עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום. אני מחפש מקלדת אשר תיועד בעיקר לגיימינג, לא הרבה עבודת כתיבה. אם יש הצעות וחוות דעת אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by hunter17,

שבת שלום=} אני מחפש מקלדת למחשב שלי וצריך עזרה>< התקציב שלי הוא גג 200 ש"ח (לא חורג יותר מזה..) אני צריך שיהיה בה: מקלדת חוטית (חשבו לי מאוד כי אני לא סובל את האלחוטיות), מקשים בעברית, חיבורי USB מאחורי המקלדת (זה ממש הכי הרבה חשוב לי!!! עדיף שיהיו 2), מקשי מדיה (עדיף שיהיה גם כפתורי ווליום), שתהיה מחברה אמינה וטובה וכמובן עדיף שהיא תראה טוב אני בטוח שדי קשה למצוא משהוא כזה בתקציב שלי אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש יניב

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by avihy,

אני מחפש מקלדת למשחקים. תקציב: עד 250 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. היי לכולם, יש לי כרגע מקלדת של NEC מאיזה מחשב שקניתי לפני 10 שנים מP1000 (לפני שהבנתי במחשבים) ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותה.. ראיתי שיש מקלדות נחמדות עם אורות באותיות ממש התלהבתי מזה. ישתלב טוב עם המארז שלי TT ELEMENT G על מה אתם ממליצים? למישהו שהוא מתכנת בשעות הבוקר וגיימר בשעות הלילה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. כותרת... ראיתי מקלדות של Saitek, של Logitech ושל Razer יש עוד אופציות ? לי כרגע יש G5 ולכן אני צריך מקלדת, מ Amazon יהיה נחמד.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by shilok,

שלום רב. לפני מספר חודשים התוודעתי לכך שיש מקלדות מוארות למחשבים נייחים. אני מחפש מקלדת מוארת איכותית, עם מקשים בעברית ואנגלית. עדיף זול. במידה ואין, אז אני אקח הכל. תודה רבה מראש (-:

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by SteelCat,

מחפש מקלדת מוארת עד 300ש"ח. עדיפות לסוג תאורה כמו בתמונה, בגבולות של הכפתורים ולא בכל הכפתור.

• 19 תגובות
    • 9.7k צפיות
  8. Started by Shasoosh,

כרגע המקלדת הסבירה היחידה שמצאתי היא ה X4 של מייקרוסופט. ה X6 גם נחמדה אבל שללתי אותה בשל בעיות של גוסטינג. הדברים היחידים שחשובים לי כמובן זה הנוחות ושיהיה במקלדת גם עברית עריכה: עכשיו ראיתי שה X4 באייבורי עולה 175 כשב KSP היא עולה 275. יכול להיות שבגלל שבאייבורי אין לה עברית בגלל זה ההפרש? תודה

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by ozzur,

שלום לכולם. אני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית הכוללת אותיות בעברית על גבי המקשים (המקלדת מיועדת למבוגרים עם בעיות ראייה). אין בעייה עם המלצות גם למקלדות גיימרים, בעיקר שהמקשים יהיו מוארים ובעברית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לא מעניין אותי גיימינג השימוש יהיה בעיקר הקלדות רגילות של סטודנט. הכי חשוב שתהיה מוארת אחר כך שקטה ואחר כך אלחוטית. אני אהיה מוכן לוותר על העניין של האלחוטי אם נדרש תקציב עד 300 ש״ח וכמובן שמכנית לא רלוונטית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Elad83,

שלום רב, אני מחפש מקלדת מולטימדיה עם כפתורים ייעודיים ל"שיר קודם / הבא". מקלדת חוטית בלבד. זממתי על ה microsoft digital media 3000, מאחר ויש לי ניסיון טוב עם ציוד של מייקרוסופט, והיא אכן נראית משכנע עם מקשים שטוחים ורכים, אבל - לא ניתן להשיג אותה. נאמר לי שזהו דגם שיוצא מהמחזור. אז - מישהו מכיר דגם דומה שיענה על הדרישות שלי? *חוטית *מקשי מולטימדיה - next/previous track *כפתורים נוחים ושטוחים. אפשרות נוספת היא לקנות מקלדת כזו עם מקשי favorites, ולתכנת אותם כך שישמשו למולטימדיה, אבל לא מצאתי איך ניתן לתכנת לnext track. אשמח לעצות.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  12. אז ככה. אני מחפש מקלדת מולטימדיה בתור מתנה לאחי ליומולדת. המקלדת היא הדבר היחיד שנראה אצלו כאילו שוק המחשבים לא התקדם מאז המקלדות של הXT.... בכל מקרה הדבר הזה יהיה צריך לחיות ליד מארז שחור, מסך LCD כסוף-שחור ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט (כמו זה שבביקורת של אסף באתר) בצבע פלטינה (ואולי הMX310 שלי יהיה שם לפעמים - אבל אלו אותם צבעים...). חשבתי על זאת של מייקרוסופט: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=1553 איך היא? חיפשתי גם משהו דומה (מולטימדיה בשחור+כסף) של לוגיטק אבל לא מצאתי משהו שהוא רק מקלדת ולא ערכת קומבו עם עכבר.... יש גם את היצור הזה של גניוס: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=2404 …

