני אלך יש לעניין המקלדת והעכבר האלחוטיים שלי עושים בעיות, הם "קופאים" לשניה או שתיים לפעמים, למה??? אם זה הסוללות אז הרווחתי, אבל יש עוד מקרים שזה יכול לקרות??? התקנתי את הדרייבר של usb2 מהדיסק של הלוח אם אז ככה שאני תומך כרגע ב-usb2 וגם נוצרה לי בעיה (לפי דעתי מהבעיה הזו) השומר מסך שלי לא פועל, ז"א עד שהיו לי את העכבר והמקלדת זה פעל, עכשיו לא...!!! למה?, האם יש קשר בין השנים? אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על השילוב הבא : 1 Logitech® MX510 Optical Mouse - RED 17% 296 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard Black 17% 124 ש"ח סה"כ ללא מע"מ 359 ש"ח מע"מ: 61 ש"ח משלוח : 60 ש"ח סה"כ: 480 ש"ח האם כדאי ? יש הצעות אחרות בטווח המחירים הזה ? (חייב שיהיה מערכת חוטית בצבע שחור ושהמחיר שלה יכלול משלוח)
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אנשים! http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-3328086-3328086-3645081-3692889.html זאת המדפסת אותה אני מתכנן לקנות; מכיוון שהיא משתמשת בקישוריות אלחוטית היא מתאימה לי בדיוק מבחינת סדר ואירגון בשולחן העבודה שלי אך השאלה היא כזאת.. בבית אין לי ראוטר כלשהו או רשת אלחוטית בכלל אך המחשב שלי מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי מובנה onboard (לוח אם: Gigabye GA-K8NXP-SLi) האם תיהיה לי בעיה בחיבור המדפסת בקישוריות האלחוטית ? (האם תיהיה תקשורת ישירה בין המדפסת למחשב) או שאזדקק לרכישת ראוטר ? (מה שיגדיל את ההוצאה ולא ישתלם) תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אבא שלי מתלבט אם לקנות מדפסת לייזר שחור לבן בגלל שהוא מדפיס הרבה מסמכים. רציתי לשאול מה החסרונות של מדפסת לייזר לעומת רגילה ומה היתרונות. ד"א יש לנו 2 מדפסות דיו רגילות בבית. ושאלה נוספת עד כמה החיסכון במחיר של הטונר לעומת דיו משמעותי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת למשחקים. תקציב: עד 250 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט הארד דיסק 160 GB SATAII כונן DVD אחד צורב DVD אחד FLOOPY מסך 19" LCD SONY אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי מחפש המלצה לספק טוב ואיכותי שיהיה גם מודולרי אני לא יודע אבל כמה וואט אני צריך
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. אוקיי, אז הבעיה פשוטה, אבל לא ברור לי איך פותרים אותה (: יש לי מדפסת חצי-אלחוטית. כזאת שצריך לחבר דרך כבל לנתב. הבעיה: אני רוצה לשים אותה בחדר X, כאשר הנתב בכלל בחדר Y, ועדיין להיות מסוגל להדיפס אלחוטית. יש לי הרגשה שאפשר לעשות את זה [עוד נתב אולי], רק שאין לי מושג איך. אשמח אם תעזרו תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לממליצים היקרים, אני זקוק לגיים פאד איכותי למחשב. חשוב לי שהוא יהיה חוטי כי אני משחק במשחקים שהlag הקטן יכול להיות משמעותי. המחיר - עד 250 ש"ח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מתאם כזה ל-HD ? כמובן שבישראל, ואם ממש אפשר אז באשדוד. זה משהו כזה מצאתי אחד בזיגזג, יש עוד מקומות אולי?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום , אמא שלי התעניינה במכונת צילום + מדפסת וכו' וכו' זאת המדפסת: http://www.mega-sale.co.il הכנסו למחלקת מכירות -- > המדפסת הכי תחתונה בצד שמאל. היא במבצע והיא שימושית בשביל המשפחה שלי , האם שווה לקנות אותה במחיר כזה ? במקום כזה? זה לא סתם חארטה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-