ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מארז שייתן לי מקסימום איוורור - תקציב: 200-400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, כפי שכתוב בכותרת. אני מתלבט בין שתי המקלדות הללו: Razer BlackWidow Stealth Edition Logitech G710+ Plus על איזו מהמקלדות הללו הייתם ממלצים? נ.ב לא מצאתי השוואה בין הסוויץ' הכתום של רייזר לסוויץ' החום שיש בלוג'יטק. אז אם למישהו יש מקור להשוואה או המלצה אישית על אחד מהם אשמח. בתודה מראש. בברכת חג שמח ליאור.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אפשר להטעין את העכבר כשהמחשב לא דולק? יש לי את העכבר כבר בערך חודשיים,נורא מרוצה ממנו,אף פעם לא ניסיתי להטעין אותו כשהמחשב לא דולק,אבל קראתי באתר אחד שלא ניתן להטעין את העכבר כשהמחשב איננו דולק. אני שואל,כי אתמול נגמרה לי הסוללה,שמתי את העכבר על המטען שלו וכיביתי את המחשב,היום הדלקתי את המחשב ואני רואה סוללה מלאה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה שמייצרת אביזרים למשחקים ולשוק הגיימרים.... יש מקלדת שלהם שאני מאוד רוצה לקנות אבל אני לא מכיר את החברה..... http://www.saitek.com/uk/prod/cykeyv2.htm אני מאמין שהיא תעלה בערך חצי מהטרנטולה (ויש בה לא פחות אביזרים אם לא יותר...) רק נראה לי שהיא אל חוטית וזה מה שיעצור אותי בדרך לקנייה.... שאלה נוספת לא הכי קשורה לחברה ראיתי מקלדת גיימינג של GENIUS בשם SLIMSMART 335 היא מומלצת?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 16:18:20 הגיוני שאף אחד לא מכיר את החברה....?אחד המנהלים אולי....? :s05: מצטער על ההקפצה אבל ממש חשוב לי אני חוקר את זה ממש לעומק העניין! בתודה מראש שגב
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת פשוטה hp 1005, שמחוברת למחשב נייח, ובנוסף מוגדרת כמדפסת רשת עבור מחשב נייד. הבעיה היא בהדפסה דו צדדית מהמחשב הנייד, מכיוון שכאשר מדפיסים לא קופץ החלון שאמורים ללחוץ עליו כדי להמשיך את ההדפסה... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי את המארז, מחשב שנקנה מפנדה לפני שבוע. כל המחשב דומם ושקט, רק הוא משתגע ועושה מלאאאא רעש. משתגע כמו איזה חמור עבודה כשהכרטיס והמעבד לא עוברים את ה48 במאמץ למשך שעות. איך אוכל להשקיט אותו? איפה אוכל לשלוט עליו? האם כדאי להוציא אותו ולשמן?(חדש אחרי הכל). עזרו לי איך אוכל להוציא אותו בזהירות עם כל כללי הזהירות שיש אם משהו יקרה למחשב אני אמות ואז אירה בעצמי. האם בכלל כדאי לי לחזור לחנות ולקלל אותם על חרא של מאוורר או פשוט להחליף אותו?! HELP. 10x .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים שווק העכבר של ה EX110 של לוג'יטק שנקנה בסט אלחוטי, הייתי מאוד מרוצה מהסט ועכשיו כאשר העכבר שוות חיים קניתי סט חדש די דומה, S510 והעכבר והמקלדת מאוד נוחים ואני מרוצה פשוט יש בעיה שעם המקלדת של ה S510 המחשב נכנס למצב שינה כל כמה דקות וזה משגע, אני כרגע עם המקלדת של ה EX110 והעכבר של ה S510 וזה לא קורה כלומר זה בעיה במקלדת, הדבר הזה זה משהו נפוץ, למשל כאן הם גם הרגישו את זה: http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=805525 השאלה שלי היא איפה ההגדרה שמבטלת את זה?...איך אני מסדר את זה?....
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שיהיה בגודל או קטן או נורמלי. אבל לא שמנמן
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! ברצוני לקנות כרטיס מסך GF 6600 256 MG עכשיו, במעבדת מחשב אמרו לי שהספק שלי לא יתאים לכרטיס מסך... השאלה היא: איזה ספק אני צריך. והאם יש עוד הבדלים ביניהם חוץ מ-W (וואט) על מה כדאי להסתכל בבחירת ספק (רעש,וואט..עוד משהו?) תודה רבה !! לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם העכבר יLogitech® MediaPlay יכול לשמש באמת בתור שלט מרחוק?ובאיזה נגני וידיאו ? אם יש למישהו ברשותו ויכול למסור את דעתו עד כמה העכבר תומך בשועל (FireFox) ? תודה מHEAD
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קראתי פה באתר חוות דעת חמות על Wave וברשת יש חוות דעת טובות מאוד על ה-G15. למישהו יש נסיון עם שתיהן כדי להגיד מי מהן מומלצת יותר והאם ה-G15 שווה את המחיר מלבד ה-LCD שלא משמעותי לי יותר מידי?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי אנשים ! חשבתי לקנות את הספק הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 המוכר באייבורי הציע לי 500W PFC מישהו יודע במה מדובר ? ואם כדאי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש כמה כאלה בebay, זה מחיר נורמלי? הם כולם מגיעים מchina אז אני מקווה שזה לא זיוף חוץ מזה, יש במחיר הזה משהו יותר משתלם?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוא נראה טוב והוא של hp וגם אין לי usb2 (אז ככה שזה לא משנה אם אין לו... אבל כתוב שהוא סורק דף ב-30 שניות וזה הרבה מאוד... אני צריך סורק מהיר כי יש לי המון מסמכים לסרוק...ו 30 שניות זה ה-ר-ב-ה יש יותר מהירים? נ.ב. תודה לכל מי שעוזר!!!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי אני צריך מדפסת וצריך סורק ושניהם, שיהיו לפחות טובים.. לא צריך ציוד ישעה לי בעיות או יתפקד גרוע כדאי לקנות משהו משולב כזה שהוא סורק+מדפס+פקס כזה ALL IN ONE? מבחינת גם מחיר מה יותר שווה וגם איכות..