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת חדשה בסביבות ה150 ש"ח. שמתי לב לשתי מקלדות שנראות מתאימות לתקציב ולדרישות שלי: Logitech Media Keyboard Elite Microsoft Digital Media Pro Keyboard אפשר המלצות על המקלדות האלה? או בכלל משהו אחר מתאים במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  14. היי מחפש מקלדת מכאנית חדשה חייב: *סוויצ'ים חומים- שיהיה טקטייל אבל עדיף עם מינימום רעש *פריסה מלאה כולל NUMPAD *משענת לשורש כף היד מובנה- חובה (סגנון הקורסייר 70) נחמד אם יהיה שליטה לווליום בגלגלת לא חייב נורות וצבעים עדיף בלי מקשי מאקרו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  15. דוד מגיע מחול ומחפש להחליף את ה lycosa השבורה, רוצה מכאנית עדיפות גדולה לMx Cherry Red אפשרי גם בארץ אם יש אופציה נוספת יותר טובה ויותר זולה זה מה שאני מתלבט - אינלי מושג איך להחליט SteelSeries 6Gv2 Mechanical Gaming Keyboard - Red Cherry Switches Edition http://www.amazon.com/SteelSeries-6Gv2-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B008OQTGBQ/ref=sr_1_10?s=videogames&ie=UTF8&qid=1371316223&sr=1-10 CM Storm QuickFire Pro - Mechanical Gaming Keyboard with CHERRY MX RED http://www.amazon.com/CM-Storm-QuickFire-Pro-Mechanical/dp/B009D8ZW3U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371322983&sr=8-1&

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  16. בגדול הדרישות הן: 1. מקשים חומים או דומים (מקש "קליקי" שקט) 2. משענת שורש כף יד מובנית 3. מקשי מדיה- ווליום בחוגה, כפתורי פליי\פאוס, קדימה אחורה 4. עברית מובנית בחריטה חיפשתי ROCCAT- לא מצאתי כבר בארץ CORSAIR- מצאתי רק בחנות אחת, עם מחירים אסטרונומים מה אני מפספס?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by Shbd,

היי, רציתי להתיעץ בנוגע לקניית מקלדת מכאנית ראשונה. אני מחפש משהו בסיסי, לחוש את הדבר. לא בהכרח מקלדת מוארת למשל עם מיליון פיצ'רים. השימושים העיקריים יהיו שילוב של גיימינג ועבודה רגילה יום יומית (אני כותב על המקלדת אך לא המון). התקציב הוא בסביבות ה-500 ש"ח ולכן חשבתי בין היתר על Corsair K65 שראיתי שנמכרת בארץ בסביבות ה-400. האם כדאי ללכת על המוצר ? עד כמה משמעותי לדעתכם המחסור ב- NumPad ? תודה.

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. היי אני מחפש מקלדת מכנית Cherry MX חום/אדום מוארת שתכלול את מקשי המספרים בצד ימין. אין צורך במקשי מקרו (אבל אם יש גם בסדר). מקשים אנגלית ועברית. בסביבות 400-600 שקל. חשוב שיהיה אפשר להנמיך את חוזק התאורה. שמתי עין על הCM TRIGGER אבל באייבורי וKSP אין חום ואדום. חשבתי ללכת על השחור אבל ראיתי וידאויים וזה נשמע כמו המקלדת הרגילה שלי והבנתי שאין פידבק.הייתי שמח ללכת על הK60 של קורסייר אבל אין להם תאורה. ואני משחק בעיקר FPS אם זה משנה.

