עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. של לקסמרק X3300 שעולה 400 שקל או של לקסמרק X1290 שעולה 333 שקל ועל זאתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5689 תודה

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  2. מתלבט בין הS510 למייקרוסופט 700 1000 והאחרים. השימושים הם שימושיים כלליים, בעיקר שימוש משרדי, חשוב לי מאוד העיצוב התרשמתי שללוג'יטק מקלדת דקיקה לעומת MS 1000 שמגושמת מאוד. האם הלוג'יטק סט ששווה את ההפרש במחיר? אם למישהו יש את הסט ויכול לתת חוות דעת עליו זה יהיה מצוין

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  3. ??? באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  4. הכל מצויין(דרך אגב מארז ליגההה), אבל מה? אני לא רואה את הטמפרטורות שאני אמור לראות על הצג LCD שקיים בחלק העליון של המארז(ליד החיבורים)... מישהו יודע למה? אשמח לעזרה :]

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. שלום לחברים נתקלתי בבעית הדפסת כתב ראי לאחר התקנת מדפסת lexmark ב Windows 7 והחלתתי לשתף אתכם בפתרון הבעיה: נא לבצע את הפעולות הבאות לפי סדר רישומם 1 כניסה ללוח בקרה 2 כניסה להתקנים ומדפסות 3 הצבעה עם העכבר על המדפסת ולחיצה במקש ימין 4 כניסה ל: מאפייני מדפסת 5 כניסה ל מתקדם 6 כניסה ל: מעבד הדפסה 7 בחלונית ברירת מחדל של סוגי נתונים: להדגיש את: NT EMF 1.008 8 לאשר ולהדפיס מקווה שעזרתי

• 2 תגובות
    • 12.1k צפיות
  6. אתם יודעים אולי איפה אני יוכל למצוא את המארז הזה Logisys CS888UV בארץ ? או משהו דיי דומה לו ? זה מארז אקרילי שקוף .

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by סקיווקר,

ממה שבדקתי אלה די האופציות היחידות הטובות והזולות ללייזר מתגובות של אנשים הבנתי שהHP קצת יותר זריזה וטובה בתגובה לHP מצאתי שיש גם טונר חלופי כי המקורי מעט יקר מהXEROX. קיצר מה אתם אומרים תודה

8. Started by 3emi,

רציתי לשתף יש לי את העכבר הזה כבר כמה וכמה שנים כבר אי אפשר למצוא אותו לקנייה אפשר רק באיביי והוא נמכר ב 250 דולר כמעט 1000 שקל ועוד במצב של מחודש לא חדש Item condition: Seller refurbished לעכבר מסתבר יש בעיה ידועה שקרתה גם לי בדיוק בחיבור של הכבל שנכנס לפנים העכבר יש בלאי עד לנקודת זמן שהעכבר מתנתק ומופיע כל הזמן בוינודס בגלל זה אצלי עוד הצלחתי לתפקד כמה חודשים עד שהעכבר בכלל לא היה מזוהה הרצתי חיפושים ומצאתי וידאו של בן אדם שמפרק את העכבר ומלחים שם את הכבל הקרוע http://youtu.be/cCs2dr-XOSA במקום לעשות מה שהוא עשה פשוט קניתי מסין כבל חלופי שעלה לי 10 דולר הכבל הגיע אחרי איזה חודש הצלחתי לפתוח את העכבר ולחבר את הכבל החדש והעכבר עובד כמו חד…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sapinir,

שלום! אני מתכנן לקנות חלקים למחשב חדש. ואני ממש לא מתמצא בקטע של מארזים וספקי כח. אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב במחיר סביר, אם אפשר עם ספק כח בתוכו, אם לא אני זקוק גם להמלצה לספק כח (350 וואט). המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר, ללא OC וכל השאר... תודה! :smoke:

10. שלום, שאלה ניובית מאוד אבל בכל זאת.... כשאני מדפיס מסמך שרובו כתוב בשחור אבל מכיל צבע ובוחר באופציה של הדפסה צבעונית במדפסת, האם המדפסת מדפיסה את הצבעים השחורים באמצעות מיכל הדיו השחור או באמצעות מיכל הדיו הצבעונית? (המדפסת היא BROTHER DCP-130C). תודה!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  11. שלום, אשמח בבקשה לקבל ממי שיכול לתת דעה על הסט מקלדת ועכבר של לוגי'טק MX5000? (טוב\לא טוב- יתרונות\חסרונות - דעה כללית \ עצות....) כל דבר יתקבל בברכה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. אני צריך דע טובה יש שני עכברים שאני רוצה לדעת אם הם טובים לגיימינג 1 הוא של מיקרוסופט Habu Laser Gaming MouseוMicrosoft המחיר שלו 283 ש"ח והשני אני לא זוכר איך כורים לחברה אז אינה הדגםWolfking Trooper Gaming Mouse - Red המחיר שלו הוא 300 ש"ח ויש אותו רק בבאג

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by stropic,

שלום לכולם, היה לי עד אתמול את האוזניות SteelSeries Siberia Raw Prism והם נשברו כי הפלסטיק שם חרא. אז צריך לקנות משהו חדש.. מחפש משהו בתקציב של 300-350 ש"ח, לא איכפת לי מהחברה העיקר שזה משהו איכותי ושיהיה עם מיקרופון וכבל באורך של לפחות מטר וחצי, לא איכפת לי אם הן יהיו בעל חיבור USB. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. מחפש המלצות למדפסת לייזר עם סורק שמזין דפים אוטומטית. מדפסת שחור לבן - אין צורך בצבע. אראיתי מדפסת של XEROX 3635 אבל היא מאוד יקרה אשמח לקבל הצעות ורעיונות. תודה רבה שמוליק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by VENUM,

מה קורה אנשים? יש ברשותי אל פסק שרכשתי לפני כמה שנים (ADVICE), הוא עבד כשנתיים בערך עד שנגמרה הסוללה. עכשיו עם בוא החורף זאת הזדמנות טובה לרכוש סוללה חדשה עשיתי סקר קטן ובדקתי לגביי סוללות שמתאימות, ההתלבטות היחידה היא האם יש חברות של סוללות שיותר אמינות מהשאר? אלה החברות שמצאתי סוללות שלהן שמתאימות לאל-פסק שלי: RITAR SHENZHEN Enersys DIAMEC VISION האם יש למישהו נסיון עם סוללות של החברות הנ"ל ויכול להמליץ לי על איזה חברה ללכת? ההפרשים במחיר לא כאלה גבוהים ככה שזאת ההתבלטות היחידה שלי כרגע. תודה לעוזרים

16. קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את העבר והתנסה איתו באופן אישי, והאם הוא שווה את הכסף או שבחצי מהסכום אפשר לרכוש עכבר לא פחות טוב. מכל הביקורות שקראתי עד עכשיו מאוד התרשמתי, מאוד נדיר למצוא מילה רעה על העבר הזה. אני משחק בעיקר משחקי יריות, אבל חשוב לי שיהיה לי נוח באופן כללי לכל סוגי המשחקים והשימושים השונים. שאלה נוספת, מה ההבדל בין שני הגרסאות האלה: Logitech G900 Chaos Spectrum Wireless Gaming Mouse - Black Logitech G900 Chaos Spectrum 910-004607 RADIO+CABLE, PC Mouse, PC / Mac, 4-ways לא מצאתי לזה תשובה חד משמעית עדיין. המחיר הכי זול שהצלחתי למצוא זה באמאזון UK ב600 שקלים עד הבית. אם מישהו מכיר דרך זולה יותר להשיג את העכב…

17. Started by dorel hagbi,

ברשותי hp pavilion x360 13inc. למחשב מסך מגע, ואני זמן מה מנסה להבין אם הוא תומך בעט (עט עם ראש דק כמובן לא אלה המחכים אצבע). אשמח לחוות דעת לגבי התמיכה ואם תומך המלצה לעט טוב ולא יקר להתנסות איתו.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by giliboy,

?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  19. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למדפסת לייזר שחור-לבן (לא משולבת) עם דופלקס אוטומטי. רצוי מאוד שהיא תהיה גם חסכונית (עלות נמוכה להדפסת עמוד) וחשוב שתהיה אמינה. מהירות ההדפסה פחות קריטית. התקציב הוא עד 700 ש"ח (גמיש). בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  20. שלום חברי פורום נכבדים, אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, פקס מכונת צילום, סורק. המטרה העיקרית של המדפסת היא עבודה משרדית, למשרדון קטן. הדגש הוא חסכון בעלויות, האם אני באמת אראה שיפור לעומת הזרקת דיו? לא חובה לנצל את כל התקציב, אף רצוי שלא. אשמח להמלצה לאחת עם כרטיס רשת אלחוטי, עם כרטיס רשת רגיל ובלי (כמובן אם יש הבדל במחיר). בקיצור, מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס, חסכוני, עדיף שיתפוס מעט מקום ובכמה שפחות כסף. רזולוציות ודברים לא מעניינים כמו עלות דף והשקעה כללית. תודה![br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 13:23:03 טוב למרות שלא התקבלו תגובות, הזמנתי את הbrother mcf7420, אם יש למישהו התנגדויות, דבר עכשיו או נצור לשונך לעד...

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  21. היי לפני כמה ימים קניתי את האוזניות logitech g733 כשראיתי סרטונים שמעתי שהאיכות סאונד לא טובה אז החלפתי לאוזניות הקודמות שלי (hyperx clowd ii) ובאמת האיכות הייתה יותר טובה מאשר הG733 יש לכם עצות/ הערות? תודה הערה: כשאני משווה את הצלילים של הG733 וה CLOWD II זה מרגיש כאילו הסאונדG733 הוא מאחורי משהו כאילו כמו שאני אדבר ואשים את היד שלי מול הפה

22. Started by cd73,

שלום לכולם באיזה פורום אני יכול לשאול שאלות למחשבי כף יד? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  23. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אתמול נתקע לי דף במדפסת וכשמשכתי אותו החוצה נשבר גלגל שיניים פנימי, חשבתי שאוכל לפרק את המדפסת ולהגיע אליו אך כנראה חברת HP לא ממש מעוניינת שמשתמשים ינסו לתקן, בכל אופן קיבלתי עצבים והפכתי אותה ללא שמישה. אני מחפש מדפסת דומה, נוטה תמיד לכאלו מלאות בפיצ'רים כמו: חיבור אלחוטי, קורא כרטיסים, חיבור USB, שליחת הדפסה במייל וכל השטויות, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא אחריות לשלוש שנים לפחות ואני מוכן להשקיע באיזור ה-600 שקלים. ראיתי את המדפסת הזו ומשום מה רק באתר של אולסייל היא מוצעת במחיר הזה עם אחריות לשלוש שנים, דבר שמאוד קורץ לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821031 באתר של אולסייל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auct…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך חנויות זולות ואמינות, מישהו מכיר? עריכת המודר: שלא יהיו כל מיני PM מפתיעות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.