ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום המצלמה נקנתה לפני כשנה למצלמה יש אחריות לשנתיים. בתחילה לא היו בעיות מיוחדות , מאז לא השתמשתי במצלמה מס' חודשים כשחזרת להשתמש בה המחשב לא מזהה אותה . אני מקבל הודעת שגיאת usb שאינו מצליח לזהות את המוצר. פרטים מערכת הפעלה ווינדוס 10 מעודכנת. הורדתי את כל הדרייברים האפשריים מאתר לוג'יטק. עשיתי אין סוף אתחולים למחשב. החלפתי את שקעי usb נטרלתי את האנטיווירוס ( ניתקתי את כבל הרשת והפכתי את win defender ללא פעיל, אין לי אנטי וירוס אחר ). נטרלתי את את חומת האש הפכתי אותה ללא פעילה. מחשב מעבד i7 8700 זיכרון 16gb כונן ssd 500 gb כרטיס מסך , לוח אם. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מקלדת חוטית Logitech Wave, ויש לי בעיה עם מקשי החיצים שלה. במקשי החיצים (לא בNumpad), כפתור למטה וימינה עובדים, אבל הכפתורים למעלה ושמאלה לא עובדים. לעומת זאת, כפתורי החיצים בNumpad כן עובדים. האם המקלדת מקולקלת ואני צריך להחליף אותה, או שמדובר בבעיה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות גו'סיטיק למחשב שיעשה פעלות כמו שלט של פלייסטטישן. ראיתי את זה: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_7_79_370&products_id=2907 אשמח אם תתנו לני ביקורת על הג'ויסטיק הזה או תמליצו לי על אחד אחר. תודה מראש, Exe
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מקלדת על חוטית היא די מלוכלכת ...אני די מעוניין לעשות לה נקייון יש דרך לעשות זאת ...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות מדפסת לייזר למרפאה שלו, כי עד עכשיו הייתה לו מדפסת ישנה אפילו מדי הייתי אומר. הוא אמר לי שהוא רוצה HP. אני לא בטוח למה אבל אולי זה בגלל התוכנה שהוא עובד איתה, אבל בכל מקרה חשבתי על ה HP LASERJET 1010 מ PANDAS עולה 1085 ש"ח.... מה אתם חושבים, מי שמכיר אותה? זה מספיק טוב? כל השימוש שלה זה להדפסת מרשמים, חופשי מחלה וכד'..... אשמח לקבל הערות ועוד הצעות, גם אם יש הצעות למדפסות מחברות אחרות במחיר דומה אשמח...(עוד מעט אבא שלי יבוא ואני אעדכן למה הוא רצה דווקא HP) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת HP 1410 ואני רוצה לסרוק כמה מסמכים באותו קובץ כPDF איך אני עושה את זה בבקשה? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אני אחבר מודם ADSL ל HUB זה יעבוד?? או שאני צריך לחבר את ה ADSL ישירות למחשב....ועם כרטיס רשת נוסף לחבר את המחשב ל HUB ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD ולשים בו זיכרון של 256 DDR אז על איזה לוח אם איכותי, יציב, חזק ועוד אתם ממליצים? שיהיה לוח אם חזק בגלל ששבבי AMD מוציאים הרבה חום, אני חושב שאני אמרח אותו במשחה תרמית לקירור כי אני מחפש פיתרון זול לקירור
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל שהרסתי את המארז הקודם שלי בגלל ששברתי חלקים פה ושם...אז הגיע הזמן לקנות מארז חדש ויפה... בדקתי בחנות מחבים הקרובה והמוכר אמר לי שאפשר לקחת מארז פשוט ב 150 ש"ח ויש עוד סוגים של מארזים פשוטים... ושאלי אותו אם יש לו מארזים יותר איכותיים עם מודים וכל זה... אז הוא אמר לי שהוא לא ממש מתעסק עם מודים וכל זה אבל יש לו מארז מאושר על ידי אינטל (נשבע טוב) שחור כסוף כזה עם מאוורר עם פילטר בצד המארז נראה ממש טוב! ומקדימה יש usb ו firewire וזה יעלה לי 300 שקל. עכשיו לשאלות: יש לי פנטים 3 כרגע זה יהיה מסובך להעביר הכל לשם? שהוא הראה לי usb ו firewire אני לא ממש הבנתי את זה... אם אין לי firewire בלוח אם או משהו כזה אז איך יכול להיות במארז? או שזה משהו נפרד שלא ק…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר שלא משמיע רעשים של קליק כאשר לוחצים עליו.... בכל מקום שאני שואל אף אחד לא מכיר דבר כזה... למה אני צריך את זה? כי ככה ת פשוט צריך..... אם למישהו יש קישור למקום שבו מוכרים אעבר כזה או שיש למישהו מושג איפה למצוא אחד כזה , אני אודה מאוד. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת בבקשה, מהם ההבדלים המהותיים בין שני ה- Hotas האילו של חברת Saitek. אם יש כאן מישהו שיש לו כזה אז זה יהיה מצוין לקבל חוות דעת מניסיון אישי. כמו שהבנתי X-45 הוא דגם חדיש יותר אל לא בהכרח טוב יותר. אשמח לקבל המלצותיכם. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המקלדת הזאת בארץ? (או כל מקלדת אחרת של Razer לצורך העניין)
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בשעה טובה אחרי 8 שנים נולדה לנו בת והורים שלנו בגוש דן ואנחנו בצפון - אנחנו מחפשים להם מצלמה איכותית במיגבלות התקציב המפורט. יש היום המון דגמים והיות שאני עובד על אימק 24 אינצ' (עם מצלמה מובנת), אין לי שום מושג מה הולך היום עם מצלמות שמתאימות ל pc התקציב הוא בין 50-130 ש"ח. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ על דגם מוצלח שנותן איכות תמונה טובה וחויית שימוש נעימה (לא תמונה ניתקעת ושאר מרעין בישין...). אם אפשר 2 דגמים אחד בין 50 ל 80 ש"ח ואחד באיזור שבין 100 ל 1300 ש"ח, עדיף. בכל מיקרה המחיר הזה חייב לכלול גם מיקרופון או כחלק מהמצלמה או בניפרד. מגיע לנו זיכוי בחנות הזאת כך שהם הדגם שתמליצו קיים פה זה יהיה פשוט מושלם (בתיקוה שהם לא יקרים משמעותית ממקומות אמינים אחרים, כמובן) h…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אוזניות עם מיקרופון לגיימינג בעיקר למשחק counter strike . תקציב עד 200 ש''ח +- . שיהיו איכותיות מאוד , דוגמא בCS שיורים שאני ישמע מאיפה באה היריה ושרצים שאני ישמע מאיפה הצעדים ובכללי שיהיו איכותיות . הם ישמשו גם למשחקים כמו gta iv , cod4 . תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בעקבות המכירות ביריד המשחקים ביום רביעי החלטתי לקנות אוזניות, עכבר ופאד לצורך גיימינג. אני רוצה כבר עכשיו לשים עין על הדברים הללו ולקבל כיוון מסוים כדי שלא ידחפו לי משהו גרוע או שאגלה בדיעבד שיכולתי לקנות ביותר זול. אני לא מקובע על קנייה משם, כך שאתם יכולים להמליץ על כל דבר (הרי אף אחד לא יודע מה יימכר שם). אוזניות: כרגע אני משחק עם רמקולים, כך שהבנתי שאפילו שדרוג לאוזניות הכי פשוטות יהיה הבדל עצום. מאחר וכרטיס הקול שלי מובנה על לוח האם (Gigabyte GA-EP43-DS3L), הבנתי שאני די מוגבל בבחירה והמליצו לי על SteelSeries Siberia (הגרסה הראשונה) ועל Razer Piranha. האם זה נכון? במידה וכן, איזה מהן אתם הייתם לוקחים ולמה? איזה מהן יותר נוחות? עכבר: אני כרגע נמצא עם עכבר ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. A-TOP נחשבת כחברה טובה של מארזים? 2. המארז A-TOP GLADIATOR טוב? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 *חשוב לציין שאת הספק שמגיע איתו אני יחליף לספק טוב... ^^^ 3. הספק שמגיע איתו טוב יציב ומקצועי? או ספק גיוניר גרוע שממש לא מומלץ לחומרה כבדה וטובה ? 4. המארז יתאים לי למעבד קונרו ( LGA 775 ) נכון? 5. א. מגיעים איתו מאווררים? ב. המאווררים טובים ומקצועים? ג. המאווררים מרעישים? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מדפסת פשוטה לשימוש ביתי ורציתי שתמליצו לי על דגם מסוים שיתאים לדרישות הבאות : 1.שתיהיה עמידה,שלא תתקלקל אחרי חצי שנה . 