ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
עד היום, נראה לי בשבע השנים האחרונות הייתי עם המקלדת הפשוטה הזאת של מיקרוסופט: חשבתי אולי לקנות עוד אחת כזאת אבל היא מתלכלכת מהר והקטע עם ה FLOCK מעצבן אותי. אני לא מחפש איזה משהו בומבסטי, מקדלת פשוטה, זולה, שיהיה נוח להקליד בה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גם מקלדת וגם עכבר שאני מאוד מרוצה מהם אבל הם מחוברים למחשב ואני רוצה משהו שאני יכול להפעיל מהמיטה (2 מטר) אני מחפש מקלדת קטנה מאוד משהו כמו שיש בניידים הקטנים (EEE למיניהם) אבל שתהיה עליה שליטה על העכבר כמו שיש ל lenovo (או משהו בסגנון) אם יש לכם איזו אלטרנטיבה אחרת אני גם אשמח לשמוע תודה מראש טדי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת אלחוטית קטנה(פיזית) שתשמש שלט למחשב, אני לא רוצה שלט אלא מקלדת שאוכל להגדיר קיצורי דרך לשימוש בנגן הסרטים שלי (MV2PLAYER) משהו בסגנון הזה: http://www.jr.com/Templates/HiRes/JR_HiRes.tem?HRIPath=FKBFREEMINI%2EPNG&HRTitle=FREEDOM+KEYBOARD+Mini+Bluetooth+Keyboard
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת שהמקשים שלה זוהרים בכחול. (משהו כזה: http://img215.imageshack.us/my.php?image=dsc002681bx.jpg ) אני צריך לינקים.. ועדיף שיהיה של חברה איכותית יחסית תודה! ***עריכה*** אפשר גם להוסיף לחיפוש את המקלדת הזו(אם יש אותה בארץ בכלל) : saitek eclipse
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קודם כל אני אענה לשאלות שוודאי תשאלו: 1. כן, אני באמת רוצה מקלדת של DELL והיא נוחה לי. כן, אני יודע שיש אופציות אחרות. 2. כן, השתמשתי בה כבר, במשרד בעבודה. 3. לא, אני לא חושב שהיא מכוערת. 4. אני יודע שהיא נמכרת כחלק ממחשב מותג שלם ועכשיו לעניין עצמו - מישהו יודע איך בכל זאת אפשר להשיג מקלדת של DELL בלי להתעסק עם היבואן ישירות? חנות/אתר/מה שלא יהיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
זה הדגם שלה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378013 הפשוטה הנוחה והישנה...היא נהרסה לי ואני רוצה להביא אחת כזאת השחור ולבן ולא כחול ולבן כמו בתמונה... איפה בתל אביב וירושליים אני יכול למצוא אותה זמינה ליום שלישי הזה?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי קודם כל בפורום וראיתי שעדיף לקנות מקלדת מכנית שהיא יותר איכותית, אבל אני מחפש מקלדת שבהקלדה היא תזכיר מקלדת של מחשב נייד שקטה ולטעמי יותר נוחה. כרגע יש לי מקלדת של רייזר LYCOSA, אצל כבר 3 שנים וכל המקשים דביקים ואי אפשר לנקות את זה והמון מהם כבר מקולפים... אני מחפש להשקיע עד 300 שקל, אהבתי את התאורה כמו ברייזר שיש לי התאורה הכחולה, לא משנה לי שיש רק אותיות באנגלית.. על מה אתם ממליצים? תודה לעונים!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , לאחר הרבה שנים שאני משתמש במקלדת ישנה של Packard Bell (כן, כן שמעתם נכון ) ,מקלדת מאוד פשוטה , הייתי רוצה לשדרג - לא כי לא נוח לי , פשוט הרעש שהיא עושה כשמקלידים עליה פשוט מציק במיוחד כשאני רוצה ללמוד או ללכת לישון ומישהו אחר על המחשב שנמצא בחדר שלי. אז הייתי רוצה שתמליצו על מקלדת שדבר ראשון והכי חשוב שתהיה כמה שיותר שקטה כשמקלידים עליה ,אם אפשר שאני בכלל לא אשמע אותה זה יהיה פשוט מושלם , כמובן חשוב שתהיה נוחה , ואם יש לה מקשי מולטמדיה ואורות על המקשים על מנת שאוכל לראות מה אני רושם בחושך בלי להדליק את האור אז זה בכלל טוב - אבל ממש לא חובה! ושוב תנו לי הצעה למקלדת שקטה ונוחה- כל השאר זה בונסים . יש לציין שאני כמובן לא גיימר ובקושי משחק במשחקים במחשב -אם בכלל ,כך ש…
