ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לאחרונה התחלתי עבודה שדורשת ממני הקלדה בכמויות מטורפות ואני מחפש מקלדת שמה שהכי חשוב בה הוא הארגונומיה כדי שהידיים והאצבעות לא יכאבו. בנוסף יש לי הרגל הקלדה מגונה שאני מחפש דרכים להיפטר ממנו. הבעיה היא שביד שמאל אני מקליד רק אם האצבע (זאת שליד האגודל) ולא עם כל חמש האצבעות וזה מתחיל לתת את אותותיו. ניסיתי לעבור לכל החמש אך זה מאט אותי מאד. למישהו יש רעיון איך להרגיל את הידיים לזה? אמרו לי שאולי זו הדרך בה אינ מניח את הידיים ביחס למקלדת. אודה לכל עצה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מקלדת אלחוטית (מטורפת !!) של לוג'יטק אך לצערי היא התחילה לפקשש והוא מתנתקת מהרסיבר מתי שבא לה (זה לא קשור לסוללות) במקלדת יש שליטה על מוסיקה שכוללת קדימה\אחורה, מיוט, פליי, סטופ וגלגל סאונד. ועוד כל מיני פי'צרים שונים ומשונים אך הם פחות חשובים לי כרגע.. אני מחפש מקלדת באותו סגנון מעדיף של חברה מוכרת ואמינה בטווח מחיר של עד 170~ ש"ח יש העדפה טבעית לאלחוטית מכיוון שככה אני עובד כבר כ-5 שנים אך אשמח לשמוע המלצות אחרות.. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצה למקלדת באותו סגנון פחות או יותר !
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איזה מאלו תהיה הכי טובה (לשימוש רציף ובעיקר לגיימינג) ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6070&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=3783&perur=2&t=9&c=200 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6223&perur=2&t=9&c=490
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המקלדת שלי שירתה אותי באופן נאמן במשך שנתיים והגיע הזמן להחליף אותה, עד עכשיו היה לי razer arctosa, שמתחיל טיפה לזייף. אני מעוניין לקנות מקלדת מכאנית, התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני מקליד המון (קבצי WORD) וגם משחק כמעט באופן קבוע בBF4 וborderlands 2. אשמח להמלצות למקלדת נוחה ולא מרעישה מאוד (עדיפות לסווצ'ים שחורים או כחולים). עד עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חברות שונות (razer,coolermaster,corsair). לא משנה איזה חנות אבל עדיפות בארץ, אם לא אז מוכר טוב בEBAY. חשוב שתהיה מקלדת מלאה, עם אפשרות ללחצי מאקרו, ועם יש גם לחצני מולטימדיה אז אפילו יותר טוב. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוב שלום כמו בכותרת, עיקר השימוש שלי הוא SC2, שזה אומר שאני הולך ללחוץ בסביבות 100 פעמים בדקה על המיקלדת, אז צריך שזה יהיה נוח ולא מתיש. יש עוד כמה דברים שחשובים לי: 1) שקט! למשפחה שלי יש שנה קלה והדלת בחדר שלי היא דלת עץ דקה שלא חוסמת רעש בצורה אפקטיבית כ"כ, אם זה יעיר אותם בלילה אני קונה סתם. לכן חשוב לי שהלחיצות יהיו מספיק שקטות שלא ישמעו אותם בחדרים הסמוכים. 2) שאני משחק אני מניח את היד בצד ימין של המיקלדת, ומשתמש בבהן בשביל ללחוץ על שיפט ו?, בשביל ללחוץ על שיפט ועל ? בצורה חלקה הוצאתי את שני הכפתורים שבין הקונטרול לאלט והבהן שלי חופשית שם. אין לי מושג איך מסודרים המקשים במקלדות השונות אבל אני רוצה את האפשרות להוציא את 2 הכפתורים האלו בשביל שהבהן שלי תנוח שם ו…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מעביר את המחשב הישן שלי למשרד של אחותי, אני צריך לקנות מקלדת נוספת בשבילה - והיא מעדיפה משהו בצבע לבן, ושתראה טוב. משהו בסגנון המאק אם אפשר במסגרת התקציב. חיפשתי קצת מה יכול להתאים, אבל קצת קשה היום למצוא משהו לבן. יש לכם אולי רעיון?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אשתי מורה לערבית, ולכן אני מחפש מקלדת לעברית / ערבית / אנגלית (עד 100 ש"ח): מה מומלץ? אשמח ללינק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מקלדת פשוטה של לוגיטק שלאחר הניקוי שלה החלה להיות נוקשה מאוד בהקלדה שלה, כניראה שדפקיתי משהו כאשר פירקתי את המקשים. בכל מקרה מחפש מקלדת נוחה להקלדה מרובה,שהמקשים ילחצו בקלות, שקטה (אולטרה חשוב), עדיפות רבה לכזאת שיש בין המקשים רווח קטן, שאני לא אראה את כל הלכלוך שמצטבר מתחת למקשים, לא מוארת ולא אלחוטית! לא צריך שטיקים מיוחדים, חריטה עברית לא חשובה
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם תאורה... חייב שיהיו מקשים בעברית ואם אפשר גם אלחוטית reclusa? g15?Lycosa? תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחפש מקלדת למשחקים, חשוב לי שהמקשים יהיו שקטים ומוארים. וכמו כן חשוב עברית במקלדת. כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה300 תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת שנחשבת שקטה. בגדול, עדיפות למקלדת חוטית מכיוון שהיא תשמש גם לגיימינג, אבל זה פחות חשוב. מחיר - עדיף באיזור ה-300 שח, אבל זה גמיש. העיקר שהאישה תפסיק להתלונן שאני עושה רעש בזמן המשחקים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש המלצה למקלדת חדשה. אני מחפש מקלדת חוטית(!), איכותית. עדיפות מיוחדת למקלדות עם מקשים רכים ונוחים. (אני מת על המקשים במקלדות של מחשבים ניידים!) פחות חשובים לי קיצורי דרך לאופיס וכאלה במקלדת אבל הם גם לא מפריעים לי. עד 150 ש"ח בבקשה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיקרופון חדש (למשחקים ושיחות בתוכנות כמו SKYPE). אם יש אפשרות להמליץ על מקרופון שבא גם עם אוזניות מחוברות לו אני אשמח אך זה לא מחייב. אין לי תקציב גדול במיוחד (לא יותר מ 150 שקלים.. אפשר טיפה לחרוג אבל לא הרבה) אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי הרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. תודה. (נזכרתי במשהו: אם התקציב שלי גדול מדי ולא באמת צריך כ"כ הרבה בשביל מקרופון אז רק תגידו...)
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר אוזניות אלחוטיות למחשב שישמשו גם כמיקרופון דרך מקלט בלוטוס. רציתי להזמין מקלט אבל קצת התבלבלתי עם כל הסוגים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי עם איזה לינק (אלי אקספרס/אמזון/חנות אנטרנטית אמינה) אני אודה לו מאוד. אני צריך משהו אוניברסלי ולא מוגבל לחברה מסויימת (כמו מקלטים רק למוצרים של לוג'יטק וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מחפש משטח לעכבר G5 של לוגיטק. אני ממש לא לא יודע מה טוב ומה לא אבל אמרו לי שבד יותר טוב. בכל מיקרה אני צריך משטח כי השולחן הורס את החולדה. ;D
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
לצורך סריקת אלבומים ישנים אני רוצה לקנות סורק בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא מחפש מכשיר משולב אלא סורק בלבד. חשוב בעיקר שיסרוק במהירות. אם אפשר רצוי גם שיתאים לסרוק דפי A3. מישהו מכיר ויכול להמליץ לי מה לקנות?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות סורק שיש לו הזנה של מדף, סוס עבודה שאפשר לשים בו 10-20 דפים במכה ואחרי זה לפגוש אותם ב pdf במחשב. אם אפשר - עדיפות לחיבור רשת, הצבע/רזולוציה פחות מעניינים אותי(בעיקר לסריקת מחברות). וחשוב שהוא לא יהיה מפלצתי בגודלו. אני לא מחפש מערכת משולבת שכן יש לי מדפסת לייזר קטנה, ואני בחיים לא הולך לקנות מדפסת דיו(שוב, כי אין לי צורך בצבע, והבמצב זה הלייזר הרבה יותר חסכוני ואמין). וראיתי שכל המערכות המשולבות מבוססות לייזר מתחילות באזור ה - 800 ש"ח, שזה יותר מדי לטעמי בשביל רק סורק..( שוב, המדפסת שלי פשוטה ועובדת מצויין), וגם הגודל שלהם הוא בעיה. אני מוכן(אפילו אשמח) להתפשר על סורק מיד שנייה עם חיבור usb פשוט ללא רשת, כל עוד יש לו הזנה במדף.. מחפש המלצות ובלי קשר - מי…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה לצורכי צילום... כלומר סריקת שקופיות ותמונות תקציב עד 1500 יכול להגדיל במקרה הצורך...
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש המצלמה לסורק טוב יחסית שעובד על USB (מומלץ גם תמיכה ב-USB2) אני לא מחפש משהו משוכלל בעל סריקת DPI גבוה מאוד אלא משהו ממוצע בשביל לסרוק מסמכים, תמונות וכו'... מה הדבר הכי טוב והכי זול שאתם מציעים לדרישות שלי?? תודהמראש!!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך סורק סביר מומלץ שלא צריך חיבור לחשמל - משתמש בחשמל של ה USB
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לסורק, הפרמטר הכי חשוב לי זה המהירות סריקה. ועכשיו השאלות: 1. מה הסורק הכי מכיר שניתן לרכוש ? 2. האם הוא מכיל פידר (Feeder)? 3. כמובן שאשמח לקנות את הסורק הכי משתלם ביחס למהירות ומחיר. כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אפשרי עד 400 ש"ח. השאלה שלי היא,אני מחפש סורק לא כדי לסרוק תמונות אלא מסמכים...טקסט. אבל שיראו טוב. יש למישהו המלצה לאחד כזה?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים עבור מחשב HTPC. שכל היעוד שלהם הוא להפעיל קובץ, ואולי לגלוש קצת באינטרנט. סט מקלדת ועכבר מינימאלי בסביבות המחיר 100 ש"ח. אם יש לכם המלצה מאוד ספציפית אשמח לשמוע. הסט הנורמלי שמצאתי הוא: Logitech Wireless Desktop Set MK260 Retail http://ksp.co.il/index.php?uin=13834 הדבר החשוב ביותר שהם לא "יזללו" סוללות, כמה שיותר חסכוני ועם מנגנון השהייה כשלא עובדים עליהם (בהנחה וקיים דבר כזה). תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטיים לשימוש כללי (לא גיימינג). הכי חשוב לי זה שהעכבר יהיה גדול ולא כמו כל המיני עכברים האלה שיותר מתאימים ללפטופ. יש משהו כזה באיזור ה-150 ש"ח? (אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסט אלחוטי של מקלדת+עכבר איכותיים עבור חיבור למחשב נייד שיחובר לטלויזיה 42' בחדר ישיבות עבור מצגות נדרכות וכדמ'. שימוש לעתים רחוקות. תקציב: עד 500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-