2.שתיהיה עד 500 ש"ח~ 3.שהדיו שלה לא יהיה יקר ולא יתבזבז מהר 4.לא חשובה מהירות ההדפסה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חברים המ קורה? יש לי שאלה קטנה לא נראה לי שהיא כל כך מסובכת... רציתי לשאול האם אפשר להתאים עכבר אלחוטי למשדר של עכבר ומקלדת אלחוטיים אחרים. אני יסביר יותר טוב...יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט והעכבר כבר לא עובד ממש הוא דיי מקרטע עכשיו רציתי לשאול האם הגיוני איכשהו להתאים עכבר אלחוטי אחר אל המשדר של המקלדת והעכבר או שהרעיון מוגזם מסובך או אפילו לא הגיוני... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בתור מישהו שרואה הרבה סדרות נמאס לי כל פעם לקום מהמיטה ולהפעיל את הפרק הבא, אז אני צריך עכבר די פשוט לא משוכלל אבל שלא יהייה גרוע במשחקים כי אני גם משחק במשחקים קצת[3% מהזמן ]. ויש לי שאלה: מה ההבדל בין בין עכבר אופטי ללייזר?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש את המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות ב 100 - 150 ש"ח. אם יש משהו בהרבה יותר טוב קצת יותר יקר, תציעו גם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר אז גם את הלינק לאתר המכירה וגם שהעלות הסופית, כולל משלוח, תיהי בטווח המחירים.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לרכוש מדפסת ביתית משולבת, לצרכי הדפסה וסריקה ופקס, במחיר של עד 700. היתה לי עד עכשיו canon mx455 אבל משום מה הפסיקה לקחת את הדפים מהמגש וזה מעצבן. אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה יהיו במחירים יחסית נורמאליים, ושלא בהכרח חייב לקנות ראש מקורי אלא אפשר לעבוד עם חלופי. עוד אני מחפש שיהיה למדפסת אפשרות להכניס דפים למגש ולא מגש שבולט החוצה. בנוסף, אם אפשר הדפסה דו צדדית אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש את Logitech® Media Keyboard Elite שנראית לי די סבבה. אני משחק במשחקי רשת אז קחו את זה בחשבון... מה אתם אומרים על מה שהצעתי? יש לכם הצעות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח להמלצה לעכבר זול יחסית שניתן לשלוט בו על הרגישות של התנועה של העכבר, הסיבה היא נוחות בעיצוב פנים של בתים בתוכנות ייעודיות ועיצוב אתר לשליטה על פרטים קטנים ביותר. ברשותי יש עכבר Logitecg G903 עכבר הכי טוב שנפגשתי בו עד היום, יש אפשרות לשלוט על כל מה שרק רוצים דרך תוכנה של Logitech ובעזרת שני כפתורים ניתן להגביר ולהנמיך את הרמות של הרגישות של העכבר על פי מה שהגדרתי בתוכנה. העכבר שיש לי מאוד יקר אני אישית קניתי אותו ב - 575 ש"ח אך הוא עולה הרבה יותר, העכבר שאני צריך הוא לא בשבילי, ולכן, אני מחפש עכבר עד 150 ש"ח עם אופציה ממש לא רצויה לחריגה ל - 200 ש"ח. נתתי את הדוגמה של העכבר שלי להבנה של מה שאני רוצה. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ה-DEATHADDER 3.5 של רייזר, אני מבסוט מאוד על העכבר אבל שאלה אחת מטרידה אותי ולא מצאתי לה תשובה. יש הבדל בין חיישן האינפרא שבעכבר הזה לבין חיישן אופטי סטנדרטי או שזה אותו הדבר בשם אחר? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
נשרף הספק כוח של המחשב הוא 250W,הלכתי לחפש ספקים בכמה מקומות, ואמרו לי שאם החיבור ללוח אם שלי(מהספק כוח) מתחלק ל-2 אז זה אומר שזה פנטיום 2 הישנים, וזה קשה להשיג ספקים כאלה כי הם ישנים... אז אם מישהו יכול שיתן לי חנות שמוכרת כאלה דברים... כתובת אתר או הכתובת שלהם וטלפון... או מישהו שמוכר שיכתוב את המחיר.. בתודה מתן
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-