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מה שחשוב שהיא תהיה נוחה שלא צריך להתאמץ בהקלדה ולהפעיל הרבה כח על המקשים ושתהיה שקטה. לא אכפת לי אם זה ממותג כגיימינג אם זה rgb או לא, אם אפשר כפתורי מולטימדיה בסיסים זה יהיה מעולה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק למקלדת שקטה מהרגיל... ושלא תיהיה הסיליקון הנוראית עדיף מקלדת שנמכרת בבאג הבנתי שזה משהו שקשור לסוויצ'ים חומים מאחד התרדים פה... יש המלצות?.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת... רמקולים של 2.1 וא מתאפשר בתקצי אז 5.1
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום כולם! קודם כל רציתי להגיד שאני שזו ההודעה הראשונה שלי בפורומים(תרועות,מתנות,צ'קים,מזומנים,ומכתבי נאצה לאימייל שלי), הרבה זמן קראת באתר ובפורומים השונים, ואתם ממש מקצועיים. כל הכבוד! ועכשיו לעניין: א. קניתי את העכבר mx510, מה אתם חושבים עליו? ב. אתם יכולים בבקשה להמליץ לי(עם קישורים) על מקלדת אלחוטית טובה ומדויקת, בעיקר למשחקים, עד שלוש מאות שקלין חדשין? בתודה מראש, שאולי
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחפש לטווח כמה שיותר רחוק. חשוב שיהיה כמה שיותר מדויק ועדיפות לשן כחולה, מקשים רכים ועכבר לא קטן מידי, טעינה מהירה ולא זולל סוללות. הציעו לי בבאג את הסט הבא: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-3000 ב-260 שח מה אתם אומרים עליו? חנויות מועדפות- אופיס דיפו/באג.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם! עכשיו אחרי שהזמנתי מחשב חדש נשאר לי לחפש מקלדת ועכבר טובים. מה שאני מחפש זה מקלדת ועכבר (לא חייבים לבוא בסט) שיהיו אלחוטיים (טווח של 3.5 מטר לפחות) שישמשו בעיקר למשחקים. לגבי המקלדת חשוב לי שתהיה לא גדולה מידי ונוחה. לגבי העכבר אני מחפש עכבר לייזר, אני מחזיק את העכבר בpalm grip אז אם זה יהיה מותאם זה יהיה מעולה (ממש לא חובה). ידוע לי שבגלל שאני מחפש אלחוטיים הם יתאימו פחות לגיימינג אבל אין לי בררה בגלל שהמחשב יהיה מחובר לטלויזיה. התקציב המקסימלי שלי זה 400 שקל (אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב). תודה רבה לעוזרים!
-
- 30 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
קניתי מקלדת ועכבר K270 של לוגיטק איך ניתן לשפר את הקליטה ? להחליף מתאם USB ? או לקנות סט טוב יותר ? רוצה גם מקלדת מוארת אם ניתן ? אבל הכי חשוב קליטה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים. כרגע יש לי מקלדת פשוטה ועכבר מייקרוסופט רגיל למדי. השימושים: 70% בתור סטודנט - הרבה הקלדה ועבודה שוטפת עם המקלדת (ווינדוס/אינטרנט). 30% בתור גיימר - משחקי FPS מהירים, אסטרטגיה וכו' (FarCry2, RA3, Team Fortress 2 לדוגמא). אני לא רוצה עכבר אלחוטי כי אני מבין שלמשחקים זה ממש לא טוב. אין לי שום בעיה עם עכבר רגיל. כפתורי גלילה בצד או כל כפתור אקסטרה יתקבלו בברכה. מקלדת - לא אכפת לי אם אלחוטית או לא, זה ממש לא משנה לי. אני מאוד אוהב לעבוד עם קיצורי דרך מהמקלדת במקום עם עכבר, אז חשוב שהיא תהיה נוחה לעבודה זריזה. דרישה חשובה - אני שונא מקלדות בהם כפתורי ה PageUp, PageDown, Home, End, Delete לא מסודרים בצורה הקלאסית (2 שורות, בכל אחת 3 כפתורים). …
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