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by X7-007,

הבנתי שיש בזה הרבה יותר מסתם אנרכיה והעדפות, אבל כרגע מה שמוכרים בארץ כי אני לא יודע מתי יקפוץ לי כפתור כמו שקרה לי ב 2 מקלדות של RAZER אני מעדיף לא לקחת את BLACK WIDOW הבנתי שיש להם מלא בעיות ב ULTIMATE ולא בטוח מה קורה עם הרגיל אם כפתורים יוצאים או אותיות נמחקות או ש ALT נדבק עם הרווח אני מחפש מקלדת שיהיה כיף לכתוב, לשחק, עדיף שיהיה נוחות מקסימלית וללא הקשר לרעש. השניים שראיתי שהם מובילים הם ה RAZER BW ו DAS. אם כבר אני מעדיף שיהיה לי מקלדת עם אור אני משחק די בחושך ועדיף הבעיה זה שלא מצאתי את DAS שמוכרים פה אז הבחירות הם BW ULTIMATE או הרגיל אם אני אהיה בטוח שתיקנו את הבעיות בגירסאות באץ' חדשות Thermaltake Meka G1או DAS שאני לא מוצא לקנות בישראל מה שיש לי כרגע זה Steel…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מחפש מקלדת מכנית שתתאים גם לגיימינג וגם תיהיה נוחה להקלדה מרובה (תכנות). לא מחפש משהו ממש יקר, אז התקציב הוא בסביבות ה 400-450ש"ח. אפשר לחרוג קצת אם יש צורך. לא אכפת לי מכפתורי מאקרו ומצבי משחק ושטויות כאלו ואחרות, אבל כן הייתי מעדיף אם היה במקלדת תאורה אחורית למקשים (לא חובה אם זה מעלה את המחיר ביותר מידי) אשמח להמלצות, תודה

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. תודה לעוזרים

22. Started by dans41,

היי, אני לא ממש מבין גדול בעניין וזאת תיהיה המקלדת המכנית הראשונה שלי. אבל לפני הכל אני רוצה לדעת מה ההבדלים (איך הסוויצ'ים תורמים לי בכלל). השימושים יהיו למשחקים, עבודה משרדית וטיפה עריכה (וידאו ותמונות למרות ששם המקלדת פחות דומיננטית). עברית זה דבר מאוד חשוב לי מכיוון שלא רק אני עובד על המחשב הזה והבנתי שזה גם חיסרון ושעליי כנראה לבצע חריטה שתסיר את האחריות (אני אשמח לשמוע על המלצות למקומות ומחירים). תאורה זה גם משהו שחשוב לי כי מתוך הרגל יותר נוח לי בחדר חשוך ומתאמי עיצוב אני מעדיף תאורה אדומה/לבנה/ניתנת לשינוי. מאקרו זה משהו שממש לא נחוץ לי ממה שהבנתי אני צריך סוויצ'ים שחורים או חומים כי הרעש של הכחולים פשוט מוציא אותי מדעתי ואני משחק בשעות מאוחרות יחסית (אני לא רוצה…

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by bg1987,

אני מחפש מקלדת מכנית, עם מקשים אדומים (CHERRY MX RED), ומה שחשוב לי שיהיה לה משענת לרגלים. אני מצאתי את הCORSAIR K70, אבל נראה שלא מוכרים אותה בארץ (אם משהו יכול לשלוח לינק לחנות שכן אני אשמח) יש המלצות אחרות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

היי לכולם, אני מחפש מקלדת, עדיף שתהיה של לוג'יטק, שבחושך צבע המקשים הוא כחול זוהר. ראיתי כזאת מקלדת זה בטוח, השאל אם היא מבית לוג'יטק והאם מוכרים אותה בארץ ובמחיר סביר. אודה לכם אם תמצאו לי קישור למקלדת הזאת, תודה מראש, דודי הסטלן.

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

לא אכפת לי של איזה יצרן, עדיפות גבוהה למיקרוסופט, עוד יותר גבוהה ללוג'יטק אין לי בעיה עם מקלדת חוטית ככה שאל-חוטי יהיה בזבוז כסף והכי חשוב, מחיר טוב! אני לא רוצה סט אני צריך רק מקלדת מצאתי בפנדה ב300 שקל, ולדעתי זה גניבה לאור היום להתחשב בזה שהדגם הוא בדיוק המקלדת מולטימדיה שעולה 80 שקל! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים