עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shasoosh,

אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (מדפסת + סורק אולי גם פקס) בסביבות ה400 -500 ש"ח. עדיפות לעלות נמוכה של דיו. מה המדפסות המשולבות המובילות בטווח מחירים הזה? מה דעתכם על ה X5250 Lexmark ב 450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

My sis uses that cam and she lost the driver, can someone please help me find it on the internet or alternatively in other source ? Thnks !

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by INcite,

האוזניות שלי נהרסו, ואני רוצה לקנות חדשות למי שהוא יש המלצה על אוזניות גיימינג ?? (500 שקל תקציב)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש תחליף לSteelseries Siberia V2. שימוש: משחקים סרטים סדרות. חשוב לי לקנות אוזניות שלא יכבידו על הראש וכמובן איכות. תקציב עד 400 שקל. אפשר לחרוג, אבל לא להגזים. הסיבה שאני מחליף את האוזניות הקיימות כי הvolume נדפק ומספיק שאני מזיז את זה קצת אז הסאונד הולך רק לכיוון אחד וכו, אז חשוב לי גם שהצד הזה יהיה כמה שיותר איכותי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי (מקלדת,עכבר ואוזניות) השימושים שלי הם גיימינג, עריכת תמונות וקטעי וידאו איזה עכבר מומלץ לשימושים אלה, 350 שח מוקצב לעכבר אוזניות מיועדות לגיימינג, מוסיקה וסרטים אבל אני צריך משהו נוח, אטום ועדיפות לכאלה שאני אוכל גם להוציא מהבית לשימוש בפלאפון, 400שח מקלדת אני צריך פשוטה אך איכותית אין צורך במקשי מאקרו או מכנית כי זה לא נחוץ לי אני משחק בעיקר FPS ן RPG וגם ארקייד ואינדי למיניהם, 300 שח. אשמח לקבל תשובות אם ציוד ספציפי. אם חסרים לכם פרטים מסויימים תרשמו ואני אשלים לכם כדי שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by lumi,

יש לי התלבטות בין 2 מצלמות דיגיטליות, פוג'י 3800/304 או אולימפוס C4000 את האולימפוס אני יכולה לקנות ב2500 שקל, והפוג'י לא מצאתי עדיין דיל מיוחד מידי.. יש איזשהי דעה מקצועית?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום לאחר שהמדף עם הסאבופר שלי נפל על המקלדת ושבר אותה(למזלי הוא פספס את המסך והטלפון שלי) הבנתי שזה סימן להחליף אותה אני חושב או G15 או Wave(אם יש משהו אחר תגידו) עכשיו הרצתי בפרום חיפוש וקראתי תגובות והכול אבל מה שלא הבנתי זה ההקלטה מקשים בG15 אני יכול להקליט שם רק פעולות עם המקלדת או גם עם העכבר(נגיד לעבור קבוצה בCOD או דברים כאלה)... אם זה רק עם המקלדת כנראה אני ילך על הWave... תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by Mikel,

שלום, אני צריך מארז + ספק בסגנון: Coolermaster CAC-T05-UW Centurion 5 P/S Not Included Case Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply המפרט מהחנות logicpc (הוצע ע"י Dr. n00b במפרטי מחשב - תודה, ד"א), ויכלול כנראה את הרכיבים הבאים: № Code Product Price Quant. Summ 0 8512 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ 1 167 ¤ 3 8410 EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1750.00 ¤ 1 1750 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 6 8799 LG GSA-H10A 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. שלום יש לי p4 1.7ghz willamette asus p4s333-m geforce 6600gt agp דיסק קשיח 40 ג'יגה כונן תקליטורים 52X צורב רגיל וכל השטויות האלה בכל מקרה הכרטיס שלי צריך עוד חשמל אני מבין והספק שלי הוא 400 ג'נרי כרגע אין לי כסף לקנות ספק לא ג'נרי וחדש אבל לבינתיים אם אני ישאיר את דלת המארז פתוחה ויפעיל ספק נוסף כדי לחבר אותו לכצד של הכרטיס עם המולקס כדי שיהיה לו עוד חשמל זה יכול ליצור התנגשות בחשמל ולשרוף משהו?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by eli.elfasi,