טוב, אז לפני כמה חודשים שאלתי בשביל חבר לגבי עכבר ומקלדת למשחקים , הוצעו לי הg5 והMicrosoft® Digital Media Pro Keyboard. בקשר לg5, משום מה הוא לא ממש נוח לי ליד, אז את האפשרות הזאת אני כבר פוסל מראש, והMicrosoft® Digital Media Pro Keyboard סתם לא יפה. בקשר לעכבר חשבתי על הrazer copperhead. מה דעתכם? בקשר לפדים נראה לי שאני אקנה את הrazer mantis. שוב, זוהי החלטה טובה? ומקלדת, ראיתי שלוש אפשרויות שנכנסות לי לתקציב: logictech g15 , microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000, והrazer tarantula. מה אתם חושבים? אה, והחריטה העברית לא ממש חשובה לי, אם יש אז עדיף, אבל אם אין אז לא לפסול. הבנתי שעל הg15 אין ובקשר לtarntula אני לא ממש בטוח. ושאלה קצת טיפשית אבל אם למקלדת א…
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מציג מדי פעם בשביל כל מיני חברות\אנשים, ולא תמיד יש להם מקרן. אז הוא מחפש מקרן נייד שיתחבר ללפטופ - חשוב שלא יצטרך כבל נפרד בשביל חשמל (שיעבוד על סוללות\יקבל כח מהלפטופ עצמו), ושיהיה באיכות טובה ככל הניתן (מדובר במצגות powerpoint ואולי סרטונים קצרים\תמונות - אבל לא משהו מפואר). מכירים מקרן כזה שאתם יכולים להמליץ עליו? התקציב לא חשוב, כל עוד המחיר סביר. תודה רבה :-) עריכה: לגבי התקציב - משהו בסביבות ה1,500 יהיה טוב :-)
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח המחובר לרשת אלחוטית ואני מעוניין לעבוד איתו גם מהטלוויזיה בסלון (כתחליף למסך + רמקולים). יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים אבל הטווח שלהם לא מספיק גדול ולכן חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר אותם גם בסלון. באינטרנט מצאתי רק מוצר אחד שנראה לי מתאים - PC2TVWiFi של חברת Ruby Electronics : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD3A5D3766 מפרט בקישור הבא: http://www.tietofriikki.fi/pdf/PC2TVWIFI.pdf האם מישהו מכיר את המוצר או ממליץ על משהו אחר? בתודה מראש, ליאור נ.ב מצאתי באינטרנט כמה משדרים אחרים עם חיבור USB אבל נראה שהם מיועדים לחיבור התקני מדיה / אכסון, ולא לעכבר ומקלדת אלחוטיים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אז יש לי את האוזניות בלוטוס האלה - http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k-830-bt.html ויש לי גם את מתאם הבלוטוס הזה - http://www.ebay.com/itm/180983402049 ומשום מה, למרות שהאוזניות אמורות לדבר עם המשדר זה לא הולך. לא מצליח לחבר בין האוזניות למשדר. מישהו מכיר מתאם בלוטוס שיוכל לעבוד בוודאות עם האוזניות האלה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת שתשמש אותי לצילומים ופקסים ללא מחשב, והבנתי שיש מדפסות הזרקת דיו שהעלות לדף פחות מ10 אג' )ב5% כיסוי( בדיו חילופי או ערכות מילוי אבל אני לא מוצא איפה יש נתונים על זה, בינתיים ראיתי רק ברדר MFC240 אבל הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות ואם יש יותר זול ומומלץ.[br]פורסם בתאריך: 17.10.2007 בשעה 11:06:42 שכחתי לציין שאני משתמש בצילום שחור לבן. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בשביל אבא שלי מדפסת משולבת. החשיבות הראשונה היא חסכונית בדיו, כלומר יחס דפים\עלות בין הנמוכים שיש. חשבנו על הHP 8500... מישהו יודע במקרה מה ההבדלים הרציניים בינה לבין ה6500? במיוחד מבחינת עלות ראשי הדיו וכמות הדפים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עד עכשיו היה לי SteelSeries QcK Heavy XXL והוא היה מצוין אבל האמת טיפלה גדול.. אם אני רוצה לקחת משהו שיהיה בטיפה יותר קטן , האם לקחת את הSteelSeries 5L או שיש איזה המלצה אחרת? מה הסיבה שהמשטחה הזה למרות שהוא יותר קטן וגם טיפה פחות עבה עולה הרבה יותר ?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-