עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Kak,

ברשותי G700 של לוג'יטק וגם steelseries 3hd. לא שמעתי אף פעם התייחסות לנושא אבל אני נוטה להאמין שצבירת אבק\ליכלוך על עינית הליזר של העכבר וגם צבירת ליכלוך על המשטח של העכבר לאורך זמן יפגעו בביצועים שלו (יקשו על העינית ויורידו את רמת הדיוק) אני מעוניין לנקות את המשטח ואת העינית אבל לא בטוח אם אני עלול לשרוט את העינית או לחלופין להוריד בשטיפה איזה שהוא חומר שמצפה את המשטח של העכבר. איך מומלץ לנקות אותם? נ.ב הסיבה שאני שואל היא שהיום כשהתחלתי להשתמש העכבר קפץ ממקום למקום כמו משוגע, כיביתי אותו ונשפתי כמה פעמים על העינית והוא אכן התייצב מיד, לא ראיתי כלום לפני כן כשהסתכלתי אבל אני מאמין שנכנס לשם משהו שהסתיר חלקית את העינית

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by TNT,

מה ההבדל בין החיבור S-VIDEO לבין החיבור הרגיל הבננה בכרטיס המסך?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by lesForce,

שלום , לאחר הרבה שנים שאני משתמש במקלדת ישנה של Packard Bell (כן, כן שמעתם נכון ) ,מקלדת מאוד פשוטה , הייתי רוצה לשדרג - לא כי לא נוח לי , פשוט הרעש שהיא עושה כשמקלידים עליה פשוט מציק במיוחד כשאני רוצה ללמוד או ללכת לישון ומישהו אחר על המחשב שנמצא בחדר שלי. אז הייתי רוצה שתמליצו על מקלדת שדבר ראשון והכי חשוב שתהיה כמה שיותר שקטה כשמקלידים עליה ,אם אפשר שאני בכלל לא אשמע אותה זה יהיה פשוט מושלם , כמובן חשוב שתהיה נוחה , ואם יש לה מקשי מולטמדיה ואורות על המקשים על מנת שאוכל לראות מה אני רושם בחושך בלי להדליק את האור אז זה בכלל טוב - אבל ממש לא חובה! ושוב תנו לי הצעה למקלדת שקטה ונוחה- כל השאר זה בונסים . יש לציין שאני כמובן לא גיימר ובקושי משחק במשחקים במחשב -אם בכלל ,כך ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Enermax FS-710B Black Case (P/S not included) 4x5.25, 6x3.5, 3 fans included

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by azuri,

אהלן, יש לי כרגע את העכבר MX518 והוא נהרס לי. רציתי להחליף אותו לעכבר דומה והבנתי שG400S ממש יתאים לי, וראיתי שיש גם את הG500S, יש בינהם הבדל? מה עדיף לי לקנות? (אני רוצה אחד משניהם בלבד, כי ממש התרגלתי לעכבר הזה)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Belgid,

שלום, ראיתי את המוצר הזה באיביי -שלט רחוק תואם WIN7: http://www.ebay.com/itm/USB-PC-Remote-Control-Wireless-Mouse-keyboard-MCE-Win-7-Vista-USB-IR-Receive-/221019307524?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3375c6fe04#ht_2245wt_1402 יש גם את השלט הזה שהוא קצת יותר זול אבל הוא נראה לי טיפה מכוער: http://www.ebay.com/itm/USB-PC-Laptop-Wireless-Media-Remote-Control-Controller-for-Windows-XP-Win7-Vista-/280875980821?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item4165835815#ht_4227wt_1402 רציתי לדעת אם זה פשוט כמו שזה נראה או שצריך תוכנות מיוחדות שיתאימו לעבודה עם השלט? האם יש מוצר אחר שאתם מכירים וממליצים עליו (גם אם יותר יקר)?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  8. אני מחפש דיו למדפסת הזו. מישהו מכיר איזה דיו אני צריך? איפה אתם ממליצים לי לקנות (איפה הכי זול)?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אמור לשמש כשלט למערכת קולנוע ביתית. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by MDK,

היי נשבר לי אחד הפלסטיקים שמושך את הדפים ורציתי לדעת אם ידוע לכם על מקום שמתקן או מוכר חלקים לHP 840C ? (אבא שלי מסרב לקנות חדשה ומשוכנע שיש מקום כזה)

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מוכר את ההגה בתוך הקופסא, השתמשתי בו פעמיים בסך הכל.... המחיר שנקנה כחדש: 495 ש"ח. כל המתעניין בהגה - http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/ferrari-458-italia בנוסף אם מישהו רוצה לרכוש אותו, אני מגיע לרוב אזורי הארץ במהלך השבועיים הקרובים. אני מזכיר ההגה חדש ומגיע האריזה המקורית. המחיר מעניין מאוד אז לכל המעוניין נא ליצור קשר. עריכה מנהלתית: *צונזר* חל איסור על פרסום מודעות מכירה בפורום, בשביל זה יש את הטריידזון. תודה, שי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by X7-007,

ניסיתי לפרסם את השאלה, הפורום הזה גם כן קרס והכל נמחק, בקיצור האם יותר טוב או פחות טוב מ RAT7 כי העכבר טוב ויש לי אותו הבעייה זה המחליקים מתו וכשאני מנסה להזיז מאוד לאט זה לא מדוייק וכאילו זה לא קולט את זה כמו שאני צריך שיקלוט. ב DPI 1000, אז אני צריך עכבר שיהיה כמו או אפילו יותר טוב בסיגנון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ziv124,

יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  14. <צונזר ע"י אחראי הפורום!>

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שלום, ברשותי עכבר של מיקרוסופט שהזמן הפסקתי להשתמש בו בגלל בעיה שבה נתקלתי במספר מקומות באינטרנט אך לא מצאתי פתרון ולכן "פרשתי" לעכבר זול של SILVER LINE ( ) העכבר הוא מודל סטנדרטי של USB, אני בטוח שכולכם מכירים אותו - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1526 הבעיה היא שהעכבר עובד מצויין בסביבות ה20-30 ובמקרה הטוב 50ד'ק, ולאחר מכן מתנתק (הלייזר נכבה, העכבר לגמרי לא מקבל שום מתח ככל הנראה) ואין דרך אחרת אלא להוציאו מחריץ הUSB ולהחזירו מחדש כדי שיחזור לפעול לפרק זמן נוסף שכזה. למישהו ידוע על הבעיה? האם קיים פתרון? אשמח נורא אם אשמע על פתרון שיאפשר לי להשתמש בעכבר הזה! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. MHZ מהירות DDR או משהו כזה כתבה שהיתה באתר של X-BIT LABS למישהו עדיין יש לינק או משהו

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by platinum,

צריך המלצה לחנות מחשבים זולה ואמינה באזור המרכז, עדיף אחת גדולה או רשת חנויות, שיהיו בעלי הצע גדול של מוצרים מחברות שונות ;D

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by a-v-i,

היי, זקוק לעכבר בחיבור BT או 2.4 לקליטה מטווח של 2 עד 3 מטרים. חשוב שיהיה בגודל רגיל (לא למחשב נייד) תודה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  19. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת עבודות, קצת אבל ממש קצת תמונות. אני צריך שיהיה בה גם סורק ומכונת צילום. מקווה שהכל נכנס בתקציב... אם לא אז אפשר חריגה קטנה. תודה!

20. Started by paulyoung,

היי, מישהו מכיר את הספק הזה? Enermax EG475P-VE (24P) Noisetaker ATX 12V v2.0 Power Supply כאן: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/cases/Enermax_EG475P-VE_5.html הוא קיבל ציון מעולה מיועד ללוח SLI כרגע עם כרטיס מסך יחיד, ובעתיד להוסיף עוד אחד. תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. השאלה שלי אם ניתן לסרוק כמות דפים דרך המגש הזנה שלמעלה אני יודע שזה לפקס . אבל אולי מישהו יודע אם אפשר לקבוע במדפסת הזאת שזה יעבור לתוכנה ? ומישהו יודע כמה דפים ניתן לסרוק דרך המגש הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Torgi,

שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית מומלצת. השימוש הוא יחסית קטן (עד 50 דפי טקסט A4 מלאים בחודש). בנוגע לצבעוניות, זה ישמש בעיקר להדגשה, כותרת ואף חלקים מסוימים בטקסט שיהיו בצבע כזה או אחר. אני לא מתכוון להדפיס תמונות או דפים עם כמויות אדירות של צבע. דגשים ו"דרישות" נוספות: הדפסה דרך WIFI לא חשוב שהאיכות תהיה גבוהה, אלא מספיק טקסט קריא ומובן. דיו זול, או אפשרות לקניית דיו מזוייף שלא הורס את המדפסת. אם זה אפשרי, אז אפילו קיבולת יחסית גדולה. אני לא צריך תוספות מעבר (כמובן שלא יפריע לי אם יגיעו יחד), אבל רצוי מדפסת משולבת פקס. לא חובה כמובן.. מהירות ההדפסה איננה חשובה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by YAIR,

להתראות מחר בקומדקס ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  24. שלום. לאמי מדפסת משולבת שקנתה לפני כמה שבועות Brother MFC-J6250W. אז ככה: המסך מגע של המדפסת מוגדר להתעמעם לאחר 10 שניות של חוסר שימוש, והמדפסת מוגדרת להכנס למצב שינה לאחר דקה של אי שימוש. בנוסף, ה-Mode Timer מוגדר על 30 שניות של אי שימוש. מסיבה שטרם ברורה, לאחר שהמסך של המדפסת מתעמעם לאחר משך הזמן המוגדר, כמה שניות (פרק זמן לא אקראי) לאחר מכן, הוא מתבהר מחדש, כאילו מישהו נוגע בכפתורים או במסך של המדפסת, גם כאשר אף אחד לא מתעסק עם המדפסת. הדבר מונע מהמדפסת להכנס למצב שינה. הבעייה התחילה מרגע ההפעלה הראשונה של המדפסת. עדכון קושחת המדפסת לגרסה האחרונה לא פתרה את הבעייה. התקשרתי לתמיכה של ברדר רשף, והנציג ביקש ממני לנתק את המדפסת מחדש כאשר היא פועלת, להחזיק את הלחצן Home, ו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מה מבין שני הדגמים יותר מומלץ:ATOP Gladiator Silver/black 500W דגם: Gladiator. או: ARCTIC COOLING Silentium T2 + 450W PS דגם: Silentium T2. תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.