שלום אני מתעניין בעכבר של מיקרוסופט דגם SideWinder X3 מחירו באיבורי הוא 190 ש"ח והדגם של ה X5 עולה 220 האם שווה לקנות אותו? איך הוא מבחינה מקצועית למשחקים? ואם כן אז איזה דגם עדיף את ה X3 או את ה X5 ?????? אני מודה מאוד לכל מי שעוזר..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אז כמו שכתוב בכותרת, סט אלחוטי, התקציב הוא 500שח בערך, אבל אני מוכן לחרוג אם זה שווה את זה. מה שחשוב לי בעיקר בסט, זה קודם כל שימוש לגיימינג. ככה שחשוב לי שהעכבר יהיה מאוד מדוייק ולא "יגמגם" פתאום באמצע משחקים או אפילו סתם בעבודה רגילה על המחשב. העכבר לא חייב להיות משהו מקצועי בטירוף שמדייק במיליונית הפיקסל, אלא שפשוט "יעשה את העבודה כמו שצריך". כרגע אני עובד עם עכבר G5 ואני מעדיף לפחות לא לרדת באיכות. דבר נוסף זה עדיפות לעכבר נטען בלי צורך להחליף בטריות, וכמה שיותר חיי בטריה בלי צורך להטעין כל חצי שעה. לגבי מקלדת אין לי שום דרישות מיוחדות, אני לא צריך גימיקים או מיליון כפתורים מיוחדים, רק שתעבוד כמו שצריך בלי בעיות, וכמובן עדיפות לחיי בטריה כמה שיותר ארוכים. כרגע אני מש…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by eli33,

אני צריך עזרה בבחירת מארז הציעו לי בחנות שאני קונה בה מארז יפה אבל הוא בטח לא איכותי אז אם תוכלו להמליץ לי על מארז עד 300 ש"ח שיהיה מעוצב יפה ואיכותי ועם ספק איכותי 400w עדיף שהספק יבוא כבר עם המארז אבל לא חייב ..תודה למערכת הזאת AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Gigabyte 6600GT 128mb DDR צורב DVDופנימיוGSA-4163BוLGו16וXו TECH 1.44

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. אני מחפש מקלדת במחיר סביר של כ-150 ש"ח עם אפשרות להגדלה של התקציב ל-200 אם מדובר במשהו יוצא דופן. דרישות: אלחוטית שטוחה ככל שניתן שקטה, היות ואני עובד מהבית בלילה לעיתים. שחורה, ואם אפשר - לא בצבע שחור מבריק, כדי שהאור מנורת העבודה על השולחן לא ישתקף בה מקש ENTER גדול - חובה ללא מקש -F-LOCK שמחליף בין האופציות על מקשי ה-F. זה מאוד לא נוח עבורי. שכל מקש F יהיה בעל יכולת אחת בלבד, ומקש ה-SCREEN SHOT יהיה נפרד גם. עם כרית רכה לידיים אין צורך בעכבר, אני מתכוון לקנות כנראה את ה- Logitech Performance MX קימורים וכיפופים "אורגונומיים" שונים לא ממש הכרחיים. כיום אני משתמש בשתי מקלדות: בית: מקלדת אלחוטית - Wireless Comfort Keyboard 4000 - פרט ל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by SleepingSky,

השימוש הוא שני אנשים על מחשב אחד במקביל, ווינדוס ויסטה. יש תוכנה שמאפשת 2 סמנים בMAC... האם אפשר בויסטה? יש לי 2 עכברים, ואני רוצה שהם לא ישלטו על אותו סמן, כל אחד על סמן אחר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

קניתי מLOGICPC מוצר שנקרא ERGONOMIC GEL PAD... המוצר נראה יפה מאוד חיצונית וכו' וכו'.. אבל - אני לא מצליח להתרגל לכרית ג'יל הזה, אני כאילו צריך להרים את היד מעליה ולתפוס את העכבר שזה מעצבן מאוד ואפילו מעייף את המפרק, אני מפספס פה משהו ? הכרית ג'יל אמורה להיות כלפי הצד ושאני ישתמש בה רק כשאני "במנוחה" או משהו ?

