ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש איזשהו מכשיר, דגם מומלץ? אין דרישות מיוחדות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אמור להיות משהו בסיסי וזול לסטודנטים, שנית להשיג לו דיו זול ויש פידר לדפים. יש המלצות בסביבות המחיר הנ"ל ? אין לי ממש קנה מידה במחירים אז אם זה מחיר מגוכך תקנו אותי ותנו לי המלצה לפי מחיר הגיוני יותר. תודה וסופ"ש מוצלח
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כולל streaming, motion detection , וזה אמור מותאם לעינית הדלת Peephole אפשר כיוון? :-)
-
- 0 תגובות
- 294 צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה קודם כל שפרסמתי בפורום הנכון.... המליצו לי על מצלמת אבטחה HD אלחוטית NETGEAR Arlo Pro VMS4130 מחפש מצלמת אבטחה ביתית ואם תהיה גם טובה לצילום בחוץ עוד יותר טוב, אולי יהיה לי שימוש לבחוץ בעתיד . חשוב שתהיה קלה לתפעול, בעברית וגיבוי בענן. עד 1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ראיתי שממליצים על מצלמות פשוטות יחסית, נגיד כמו: QuickCam Express Logitech אבל תיראו תגובות של אנשים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=28716 אולי כדאי להגדיל את התקציב מ100-200? מה אפשר למצוא ב250? שיהיה שווה, ולא יגרום אחר כך לאכזבה?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות למצלמת רשת איכותית ככל האפשר במחיר של עד כ 300 ש"ח. מה דעתכם על אחת מאלו: Philips Web Camera DMVC300K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_1626&products_id=11644 Logitech QuickCam Communicate http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_192_522&products_id=8404 Creative® WebCam Live! Pro Camera http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=171 האחרונה נראתה לי די טובה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה בתקציב הנתון. רצוי מאוד שאני אוכל לקנות אותה מחנות באיזור ת"א (אני צריך די דחוף ואין לי זמן לחכות למשלוח) השימוש העיקרי של המצלמה יהיה לשיחות ווידאו באינטרנט (סקייפ, ג'ימייל , מסנג'ר וכד') תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת שתשמש בעיקר ל SKYPE, אבל שתהיה ברמה טובה יחסית. אין לי שום מושג מה נחשב לטוב / איכותי וכו'. תקציב - עד 150 ש"ח. אשמח להמלצה. כמו כן, יש מס' מצלמות רשת ב DealExtreme: האם שווה לרכוש שם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ערב טוב, אין סיבה להכביר במילים, אבל לקראת הלימודים במקצוע הומאני (המון המון המון עבודות), וכשבשאר הזמן אני מתכנת מהבית, אני צריך מקלדת עם איכות בנייה טובה, שלא תתקע כשאני לוחץ על יותר מ3-4 מקשים ביחד, מקשים מוארים (אפשרות לבחירת רמת בהירות), עדיפות לאחת שתשרוד מקרים שבהם כוס עם שתיה תשפך עליה בטעות (better safe then sorry). עדיפות למקלדת לא גדולה מידי ואין צורך ביותר מידי כפתורים שונים ומשונים לשליטה בווליום וכו' (למרות שהייתי רוצה דריבר שבתוכו אוכל להגדיר פונקציונליות נוספת). שתהיה לה תמיכה טובה בלינוקס (ubuntu אם זה משנה). אין צורך שתהיה אל-חוטית, או שתתאים למשחקים. סה"כ מקלדת לעבודה משרדית יחסית אינטנסיבית. הבנתי שמה שאני צריך לבחון זו מקלדת מכנית, אבל אם לומר את האמת…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
זה בעקרון בשביל מתנה ככה שקשה לי להגיד מה בדיוק הדרישות, אבל אני מניח שבציוד הרציני יש כפתורי מדיה/אינטרנט? עד עכשיו חשבתי גם שהדרישה הכי חשובה בשביל העכבר זה שיהיה לו סטנד טעינה אבל בכל המוצרים של מיקרוסופט / לוג'יטק (סטים משולבים) אני לא רואה דבר כזה... אשמח למידע או המלצות. התקציב הוא 400 ש"ח בערך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערכת HTPC בסלון שמשמשת גם לצפייה בסרטים וגם לגיימינג. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו נוחים גם לשימוש בעת רביצה על ספה, וגם כשמניחים אותם על שולחן (בשביל משחקים). חוצמזה צריך שיהיה טווח קליטה טוב, דיוק ושלא יהיו בעיות התנתקות שבין המקלדת/עכבר למחשב כמו שקורה לפעמים. אני לא בטוח לגבי התקציב, אשמח לשמוע הצעות כלשהן וכשאראה מה האפשרויות אשקול את עניין המחירים. תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי מקלדת גיימינג אלחוטית לצערי הרב הרבה מהם ללא עברית אז הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לימצא מקלדת טובה בעברית הסכום הוא 300-350 עם סטיה קלה אני רוצה שתמליצו על מקלדת כגון G15 או Saitek Cyborg. המון תודות!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית..לא צריך יותר מידי פיצ'רים שתהיה נוחה לעבודה (טיפה משחקים) ושחורה ויפה סכום 200 שקל..(קצר בכסף..אם זה לא מספיק אז אפשרי מקלדת חוטית) תדוה רבה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים בערך מקלדת של חברת KORIBO דגם VIVAR המקלדת עובדת אבל אני לא מרוצה מהאייכות שלה בלי להיכנס לפרטים הגלגלת הפסיקה לפעול ואני רוצה לקנות מקלדת אחרת (לא מתקרב לחברת KORIBO לעולם) אני מסתדר הרבה יותר טוב עם עכבר TRACKBALL ולכן מבקש המלצה למקלדת טובה ממישהו עם נסיון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת אלחוטית (2-3 מטרים יספיקו לדעתי) שתהיה שטוחה, אם אפשר בדומה למקדלת של לפטופ. ואם אפשר.. לקנות רק את המקלדת, בלי עסקת חבילה שכוללת עכבר. עושה רושם לאחרונה שניתן לקנות אותם רק יחד (?) אם בכל זאת חייבים לקחת גם עכבר, אז שיהיה עכבר פשוט.. לא עם 50 כפתורים ובגודל של חולדה.. עכבר רגיל עם גלגלת וכפתור צידי שמדפדף קדימה ואחרונה בדפדפן. התקציב למקלדת הוא כ250 ש"ח, אם חייבים עכבר אז עד 400. השימוש הוא שימוש כולל, מוסיקה, סרטים, משחקים, אבל בעיקר עבודה שוטפת בדפדפן. נראה לי שכיסיתי הכל.. תודה רבה לכל העוזרים והמיעצים
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מקלדת , לא משנה לי יכולות מיוחדות או משהו, העיקר בלוטות', 200 שקל בערך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני עכשיו עם ה RAZER LYCOSA הרגילה לא MIRROR, וכמה שנהניתי עם ה MIRROR במשחק אחד לא היה שווה הנאה של שום משחק, התשובה נמצאית בשימוש של המקלדת עם שימוש המקשים CAPS LOCK עם הכפתורים הרגילים למעלה שמאלה ימינה למטה, וגם ALT וכנראה CTRL אם לא שכחתי. כשאתם לוחצים על CAPS LOCK ולוחצים על החץ למעלה ומנסים לפנות שמאלה, אין תגובה מהמקלדת, כשמנסים ללחוץ ALT והחץ למעלה וימינה או שמאלה גם אין תגובה, זה ממש חסר טקטי מצידם למקלדת גיימרים ועוד עם שילוב של סכום כזה זעום על מקלדת שחסר לה את השילוב הכי טקטי ופשוט שצריך להיות. אני בסה"כ אומר המוצרים של RAZER הם פשוט זבל מזובל. היה לי ZBOARD לפני כמה שנים טובות בגירסה ה PS/2 והיה בעייה שהיא נתקעה במשחק ששיחקתי בזמנו ב CS SOURCE, כאמור התקשרתי…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הבעיה היא שאני צריך את המקלדת 3 שפות אנגלית עברית רוסית התקציב 300-400 לוג'יטק יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, של חברה טובה ומוכרת כמו מיקרוסופט או לוג'יטק, שהעכבר והמקלדת יהיו ברמה גבוהה(לא סופר מקצועית,אבל שתהיה ברמה טובה), שיהיה מקשים יעודיים כמו לMy Computer,מחשבון וכאלה... שתהיה קליטה טובה,ושלא ידרשו ממני להחליף בטריות כל יומיים, ופעם אני ראיתי משהו של מיקרוסופט High Definition,עם 1000dpi,זה משהו סטנדרטי היום בעכברים? טוב אז קיצר, עכבר ומקלדת אלחוטיים,איכות טובה,חברה מוכרת,כפתורים יעודיים,שיהיו טובים גם למשחקים וגם לגרפיקה,תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר כדי ליצור "עמדה נייחת" לנייד שלי בדירה (סטודנט). קצת לגבי השימושים: אני מתכנת (וזה גם התואר), כלומר כותב לא מעט. אני גיימר אבל לא משחק בFPSים, יותר בסגנון RPG כאלה ואחרים, אז אני לא חושב שדיוק כל כך חשוב בעכבר. קראתי (פה בפורום ובמקומות אחרים) על מקלדות מכניות, נשמע דיי מעניין, לפי הבנתי עבור כתיבה מרובה מומלץ ללכת על כחול או חום (תקנו אותי אם אני טועה). הבנתי גם שמומלץ לבדוק בחנויות של איבורי את הסויצים (למרות שכמה כבר יעזור לי ללחוץ על מקש בודד ). החיבור ללפטופ כמובן יהיה בUSB. התקציב שאני שם לשני הפריטים הוא גג 1000 שקל, אם אפשר בפחות אז אחלה. וזהו נראה לי, אשמח להמלצות, תודה
-
- 26 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אהלן, המקלדת הקודמת שלי לצערי נהרסה (microsoft natural Ergonomic Keyboard 4000) וגם העכבר מראה סימני סוף חיים (razer imperator) וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש מבקש המלצה למקלדת + עכבר אגרונומים, עדיפות לחוטיים ולא אלחוטיים (עם זאת, מוכן לשקול אם יש סיבה טובה ) מבחינת מחיר, חשבתי על סביבות 600-700 ש"ח (אפשר לגלוש לכיוון ה850 אם יש סיבה טובה) קניה של המקלדת מהארץ (אלא אם אפשר להזמין מחו"ל עם עברית). לגבי העכבר לא אכפת לי להזמין מאמזון אם יצא זול יותר כרגע מבחינת מה שכרגע הסתכלתי (אשמח להמלצות): 1. מקלדת, כרגע חשבתי פשוט לקנות את אותה המקלדת (185 ש"ח) 2. עכבר: חשבתי על הrazer mamba tournament, razer mamba deathadder elite, …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא חובה שיהיה אלחוטי...
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטיים במבצע של הבלאק פריידי.מדי פעם אני משחק במחשב אז ככה שאין לי צורך במקלדת של גיימרים. אני מחפש משהו נוח ואיכותי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-