עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, של חברה טובה ומוכרת כמו מיקרוסופט או לוג'יטק, שהעכבר והמקלדת יהיו ברמה גבוהה(לא סופר מקצועית,אבל שתהיה ברמה טובה), שיהיה מקשים יעודיים כמו לMy Computer,מחשבון וכאלה... שתהיה קליטה טובה,ושלא ידרשו ממני להחליף בטריות כל יומיים, ופעם אני ראיתי משהו של מיקרוסופט High Definition,עם 1000dpi,זה משהו סטנדרטי היום בעכברים? טוב אז קיצר, עכבר ומקלדת אלחוטיים,איכות טובה,חברה מוכרת,כפתורים יעודיים,שיהיו טובים גם למשחקים וגם לגרפיקה,תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by avivb,

שלום, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר כדי ליצור "עמדה נייחת" לנייד שלי בדירה (סטודנט). קצת לגבי השימושים: אני מתכנת (וזה גם התואר), כלומר כותב לא מעט. אני גיימר אבל לא משחק בFPSים, יותר בסגנון RPG כאלה ואחרים, אז אני לא חושב שדיוק כל כך חשוב בעכבר. קראתי (פה בפורום ובמקומות אחרים) על מקלדות מכניות, נשמע דיי מעניין, לפי הבנתי עבור כתיבה מרובה מומלץ ללכת על כחול או חום (תקנו אותי אם אני טועה). הבנתי גם שמומלץ לבדוק בחנויות של איבורי את הסויצים (למרות שכמה כבר יעזור לי ללחוץ על מקש בודד ). החיבור ללפטופ כמובן יהיה בUSB. התקציב שאני שם לשני הפריטים הוא גג 1000 שקל, אם אפשר בפחות אז אחלה. וזהו נראה לי, אשמח להמלצות, תודה

• 26 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. אהלן, המקלדת הקודמת שלי לצערי נהרסה (microsoft natural Ergonomic Keyboard 4000) וגם העכבר מראה סימני סוף חיים (razer imperator) וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש מבקש המלצה למקלדת + עכבר אגרונומים, עדיפות לחוטיים ולא אלחוטיים (עם זאת, מוכן לשקול אם יש סיבה טובה ) מבחינת מחיר, חשבתי על סביבות 600-700 ש"ח (אפשר לגלוש לכיוון ה850 אם יש סיבה טובה) קניה של המקלדת מהארץ (אלא אם אפשר להזמין מחו"ל עם עברית). לגבי העכבר לא אכפת לי להזמין מאמזון אם יצא זול יותר כרגע מבחינת מה שכרגע הסתכלתי (אשמח להמלצות): 1. מקלדת, כרגע חשבתי פשוט לקנות את אותה המקלדת (185 ש"ח) 2. עכבר: חשבתי על הrazer mamba tournament, razer mamba deathadder elite, …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. לא חובה שיהיה אלחוטי...

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  5. שלום לכם. אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים במבצע של הבלאק פריידי.מדי פעם אני משחק במחשב אז ככה שאין לי צורך במקלדת של גיימרים. אני מחפש משהו נוח ואיכותי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב לאחרונה התחלתי עבודה שדורשת ממני הקלדה בכמויות מטורפות ואני מחפש מקלדת שמה שהכי חשוב בה הוא הארגונומיה כדי שהידיים והאצבעות לא יכאבו. בנוסף יש לי הרגל הקלדה מגונה שאני מחפש דרכים להיפטר ממנו. הבעיה היא שביד שמאל אני מקליד רק אם האצבע (זאת שליד האגודל) ולא עם כל חמש האצבעות וזה מתחיל לתת את אותותיו. ניסיתי לעבור לכל החמש אך זה מאט אותי מאד. למישהו יש רעיון איך להרגיל את הידיים לזה? אמרו לי שאולי זו הדרך בה אינ מניח את הידיים ביחס למקלדת. אודה לכל עצה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, ברשותי מקלדת אלחוטית (מטורפת !!) של לוג'יטק אך לצערי היא התחילה לפקשש והוא מתנתקת מהרסיבר מתי שבא לה (זה לא קשור לסוללות) במקלדת יש שליטה על מוסיקה שכוללת קדימה\אחורה, מיוט, פליי, סטופ וגלגל סאונד. ועוד כל מיני פי'צרים שונים ומשונים אך הם פחות חשובים לי כרגע.. אני מחפש מקלדת באותו סגנון מעדיף של חברה מוכרת ואמינה בטווח מחיר של עד 170~ ש"ח יש העדפה טבעית לאלחוטית מכיוון שככה אני עובד כבר כ-5 שנים אך אשמח לשמוע המלצות אחרות.. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצה למקלדת באותו סגנון פחות או יותר !

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  8. איזה מאלו תהיה הכי טובה (לשימוש רציף ובעיקר לגיימינג) ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=3783&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6223&perur=2&t=9&c=490

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by almor12,

המקלדת שלי שירתה אותי באופן נאמן במשך שנתיים והגיע הזמן להחליף אותה, עד עכשיו היה לי razer arctosa, שמתחיל טיפה לזייף. אני מעוניין לקנות מקלדת מכאנית, התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני מקליד המון (קבצי WORD) וגם משחק כמעט באופן קבוע בBF4 וborderlands 2. אשמח להמלצות למקלדת נוחה ולא מרעישה מאוד (עדיפות לסווצ'ים שחורים או כחולים). עד עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חברות שונות (razer,coolermaster,corsair). לא משנה איזה חנות אבל עדיפות בארץ, אם לא אז מוכר טוב בEBAY. חשוב שתהיה מקלדת מלאה, עם אפשרות ללחצי מאקרו, ועם יש גם לחצני מולטימדיה אז אפילו יותר טוב. תודה,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yellow acid,

שוב שלום כמו בכותרת, עיקר השימוש שלי הוא SC2, שזה אומר שאני הולך ללחוץ בסביבות 100 פעמים בדקה על המיקלדת, אז צריך שזה יהיה נוח ולא מתיש. יש עוד כמה דברים שחשובים לי: 1) שקט! למשפחה שלי יש שנה קלה והדלת בחדר שלי היא דלת עץ דקה שלא חוסמת רעש בצורה אפקטיבית כ"כ, אם זה יעיר אותם בלילה אני קונה סתם. לכן חשוב לי שהלחיצות יהיו מספיק שקטות שלא ישמעו אותם בחדרים הסמוכים. 2) שאני משחק אני מניח את היד בצד ימין של המיקלדת, ומשתמש בבהן בשביל ללחוץ על שיפט ו?, בשביל ללחוץ על שיפט ועל ? בצורה חלקה הוצאתי את שני הכפתורים שבין הקונטרול לאלט והבהן שלי חופשית שם. אין לי מושג איך מסודרים המקשים במקלדות השונות אבל אני רוצה את האפשרות להוציא את 2 הכפתורים האלו בשביל שהבהן שלי תנוח שם ו…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן אני מעביר את המחשב הישן שלי למשרד של אחותי, אני צריך לקנות מקלדת נוספת בשבילה - והיא מעדיפה משהו בצבע לבן, ושתראה טוב. משהו בסגנון המאק אם אפשר במסגרת התקציב. חיפשתי קצת מה יכול להתאים, אבל קצת קשה היום למצוא משהו לבן. יש לכם אולי רעיון?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  12. שלום, אשתי מורה לערבית, ולכן אני מחפש מקלדת לעברית / ערבית / אנגלית (עד 100 ש"ח): מה מומלץ? אשמח ללינק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כרגע יש לי מקלדת פשוטה של לוגיטק שלאחר הניקוי שלה החלה להיות נוקשה מאוד בהקלדה שלה, כניראה שדפקיתי משהו כאשר פירקתי את המקשים. בכל מקרה מחפש מקלדת נוחה להקלדה מרובה,שהמקשים ילחצו בקלות, שקטה (אולטרה חשוב), עדיפות רבה לכזאת שיש בין המקשים רווח קטן, שאני לא אראה את כל הלכלוך שמצטבר מתחת למקשים, לא מוארת ולא אלחוטית! לא צריך שטיקים מיוחדים, חריטה עברית לא חשובה

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by itaic,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם תאורה... חייב שיהיו מקשים בעברית ואם אפשר גם אלחוטית reclusa? g15?Lycosa? תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  15. מחפש מקלדת למשחקים, חשוב לי שהמקשים יהיו שקטים ומוארים. וכמו כן חשוב עברית במקלדת. כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה300 תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dardar4,