16. אני חייב מדפסת וסורק דחוף !!!! יש לי כמה אופציות או לקחת Canon TR4550 או HP מ KSP דגם : 2620 מדפסת דיו קנון - https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1008578&utm_campaign=search&utm_medium=cpc&utm_source=google&gclid=cj0kcqjwulpnbrdjarisacdzgl28omjglcvv--a2mwugt87nwwsyur_r4hcivv5yr-lsnvda-jt7qtmaalbvealw_wcb מדפסת - https://ksp.co.il/?uin=56027&select=.1053..222. HP או שבכלל לקנות מדפסת לבד וסורק לבד יש ל KSP מדפסת BROTHER HL1210W וסורק Plustek OpticSlim 2610 לא יודע מה הוא שווה אם יש לו בכלל יתרונות מול סורק מובנה פשוט חייב עזרה תודה !!!! מדפסת לייזר - https://ksp.co.…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by bobby323,

:s05:

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by satlan1,

שלום, קניתי לפני כמה ימים מקלדת ועכבר אלחוטיים של TEAC, דגם SX-60. הם פעלו סבבה רק שבמקלדת אחד הCTRL היה קצת דפוק היה קשה ללחוץ עליו. אז היום החליפו לי מקלדת לאותו הדגם בידיוק אבל משום מה היא לא פועלת. יש סוללות, התקנתי שוב את הדרייברים, אבל במקלדת הנורות האדומות בצד ימין מהבהבות איזה 5 שניות ומפסיקות ושום דבר לא פועל. ניסיתי להזיז את המקלט לUSB אחר אבל זה לא עוזר..מה גם שהעכבר כן פועל. בחוברת הפעלה לא רשום משהו שיכול לעזור..למישהו יש הצעה מה לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by J0n1,

אני רוצה לחבר את הגיימפד של הPS2 שלי למחשב, אבל אני לא רוצה להרוס אותו, יש אפשרות לקנות מתאם? אם לא, יש לכם המצלמה לגיימפד זול לפיפא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by maxwell10,

התקנתי צורב DVD ישן, הבעיה היא שבכל פעם שמכניסים דיסק (DVD או CD) וסוגרים את המגש אז אחרי 4 שניות לעכרך המגש יוצא בעצמו. מה אפשר לעשות והאם זה קשור לג'מפר שיש בחלק האחורי של ה DVD?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. היום עשיתי boot למחיצת הווינדוס וזה נגמר במקש רווח שבקושי עובד. וכבר כמה זמן שנמחקו לי כל האותיות מהכפתורים (לפעמים ישלי בלאקווט וזה מעצבן) וה"עיצוב" הכסוף התקלף כבר בשבוע הראשון ליד החצים והרווח. - זה מקלדת מולטימדיה ב20 שקל של סילבר ליין. (ואין לי אותה שנה אפילו...) אני מחפש מקלדת עד 100¤, שיהיו לה כפתורי מולטימדיה, צבע שחור בלבד ולא מבריק שיתקלף, אם היא תהיה שקטה זה יהיה יתרון נחמד, שתעבוד גם לפני שעולה המערכת הפעלה (כדי שאני יוכל לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות. זה מחשב חדש, זה תלוי בו?) ושהכפתורים של המצב שינה וכל הבולשיט הזה (ותצלום מסך שבלינוקס פותח חלון) לא יהיו ממוקמים במקומות אסטרטגיים. לא צריך אלחוטית ולא כל בולשיט אחר. המשחק היחיד שיש לי הוא GTA (ובשבילו יש לי ו…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by roei88,

ראיתי כמה מצלמות זולות וכמה יותר יקרות, והיותר יקרות תומכות ברזולוציה גבוהה יותר איזה רזולוציה טובה לvidio conference?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by kaminari123,

כמצויין בכותרת, אני צריך מתאם שנכנס אליו כבל USB ויוצאים ממנו כבל שמע וכבל מיקרופון. או אם זה לא כל כך מובן אז אני צריך את זה לפי התצורה הבאה: אוזניות+מיקורפון (חיבור USB) ---->מתאם-------->חיבורי שמע ומיקרופון במחשב. קיים מתאם כזה ואיפו אפשר להשיג אותו? תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by guyshsh,

שניהם חוטיים (USB), מקלדת מולטימדיה, עכבר עדיפות ללייזר אבל אם לא נכנס בתקציב אז אופטי, חשוב לי שהמקלדת תיהיה ישרה ולא מעוגלת כמו המקלדת הזאת: אין לי חברות עדיפות, תמליצו לי אתם, תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by menis,

מה אומרים המושגים הבאים: DE, Ultra-DMA Mode-2, MW-DMA Mode-2

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.