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את העכבר שלי למשהו קצת יותר מתאים לגיימינג. התקציב אמנם לא ממש גבוה, אבל זה מה יש... אני מחזיק את העכבר בעיקר באחיזת claw, ומעדיף שיהיו לו 5 כפתורים (כבר הרגל של שנים לעבוד עם עכבר של 5 כפתורים וקשה לי מאוד להתרגל לעכבר רגיל אחרי זה - ניסיתי ) חשבתי לקנות את ה MX518 שהיה לי עד לא מזמן, אבל חשבתי שקודם אבדוק אם יש משהו יותר טוב כאן. משטח לעכבר יש לי כלשהו מבד של steelseries ש"השאלתי" לאחי תודה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב תיהיה לבן דודי יום הולדת, For the record, דוד שלי הוא פריק במודניג ובאלקטרוניקה, בפעם האחרונה שהייתי אצלו בדקתי (בחשאי) מה הוא ממש רוצה שיהיה לו וגיליתי שזה מארז חתיכי שופע יופי ונוצץ! (אני חשבתי שהוא יסתפק בכמה כרטיסי מסך ישנים.. אבל הוא לא..) אז מה שאני מבקש בעצם הוא מארז יפה עד כמה שאפשר, בלי ספק או משהו דומה, מארז "חשוף" אני בטוח שזה ישמח אותו מאד, מכיוון שבפעם האחרונה שהייתי אצלו וראיתי את המארז שלו התחלתי להרגיש אשם.. הוא צהוב לגמרי (במקומות שאמורים להיות לבנים כמו השלג..) ומרוב כל כדורי האבק מבפנים ומבחוץ זה נראה כאילו המארז הצמיח שיער וזקן.. אשמח מאד לעזרתכם! המחיר הוא בין 200 ל 300 ש"ח. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בימים האחרונים איני יכול לבצע הדפסות אלחוטיות של מסמכים כדוגמת PDF ו- doc מערכת ההפעלה (win 10 pro) מציגה לי הודעת 'שגיאת הדפסה' או 'המדפסת במצב שגיאה' בקוד AA918B. בהסטוריית האירועים של ישום הניהול של המדפסת מצויין הקוד - 74899. המדפסת היא מדגם HP deskjet advantage 5275. בדקתי את החיבור בין המחשב למדפסת (דרך נתב הוטבוקס) והוא נמצא תקין. השתמשתי בכלי HP print and scan doctor כדי לאתר את הבעיה, ללא הצלחה. איני יכול להתחבר ישירות למדפסת (direct wifi), משום שאיני יודע מהו מספר ה- PIN של הנתב. חיפשתי על התווית, לא מצאתי. אני מאמין שהבעיה היא במחשב. תודה מראש לכל המסייעים.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.... ברשותי מדפסת HP [שעד היום אני לא יודע מה הדגם שלה - על המדפסת עצמה רשום 1110, בעוד שבמחשב רשום 1200], והכנסתי מחסנית דיו חדשה בצבע שחור [מספר 56]. כאשר הכנסתי את המחסנית זה הדפיס לי אוטומטית דף כזה שבו מצוייר לי שאני להכניס את הדף איפה שסורקים / מצלמים ומסומן לי ללחוץ על איזשהו כפתור שאני לא יודע מהו, אבל לפי השרטוט זה מראה שזה הכפתור הכי תחתון והכפתור הוא הזה הוא כפתור "סריקה". לחצתי עליו וחשבתי שנגמר הסיפור אבל כשבאתי להדפיס זה רשם לי הודעה שכדי לקבל את איכות ההדפסה הטובה ביותר מומלץ לי לבטל את ההדפסה וללחוץ על כפתור "כיול" במדפסת עצמה. אז שאלתי היא מה בעצם אני צריך לעשות כעת ומה זה כפתור הכיול? האם פשוט אני צריך לצלם את הדף? או שיש כפתור אחר? צירפתי תמונ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Dell Inspiron, לא קריטי התת דגם אני מניח..יש לו כניסת HDMI ואני רוצה לחבר לו מקלדת ומסך מטעמי נוחות ולצרכי עבודה, לא משהו רציני ואין צורך במסך מושקע מעבר למידה, בסיסי ביותר, כנ"ל לגבי המקלדת. מה הייתם ממליצים לי לעשות? איזה סוג בדיוק של מתאם נדרש? מסך יכול להיות 17 אינץ'. תודה גדולה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חיברתי את המדפסת עובדת אבל שאלה איך מצלמים לעזאזל בלי לשמור את הקובץ במחשב פשוט שיעשה סריקה ויוציא את זה על דף מישהו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית חדשה ואני צריך הצעות ממכם, עד עכשיו ראיתי רק סטים שבאים עם עכבר ואין לי צורך בעכבר, אני מחפש מקלדת איכותית וזולה יחסית תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות צבע במקלדת של RAZER LYCOSTA? [TABLE] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%] היי חברים יש לי מקלדת של רזור לקוסטה ואני רוצה לדעת אם חוץ מהצבע הכחול של המקלדת אפשרות לשנות לעוד צבעיים? הנה סירטון על המקלדת[/TD] [/TR] [/TABLE] מראים פה דרך אבל היא מסובכת ומסוכנת,מישהו ממליץ על משהו אחר? יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-