עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קצת מצחיק וקצת לו טק אבל - יש ברשותי מספר רב של דיסקים קשיחים רבים מתוכם נראים חיצונית בדיוק אותו הדבר. מחפש שיטה / מדבקות לסימון חיצוני יציב ואסטטי לכוננים.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. שלום, ברצוני לרכוש מדפסת משולבת צבעונית הכוללת מכונת צילום ופקס. החלטתי ללכת על הזרקת דיו כי אני לא הולך להדפיס הרבה. שמעתי שיש מכשירים שהם עצמאים ומכשירים שמחוברים למחשב, השאלה היא אם אני צריך שהמחשב יהיה דלוק 7/24 עם מכשיר לא עצמאי על מנת לקבל ולשלוח פקסים? תמליצו לי בבקשה על דגמים. חשוב לי שיהיה אל מי לפנות במקרה של תקלה, אבל זה לא חובה, אז אנא ציינו אם יש למכשיר תמיכה בארץ. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. אהלן ושלום לכולם, אני מחפש עכבר גדול (כמו החוטיים של פעם - מצורפת תמונה), אבל אלחוטי שיעשה את העבודה. גלישה בסיסית למחשב נייד, עבודה עד מקסימום 1.5 מטר מהמיטה. אני מחפש בזאפ וכו', אבל מהתמונות לא ניתן תמיד לדעת אם הוא גדול או קטן, תמונה להמחשה לגודל הרצוי - http://www.dansdata.com/images/moremouses/wmo440.jpg אשמח להמלצות לעכברים, אפשר גם איביי כמובן ולינקים מהארץ גם. תודה לכולם ומועדים לשמחה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

מחר אני טס לחו"ל וקונים לי פאלם פיילוט בדיוטי פרי. אני לא יודע איך קובעים מה טוב כאילו זה פועל על פנטיום ומגה הרץ? יש דבר כזה חיבור רשת לפאלם???? מה יש להמליץ בשבילי?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by yoav9,

המסך שלי מטונף, באמת, מלא נגיעות של ידיים ועוזרת מטונפת שמנסה לנקות אותו אבל מטנפת אותו עוד יותר עכשיו אני ממש רוצה לנקות אותו, אבל לנקות אותו טוב. בלי סימנים בלי כלום. איך? עם מה???????? סנו רב מגבת? שמן דגים? מים עם נייר טואלת... HELP

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. מקלדת ה-WhiteFox היא קטנה, יקרה, ניתנת להתאמה אישית - וכובשת לכתבה

7. Started by nononinette,

בעיקר כשהמטרה היא לראות סרטים.. יש לי 2 אפציות: LG 19'' 2MS 1970 PHILIPS 19'' 190 WV7CS מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by BNDor,

מישהו שבאמת מבין יכול לעזור לי? יש מספר מוגבל של חיבורים או שאני יכול לחבר אין סוף כל עוד יש לי מספיק מפצלים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by robben,

אהלן, מזמן לא הייתי פעיל כאן בHWZONE לאחרונה אתר גיימינג החליט לשתף איתי פעולה ולצאת בבלוג כתבות שאני מריץ מספר ימים.(ממוצע צפיות של 250, כאשר אין תוכן) בתור כתבת פתיחה החלטתי לצאת בדירוג קצת שונה של עשרה עכברי גיימינג שלדעתי, נמצאים בשימוש המירבי ביותר קיום ובעתיד הקרוב.. בהמשך יעשו סיקורים ודירוגים דומים לגבי ציוד נוסף. רציתי לדעת אם זה אפשרי מכם חברי הפורום לקבל משוב לגבי עכברים שונים שאת הנתונים אני אשכלל לתוצאה סופית. אני לא מעוניין בויכוחים מיותרים לגבי העכבר של מי יותר טוב, ואת הנתונים היבשים לגבי כל עכבר כבר יש לי... אני ארשום את רשימת העכברים, אם לדעתכם כדאי להוסיף עכבר\להוריד, בכיף, ביקורות תמיד מתקבלות בשמחה אם יש לכם את אחד העכברים, אני אשמח לסקירה קצרה בצורה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לקחנו לסקירה את אחד העכברים המבטיחים ביותר בשוק - הוא מכיל חיישן כפול מתקדם ונורות RGB המשולבות בטוב טעם. הכירו את אחד המועמדים לתואר עכבר הגיימינג התחרותי המוצלח מכולם לכתבה

11. Started by h2o,

כמו שרשום למעלה: -אלחוטי -עד-250 ש"ח -אני לא גיימר(אבל זה לא אומר שאם עכבר של גיימרים שונה ויותר טוב אני לא אקנה אותו)

