ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מקלדת חדשה. הדברים שהכי חשובים לי בה: מתחת ל-450 ש"ח עם numpad מעט לחץ עבור לחיצה (אני מרגיש שאני צריך ללחוץ יותר מדי במקלדת הנוכחית ב-PC בהשוואה למקלדת לפטופ). תאורה אחורית עדיפות לצבע שחור ומגניב אשמח להמלצות, אם יש שאלות\בקשות אשמח לענות. תודה מראש על העזרה! נ.ב. שתי מקלדות שנתקלתי בהן בחיפושי הקצרים: Razer Deathstalker Essential Gaming Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard אשמח לדעות
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חג שמח לכולם אני מחפש מקלדת חדשה, חשוב לי תהיה נוחה, עם כפתורים נגישים לווליום, מחשבון ובלי כפתור FN. אופיונלי: כפתורים שאוכל להגדיר אותם בעצמי. תקציב: עד 200 ש"ח אשמח להמלצות, תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המקלדת הנוכחית שלי כבר ישנה וקשה מאוד להקלדה, ואני רוצה להחליף אותה בחדשה. אני מחפש מקלדת (חוטית) שתהיה נוחה להקלדה (אך לא ארגונומית), עם מקשי Enter ו-Backspace גדולים, ואם אפשר עם כמה כפתורים בצד שיכולים לבצע פונקציות שונות (למען המאת מעניין אותי רק להגביר ולהנמיך את הווליום, ולפתוח את ה-Calculator). בנוסף, אני מחפש מקלדת שלא נצבר בתוכה לכלוך, או לפחות מעט מאוד. במקדלת שיש לי כעת הצטבר המון לכלוך מתחת למקשים, ופעם אחת כשהוצאתי את כולם כדי לנקות, המקלדת הפכה למכונת כתיבה כשהחזרתי אותם : אולי אם היא תהיה דומה למקלדת של לפטופ, שם אין ממש "בורות" בין מקש למקש, יהיה פחות לכלוך... תקציב: עד 150 ש"ח. מה אתם אומרים? בתודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ברשותי מקלדת לוגיטק מולטימדיה Elite המקלדת נוחה אבל בזמן האחרון המקשים נהיו קשים. בנוסף, אני פתאום מרגיש שהיא מרעישה לי מדי. ההתלבטות כרגע היא לגבי המקלדת של מיקרוסופט Reclusa gaming keyboard למי שיש את המקלדת הזו אשמח לקבל תגובות בנוגע לנוחות המקשים ובנוגע ל"רעש" שהם מפיקים ההתלבטות השניה היא גם של מיקרוסופט Natural Ergonomic Keyboard 4000 יש אותה לחבר והוא ממליץ אבל נראה לי שהיא גדולה מדי ההתלבטות השלישית היא Logitech Wave שאותה כבר ניסיתי באיזו חנות והאמת שלא הרגישה לי הכי נוח שבעולם אפשרות אחרונה אבל קצת גדולה עלי כרגע היא Razer Tarantula אבל היא שקטה מאוד והמקשים נוחים, אפשר לקחת אותה בחשבון
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
בזמנו כשקניתי את המחשב שלי קניתי עימו מקלדת פשוטה של SilverLine ב70 ש''ח... המקלדת עצמה נוחה למדי אבל ישנה בעיה מציקה למדי שכשלוחצים על מספר מקשים בבת-אחת חלקם לא מגיבים, נגיד אם אני לוחץ על Shift, A, W וCaps Lock ביחד אחד מהם לא מגיב... אני מחפש מקלדת שאני יכול ללחוץ בו-זמנית על 4, 5, ואף 6 (אם יש מקלדות שכאלו) מקשים בו-זמנית מבלי שיווצר מצב שבו אחד מהם לא מגיב ללחיצה... לא-משנה לי של איזו חברה המקלדת, לא-משנה לי אם היא מכוערת או יפה, העיקר שאני אוכל לשחק בחופשיות מבלי לדאוג לדברים שכאלו. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות לגבי מקלדת נוחה, עם אפשרויות מולטימדיה (עוצמת קול, כפתור Play, Stop וכד'), וכן עם קיצורי דרך (כמו My Fovarites וכד', שאפשר להקצות עצמאית). מעוניין בהמלצות הן לגבי חוטיות ואלחוטיות תודה
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת המזדקנת שיש לי (למרות שאני מאוד אוהב אותה). דרישות: בלי F LOCK הטפשי הזה כפתור למחשבון כפתור למחשב שלי כפתורי ווליום + מיוט כל השאר זניח עדיפות למקלדת חוטית תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת שתתאים לעבודה משרדית, גיימינג ויכולות עריכה. ממש אבל ממש חשוב לי השקט. אני מעדיף מקלדת שטוחה ואני חייב אותיות בעברית (עדיף מובנה אבל אין לי בעיה לחרוט). התקציב נע עד אזור ה 450 אבל מעדיף לא להגיע לשם. יש לי גם אובססיה לאיכות חומרים וגימור אז תביאו משהו איכותי. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי המקלדת שעבדתי איתה 5 שנים בערך נהרסה פתאום, ואני מחפש מקלדת חדשה. עד היום השתמשתי במקלדת פשוטה של microsoft בלי פיצ'רים וכאלה. אני מחפש מקלדת שתיהיה נוחה לשימוש, אני בעיקר גולש ומשחק אבל אני לא צריך פיצ'רים וכאלו דברים. רק שהמקשים שלה יהיו שטוחים כאלה ונוחים (ממש ברגע זה אני עם מקלדת חלופית עם מקשים בולטים ומעפנים אי אפשר ככה), עוד דבר חשוב זה שהיא תיהיה ישרה ! שהיא לא תיהיה בצורת גל כזה עם מקשים בגדלים שונים. נקודה נוספת, עדיף שתיהיה חוטית אין לי כח להחליף כל פעם בטריות בקיצור מקלדת ג'ינרית אבל נוחה ! תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
זהו כבר המקלדת שלי נהרסה ואני כבר רוצה לקנות אחת שלא תשבור לי את האצבע. אני בעיקר רוצה שהיא תהיה נוחה אבל שתהיה עמידה לאורך זמן יש למישהו הצעות? :
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מקלדת חדשה למחשב החדש ואני לא מתכוון לשים יותר מ100$. המקלדת צריכה להיות מארה"ב מאתרים כמו newegg ואחרים. המחשב הוא מחשב נטו למשחקים. ראיתי את ה Logitech G15 אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות. מה שחשוב שלא תהיה אלחוטית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מחפש מקלדת פשוטה ונוחה (עדיף חוטית) ושתהיה שקטה ... עד 120 ש"ח.. איך ה-K300 של Logitech?? (עם התאורת מקשים)..?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מקלדת עד 200 שקל מקלדת נוחה העדפה למקלדת עם אורות אבל לא חובה , שיהיה כפתורי מולטימדיה , והאמ זהו (: תודה לכל מי שעוזר D:
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אז ככה המקלדת שלי Logitech Media KEyboard יש לה מקש רווח ממש קפיץ או הרבה מן המקלדות בשוק אבל מה שקורה כשני מאזין למוזיקה וכאלה.. המקש רווח קופץ ושומעים אותו באופן מציק כזה ברקע אז אני מחפש מקלדת עד300 ש"ח שהמקש רווח שלה "חזק" בתודה, דור
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 אני שואל במיוחד על המקלדת ואני יודע שיש אותה בנפרד ב290 אבל שווה לי להוסיף עוד 50 ש"ח ולקבל גם עכבר+5 שנים אחריות בפנדה השאלה האם משהו התנסה עם המקלדת הזאת? והאם היא לא זהה ל k350 ?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
טוב, חסכתי קצת כסף =] ואני צריך מקלדת חדשה כי את שלי שברתי אפשר להגיד אין לי את הרגלים של המקלדת וחלק ממקשים שבורים עקב שימוש בשואב אבק ולמדתי שאסור לשואב אבק במקלדת. אין לי ממש דרישות חוץ מזה שתהיה ככה - שחורה. על מה אתם ממליצים עד 450 שקל, כמובן מומלץ פחות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום.. ראיתי אצל חבר שלי מקלדת IBM [די ישנה] של IBM וכשמקלידים בה המקשים מאד חזקים וממש נוחים.. בגלל שהמקלדת מאד ישנה היא לא נימכרת בשום מקום כבר.. אם מישהו מכיר מקלדות טובות יהיה נחמד אם ימליץ על משהו תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת מכנית עם אותיות מוארות בעברית. ממה שראיתי ביו-טיוב ברוב המקלדות האותיות באנגלית מוארות והחריטה בעברית לא מוארת. האם אפשר למצוא אותיןת עהריות מוארות כהלכה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מקלדת של לוגיטק או מיקרוסופט עד 200 שקל אלחוטית ושלא תבוא עם עכבר... המקלדת צריכה להיות סופר נוחה כי אני משחק הרבה... בתודה מראש :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת הנוכחית והוותיקה - digital media pro חשוב לי שיהיו הכפתורים של הווליום (עדיף בצד שמאל) כמו כן חיבור חוטי, ואין צורך ב-RGB אשמח להמלצה תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד טריקים כי אני חולה על זה, מחיר 400-500 אפשר לעלות קצת עם צריך מעדיף לא לא אלחוטי כי גם ככה היא ליד המחשב, ולא צריך את הבאנדל עם העכבר כי כבר יש לי תודה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי מארז מחשב שאמור להתחבר לטלביזיה וכדי שיהיה לי נוח יותר אני מעוניין במקלדת אלחוטית נטענת עם משטח מגע.ראיתי שיש ללוג'יטק מקלדת כזאת אבל שמתי לב שבשורה שצריך להיות ה-f1,f2 ...וכו ... יש לחצנים אחרים . אשמח להמצלה של מקלדת אלחוטית עם הלחצנים של ה-f ושיחזיק לי הרבה זמן בין טעינה לטעינה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את ההפניה למקלדת של מיקרוסופט סיידויינדר , שהייתה מתאימה אם לא המחיר הגבוה. אני מחפש מקלדת רגילה ולא יקרה כל כך אבל עם תאורה אחורית ועברית. עד עכשיו ראיתי רק בלי עברית. אשמח להפנייה אם קיימת כזו בארץ. (רצוי של מיקרוסופט איתם יש לי נסיון חיובי ואני אוהב את התחושה שלהם). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לרוב אני משחק בלילה, לכן אני צריך להתמצאות בכפתורים בחושך. חשבתי על מקלדת מלאה או חלקית עם תאורה אחורית. לא צריך עברית. רצוי שתהיה אפשרות להחליש(מלבד לכבות לגמרי) את התאורה או שהיא פשוט לא תסנוור בחושך. אני לא לגיימר כבד ולא משחק ברשת. לכן כל מיני פ'יצרים של מאקרו וכו' פחות חשובים לי. תקציב נגיד עד 350 ש"ח. הסתכלתי באינטרנט על מספר דגמים: Microsoft SideWinder X4 Logitech Gaming Keyboard G110 Razer Nostromo Expert Gaming Keypad כמות הכפתורים ב Razer Nostromo לא יגבילו אותי במשחקים? למי שיש\היה ניסיון עם מקלדות בעלות תאורה אחורית אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד עליהן. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-