היי לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת שנחשבת שקטה. בגדול, עדיפות למקלדת חוטית מכיוון שהיא תשמש גם לגיימינג, אבל זה פחות חשוב. מחיר - עדיף באיזור ה-300 שח, אבל זה גמיש. העיקר שהאישה תפסיק להתלונן שאני עושה רעש בזמן המשחקים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SkiOrDie,

שלום אנשים, אני מחפש המלצה למקלדת חדשה. אני מחפש מקלדת חוטית(!), איכותית. עדיפות מיוחדת למקלדות עם מקשים רכים ונוחים. (אני מת על המקשים במקלדות של מחשבים ניידים!) פחות חשובים לי קיצורי דרך לאופיס וכאלה במקלדת אבל הם גם לא מפריעים לי. עד 150 ש"ח בבקשה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  18. Started by SeRial_KiLLeR,

אני רוצה לקנות מיקרופון חדש (למשחקים ושיחות בתוכנות כמו SKYPE). אם יש אפשרות להמליץ על מקרופון שבא גם עם אוזניות מחוברות לו אני אשמח אך זה לא מחייב. אין לי תקציב גדול במיוחד (לא יותר מ 150 שקלים.. אפשר טיפה לחרוג אבל לא הרבה) אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי הרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. תודה. (נזכרתי במשהו: אם התקציב שלי גדול מדי ולא באמת צריך כ"כ הרבה בשביל מקרופון אז רק תגידו...)

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Hyper,

שלום. אני רוצה לחבר אוזניות אלחוטיות למחשב שישמשו גם כמיקרופון דרך מקלט בלוטוס. רציתי להזמין מקלט אבל קצת התבלבלתי עם כל הסוגים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי עם איזה לינק (אלי אקספרס/אמזון/חנות אנטרנטית אמינה) אני אודה לו מאוד. אני צריך משהו אוניברסלי ולא מוגבל לחברה מסויימת (כמו מקלטים רק למוצרים של לוג'יטק וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  20. מחפש משטח לעכבר G5 של לוגיטק. אני ממש לא לא יודע מה טוב ומה לא אבל אמרו לי שבד יותר טוב. בכל מיקרה אני צריך משטח כי השולחן הורס את החולדה. ;D

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  21. Started by GHOST,

השימוש העיקרי יהיה לצורכי צילום... כלומר סריקת שקופיות ותמונות תקציב עד 1500 יכול להגדיל במקרה הצורך...

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by Jesper,

לצורך סריקת אלבומים ישנים אני רוצה לקנות סורק בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא מחפש מכשיר משולב אלא סורק בלבד. חשוב בעיקר שיסרוק במהירות. אם אפשר רצוי גם שיתאים לסרוק דפי A3. מישהו מכיר ויכול להמליץ לי מה לקנות?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by nop1902,

אני מחפש לקנות סורק שיש לו הזנה של מדף, סוס עבודה שאפשר לשים בו 10-20 דפים במכה ואחרי זה לפגוש אותם ב pdf במחשב. אם אפשר - עדיפות לחיבור רשת, הצבע/רזולוציה פחות מעניינים אותי(בעיקר לסריקת מחברות). וחשוב שהוא לא יהיה מפלצתי בגודלו. אני לא מחפש מערכת משולבת שכן יש לי מדפסת לייזר קטנה, ואני בחיים לא הולך לקנות מדפסת דיו(שוב, כי אין לי צורך בצבע, והבמצב זה הלייזר הרבה יותר חסכוני ואמין). וראיתי שכל המערכות המשולבות מבוססות לייזר מתחילות באזור ה - 800 ש"ח, שזה יותר מדי לטעמי בשביל רק סורק..( שוב, המדפסת שלי פשוטה ועובדת מצויין), וגם הגודל שלהם הוא בעיה. אני מוכן(אפילו אשמח) להתפשר על סורק מיד שנייה עם חיבור usb פשוט ללא רשת, כל עוד יש לו הזנה במדף.. מחפש המלצות ובלי קשר - מי…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by G-BOY10,

אני מחפש המצלמה לסורק טוב יחסית שעובד על USB (מומלץ גם תמיכה ב-USB2) אני לא מחפש משהו משוכלל בעל סריקת DPI גבוה מאוד אלא משהו ממוצע בשביל לסרוק מסמכים, תמונות וכו'... מה הדבר הכי טוב והכי זול שאתם מציעים לדרישות שלי?? תודהמראש!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  25. אני צריך סורק סביר מומלץ שלא צריך חיבור לחשמל - משתמש בחשמל של ה USB

• 5 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.