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by matan_18,

שלום לכולם, רכשתי את העכבר הזה ואני מאוד מרוצה. שמתי לב כי הנורה שמראה את עוצמת הסוללה(הירוקה שבצד)אינה דולקת באופן קבוע. האם זה ככה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אוקיי אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון אם לא סוריי מנהלים אני רוצה להחליף סוף סוף את המארז שקיבלתי עם המחשב ויש לי כיס מצומצם של בין 400-600 שקל מקסימום עכשיו רצוי שהמארז יעלה בסביבות ה400 כדי שיישאר לי קצת כסף כדי לקנות קטדות מאווררים וכל שאר הדברים מסביב (אלה אם אתם ממליצים על מארז שכבר מגיע עם כל השטויות האלה) אוקיי עכשיו לעניין אני מחפש מארז שיישמור לי על המחשב קר (כרגע הטמפרטורה שלו בשמיים) שיהיה גם יפה (כמובן) ושיהיה גם אפקטיבי אהה ואם זה אפשרי שיהיה הרבה פיצ'פקס כמו לדוגמה במארזים של טרמל טייק (שכל אחד מהם עולה איזה 700-1100 שקל) שמגיעים עם מכווני מהירות למאווררים מד טמפרטורה וכו' אני חורש על הרשת כבר מלא זמן מוצא אתרים יותר יקרים ופחות יקרים וביינתיים …

14. Started by omer_xd,

שלום אני מעוניין ליקנות רמקולים 5.1 איכותיים (עם סבופר) תקציב עד 600 ש''ח רצוי של logitech

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה אתר שיש בו השוואות ומחירים של מצלמות תודה!!!

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by BONO,

אחים שלי יש לי בעיה יש לי סורק USB ו WINDOWS 98 הישן עכשיו כשאני מנסה להתקין תסורק הוא מנסה לקבל אותו ביציאת COM1 COM2 או LPT איך אני יכול להגדיר אותו USB? כשאני מנסה לסרוק הוא רושם לי שהסורק לא מחובר אבל הוא כן כי המנורה נדלקת ורק למחשב הוא מחובר מה הבעיה? אחים שלי זה טיפה דחוף אני צריך לסרוק תמונה למחר אז בבקשה מי שיכול

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  17. מהו ההבדל בשיטת הסריקה בין גשש CCD ל- CIS בסורק? מה עדיף? מתלבט בין סורק של canon lide 90 (עם 3 שנים אחריות וגששCIS ) קטן מימדים לבין canon 4400f (עם 1 שנה אחריות וגשש CCD). השימוש בסורק ביתי והתקציב בסביבות 500 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מחפש לחברה שלי מדפסת לייזר שחורה לשימוש ביתי פשוט (סטודנטית - הדפסת מאמרים, עבודות וכו') בתקציב של כ-500 ש"ח. אני מחפש מדפסת בלבד ולא מכשיר משולב כלשהו. אם הדבר מצדיק זאת, היא יכולה לחרוג מהתקציב ב-100 -150 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. או שכדאי לי לשדרג

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. מדפסת רגילה , לא משולבת עם פקס סורק ושאר החרא אני כנראה יקנה מאופיס דיפו או באג אין לי כוח להתחרבט ולשבור את הראש בזאפ , ככה שעדיף שתמליצו בבקשה רק על דגמים נפוצים שאפשר למצוא בקלות חוצמה ממה שציינתי כבר , אין שום דרישות מיוחדות מהמדפסת , העיקר שתעשה את העבודה כמו שצריך ותיהיה אמינה תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by JUVE,

מבקש לדעת מי היבואנים של GIGABYTE בארץ + מספר טלפון תודה

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by srulikg,

אני מתכוון למסך הזה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932665 יש לו גם פנל IPS וגם display port והוא זול. מה דעתכם? כדאי?

23. מעדיף מקלדת חוטית ושתהיה צרה (כל המרובע בצד ימין מספרים\חצים לא יהיו בשימוש ולכן אני לא צריך את החלק הזה)... מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? (עדיף באינטרנט).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Greave,

הכותרת אומרת את הרוב. מחפש סורק אמין, בעיקר לסריקת מאמרים באנגלית והקראתם במחשב. בטווח הסורקים עד 300-350 ש"ח, האם הסורק הנ"ל מומלץ? תודה לעונים, נועם.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  25. אני גר בחיפה ואשמח למצוא שותף שיקנה איתי במבצע של 1+1 וככה נקבל הנחה משמעותית. אני מעוניין באוזניות SteelSeries 7H. אם מישהו מעוניין שיגיב באשכול ואני אשלח לו את הפלאפון שלי בפרטי! אשמח להענות.. מחר המבצע מסתיים.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.