עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ferrari599,

אני זקוק למקלדת ועכבר למחש החדש שלי. אני עובד הרבה בפוטושופ, משחק מדי פעם וכותב מאמרים\עבודות. עדיף ללכת על מערכת עם חוטים? או אלחוטי? אני רוצה שהכל יהיה בצבע שחור(אפשר שיהיה קצת אפור גם). על מה ללכת?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. לוג'יטק הוציאה עכבר חדש למשחקי MMO, לוג'יטק G600: http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/g600-mmo-gaming-mouse - 20 כפתורים הניתנים לתכנות - זכרון פנימי לאחסון פרופילים - מותאם לשימוש ביד ימין - תומך ב-Logitech Gaming Software מה דעתכם על העכבר הזה? האם הייתם רוכשים אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by fux,

משהו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  4. שלום לכולם זו הפעם הראשונה שיהיה לי עכבר אלחוטי ובגלל זה אני שואל אתכם. איזה עכבר כדאי? עד 150 שקל, אלחוטי, חיי סוללה ארוכים יחסית (לא חובה מאד), וביצועים טובים+ למשחקים (לא יודע אם יש כזה משהו במחיר הזה). ורצוי כמובן מחברה טובה ואיכותית. אז אם מישהו מכיר משהו בסגנון שיפציץ תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  5. מחפש המלצה מדפסת +סורק +מכןנת צילום +פקס כולם ביחד תקציב 800

6. Started by TaMiRn2,

מחפש שלט למחשב (למדיה פלייר בעיקר) שתומך בפרופיל avrcp בבלוטות'...

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  7. אני רוצה לראות איפה עומד ה-G5 שלי בבאנצ'ים מול עכברים אחרים....

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by itzikin0,

היי חבר'ה, זה לאט ולאט התחיל ועכשיו זה כל הזמן! יש לי את המקלדת ROCCAT ISKU FX שקניתי לפני שלושה שבועות מ-KSP! עכשיו זה התחיל לפני שבועיים וככה לאט לאט זה נעשה יותר.. סתם נגיד אני במשחק FIFA או אפילו DEVIL MY CRY המסך זז לי לבד עושה עיגולים זאת אומרת שהחצים פועלים סתם! זה קורה לרוב המקרים אבל עכישו בכלל זה קורה...ניסיתי לנתק את המקלדת ולהזחיר אותה וזה לא עוזר! אם אני מנסה בתפריט להזיז משהו איני יכול מכיוון שזה זז לבד ואין לי שליטה עליו! והמקשים לא תקועים כלל. אני מנסה להזיז את העכבר וזה מתנגד לי... מה עושים? מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Sman,

לויכוח המעניין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by X-_PLOSIVE,

מהם הגירסה הכי חדשה וטובה של ה 4in1 יש לי לוח אם asus a7v 133

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by GhostHunters,

עזרה | מחפש המלצות לוח גרפי לעבודה עם PHOTOSHOP תווך מחיר שאני מוכן לשם זה מקסימום 400 שקל

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by A.Z.P,

היי לכולם, יש לי את המדפסת הנ"ל ורציתי לדעת האם ניתן להגדיר משהו כך שיהיה ניתן להשתמש בה בלי שמוכנסת מחסנית צבעונית? כרגע המצב הוא שנורת הINFO מהבהבת באדום וטוענת שחסרה מחסנית ולכן לא ניתן להשתמש בה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, הויברציות משום מה לא עובדות בהגה, למרות שהנורה דולקת ובהגדרות במשחק זה על ON.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by hadary,

שלום לכולם!! אני די חדשה ויש לי שאלה אני רוצה לקנות למחשב כרטיס תלת-מימד... אני צריכה לדעת בערך מחירים והמלצות... תודה רבה מראש!!! :-/

15. חבר שלי רוצה לקנות צורב, והוא אמר לי שהוא ישקיע על זה סכום של עד 500 ש"ח.. איזה צורב הכי טוב אפשר לקנות בסכום כזה? תודה בן-אור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אחרי שקניתי לפני הרבה זמן מדפסת לייזר :חסכונית" בהמלצת מוכר "חביב" באופיס דיפו מדגם ML 1640 של SAMSUNG והיתאכזבתי קשות מהתפוקה הנמוכה שלה של 1500 דפים לטיונר, החלטתי לקנות מדפסת חדשה. אני סטודנט ומדפיס הרבה מאוד , אני מחפש מדפסת חסכונית כלומר שתיתן לי כמות מכובדת של דפים לטיונר. התקציב עד 1000 שקל למרות שהייתי מעדיף לא לעבור את ה600, אני מעדיף לשלם פעם אחת מחיר גבוהה בשביל המדפסת ולקבל תמורה מבחינת כמות ההדפסות. אני צריך שחור לבן בלבד ולא צריך שתעשה שום דבר מעבר להדפסה. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, איזה רמקולים כדאי יותר יותר למוזיקה ומשחקים מהמבחר הזה: 1. Microlab M-700U 2. Microlab M-940 3. altec lancing

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  18. איזה ספק יותר טוב אנרמקס ליברטי 500 או מה שמגיע עם הסונטה 2 והאם אני יכול לקנוט מארז ולבקש מהחברה שיקחו את הספק ושיזכו אותי במקום?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. קונה מחשב חדש ומעוניין שהזכרונות שאקבל 256 DDR PC2100 יהיו מסוגלים לעמוד באפשרות של המהרה עתידית. אז עקבתי אחרי מה שנכתב כאן בעניין חשיבות החברות ושאלתי היא אחרת : מציעים לי צ'יפ מסויים בחנות ומשום מה לא מופיע שם היצרן. כן מופיע בין היתר CLS 2.5 שמניח שמדובר ב-CAS. האם ניתן לברר והיכן של מי הצ'יפ לפי המספר שמופיע עליו? זה המספר : M84E256DB168GP175 וחיפשתי ולא מצאתי דבר כזה. אודה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by udicol,

לאחרונה החל המאוור של הצ'פסט של לוח האם - Gigabyte vtxe לעשות רעש .הסרתי את המאוורר . אשמח לקבל חוות דעת . אני חוזר ואומר : מדובר על המאוורר של הצ'פסט .

21. Started by A_D,

בפוסט שלך כתבתה שהזמנתה מחול את המארז P160 של ANTEC הייתי רוצה לקנות את ה P180 מחול הייתי רוצה לדעת איך יבאתה אותו לארצ העם משלמים מס או משהוא כזה וכמה זה עלה לך כל העסק?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. לפני שנה וחצי חבר שלי קנה MX510 ב-300 שקל בזיגזג, מישהו יודע בוודאות כמה אחריות אמורה להיות לו? תודה! (:

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. http://techgage.com/article/steelseries_ikari_laser_mouse/1 מתחרה חדש על הכתר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by מגדל,

אני מחפש הגה טוב למחשב... עם כל הציוד - הילוכים, קלאץ' , ברקס גז כל התוספות... אז בבקשה להמליץ...

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by VT,

תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.