עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shloosh,

אהלן יש לי בעיה של דלקות בידיים וכל מיני שטויות ביד ימין שכמובן עם העכבר... אז אני מחפש עכבר אופטי לא אלחוטי יפה ונוח ,ולא במחיר גבוה. אפשר איזה 140 ככה ... יש את ה-mx500 איך הוא? נוח?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by none,

התקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף, חשבתי על הMX500 אבל 270 ש"ח? זה לא יקר מידי?, יש אולי המלצות למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  3. הי היי אני מחפש עכבר איכותי לעבודות גרפיקה רוצה לשדרג את MX500 של לוג'יטק שלי למשהו מתקדם ואיכותי יותר הדגמים שנמצאים בטופ אצלי הם : 1. VX Revolution 2. G9 Laser Mouse 3. MX Revolution מה אתם חושבים איזה עכבר הכי טוב לעיצוב וגרפיקה ?

• 1 תגובה
    • 7.2k צפיות
  4. יש לי על על השולחן עץ מלא שבניתי משטח זגוגית מחוסמת. משהו גדול כמו 230*70. עד היום יש לי חתיכת עיתון מלפני שבועיים ולכן מחפש עכבר שיעבוד באופן מושלם על משטח זכוכית ללא צורך בשטיחונים ומשטחים יעודיים. גולש בעיקר ברשת ויורה מדי פעם בARMA2. הקטע שיש לי כך יד גדולה ואצבעות ארוכות, כך שעכברים רגילים פשוט קטנים ולא נוחים לי. אשמח להמלצות לעכברי לייזר טובים. התקציב לא מחייב. הקטע השני הוא, שכשאני בא לחנות, אף אחד לא מוכן להוציא מן מלאי עכבר שרציתי למדוד, כמו G500 ודומיו ולכן אשמח לעזרתכם. אה, כן, חובה שיהיה חוטי ורצוי שיעבוד בPS2, למרות שגם בUSB זה לא כ"F מפריע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by קלוקיי,

מחפש עכבר איכותי שמסוגל לתקשר בצורה אחידה וברורה ללא תקיעות למיניהם . וחשוב לי גם לגבי מהירות התזוזה, שלא תהיה מהירה מדי . הכי חשוב שהעכבר יוכל לבצע דיוקים וכו' ברמה טובה ונוחה ללא תקיעות למיניהם ... וגם תפקוד במשחקים בגוף ראשון , שיהיה נוח לשחק איתו בצורה נעימה וקלילה ... ופרט נוסף שהעכבר יאפשר עבודה מירבית על כל סוג משטח (פלטת עץ וכו' ) ... תודה רבה ..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Alex122,

היי אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש כללי האחיזה שלי היא palm grip אני צריך 4 כפתורים הניתנים לתיכנות בעכבר, בנוסף ל 2 כפתורים והגלגלת הרגילים... מעניין אם יש משהו במיוחד עם הבלאק פריידיי... אפשר גם מחו"ל אך העדיפות לקנות בארץ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Zeev86,

היי. חפרתי את כל KSP, ואני פשוט לא מוצא עכבר אלחוטי נורמאלי. תקציב: 50 עד 200 שקל. מטרה: גלישה, תכנות ומדי פעם משחקי אסטרטגיה ופה ושם פעולה. כל עכבר שמוצא חן בעיניי שמצאתי ב-KSP נקטל על ידי גולשים באמאזון, אם זה עכבר פשוט או של רייזר. אשמח להמלצות. חשוב לי נורא לקנות מ-KSP כי הם ממש קרובים אלי. תודה!

8. השעות מול המחשב עם היד המושטת קדימה לא עושה לי טוב. אני מחפש עכבר אלחוטי, לא חייב להיות לגיימינג. עכבר תקני עם שני הכפתורים והגלגלת + כפתורים שאפשר להגדיר כback/forward. משהו מומלץ עם טווח של 2-3 מטר (בפועל זה יהיה יותר קרוב, אבל שיהיה) אם יש משהו טוב בזול באתר מוכר בחו"ל (play נגיד), גם יתקבל בברכה. מודה לכם מראש

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by raorian,

אז לאחר שקניתי לפטופ תוך המלצה מהאתר ואני מאוד מאוד מרוצה. אני צריך עכשיו עכבר. קיבלתי עכבר של toshiba ביחד עם המחשב אך החוט של העכבר הוא כמו של אוזנייה (שזה נייד אך קריע) ואח שלי תוך משחק אינטנסיבי בBC2 מתח את החוט והמחשב לא קולט טוב את העכבר. אני פשוט אם אוזניות בלוטוס טובות כבר כמעט שנה ולא מוציא יותר כסף על אוזניות משום שאלו לא מתקלקלות (החוט לא נמתח והן נהרסות כי אין חוט) לאחר חפירה דרישות העכבר אני רוצה עכבר אלחוטי, שאין לו לאג כדי שזה לא יפריע לי במשחקים. חשוב שיהיה ניתן ללחוץ על הגלגלת בתור כפתור עכבר אמצעי ולא יהיה לזה כפתור נפרד. רצוי מחיר נמוך אך אינני מתמצא במחירם של עכברים. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר נייד, אך שיהיה ניתן לשחק איתו FPSים כאמור. בלוטוס יהיה נח…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מניח שהמתחרים העיקריים הם: Logitech G7 Logitech MX1100 Logitech MX Revolution Microsoft Arc Microsoft Explorer with BlueTrack Microsoft Laser Mouse 8000 בעיקר אני מחפש עכבר לשימושים כללים של גלישה + אופיס וגם שבמשחקים לא יאכזב (אני לא גיימר מטורף, אבל משחק). חשוב שיהיה אלחוטי, שיהיה נוח ושלא יצטרכו כל יום להטעין. אישית מאוד לא אהבתי את הגלגלת של ה MXRevolution ככה שהעכבר הזה אני כנראה לא יקח, האם ה MX1100 מכיל את אותה גלגלת בדיוק ? ובכלל על איזה עכבר אלחוטי איכותי אתם ממליצים (ולמה) ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  11. שלום לכולם, בדירה אצלי אני מפעיל מחשב נייח המשמש גם כמחשב קולנוע ביתי. אני מחפש עכבר, בן לוויה ל-dinuvo edge keyboard .. אלחוטי נוח ואמין, בעל טווח קליטה מקסימלי בגלל שטח המגורים. ושיתאים למשחקים כמו gta פעם בכמה זמן. אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. זהו החלל אותו אני רוצה לכסות בטווח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291245.msg3157434#msg3157434

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. אני מחפש עכבר אל-חוטי בתקציב עד 250 ש''ח עם אפשרות לחריגה. צריך שיהיה נוח לאחיזה ושיהיה איכותי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען בתקציב של עד 450 שקל.... תודה לעוזרים דניאל

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. הבקשה בגוף ההודעה אלחוטי בלבד תודה מראש לא משנה המחיר ,שיהיה עכבר בן zone [עדיפות ללוג'יטק], עדיפות לתדר RF חוצה קירות[חובה]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by subarel,

עברתי על הודעות קודמות וברובן אין תגובות בכלל על הנושא... ??? בכל מקרה , אני מחפש עכבר אלחוטי זול עם עוד לפחות 2 כפתורי צד...(בסביבות 150 ש"ח.).. מצאתי את זה : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2225281 יש לו גם מטען, וגם כפתורים נוספים חוץ מהרגילים... אם למישהו יש כזה, איך הוא? הצעות נוספות? בראל.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  16. איזה עכבר אלחוטי מומלץ בעל חמישה כפתורים למחשב נייד תקציב 200 שקל כמובן עדיף כמה שיותר זול כי אני לא מחפש משהוא מטורף רק שיעבוד לאורך זמן. הזמנתי לא מזמן עכבר של RAPOO מאיביי ועכשיו יש בעיות עם הגלגלת.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Lmagus,

אני צריך לקנות עכבר אלחוטי טוב לגיימינג שלא יבזבז את הסוללות מהר מדי, אתם יכולים להמליץ על אחד כזה?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by debil,

לשימושים כללים וגם משחקים מדי פעם. עדיפות למשהו שהיה ברמה פעם של ה MX REVOLUTION

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by balon007,

אני מחפש עכבר אלחוטי שיתאים לצרכים הבאים: - אלחוטי. - טווח של לפחות 5 מטר. - שיהיה כמה שיותר זול בהתאם למגבלות. הקטע שהוא שאני לא מבין בעכברים בשיט, איך הולך הקטע עם הסוללות באלחוטיים? הבנתי שיש גם עכברי BT, הם מומלצים? מה הטווח מחירים של עכבר נורמלי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. שלום לאחר שהזמנתי את ה-M570 לעבודה השיגרתית, אני מחפש עכשיו עכבר נוסף שישמש אותי לגיימינג (BF4) לכמה שעות בשבוע. בעיקרון אני רוצה לשחק מהספה על המסך הגדול, אז עדיף שיעבוד על משטח כזה בצורה סבירה.

21. Started by Cereal Killer,

העכבר יחובר למחשב נייד לכן חובה עכבר עם נאנו דונגל אבל אני מעדיף שהעכבר יהיה כמה שיותר קרוב לגודל מלא (מבחינת נוחות שימוש), אם אפשר שיהיו לו כפתורי צד, מה טוב. *הערה, גלגלת חלקה (ללא קליקים) פוסלת לי את העכבר מיידית משימוש בכל תוכנת CAD שהיא..

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by Game5,

שלום , אני מחפש עכבר אלחוטי טוב למחשב נייד , אם אתה מוצאים עכבר חוטי טוב אז אין לי בעייה גם חוטי. אני לא ממש יודע מה הולך עם נייד , אבל אני חושב שעדיף עכבר רגיל ולא קטן שקשה להשתמש בו. בינתיים מצאתי את העכבר הזה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502984 עולה 155 ש"ח בנועה מחשבים... אגב עכבר אלחוטי מגיע עם עם 2 חלקים (עכבר + חיבור usb שמתקשר עם עכבר) ? תודה אבי

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום. בגלל שיש לי גם נייד וגם נייח על השולחן העכברים מתבלגנים לא אז החלטתי ללכת על עכבר אלחוטי למחשב הנייד שלי.. עכשיו שמעתי שיש גם עכבר בלוטוט אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם חסרונות יתרונות וכו', ואם יש לכם המלצות לעכבר בטווח מחירים שציינתי. חשוב מאוד שהעכבר יתאים גם לשמאליים.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  24. אהלן חברה ל MX-700 שלי , התקלקל המטען , כבר תקופה ארוכה הייתי משתמש בסוללות נטענות ומטען סוללות רגיל. אבל זה היה דיי מייאש , למרות שאני משתמש בסוללות דיי חזקות הן לא מחזיקות יותר מכמה ימים. יש לציין ממה שראיתי , יש לי גם עכברים של מיקרוסופט , ניהול צריכת החשמל של עכברים של לוג'טק פחות טובה מהם. אבל כל עוד המטען היה תקין זה לא הפריע לי , פשוט לאחר סיום עבודה הייתי מחזיר את העכבר למטען. העכבר לבסוף התקלקל ואני מחפש עכבר חדש. מה שחשוב לי זה מס' דברים : אלחוטי שיהיה נוח ויפה שיהיו כמה שיותר כפתורים ניתנים לתכנות עדיפות למטען שמגיע עם העכבר - נמאס לי להטעין סוללות כל הזמן שיהיה מיועד להכל , החל ממשחקים ואינטרנט. התקציב פתוח למשהו טוב ועוד משהו - אם כבר באותה הזדמנ…

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש עכבר מדוייק למשחקים ולתוכנות 3d רצוי מאוד שיהיה אלחוטי אבל שיהיה לו עריסת טעינה (חשוב מאוד) כי אין לי כוח להחליף בטריות כל הזמן.... תודה! נ.ב לפני שפרסמתי את ההודעה חיפשתי בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש(אלחוטי +עריסת טעינה). ויש לי עוד שאלה למי שמבין...האם לוח אלקטרוני מתאים לתוכנות כמו rhino ו 3dmax? תודה!

• 8 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים